- Konu Sahibi askhicbitmez
-
merhaba
ben de dün dıktora gittim ankara akrapol e 5. haftalık henüz kesenizi göremiyorum, normal bir süreç dediler, haftaya görürür dediler.30 Mayıs ta tekrar gidicem.
5.haflatık gidipte kesesini gören var mı aranızda?
güne kötü başlamak istemezdim ama aranızdaki serüvenim bugün itibariyle son buldu. bebeğim bana tutunamadı daha fazla dün hafif kahverengi lekelenmem oldu sonra dr gittim kese gözükmedi ve sağlıksız gebelik olabilir dedi kanaman olabilir endişelenme demişti ve bu sabah kanamam başladı Hayırlısı olsun diyorum üzüldüm ama çok ahım şahımda üzülmedim sonuçta normal yolla hamile kalabileceğimi öğrenmiş oldum ve ilerde hergün ağlayacağıma Rabbim öyle güzel bir sistem yaratmış ki sağlıksız gebelikler kendiliğinden son buluyor ve şükrediyorum ki kürtaja veya herhangi bir tıbbi müdahaleye maruz kalmadan kendiliğinden düşüyor...Hepinize hayırlı olsun inş.. bende artık ilerleyen zamanın anneleri arasında yerimi alırım
güne kötü başlamak istemezdim ama aranızdaki serüvenim bugün itibariyle son buldu. bebeğim bana tutunamadı daha fazla dün hafif kahverengi lekelenmem oldu sonra dr gittim kese gözükmedi ve sağlıksız gebelik olabilir dedi kanaman olabilir endişelenme demişti ve bu sabah kanamam başladı Hayırlısı olsun diyorum üzüldüm ama çok ahım şahımda üzülmedim sonuçta normal yolla hamile kalabileceğimi öğrenmiş oldum ve ilerde hergün ağlayacağıma Rabbim öyle güzel bir sistem yaratmış ki sağlıksız gebelikler kendiliğinden son buluyor ve şükrediyorum ki kürtaja veya herhangi bir tıbbi müdahaleye maruz kalmadan kendiliğinden düşüyor...Hepinize hayırlı olsun inş.. bende artık ilerleyen zamanın anneleri arasında yerimi alırım
Canim benim, gecmis olsun mu denir, ne denir tam bilemiyorum. Ama sana yazmak istedim. Canini sakin sikma, sikanlarada izin verme. Allah verip Allah aliyor. Yapacak bisey yok.. Allah hayirlisini, en sagliklisini nasip etsin sana insallah.
canım geçmiş olsun Allah sana sağlık versin sen sağlıklı olduğun sürece bebeğin olur sıkma canını emi. bende 2 düşük ve 1 kürtaj yaşadım seni çok iyi anlıyorum yine hamileyim ama çok tedirginim ya bşey olursa diye ama herşey Allah'ın takdiri geçmiş olsun sana canım....
Tebrikler tatlim. Bende gecikme olmadan ogrenmistim :))
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın hayırlı bir evlat olur. dediğin gibi yeterki canımız sağ olsun hayatta herşey insanlar için değilmi biz yaratamadığımıza göre yaratanada karışamayız o en güzel zamanı bilir diyorum
kızlar mrb.bana bi yardımcı olabilecek olan var mı acaba?ben ilk kez doktora adetimin 10 gün gecikmesinin ardından pazartesi günü gittim hcg ölçümü yapıldı ve sonuç 303.29.Doktor gebelik var ama değer düşük, düşük ihtimali olabilir bi daha yapalım dedi ve ben carşamda tekrar kan verdim ondaki sonuç da 337.12.Doktor bu artışın hiç normal olmadığını bunun asla sağlıklı bir bebek olma ihtimalinin olmadığını ya düşük yada dış gebelik olduğunu söyledi.Şimdi benden cumartesi tekrar kan testi yapmamı ve eğer değer düşerse sükretmemi çünkü kendi kendine düşüyo olacağını eğer yükselirse o zaman korkmam gerektiğini ve belirtilerin dış gebeliğe doğru gidiyo olacağını söyledi.Şimdi ben ne yapacağımı bilmiyorum eşim bugün birde özele gitme konusunda ısrarcı ve muhtemelen öğleden sonra gelecek ve gitmemizi isteyecek.Ama ben cok kararsızım sizce bu değerlerin normal gebeliğe dönme ihtimali olamaz mıya da artık ondan da geçtim en azından düşük olsun diyorum çünkü dış gebelikten cok korkuyorum.sizce boşuna bi caba içindemiyim yada ne yapmam lazım?böle bişey yaşayan varsa fikirlerinize ihtiyacım var
Tşk.ederim canım çok şükür ki Tevekkül edebiliyorum normalde her ay ümitlenirdim boş çıkardı üzülürdüm şimdi o kadar bile üzülmüyorum şükrediyorum sağlıksız bir bebek dünyaya getirdiğimde hergün ağlayacağıma çok şükür ki böyle bir sistem var diyorum hayatımda herşey çok güzel onları düşünüyorum en azından bebeğimizin olabileceğini gördük diyorum Allah'tan hep hayırlı ve sağlıklısını istemiştim demekki kalbime göre verdi İnşallah Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip eder. birde anlatmak istiyorum çevremizde o kadar insan varki kimisi 22 aylıkken doğum yapmış kimisinin tüpü alınmış kimisinin uzun yıllar olmuyor kimisi 9 aylıkken ölüyor ne bilim halime bin şükür diyorum daha 8 aylık evliyiz olur inşallah
selam kızlar aranıza yenı katılıyorum. ben 2gun önce ögrendım hamıle oldugumu kanda 45.6cıktı dr cok yenı dedı bugun tekarar gıdecem en son da 27 nısan da regl olmustum.kasık agrılarım kesıldı umarım anormal bır durum yktur ıns. hıı buarada kasıklarda şişmede devam. onun dısında çok fazla uykum gelıyor aksam 9da uıyuyorum işteyken hep esnıyorum nbenımle aynı durumda olanlar varmı ? rabbım bızı ve bebişlerimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?