- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #2.301
bugün itibariyle 29+1 deyiz.. 2 hafta önce kontrolde bebeğimin kilosu 1200 gr çıktı , doktor iri oldugunu normal doğumun zor olabileceğini söyledi.. benzer durumda olan varmı.??? ayrıca çatlak, kaşıntı problemi için ne önlem aldınız? bu arada oğluşuma arda rüzgar ismini düşünüyoruz.. herkese sağlıklı doğumlar :)
doğum tarihlerimiz aynı görünüyor 30 ocak :)) ben de en son 25+5 de gittim doktora 957gr.dı bebeğim, salı günü tekrar kontrolüm var(29+5 olacağım) ne kadar oldu çok merak ediyorum, benim bebeğim için de iri olduğunu söylüyo dr ama bana pek iriymiş gibi gelmiyo nedense :) çatlak olmasın diye bi süre aktardan aldığım karışım bir yağ kullandım, ama son zamanlarda kokusu rahatsız ettiği için bıraktım kullanmıyorum, bebe yağı günlük nemlendirici falan sadece nemli tutmaya çalışıyorum çünkü belli ki genetik bi durum olacağı varsa illakii oluyor. Kocaman bi göbeğim var, kilo da aldım baya ama çatlak yok çok şükür şimdilik inşallahhhhhh bundan sonrada olmaz.
ben 4 ayımdan sonra bebek yağı sürüyordum ama sonra bıraktım.çok kilo almadım ama şimdiden karnımda bayağı çatlaklar oluşmaya başladı
Aynı Şey aynı hisler bende de var canım. Benimde ilk Gebeliğim.
İster istemez heyecan,stres yapıyorum kendime.
İnşallah hayırlısıyla her şeye yetişiriz. Bebeklerimiz İyi ve sağlıklı olsunlar da başka birşey istemem Rabbim den
Bu arada aynı tarihte doğuracağız heralde
Son Adet Tarihin Neydi canım ??
kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz uzun zamandır gelmemiştim sessizleşmiş burası da.. ben artık iyice ağırlaştım ikinci hamşileliğim olduğundan mıdır nedir anlamadım kızım baya yormaya başladı beni.. oğlumda hiç böyle değildim .. okula gidip geliyorum 36 hafta bitince doğum iznine ayrılıp bursaya annemin yanına gitcem allah kısmet ederse.. 1 ayım kaldı gitmeme gün sayıyorum annemi de çok özledim. ilk doğumum sezeryandı şimdi çatı kemiklerimde ağrılar başladı sezeryan sonrası normal doğumu araştırmaya başladım var mı bu konu hakkında bilgi sahibi olan yapan ya da yapıldığını duyan??? aslında çok istiyorum normal doğumu ama tabi bebek ister mi ya da doktor ne der bilmiyorum :))) hayırlısı bakalım sağlıcakla alayım da nehir imi kucağıma gerisi önemli değil...
kızlar bende sık sık karın ağrısı olmaya başladı doktora sordum normal olduğunu söyledi sizde de aynı durum var mı merak ettim
ben çalışmıyorum ama benm bütün kemikler ağrıyo az kaldı allahtan :)selam kızlar artık işe gelip gitmekte baya zorlanıyorum...sizler nasılsınız?
Arkadaşlarr doğum yapanınız var mı içinizdee,bizim 3haftamız kaldı erken gelmezse..coktandır giremedim siteye hep telfndan girdiğim için..neler yapıyosunuz durumlar nasıll bende sancılar başladı geceleri kıvranıyorum hep sonra geçiyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?