Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

rahat ol canım herkeste aynı belirti olmuyormuş aynı zamanda yalnız değilsin bendede ne mide bulantısı ne baş dönmesi ama göğüsler acaip şişti arada bel ve kasık sancısı oluyor birde sürekli uyuyorum ya

Hayırlı uğurlu olsun tatlım. Bizim sat tarihimiz aynı. Bu konular için kendini üzme. Daha erken bence. Bende pzt dr gittim 5 haftalık dedi, sadece keseyi gördü 1 haziranda tekrar gideceğim. Bendede çok aman aman bi belirti yok, progestan kullanıyorum sadece o beni mahvediyor. Hiç üzülme olur mu. Allahın izniyle herşey çok güzel olur inşallah.

Kzılaar günaydın...

büyüyor mu miniklerimiz? süt içelim bol bol. ben folik asit FOLİDOCE içiyıorum

Hayırlı uğurlu olsun :))) Allahım sağlık ve sıhhatli miniklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....

Hayırlı uğurlu olsun :))) Allahım sağlık ve sıhhatli miniklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....

Merhaba arkadaslar,
Bende salı günü 5+6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Allah herkese sağlıklı bebekler nasip eder inşallah....

Merhaba hamişler:)) benim beta hcgm 8.600 ve bugun ilk defa doktora gidicem sizce kese görülür mü?Bir de üstten muayeneden görülür mü?Alt muayeneden çok korkuyorum da..:))

Merhaba hamişler:)) benim beta hcgm 8.600 ve bugun ilk defa doktora gidicem sizce kese görülür mü?Bir de üstten muayeneden görülür mü?Alt muayeneden çok korkuyorum da..:))

Merhaba;

hayırlı olsun :))) benim gittiğimde beta hgc 6280 di. Alttan muayene etti ve hemen göründü kese. korkmana gerek yok canın acımayacak cok kısa bakıyor zaten.

Hayırlı uğurlu olsun canım. Benim de hcgm 5832 idi dr karından baktı keseyi gördü. Seninde hayli hayli gözükür. Alttan muayeneden de korkma bende kendini sıkma ve kasma bebişini düşün...

:)) saol canım. Bende sadece bel ve kasık ağrısı var. Hamile miyim gercekten duye bazen kendi kendime soruyorum

Insallah canim hersey herkes icin guzel olsun:))
Seninle ayniyiz:))) ben cuma gunu yani 17 mayısta gittigimde minicik kese gorundu. Ama hemsire cok korkuttu beni aglaya aglaya doktora gittim

bende 17 mayısta idrar testi ile öğrendim ilk. daha snra 20 mayısta kan testi yaptım garanti olsun diye çok mutluyum gerçekten. hayırlısı ile doğmasını bekleyeceğim artık sabuırsızlıkla :)

kızlar selam nasılsınız? çalışırken çok zor geçiyor ya bu dönemler kafayı koyup uyumak istiyorum

bende geçtiğimiz pazar kan test yaptırdım 142 çıktı pozitif dediler ama uzman doktorumdan cumartesi için randevu aldım ..bakalım kese görünecekmi vajinal usg yaptırmak istemiyorum . bebeği zararı olur diye fikri olan var mı ?küçük olunca onla bakıyorlarmış

Selam arkadaslar doktordan geldım cok sukur kesemızı gorduk duzenlıymıs bı sorun yokmus on gun sonrada kalp atısını dınlemek ıCın cagırdı doktorum ınsallah kalp atısınıda duyarız hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…