- Konu Sahibi askhicbitmez
-
tebrikler :)) evet hamilesin inanabilirsin
Aynen canım ya bende günde 3 içiyordum dünden itibaren 2 ye düşürdük. İlaçtan yarım saat sonra bi baş dönmesi bi mayhoşluk hop uyuyor 3 saat çok komiğime gidiyor. Eşim ilk günler pek işe gitmedi gittiysede erkendne geldi hep. Ben uyurken hep o da uyudu hatta uyanıp ben uyandırdım onu :)))
Bu progestrondan benimde baş dönmem ve sersemliğim oluyor,bide iş yerinde oluyor saçma sapan konuşuyor ..hangi saatlerde almak doğru acaba ?
Agrı geçti cok sukur arkadaşlar . Kanamam vs olmadı , cok sukur! Tesekkur ederim hepinize
merhaba
ben de dün dıktora gittim ankara akrapol e 5. haftalık henüz kesenizi göremiyorum, normal bir süreç dediler, haftaya görürür dediler.30 Mayıs ta tekrar gidicem.
5.haflatık gidipte kesesini gören var mı aranızda?
bende 5. haftadayım canım acele etme haftaya git. bende haftaya bugün gitmeyi düşünüyorum.
hangi il desin canım :) çok sevmedim gibi hastaneyi kararsız kaldım. Sekreterya demişti 8 hazıranda gelin felan diye ama hani allah korusun dış gebelik felan olma durumu olur diye gitmiştm hemencecik.
izmir deyim ben canım.. Kese için 8 haziranmı dedi sana çok geç değilmi?
hemde çok bence, malesef işte çalışanların rahatlığından kaynaklı bir şey doktoru sevsende bu tip şeyler insanı olumsuz etkliyor.
Kız mı erkek mi çok merak ediyorumm ... Biliyorum çok erken :)
benimde aynen içimden bir ses kız diyor
günaydın sevgili anneler...nasıl gidiyor hamilelik..ben hala bulantılarla basbasayım ama bebeğim ıcın herseye değer..yrın sbh kontrolum var.. guzel haberler dıleğiyle hepımız ıcın herkes kendıne cooookkk ıyı baksın.....
çok sağol canım.. bende seni tebrik ederim.. inşallah sağ salim kuıcağına alırsın.. bu sabah başka bir marka ile test yaptım yine pozitif ama kan testine gitmicem haftaya direk doktor muayenesine gideyim diyorum..hakkımızda hayırlsıı.
merhaba
ben de dün dıktora gittim ankara akrapol e 5. haftalık henüz kesenizi göremiyorum, normal bir süreç dediler, haftaya görürür dediler.30 Mayıs ta tekrar gidicem.
merhaba
merhaba
merhaba canım.bende dün gittim doktora gördük keseyi.5.haftada olduğumu söyledi doktor.3 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?