slm kıslar bugun doktora gıttım kese buyumus 15.9 olmus ama bebegı göremedı ıcıcnde ustten ultrasonla bakdı bıdakı carşambaya kadar bekleyelım dedı
ozmanda göremessem bebegı ozaman keseyı almak zorunda kalıcak ultrasonu verdı bana eve geldım bakdım ben göruyorum kesenın ıcıcnde ısısga tutunca bebegı o göremıyoo ne yapcamı sasırdımm allah bullak oldumm ılk bebegım ıns carsambaya kadar göruncekk dua edın bana benımgıbı olan varmı aranızdaa kese byuyoo suan ıyı dedı ama bebebkyok ben gec yumurtladım galıba ebek ufak daha kafam karısdı zatee offfffff
günaydın adaşım nasılsın
günaydın cnm geçmiş olsun
biraz kahvenin üzerine limon sıkıp yersen tık diye kesiyor ben genel de öyle yaparım birazcık kahveden d bişey olmaz korkma
merhaba arkadaşlar. Umarım herkes iyidir ve sorunsuz şekilde hamileliğini geçiriyordur. Size sormak istediğim birşey var; folik asit hapı midemi bulandırıyor, çok zor içiyorum. Siz de aynı durumu yaşıyor musunuz?
ben ishalden hastanede yattım ,ishalii kesmeye çalışma sakın,bol su iç sadece,ben 1 günde 15 defa karın ağrısıyla tuvalete gidiyodum kanım koyulaşmıştı, bağırsak enfeksiyonu geçirdim.eğer gece uykundan kaldırmıyosa 5 i geçmediyse sorun yok demişti doktor. geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım. Bende gebeliğimi ögrenmeden 1 hafta önce falan aynı şekilde oldum. ama benim alttan üstten çok fenaydım. Doktor baya ilaç verdi. Ama ben gebelik olur diye kullanmadım. Aşağıda anlattıklarımla atlattım. umarım iyi gelir
Muz yiyebilirsin canım... hem faydalı hem de bağırsakları tutar. (biraz gaz yapabilir ama)
Pirinç haşlayıp, yoğurt ve nane ekleyebilirsin.
Haşlanmış patates de iyi gelir.
Aslında demli çay ve kızarmış ekmek söylenir. ama demli çayı tercih etmemende fayda var bence.
kızlar ishal oldum karnım gurul gurul((çok korktum şimdi ya ne yapiyim sizce ne iyi gelirrr???
slm kıslar bugun doktora gıttım kese buyumus 15.9 olmus ama bebegı göremedı ıcıcnde ustten ultrasonla bakdı bıdakı carşambaya kadar bekleyelım dedı
ozmanda göremessem bebegı ozaman keseyı almak zorunda kalıcak ultrasonu verdı bana eve geldım bakdım ben göruyorum kesenın ıcıcnde ısısga tutunca bebegı o göremıyoo ne yapcamı sasırdımm allah bullak oldumm ılk bebegım ıns carsambaya kadar göruncekk dua edın bana benımgıbı olan varmı aranızdaa kese byuyoo suan ıyı dedı ama bebebkyok ben gec yumurtladım galıba ebek ufak daha kafam karısdı zatee offfffff
yaşasın arkadaşlar
sonunda patronum 1 gün izin verdi h.sonu da giriyor araya 3 gün yatıcam bebeğim için.haftaya cumadan sonra da 15 gün tatil oleyyy
günaydın arkadaşlar
ya ben çok uyuyorum sizde de mi öyle birde ilaç olarak ne kullanıyorsunuz ben ferrevit adlı bir ilaç kullanıyorum ishal yaptığını düşünüyorum çünkü ben ishalim
merhaba arkadaşlar. umarım herkes iyidir ve sorunsuz şekilde hamileliğini geçiriyordur. size sormak istediğim birşey var; folik asit hapı midemi bulandırıyor, çok zor içiyorum. siz de aynı durumu yaşıyor musunuz?
çok sevindim canım, bende temmuz 15de izne çıkıcam 10 gün ozman dinlenicem yatıcam valla,,
çok şükür erkenden raporumu alarak erkenden tatile girdimVe önümde kocaman 2,5 ay var (nisbet yapar gibi olmadım inş )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?