MAYIS 2013 anneleri hadi gelin heycanımızı paylasalım

çok güzel :) gözün aydın allah sağlık ile kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin bende 7 hafta içindeyim kısmet ise 9 ekim de kalp atışını duyacağım:)
Bende ayın 13ünde dinleyeceğim yavrumun pıtpıtlarını...Sağ salim kucaklarımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah...

şükürler olsun bebeğimin kalp atışlarını duydum arkadaşlar. ağlamamak için zor tuttum kendimi. nasıl geçecek bu 7 ay daha acaba?hemen ona ilk eşyasını aldım. ilk eşyası bir patik. allahım olmayan herkese nasip etsin:))

canım gozun aydın cok sevındım :) allah hepimizin kucağına almayı sağlık ıle buyutmeyı nasıp etsın sıra bende ınsallah bende duyup sağlıklı oldugunu öğrenırım:) tutmasaydın kendini ağlasaydın raahtlardın biraz bu arada patiğiniz de hayılı olsun:)

teşekkür ederim. duyarsın merak etme. gerçekten kalp atışlarını duymak çok daha farklı bir duyguymuş. bu zamana kadar hep ağrı bulantı ama şimdi en azından ne için katlandığını biliyorsun.

merhaba kızlar dün doktordaydım bende ufaklığın kalbi pıtır pıtır atıyor ben tutmadım kendimi ağladım öyle değişik hisettimki kendimi benim kalp atışımdan başka bir kalp atışı daha var içimde ve büyüyorinanın bana kese görmek ayrı ama kalp atışını bir duyun siz o duygunun adı yok yani allah hepinize nasip etsin arkadaşlar.allah sağ sağlim kucağımıza almak nasip etsin

ben ne zaman duyacağım acaba pıtpıtlarını günler geçmek bilmiyor..

5+2 iken vajinal muayeneyle kesesini ve kendisini görebilmiştik. Bugün 6+2 yiz ve randevumuz var. İnşallah kalp atışlarını duyarız. Yazdıklarınızı okudukça daha çok heyecanlanıyorum.

canım kaçıncı hafta da duydun kalp atışlarını ?

canım kaçıncı hafta da duydun kalp atışlarını ?

7.haftası dolduğunda duydum. doktorum seminerdeydi o yüzden geç oldu gerçi benimki geç döllenmeydi belki önceden de duyulmazdı. ama insanın hayatında duyduğu en anlamlı sesmiş onu anladım. allah sana da yaşatsın.

İnşallah AMİNNN canım Rabbim tüm isteyenlere
nasip etsin annelik duygusunu

Merhaba Mayıs 2013 Anneleri

Bende yeni katıldım aranıza umarım burdan takip ederiz birbirimizi

7+2 olmuş bizim ufaklık ve bugün kalp atışlarını gördüm.. Değişik bir duygu ama ben pek alışamadım henüz.Heralde tekme atınca inanıcam var olduğuna.

Bu arada mide bulantım var evet ama hafif hatta iştahım açıldı desem yeridir. İnşallah hep böyle devam eder de sağlıklı bir gebelik geçiririz

merhaba arkadaşlar ben yeni geldim aranıza :) 6 haftalık gebeyim ilk gebeliğim yalnız sizlere danışmak istediğim bi konu var dün doktora gittim bebek olması gereken yerden biraz daha aşşağıya yerleşmiş 2 hafta kadar dıkkatlı olucaksın dedı doktor çok merak edıyorum bı sıkıntı olurmu? benım gıbı olan yada bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazarsanız benı çok mutlu edersınız şimdiden teşekkür ederimm

Selam kizlar sizler ne güzel bebislerinizin kalp atislarini duymussunuz. Ben Hollandada yasiyorum ve burda 10 haftadan önce ultrason yapmiyorlar. Önümüzde ki persembe ilk konusmam var o konusmadan sonra ultrason için randevu vereceklermis. Bende kalp atislarini duymak istiyorum artik bebisimin (

Bende duyamadım bebişin kalp atışlarını canım haftaya 7+1'de gideceğiz inşallah ama ilk bebekten dolayı sanırım çok endişelerim var. Dualar ediyorum Rabbime bebeğime can ver diye :18: elimden beklemekten ve dua etmekten başka bişey gelmiyor. İnşallah sende bebeğinin kalp atışını duyarsın canım

Insallah canim Rabbim hepimizin bebegine can ve saglik versin..

merhaba canım hayıırlı olsun allah tamamını erdirsin bende 7 haftadayım yarın 8.haftaya gireceğim allah hepimiz için tamamını erdirsin sağlık ve huzru ile büyütmeyi nasip etsin.bebek tam yerleşme zamınında olduğu için zaten aşağıda ise düşük tehlikesi olmasın diye sonuçda hepimize ilk zamanların çok dıkkatli olunması gerektiği söylenir sana bu ıtına ile söylendi ise kulak arkası yapma fakat aklına da kötü birşey getirme iyi düşün iyi olsun rabbim onu nasıl oluşturup bize veriyorsa zorluklar içinde de sağlık ile kucağımıza veriri inşallah allah hepimiizn kucağında göstersin sağlık ile büyütmeyi nasip etsin panik yapma dakkatli ol yeter ağır kaldırma bir yere uzunama yolda yürüken kendini boş bırakarak da yürüme yani içinde senden bir parça var :) ona iyi bak:)

bende henuz duymayanlardanım ama ben de 9 ekim de kısmet ise duyacağım o günde 8+1 oluyoruz çok heyecanlıım aklıma kötü şeyler getirmemey çalışıyorum çünkü 12 haftaya kadar duymamak normlamiş kızlar hemen kötü düşünerek panik yapmayalım dua edelim li duyduğumuz kadar allah tamamını da erdirir de sağlık ile kucağımıza alıp büyütürüz bebeişleri ben bugun 6+6 dayım::) fakat arar ara bel ağrısı kasık ağrısı var bunlarda normalmiş bebk yerleştiği gibi vucut daamr da oluşuyormuş :) içimizde biz den bir parça bir insan var kızlar bazen aklım almıyor bu mucızevi durumu::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…