Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

hiç kilo deme canm aynen 2 ay war we ben 10 kilo almışım bana vitamin ilacı aldırdı bıraktım durdu kilo alımım ben oğluma emir eymen ismini koycam allah nasip eder we yusuf isminide beğeniyorum canm

Ne guzel bir şey insanin icinde can tasimasi. Icinde kipir kipir donmesi onu hissetmek.ancak Içimi bir endise kapliyor ne zamandir . Ilk bebeğim insallah Allah'in bu nimetine duzgun bir sekilde bakip yetiştirebilirim. acaba anneliği becerebilir miyim diye

canım dün doktora gittim ihmal etmeyelim karaciğerle ilgili bir durum olabilir dedi. Karaciğer için tahlil yapalım dedi, sen de baktır mutlaka kan tahlilinde

aaa gerçekten mi bende bayağı arttı hatta bu ara. Böyle koyu renkli olmaya başladılar afedersin göbeğimin alt tarafına doğruda yoğunlaşıyor. Yarın bdne doktora gitcem ve mutlaka sorcam o zaman.

Aynı Şey aynı hisler bende de var canım. Benimde ilk Gebeliğim.
İster istemez heyecan,stres yapıyorum kendime.
İnşallah hayırlısıyla her şeye yetişiriz. Bebeklerimiz İyi ve sağlıklı olsunlar da başka birşey istemem Rabbim den
Bu arada aynı tarihte doğuracağız heralde
Son Adet Tarihin Neydi canım ??

kızlarr nasılsınız uzun zamandır yoktum neler yaptınız bebişlerimiz büyüyo çok şükür benim kıızm çok hareketli ve fena bi mide yanmam var.. isimlere karar vermiş çoğu kişi sanırım ben de kızmın adını NEHİR koycam kısmet olursa..

hiç kilo deme canm aynen 2 ay war we ben 10 kilo almışım bana vitamin ilacı aldırdı bıraktım durdu kilo alımım ben oğluma emir eymen ismini koycam allah nasip eder we yusuf isminide beğeniyorum canm

ben 28. haftadayım ve 8 kilo aldım sanırım senin haftana kadar bende 10 kilo almış olurum. ikişer kilo daha alsak 14 kilo olacak toplam fazla mı ki, :) :)

arkadaşlar ben dün doktora gittim. kasıklarımda çok ağrı vardı. yere oturunca kalkamıyordum vegece yatakta dönerken çok zorlanıyordum. doktora anlattım idrar testi yapalım dedi ve kum döküyormuşum bende bebek baskı yapıyor sanıyordum. var mı böyle bi durumla karşılaşan?

günaydın anneler.. hazırlıklar devam edıyor bu hafta doğum oncesı raporumuzu alıcaz ama bıraz daha calısmak ıstıyorum.. en azından 35. haftaya kadar sonrada ewımde dınlenmek ıstıyorum ılk hamılelığım bu zamana kadar cslıstım hep rapor bıle almadım fazla dınlenmek ıstıyorum bebeğimle basbasa:)..bu arada buyuk ıhtımal ısmını alper koyacağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…