mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

cnm küçükse görünmeyebilir bence korkmana gerek yok.benim 6+4.düşük tehlikem var diye salı günü usg den baktı bebeği önce göremedi çok kenarda dedi.onda bile göründüyse sen merak etme.rahat ol da bebeğin sana iyice tutunsun annesi.

evet canım sana dedidm :))
geçmiş olsun
benimde diş sorunum oluşmaya başladı

günaydın arkadaşlar
ya ben çok uyuyorum sizde de mi öyle birde ilaç olarak ne kullanıyorsunuz ben ferrevit adlı bir ilaç kullanıyorum ishal yaptığını düşünüyorum çünkü ben ishalim

merhaba arkadaşlar. umarım herkes iyidir ve sorunsuz şekilde hamileliğini geçiriyordur. size sormak istediğim birşey var; folik asit hapı midemi bulandırıyor, çok zor içiyorum. siz de aynı durumu yaşıyor musunuz?

günaydın cnm geçmiş olsun
biraz kahvenin üzerine limon sıkıp yersen tık diye kesiyor ben genel de öyle yaparım birazcık kahveden d bişey olmaz korkma

ben ishalden hastanede yattım ,ishalii kesmeye çalışma sakın,bol su iç sadece,ben 1 günde 15 defa karın ağrısıyla tuvalete gidiyodum kanım koyulaşmıştı, bağırsak enfeksiyonu geçirdim.eğer gece uykundan kaldırmıyosa 5 i geçmediyse sorun yok demişti doktor. geçmiş olsun

yok benimki o kadar değil sanırım gece kakmıyorum ve günde en fazla 2-3 kez bide ben üşütüyorum galiba kızlar dikkat edin havalar sıcak ama olsun sıkı giyinin:)))

çok teşekkürrr ederim hepinize sanırım patates iyi geldi:))ayyyy bi sağlıklısıyla doğursaydık yaaaa

gecen sene tamda bu zamanlar ogrenmıstım hamılelıgımı hersey su gıbı akıp gectı sımdı 4.5 aylık muhtesem bır oglum var hepınıze hayılrı dogumlar saglıklı bebekler dılerım hamılelık gunlerınızı elınızden geldıgınce sımarıklık yaparak hamıleyım dıye bogazınızı acmayarak saglıklı beslenerek gecırmenızı tavsıye ederım en guzel zamanda hamıle kalmıssınız en guzel zamanda dogum yapıcaksınız ıns

Yaşasın arkadaşlar

sonunda patronum 1 gün izin verdi h.sonu da giriyor araya 3 gün yatıcam bebeğim için.haftaya cumadan sonra da 15 gün tatil oleyyy

Selam kızlar, çalışan bayanlara kolay gelsin evde olan arkadşlarada keyifleriniz daim olsun Insan burda ne kdr çok şey öğrenior, ben sadece süt içiyorum şuanda, daha tam beslenmeye başlamadım, alışamadımmı ne H.sonu markete gidelimde bebişim için güsel şeyler alayım.. Kızlar dün akşam ağrıdan uyuyamadım, eşim çok kalktın gece dior ağrıor die, pek hatırlamıorum, ama şuanda iiym şükür ağrım yok, sizlerde durum nasıl

cnm hiç moralini bozma ve böyle durumlARDA bence sadece bir doktora bağlı kalma. oldu ki göremedi(inş öyle olmaz) mutlaka başka bir doktora da gidip baktır cnm bence...

günaydın arkadaşlar
ya ben çok uyuyorum sizde de mi öyle birde ilaç olarak ne kullanıyorsunuz ben ferrevit adlı bir ilaç kullanıyorum ishal yaptığını düşünüyorum çünkü ben ishalim

ben zaten uykuyu severdim hamilelik de bahanesi oldu sanırım iyice uykucu oldum

ben folbiol alıyorum onuda şeker gibi ağzıma alıyorum hemen eriyo zaten küçücük bişey nasıl içtiğimi anlamıyorum bile.ilginç sen ne kullanıyosunda mideni bulandırıyo şaşırdım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…