- 14 Mayıs 2013
- 1.219
- 1.128
- 133
- Konu Sahibi askhicbitmez
-
merhabalar. bende hamileyim.
normalde sat 8 nisan ama 11-12 mayıs gibi adet görmem gerekiyordu. anneler gününde yani 12 mayıs akşamı test yaptırdım ve beta hcg 266 çıktı. 15 mayısta sağlık ocağında tahlillerim yapıldı. 17 mayısta sonuçları almaya gittim beta 817 çıktı ama hemşire normale göre değerlerin düşük dedi çok korktum hemen doktora gittim. O da aynı şeyi söyledi ama geç döllenmiştir senin adetlerin 32-35 günde bir oluyor dedi. Alttan ultrasonla baktı ve keseyi gördü. o sevinçle bütün soracaklarımı unuttum. 27 mayısta kontrole tekrar çağırdı:)))
ama şöyle bir şey var bende hiçbir belirti yok. gögüşlerimde değişiklik, mide bulanması vs bhiç birşey yok. Sadece bel ağrısıyla arada kasık ağrısı oluyor. Akıntıda hiç gelmiyor. Bende bir anormallikmi var acaba???
merhabalar. bende hamileyim.
normalde sat 8 nisan ama 11-12 mayıs gibi adet görmem gerekiyordu. anneler gününde yani 12 mayıs akşamı test yaptırdım ve beta hcg 266 çıktı. 15 mayısta sağlık ocağında tahlillerim yapıldı. 17 mayısta sonuçları almaya gittim beta 817 çıktı ama hemşire normale göre değerlerin düşük dedi çok korktum hemen doktora gittim. O da aynı şeyi söyledi ama geç döllenmiştir senin adetlerin 32-35 günde bir oluyor dedi. Alttan ultrasonla baktı ve keseyi gördü. o sevinçle bütün soracaklarımı unuttum. 27 mayısta kontrole tekrar çağırdı:)))
ama şöyle bir şey var bende hiçbir belirti yok. gögüşlerimde değişiklik, mide bulanması vs bhiç birşey yok. Sadece bel ağrısıyla arada kasık ağrısı oluyor. Akıntıda hiç gelmiyor. Bende bir anormallikmi var acaba???
Hayırlı uğurlu olsun tatlım. Bizim sat tarihimiz aynı. Bu konular için kendini üzme. Daha erken bence. Bende pzt dr gittim 5 haftalık dedi, sadece keseyi gördü 1 haziranda tekrar gideceğim. Bendede çok aman aman bi belirti yok, progestan kullanıyorum sadece o beni mahvediyor. Hiç üzülme olur mu. Allahın izniyle herşey çok güzel olur inşallah.
Kzılaar günaydın...
büyüyor mu miniklerimiz? süt içelim bol bol. ben folik asit FOLİDOCE içiyıorum
Merhabalar hanimlar, bugun hamile oldugum, doktorun hayirli olsun lafiyla kesinlesti.. Heyecandan ve sokla tam dinleyemdim ama 5. Haftanin basi oldugunu soyledi galiba :))) bizim hikayemiz biraz farkli basladi.. Size kisaca anlatmak istiyorum :)) Esim isi nedeniyle senelerdir Cine gidip geliyor. Bazen uzun sure kalacaksa bende gidiyorum. Mart ayinin sonunda yine kisa bir yolculuk icin cikti evden ama islerin Mayis ortasi gibi bitecegini ogrenince beni yanina cagardi. Biz kafada cocuk dusunup uygulama kisma bir turlu gecememistik. Ama ben olurda birgun denersek diye Folik asite baslamistim. Bu firsat kacmaz dedim. Atladim yanina gittim ama Nisan ovulasyonum yollada gecti :)) neyse bi dahakine dedik basladik calismaya :)) Ovulasyon gunu esimi ofisten kacirip otele goturdum :))) daha sonraki gunlerde pek bi degisiklik hissetmedigimden kesin olmadi dedim ama adetime iki gun kala bende vajina mantari basladi. Cinde bu sikici durumu hangi ilacla tedavi edecegimi eczane gibi biryere sordum. Hamile olabilicegimi duyunca ilk once ogren dediler sonra degilsen verelim dediler. Daha tam sonuc alamam diye bakmak istemiyordum ama bu sikici mantar durumu bana Kandil gunu silik bir cizgiyle hamile kalmis olabilecegimi gosterdi. Hikaye bundan sonra basliyor. Esim ogrendigi gunu ertesi gunu sarilik tehsisi ile hastaneye kaldirildi. Safra kesesinde tas varmis.. Bizimki heyecandan tas yapti :)) durum cok ciddi bir hal alinca hamileligide bir kenara birakip apar topar agir bavullarla, bir topal bir kor misali Turkiyeye donduk..Allahima cok sukur bugun operasyon oldu ve safra kanallari acildi.. Bu sevindirici haberin uzerine hali hazirda 5 gun gecikmis olan adetimin uzerinehazir hastanedeyken kan testi yaptirayim dedim... Doktor keseyi gorunce gerek bile duymadi... Hastane odasinda bir daha sevincli haberi verdim esime.. Umarim bu seferde bobrekler tas yapmaz)Simdi bir nur topu gibi safta tasimiz ve bezelye buyuklugunde bi bebisimiz var :)) yazimi okuyan ve benimle ayni tarihte olan arkadaslarim beni arkadas olarak eklerseniz cok sevinirim.. Hadi bakalim herkese hayirlisi olur insallah )
Hayırlı uğurlu olsun :))) Allahım sağlık ve sıhhatli miniklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....
Merhaba hamişler:)) benim beta hcgm 8.600 ve bugun ilk defa doktora gidicem sizce kese görülür mü?Bir de üstten muayeneden görülür mü?Alt muayeneden çok korkuyorum da..:))
Merhaba arkadaslar,
Bende salı günü 5+6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Allah herkese sağlıklı bebekler nasip eder inşallah....
Merhaba hamişler:)) benim beta hcgm 8.600 ve bugun ilk defa doktora gidicem sizce kese görülür mü?Bir de üstten muayeneden görülür mü?Alt muayeneden çok korkuyorum da..:))
rahat ol canım herkeste aynı belirti olmuyormuş aynı zamanda yalnız değilsinbendede ne mide bulantısı ne baş dönmesi ama göğüsler acaip şişti arada bel ve kasık sancısı oluyor birde sürekli uyuyorum ya
Hayırlı uğurlu olsun tatlım. Bizim sat tarihimiz aynı. Bu konular için kendini üzme. Daha erken bence. Bende pzt dr gittim 5 haftalık dedi, sadece keseyi gördü 1 haziranda tekrar gideceğim. Bendede çok aman aman bi belirti yok, progestan kullanıyorum sadece o beni mahvediyor. Hiç üzülme olur mu. Allahın izniyle herşey çok güzel olur inşallah.
Kzılaar günaydın...
bende 17 mayısta idrar testi ile öğrendim ilk. daha snra 20 mayısta kan testi yaptım garanti olsun diye çok mutluyum gerçekten. hayırlısı ile doğmasını bekleyeceğim artık sabuırsızlıkla :)
Tebrikler tatlim. Bende gecikme olmadan ogrenmistim :))
Kzılaar günaydın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?