- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #2.261
İnsallah hayirlisiyla aliriz kucagimiza benmde son adet tarihim 3 mayis birbirimize yakinizhaberleselim o vakit ben ankarada medicanaya gidiyorum siz nerden
arkadaşlar merhaba benimde 9 mayıs son adet tarihim hayırlısı ile inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız hepimiz inşallah.
hemen hemen aynı tarihte alcaz bebişleri kucağımıza inşallahh:)Vallahi Son Adet Tarihim 8 mayıs.
Buna Göre Tahmini Doğum Tarihi 12 Şubat Oluyor. Bütün Bunlara Göre 26 Haftalık Hamile Oluyorum.
24. Haftam'da Kontrol Vardı ve o zaman Kilosu 800 Gram'dı.
Şimdi Nerden baksan 1 Kilo ya olmuştur ya da olmak üzeredir..
Vallahi Son Adet Tarihim 8 mayıs.
Buna Göre Tahmini Doğum Tarihi 12 Şubat Oluyor. Bütün Bunlara Göre 26 Haftalık Hamile Oluyorum.
24. Haftam'da Kontrol Vardı ve o zaman Kilosu 800 Gram'dı.
Şimdi Nerden baksan 1 Kilo ya olmuştur ya da olmak üzeredir..
Gerçi Benimki şubatın sonuna denk geliyo ama olsun:)hemen hemen aynı tarihte alcaz bebişleri kucağımıza inşallahh:)
hemen hemen aynı tarihte alcaz bebişleri kucağımıza inşallahh:)
cnmm ben unutmuştum son adet günümü ama ultrosonun gösterdiğine göre sat 27 mayıs 2013 .yani doktorumun dediğine göre şubatın sonuna denk geliyor doğumum=) bebeğinin cinsiyeti ne cnm??=))Öylemii
Ne Kadar Güzel
Sizin neydi son adet tarihiniz ??
ewet bende zaten bel fıtığı var o nedenle daha da çok ağrım oluyor
bebek odası her anne yapmak istiyor ama haftasonu baktığımda fiyatlar o kadar uçuk ki 2700-3000-TL arasında değişiyor, kendi yatak odamızı bile daha uygun fiyata almıştık, ben oda takımı içinde bulunan karyola ile gardropları da genelde 3 kapılı ama 2 kapılı hem de ha ufak olup yer sıkıntısı çekmiyim hem de fiyat uygun olsun diye 2 kapılı almayı düşünüyorum, ama tabi bu da en az 2000 diyolar çok pahalı kararsızım
benim kasıklarımda ağrı var sadece. bebeğimde çok hareketli değil özellikle dinlemeye çalışııyorum ama çoksakin bir bebek :)
cnmm ben unutmuştum son adet günümü ama ultrosonun gösterdiğine göre sat 27 mayıs 2013 .yani doktorumun dediğine göre şubatın sonuna denk geliyor doğumum=) bebeğinin cinsiyeti ne cnm??=))
Oğluşum Olacak Rabbim İzin Verirse Canım
Senin ??
Aaa benim kide 8 mayıs canım
Hiç Fark Yokmuş AramızdaSadece 1 Güncük
Bebeğinin Cinsiyeti nedir peki ??
bende bi prenses bekliyorum bakalım=)) sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil..isim ne olcak??ben hala isim bulamadım
Bizde İsim Konusunda Daha Karar Vermedik Canım.
Araştırma aşamasındayız
kızlar benim karnımda kırmızı sivilce gibi ufak kabarcıklar oluştu; böyle bişeyle karşılaşan oldu mu ne iyi gelir bilen var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?