Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Günaydın kızlar :)
Bendede bi mide bulantısı aldı başını gidiyor ama mide bulantısı kalp atışları başladığında olurmuş gebelikte bunu bilmek çok güzel o yüzden istediğin kadar bulanabilirsin midem :))

Bu progestrondan benimde baş dönmem ve sersemliğim oluyor,bide iş yerinde oluyor saçma sapan konuşuyor ..hangi saatlerde almak doğru acaba ?

Kızlar birbirimize yardımcı olalım yaaaa :-( Şimdi içmem gerekiyor öğlen ilacı ama ne yapacağımı bilmiyorum. Çalışınca zor bu durumlar...

merhaba

ben de dün dıktora gittim ankara akrapol e 5. haftalık henüz kesenizi göremiyorum, normal bir süreç dediler, haftaya görürür dediler.30 Mayıs ta tekrar gidicem.

5.haflatık gidipte kesesini gören var mı aranızda?

bende 5. haftadayım canım acele etme haftaya git. bende haftaya bugün gitmeyi düşünüyorum.

hemde çok bence, malesef işte çalışanların rahatlığından kaynaklı bir şey doktoru sevsende bu tip şeyler insanı olumsuz etkliyor.

Kız mı erkek mi çok merak ediyorumm ... Biliyorum çok erken :)

ben kendime derdim sen benden daha telaşe müdürüymüşsün.. :) azcık sabret hayırlısını dile.. Benim içime doğuyo ama kızım olucak gibi geliyo..

bende ne bulantı ne baş dönmesi hiç bişi yok ya neden acaba sadece az biraz adet sancısı gibi ağrı oluyo o da bazen

Tşk.ler canım inşallah hepimiz alırız sağsalim kucağımıza ben merakla pzt.siyi bekliyorum görecekmiyim acaba diye

canım ben sat a göre 5. haftamda gittim hiç bişi görünmedi sanırım geç döllenme oluyo o şekil olunca

merhaba canım.bende dün gittim doktora gördük keseyi.5.haftada olduğumu söyledi doktor.3 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi.

Bende keseyi gördüm.Doktorumuza çok güveniyorum alttan görelim rahatlıyalım dedi.2 hafta sonrada karından görebiliriz dedi.Ama şimdide pimpiriklenmeye başladım boş gebelik olabilirmi v.s diye Sanırım ultrasonda kalp atışı duyulana kadar belli olmuyormuş değil mi??yoksa benmi yanılıyorum

19 nisan satım :) 19 mayısta idrarda çıktı.... bugünde kan tahlilinde 240 bthcg 4 hafta 2 günlük olduğunu söyledi doktor.... Allah hepimize sağlık versin hayrlısıyla Allah kucağımıza almayı nasip etsin.... Allah isteyen herkese nasip etsin inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…