ben düşük yaptım malesef allah kimseye yaşatmasın düşük kürtajdan daha betermiş(( yavrum parça parça koptu benden ( sizin için dua edecem arkadaşlar....
küçücüktü minnacıktı dört+5 günlüktü kuzum ben artık bebek istemiyorum arkadaşlar çok yoruldum şimdidenhatta boşanmakta istiyorum
bu arada hepinize teşekkür ederim arkadaşlar allahım sizlere yaşatmasın
doğru söylüyorsun. ben de bi kaç gündür böyleyim. sebebi de bu sene çalıştığım yer değişti ve bulantılardan halsizlikten kendimi gösteremiyorum diye üzülüyorum. iş manyağıyımdır normalde yetişemedikçe sinirlerim bozuluyor. kendimi toparlamalıyım.
saçmala şimdi uzulduğun için boyle soyluyorsun hboşanmak da ne demek evlenirken hepimizin cocuğu olacak garantısımı vardı ? yaşın gencbak bende olmaz diyordum yaş dan dolayı allah bana 36 yaşında verdi. 7 haftalık allah sağlık versin ama iyi düşünmek den başka çaremiz var mı böylekelimeler sana hiç yakışmadı sen kolayı seçmek istiyorsun şimdi uzgunsun doğal olarak bunları söyluyorsun cocuk olmayınca boşanmak mı gerek tekar olmayacağı nı nerden biliyorusn benim arkdaşım 3 düşük den sonra kzını doğurdu şimdi 4 yaşında umıdını kırma....
doğru söylüyorsun. ben de bi kaç gündür böyleyim. sebebi de bu sene çalıştığım yer değişti ve bulantılardan halsizlikten kendimi gösteremiyorum diye üzülüyorum. iş manyağıyımdır normalde yetişemedikçe sinirlerim bozuluyor. kendimi toparlamalıyım.
ne yapacağımı bilmiyorum
senı anlıyorum bak ben sabah 7 işbaşı akşam çıkış 6 7 saatlerı arasında çalışıyorum benim iş erken başlıyor toptancıolduğu için üzülme herşey yerine gelir iş değişiri başka yer olur iş manyağı olmaya gerek yok bu manyaklığı devam ettiirsen bugun yarın önlemını alamazsın işine evine ailene arkadaşlarına yetişemzsın herşeydenönce cocuğuna bırak görmek isteyen zaten görürü seni merak etme o yüzden bunalım takılmaya grek yok sen bulantına bebeğine dikkat et yeter.. herşey yerine gelir herşey olur sen bebeğine yetişmeye çalış:) onun şimdi asebi bir anneye değil sakın rahat onu düşündüğünü bilen bir anneye ihtiyacı var unutma:)
sağol canımhaklısın kendimi toparlamalıyım. biraz duygusallık oluyor heralde bu dönemde. ağlayasım geliyor herşeye. yarın miniğimin kalbinin attığını da duyunca artık güzel şeyler düşünmeye başlayabilirim.
Merhaba kızlar
bende hamileyim. bugün 7+3. haftaya cuma(5 ekimde) kalbini dinlemek için gidecez. İnşallah bir aksilik olmaz. Ben de nisanda bir düşük yaptım kromozomal bozukluk gibi birşey demişti doktorum. Bu sefer güzel dedi bir sorun gözükmüyor dedi geçen hafta cuma, cumartesi ufak bir kanama oldu doktorum crinone jel diye bir ilaç verdi çok şükür işe yaradı. şimdilik iyiyim inşallah bu sefer sorun olmaz. Sizlere de Allah kolaylık versin sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah.
kızlar bende çarşamba tahlil yaptırdım bir sürü bugünde dr. gördü tahlileride benide tahlilerde sıkıntı yok ama idrar yollları iltihaplanmış antibiyotik verdi dr. sıkıntı yaptm ama geneli kullanıyomuş zaten çok şükür rahatladım
sonrada troit tahlili 3,0 çıktı aslında değer normal ama gebelikte 3,0 üstü olmamsı gerekiyomuş dr. yine bi dahiliye bi görsün dedi
onuda deli gibi sıkıntı yaptım siz siz olun sakın kafaya takmayın bugünümü mahvettim resmen insanlarda öyle sinir ettiler ayy bizim kızn troidi vardı bebeği düştü falan filan rabbim verdi o koruyacak inş.
çünkü dr. bebekte sıkıntı yok çok şükür dedi.
şimdi bi dahiliyeye gidicem inş kontrol amaçlı dr.um vajinismus hastası olup 6 sene sonunda bebişi görünce daha bi ilgileniyo çok şükür benden bile hassas davranıyo
kızlar bugünde gördük bebişi 5 hafta 3 günlük daha kalp atışını duyamadık 15 gün sonra gidicem inşş
kızlar bende çarşamba tahlil yaptırdım bir sürü bugünde dr. gördü tahlileride benide tahlilerde sıkıntı yok ama idrar yollları iltihaplanmış antibiyotik verdi dr. sıkıntı yaptm ama geneli kullanıyomuş zaten çok şükür rahatladım
sonrada troit tahlili 3,0 çıktı aslında değer normal ama gebelikte 3,0 üstü olmamsı gerekiyomuş dr. yine bi dahiliye bi görsün dedi
onuda deli gibi sıkıntı yaptım siz siz olun sakın kafaya takmayın bugünümü mahvettim resmen insanlarda öyle sinir ettiler ayy bizim kızn troidi vardı bebeği düştü falan filan rabbim verdi o koruyacak inş.
çünkü dr. bebekte sıkıntı yok çok şükür dedi.
şimdi bi dahiliyeye gidicem inş kontrol amaçlı dr.um vajinismus hastası olup 6 sene sonunda bebişi görünce daha bi ilgileniyo çok şükür benden bile hassas davranıyo
kızlar bugünde gördük bebişi 5 hafta 3 günlük daha kalp atışını duyamadık 15 gün sonra gidicem inşş
duygusal olmak çok normal ben de de var ağlıyorum herşeye üstelik bak sen yarın ne güzel kalp atışını duyacaksın ben henuz duymadım bile kısmet ise 9 ekim de kontrol o zaman duyacağım kısmet ıse sen sımdı guzel duygular ıcınde ol ve once bebeğine alış anldaığım kadarı ile alışamadın henuz kendini güzel hazırla emın ol duyduğunda da kalp atışını herşey çok değişecek guzel haberlerini bekliyoruz:)
küçücüktü minnacıktı dört+5 günlüktü kuzum ben artık bebek istemiyorum arkadaşlar çok yoruldum şimdidenhatta boşanmakta istiyorum
bu arada hepinize teşekkür ederim arkadaşlar allahım sizlere yaşatmasın
evet yarın kalp atışını duyar duymaz ona ilk eşyasını alıcam. ben bugün hiç gelmicek sanıyordum ama gerçekten sayılı gün çabuk geçiyor. merak etme sen sayarken gelir 9 ekim.alışamamak değilde korku var biraz bende. çok istiyerek oldu bebeğimiz. hem ben hem eşim çok fazla istiyorduk çoktan hazırım ama işte korkuyor insan acaba sağlıklımı diye. imkanım olsa da hergün baksam ultrasonda. annelik kolay değil :))
Kızlar doktordan yeni geldim..Veeee kesemizi gördük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?