- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Bende ayın 13ünde dinleyeceğim yavrumun pıtpıtlarını...Sağ salim kucaklarımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah...çok güzel :) gözün aydın allah sağlık ile kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin bende 7 hafta içindeyim kısmet ise 9 ekim de kalp atışını duyacağım:)
şükürler olsun bebeğimin kalp atışlarını duydum arkadaşlar. ağlamamak için zor tuttum kendimi. nasıl geçecek bu 7 ay daha acaba?hemen ona ilk eşyasını aldım. ilk eşyası bir patik. allahım olmayan herkese nasip etsin:))
canım gozun aydın cok sevındım :) allah hepimizin kucağına almayı sağlık ıle buyutmeyı nasıp etsın sıra bende ınsallah bende duyup sağlıklı oldugunu öğrenırım:) tutmasaydın kendini ağlasaydın raahtlardın biraz bu arada patiğiniz de hayılı olsun:)
ben ne zaman duyacağım acaba pıtpıtlarını günler geçmek bilmiyor..merhaba kızlar dün doktordaydım bende ufaklığın kalbi pıtır pıtır atıyorben tutmadım kendimi ağladım öyle değişik hisettimki kendimi benim kalp atışımdan başka bir kalp atışı daha var içimde ve büyüyor inanın bana kese görmek ayrı ama kalp atışını bir duyun siz o duygunun adı yok yani allah hepinize nasip etsin arkadaşlar.allah sağ sağlim kucağımıza almak nasip etsin
şükürler olsun bebeğimin kalp atışlarını duydum arkadaşlar. ağlamamak için zor tuttum kendimi. nasıl geçecek bu 7 ay daha acaba?hemen ona ilk eşyasını aldım. ilk eşyası bir patik. allahım olmayan herkese nasip etsin:))
Kızlar doktordan yeni geldim..Veeee kesemizi gördük...
canım kaçıncı hafta da duydun kalp atışlarını ?
7.haftası dolduğunda duydum. doktorum seminerdeydi o yüzden geç oldu gerçi benimki geç döllenmeydi belki önceden de duyulmazdı. ama insanın hayatında duyduğu en anlamlı sesmiş onu anladım. allah sana da yaşatsın.
Selam kizlar sizler ne güzel bebislerinizin kalp atislarini duymussunuz. Ben Hollandada yasiyorum ve burda 10 haftadan önce ultrason yapmiyorlar. Önümüzde ki persembe ilk konusmam var o konusmadan sonra ultrason için randevu vereceklermis. Bende kalp atislarini duymak istiyorum artik bebisimin(
Bende duyamadım bebişin kalp atışlarını canımhaftaya 7+1'de gideceğiz inşallah ama ilk bebekten dolayı sanırım çok endişelerim var. Dualar ediyorum Rabbime bebeğime can ver diye :18: elimden beklemekten ve dua etmekten başka bişey gelmiyor. İnşallah sende bebeğinin kalp atışını duyarsın canım
merhaba arkadaşlar ben yeni geldim aranıza :) 6 haftalık gebeyim ilk gebeliğim yalnız sizlere danışmak istediğim bi konu var dün doktora gittim bebek olması gereken yerden biraz daha aşşağıya yerleşmiş 2 hafta kadar dıkkatlı olucaksın dedı doktor çok merak edıyorum bı sıkıntı olurmu? benım gıbı olan yada bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazarsanız benı çok mutlu edersınız şimdiden teşekkür ederimm
Bende duyamadım bebişin kalp atışlarını canımhaftaya 7+1'de gideceğiz inşallah ama ilk bebekten dolayı sanırım çok endişelerim var. Dualar ediyorum Rabbime bebeğime can ver diye :18: elimden beklemekten ve dua etmekten başka bişey gelmiyor. İnşallah sende bebeğinin kalp atışını duyarsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?