- Konu Sahibi askhicbitmez
-
merhaba kızlar.ben biraz önce doktordan geldim.son adet tarihim 3 nisan.testlerde çıkıyo hamileliğim ama ultrasonda göremedi doktor bugün yine( alttan ultrason istemiyorum.haftaya tekrar gidicem.dış gebelik de olabilir dedi çok moralim bozuk.siz ne zman görmüştünüz keseyi.kaçıncı haftanızda yardımcı olur musunuz bana (
canım benimde ilk başlarda okadar ağrım olduki hala ara ara devam eden bir ağrım var dr normal dedi ağrı olduğu zaman uzanıp ayaklarını yukarı koyman lazımmışhercal hayırlı olsun seninde bebeğin canım
ya kızlar ağrısı olan var mı?benim karnımda kasıklarımda ağrı mevcut taa pazartesi gidicem doktora acaba bu normal mi
canım benimde ilk başlarda okadar ağrım olduki hala ara ara devam eden bir ağrım var dr normal dedi ağrı olduğu zaman uzanıp ayaklarını yukarı koyman lazımmış
:) pekii iş yerinde ağrım daha çok oluyor o zaman ayaklarımı yukarı dikip yatsam acaba sorun olur mu
kan değerin kaç çıktı peki ilk öğrendiğinde ? neden doktor net konuşmuyor geç döllenme falan mı acaba çok mu küçük
ben pazartesi gidicem daha doktora
1 buçuk saat sonra öğrenicem kan değerimi.ilki 353 çıkmıştı 2 gün sonra 1114 çıktı.aradan 4 gün daha geçti bugünkünü de işte dediğim gibi 1 buçuk saat sonra öğrenicem.vajinal ultrason istedi ben istemiyorum deyince böyle söyledi doktor bilemiyorum(normalde görünüyo olması lazım dedi.Allahım korktuğuma uğratmasın inşallah (
2 mayısta hamile olduğumu öğrendim bende. ilk günlerde ağlama krizlerim kasık ağrılarım uyku nöbetlerim oldu son bir kaç gündür daha iyiyim ağrılarım için dr. um magnezyum verdi (bu sorunu yaşayan varsa) sabırsızlıkla kalp atışlarını bekliyorum ayın 16 sında onun için gideceğim. sizlerin bu günleri nasıl geçiyor? sevgiler
canım benim belki daha çok küçük olduğu için ultrasonda gözükmemiştir. geçen hafta parşembe günü dr vajinal ultrasonla baktı çok küçük dedi daha 18günlük dedi son adetim 22 mart. adet tarihime göre 7 haftalık geç döllenme olmuş herhalde. birde kalp atışını duymadan dr tam kaç haftalık olduğunu söylemiyormuş diye duydum.biraz daha bekle canım kendine sıkıntı yapma. hayırlısıyla herşey ortaya çıkar. neden vajinal ultrason istemiyorsun?
günaydın canım ohh maşallah :) pazartesi inşallah bende görücem bebeğimi nazar değmesin
ben sabahları çalıştığım için ekmek arası peynir domates salatalık ve sıkma portakal suyu içiyorum bol sebze ve et balık yemeye çalışıyorum ha bide ceviz ve sütümü ihmal etmiyorum :) o yorgunluk mavediyo benim resmen belim kopuyor
:) ilei doğru uzatıp arada kaldırıyorum mecbur =)canım çalışma ortamın nasıl bilmiyorum ama :) ayaklarını havaya kaldırmasan bile sandalyeleri birleştirip uzatırsın artık :)
progestanın her derde deva olduğunu biliyorum bi yandan da hamile kalmamı ona borçluyum hem adetini düzenliyor hemde düşük riskini önlüyormuş forumda çok kullanan var içini ferah tut canımkızlar bizim bebişimizde 6. haftasında ama kasıklarımda çok ağrım oluyordu,pantolonlarımın beli geniş olmasına rağmen baskı hissediyordum,daha sonra farklı günlerde iki kere yoğun kahve lekelenmem oldu doktor progestan diye bir ilaç verdi ,normalde de hafif pembemsi bi akıntım var,bu ilacı kullanıp bebeğine kavuşan var mı yada aynı şeyleri yaşayan hisseden , çok merak ediyorum..
valla ben adet günü öğrendim 45 çıktı değerim miniğiz sanırım vajinal ultrason düşük yapabiliyor diyorlar ama tabii en doğrusunu doktorlar bilir istersen başka doktora da görün1 buçuk saat sonra öğrenicem kan değerimi.ilki 353 çıkmıştı 2 gün sonra 1114 çıktı.aradan 4 gün daha geçti bugünkünü de işte dediğim gibi 1 buçuk saat sonra öğrenicem.vajinal ultrason istedi ben istemiyorum deyince böyle söyledi doktor bilemiyorum(normalde görünüyo olması lazım dedi.Allahım korktuğuma uğratmasın inşallah (
ben vajinismusum :)) aslında gebeliğim bizim için bi mucize. ewleneli de 1 ay 11 gün oldu :)) yani tam bi ilişki yaşayamadım.onun için alttan muayene ettirmem imkansız.:) ve şimdi bugünkü kan sonucum açıklandı 5712 çıktı.sanırım bu iyi bişey. bu arada hayırlı olsun senin bebişinde.umarım sorunsuz bi hamilelik geçirirsin.ve geçiririz :))
benimde ara ara ağrılarım oluyor ama katlanıyoruz bebiş için napalımbende çalışıyorum cnm.. sabahları aynen peynir ekmek hafif açık çay içiyorum evde meyve sıkıcağım yok henüz meyve suyu içemedim..doktorum kesinlikle katkılı maddelere karşı market sütü vs.yasakladı.. evde kayınvalidem mayalayacak bebeğin gelişmesi ile ilgili neler öğrenirsek paylaşalım bence güzelce beslensinler...
canım biz de ayın 16 sında gidicez ama doktorumuz kalp atışı dinliycez demedineden acaba
arkadaşlar merhaba...sat a göre 6 haftalık hamileyim kan değerim 3000 lerde ama kese görünmedi nokta şeklinde bişey görüyorum ama dedi..4 haftalık görünüo ultrasonda dedi..geç döllenme olabilir 25 gün sonra gel dedi...bu kadar gün ben nasıl bekleyim hadi dış gebelikse
canım sonucum çok iyi. biraz bekle ozaman stres yapma.hayırlısıyla burda hep beraber güzel sorunsuz hamilelik geçiririz.
benimde ağrılarım ve hafif hafif akıntım oluyor canım. canım bana dr bol bol ceviz ye dedi. bebeğin beyin gelişimi için çok iyiymiş. bende günde 2 çeviz ve 2 bardak süt içiyorum onun dışında herşeyi yiyorum.sizin başka yaptığınız şeyler var mı?
belki unutmuşdur söylemeyi yada senin bebiş daha küçüktür canım.
benim öyle oldu canım sata göre 7 haftalık hamileyim. dr göre geçen hafta 18günlük dedi. alttan muayene etti keseyi gördü. içinde nokta kadar dedi. gebelik rahmin içinde dış gebelik yada boş gebelik değil ama bizim için gebelik kalp atışıyla başlar dedi. 15 gün sonra gel dedi. bende haftaya cuma gidicem 1 hafta var. geçmek bilmiyor. hayırlısıya 9 ay nasıl geççek bilmiyorum.
canım sonucum çok iyi. biraz bekle ozaman stres yapma.hayırlısıyla burda hep beraber güzel sorunsuz hamilelik geçiririz.
benimde ağrılarım ve hafif hafif akıntım oluyor canım. canım bana dr bol bol ceviz ye dedi. bebeğin beyin gelişimi için çok iyiymiş. bende günde 2 çeviz ve 2 bardak süt içiyorum onun dışında herşeyi yiyorum.sizin başka yaptığınız şeyler var mı?
belki unutmuşdur söylemeyi yada senin bebiş daha küçüktür canım.
benim öyle oldu canım sata göre 7 haftalık hamileyim. dr göre geçen hafta 18günlük dedi. alttan muayene etti keseyi gördü. içinde nokta kadar dedi. gebelik rahmin içinde dış gebelik yada boş gebelik değil ama bizim için gebelik kalp atışıyla başlar dedi. 15 gün sonra gel dedi. bende haftaya cuma gidicem 1 hafta var. geçmek bilmiyor. hayırlısıya 9 ay nasıl geççek bilmiyorum.
canım keseyi gördüğünde kan değerin kaçtı, bende yarın doktora gidicem inş. görünür
ben de bol bol ceviz ve süt, kuru incir sabahları da peynir yiyroum
canım inan bende çok kötü oldum ultrasonda 3000 li değerde göremeyince ama nokta gördü.bak burda dedi..3000li değere ve 6 haftaya göre çok az bi gelişme bu..çok korktum yarın kayseriye doktora gidicem inşallah..içim rahat etmedi..
29 nisanda kan testi yaptırdım canım 670 çıkmıştı.2 mayısta dr gittim. o zaman alttan muayene oldum küçüçük bir kese ve içinde nokta kadar dedi.her gün iki katına çıkıyor desem 4000küsür de gördü.
canım benim gibi geç döllenme olmuştur. dr göre 4haftalık hamileyim sata göre 7 haftalık oluyor. içini ferah tut canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?