- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #2.281
kızlar benim karnımda kırmızı sivilce gibi ufak kabarcıklar oluştu; böyle bişeyle karşılaşan oldu mu ne iyi gelir bilen var mı aranızda
Valla benimde yuzumde cikti geciyor geri cikiyor hormonlarin degismesinden galiba
bende de oluştu o kırmızı sivilcelerden. Göbeğimde ve çevresinde var normal olduğunu düşünüyorum.
hiç kilo deme canm aynen 2 ay war we ben 10 kilo almışım bana vitamin ilacı aldırdı bıraktım durdu kilo alımım ben oğluma emir eymen ismini koycam allah nasip eder we yusuf isminide beğeniyorum canmselam kızlar nasıl gidiyor hamileliğiniz.. ben kilolarla basım dertte cok aldım yaa sormayın dahada ıkı ay var.. ne yemelıyım ne yapmalıyım bılmıorum ekmeğı makarnayı kessem olurmu..bırde oğlusuma ısım bulamadık henuz beğendığınız ısımlerden banada onerırmısnız?...
düşündüğün isimler ne mesela =)
canım dün doktora gittim ihmal etmeyelim karaciğerle ilgili bir durum olabilir dedi. Karaciğer için tahlil yapalım dedi, sen de baktır mutlaka kan tahlilinde
Ne guzel bir şey insanin icinde can tasimasi. Icinde kipir kipir donmesi onu hissetmek.ancak Içimi bir endise kapliyor ne zamandir . Ilk bebeğim insallah Allah'in bu nimetine duzgun bir sekilde bakip yetiştirebilirim.acaba anneliği becerebilir miyim diye
biz hala oğluşumuza isim bulamadık
hiç kilo deme canm aynen 2 ay war we ben 10 kilo almışım bana vitamin ilacı aldırdı bıraktım durdu kilo alımım ben oğluma emir eymen ismini koycam allah nasip eder we yusuf isminide beğeniyorum canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?