MAYIS 2013 anneleri hadi gelin heycanımızı paylasalım

Ne güzel canım çok pozitif birisin biz daha 5+5 olduk bugün
haftaya doktora gittiğimizde 7+1 olucaz sanırım inşallahhh bebeğimin
kalbinin attığını görürüm de evladımı sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım

benimde 8 yaşında bir kızım var 12 eylül de doktora gittim testler yapıldı ve sonuç hamileyim şuan 7 haftalık 6-7 mayıs gibi gelicek inşALLAH ALLAH bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun bulantılar başladı ve tabiki bel ağrısıda ...

CANIM tşk ederim:) sende pozıtıf duşun bazen 7+1 de kalp atışı duyulmaya biliyor biliyorsun ki 12 haftaya kadar duymaya bilir 12 haftada duyanlar var o yüzden hemen duymayınca umıtsız olmaz bende biliyorsun ki henuz duymadım ben dr uma çok guvenıyorum bana şu an gerek yok 8 hafta bitiminde gel hem gelişimi hem kalp atışını duyalım dedi sonunca ultrasonda olsa radyosyon ciddi birşey olmadığı sürece şimdilik 20 gunde bir kontrol yeter gibi benim duyacağım tarih kısmet ise 9 ekim o güne randevu aldım :) heyecalı bir bekleyiş içindeyim ama beklemek den başka birşey de elimden gelmiyor allah hepimiznkini kucağına almayı nasip etsin:)

canım hayırlı olsun bende 6+6 dayım bugun 7 hafta içindeyim yani inşallah allahın ıznı ile kucağımızdada görüp sağlık ile buyutmeyi nasip etsin herkez e hepimize :) bende bulantılar çok yoğun artık kusma oldu 3 gündür ne ysem çıkıyor başlarda kasık ve bel ağrısı vardı şimdi sadece bel oldu demekki bu konuda yalnız değilim:) sekiz yıl aradan sonra güzel heyecan değil mi:)

ayy inşallah canım ya ikimizde haftaya kalp atışını duyduk diye müjde veririz burda

merhaba kızlar, dün minik embriyomun kalp atışlarını gördüm..6+4 haftalıkmışım..ama doktor rahimde kanama gördü progestan fitil verdi anlamadım bişey bi de ağrı için fitil verdi niye ağrı olacak ve niye verdi anlamadım o an sormakta gelmedi aklıma..düşük riskin çok değil ama biraz var dedi..haftaya çarşamba yine gel dedi..bilmiyorum ya sanki hiç doktora gitmesem yada ayda bir gitsem daha içim rahat bir hamilelik geçirebilirim gibi..doktorlar sürekli kafamı karıştırıyo strese giriyorum ister istemez..

gunaydin kizlar nasilsiniz

ben çok karışığım canım, içim sıkılıyo bugün.. dün gittik kalp atışını gördük,bebek 6+4haftalık.. şimdi gidip doktorun verdiği ilaçları aldım. biri endol fitil,biri progestan fitil, bi de neo-penotran fitil..bunları ne diye verdi bilmiyorum. kesemin etrafında kanama gördü birazcık düşük riskin var dedi..biraz araştırdım endol fitil bebeğin suyunu azaltıyomuş ve kalbi delik olma ihtimali varmış..ben bunu okuduktan sonra nasıl kullanabilirim bu ilacı.. bi de benim normalde ara ara adet sancısı gibi ağrılarım var bunları sormadı doktor bende söylemedim..bunlar normal ağrılarmı onu da bilmiyorum..

merhaba..benim de 2.çocuk..4 yaşında oğlum var.ve 10 haftalık hamileyim..2.kez anne olunca heyecanı farklı olmuyormuş..ilki kadar heyecan verici bence..allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin..amin :)

Herkeze merhabalar
yarın kontrole gidicegim korku ve heyecan bir arada yaşıyorum.bebeğimin kalp atışlarını görmek için sabırsızlanıyorum.yarın görebilirmiyim sizce.ona bişey olacak diye çok korkuyorum.allahım bizlere yardım et hayırlısıyla kucagımıza almamızı nasip et.

aynı sıkıntı bende de var canım haftaya gideceğim bende ama işte annelik böyle bişey galiba insan korkuyo inşallah Rabbimin izniyle bebeklerimiz sağlıklıdır

canım sen internetteki her yazılana bakma hem doktorun öyle kötü birşey olsa sana o ilacı verirmiydi :26: sen içini ferah tut, ilaçlarını al ve bol bol sırt üstü uzan, ağır iş falan yapmaya kalkma bidaki kontrole kadar böyle bunları yap bak gör bebişin nasıl iyi oluyo zaten iyide ufaklık annesine naz yapıyo

[sıze=3]aynı sıkıntı bende de var canım haftaya gideceğim bende ama işte annelik böyle bişey galiba insan korkuyo inşallah rabbimin izniyle bebeklerimiz sağlıklıdır[/sıze]

amin inşallah canım rabbim hepimizin bebişine saglık versin.

sağol canım benim yaa haklısın zararlı birşey olsa hem düşmesin diye progestan hemde diğer hapı vermezdi, benim kafam karışık ondan böyle düşünüyorum sanırım..bugün o kadar mutsuzum ki..çok gözüm korktu daha şimdiden böyle ilaçlar verip her hafta çağırıyolar ben bu 9 aylık dönemi nasıl sağlıklı geçiricem aklım karmakarışık..hormonlarla mı alakalı bilmiyorum bugün bunalımın dibindeyim ben lohusalık bunalımından korkuyodum, daha 7. haftada bunalım mı olur normal mi bilemedim..siz de kendinizi bazen böyle hissediyor musunuz?

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş tatlım bende aynı durumdayım sabahtan beri evde pijamalarla dolaşıyorum bide film izledim aramızda bebek var diye tammm bunalımın dibindeyim şuan :18: insan etrafta kötü olaylar görüyo duyuyo canım ister istemez de etkileniyor tabi ya bana da olursa falan diye ama şuda var ki güzel düşünelim ki herşey güzel olsun sen yat birazcık sonra merak etme çok sağlıklı bi anne olacaksın

işyerindeyim canım benim ama eve gidince yemek yapıp hemen pijamaları giyip yatıcam.bence psikolojini az da olsa etkileyecek filmler izleme canım..düşünüyorum da kendimiz için birşeyler yapmalıyız belkide..mesela ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri yani 27 gündür gecem gündüzüm düşüncelerim herşeyim hamilelikle ilgili şeyler..halbuki ben hep alışveriş peşinde, giysi kıyafet bakım derdinde gezme derdinde biriydim..ingilizce kursuna gidiyordum ama cesaret edip devam edemedim o yorgunluğu kaldıramam gibi hissettim gitmedim..belki de bu kadar hamile psikolojisinde olmak doğru değildir..:44:

haklısın canım bende aynen giyinmeyi makyaj yapmayı çok severdim ama bu ara aksattım bence de eski yaşama dönüş yapsak iyi olur gibime geliyor kafadan kötü düşüncelerimizi atarız hem de rahat oluruz sana iyi çalışmalar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…