canım benim yaa ne bileyim inşallah bebektendir. test günü yaklaştıkça sabrım azalıyor. bir de iş yerinde sürekli düşünür oldum. iş yaraamadı
evet canım aslında benim içinde öyle:) tüp bebekte dinlenirken internetede girmedim kafa rahattı ama pazartesi mecburen işe başladım şimdi topik topik geziyom pozitif alan arkadaşları okuyunca tamam diyorum asya allahın izni ile seninde olabilir sonra üstüne bide negatif görünce heh diyom asya al sanabebeklerimi rabbime emanet ettim inşallah benide senide terk etmezler.
kötü şeyler okuyarak aman ümitsizliğe düşmeyin yüksek motivasyon şart :)) stres yok üzülmek yok pozitif düşüneceğizki sonuçlar hep pozitif olsun :)))))
benimkiler de 5. gün embriyosu. yarın değil ama perşembe ya da cuma dayanamayabilirimsadece dün sürekli ağrım vardı cnm başım çatladı kasıklarım nasıl battı çok şülür bgun hiç ağrım yok. diğer günlerde günün ilk arında ağrım yoksa mutlaka akşama başladı kasık sancım göğüslerimde sertleşti zamanla. snki kaçın gün embiryosuydu?? bnm 5. gündü ikiside 9. günde çıktı baktır sende tatlım yarın istersen az çok belli eder kendini bekleyip strese girme iyice zaten iş zorluyor demiştin
evet canım aslında benim içinde öyle:) tüp bebekte dinlenirken internetede girmedim kafa rahattı ama pazartesi mecburen işe başladım şimdi topik topik geziyom pozitif alan arkadaşları okuyunca tamam diyorum asya allahın izni ile seninde olabilir sonra üstüne bide negatif görünce heh diyom asya al sanabebeklerimi rabbime emanet ettim inşallah benide senide terk etmezler.
sona yaklaştıkça günler geçmiyo. ne dersin tutmuş mudur, rabbim nasip etmiş midir:26:
çok sevindim senin adına Allah tamamına erdirsin inşallah.gözün aydın..bu haberler insanı mutlu ediyo.benimde bugün yumurtalarım toplandı 3 tane.biraz az gibi geldi bana endişeliyim
deryapp hiç endişelenme hepsi nasip kısmet.benim 29 yumurtadan bişey olmadı.arkadaşımın 1 yumurtası sağlamdı.döllendi ve bebek oldu.
doğru söylüyorsun aslında kısmet olacağı versa oluyo.az ilaç kullandım ben aslında gittiğim doktor hasta dostu.inşallah döllenirlerde mutlu son olur.seninde yazdıklarını az çok okudum burdan tavsiyem senin daha uzman bi doktora görünmen
kızlar dayanamadım saat 4 gibi gittim kan verdim. elim az önce sonucu aldı. 9. gün değerim 107,09 yaniiii HAMİLEYİMMMMMmMM :))))))))
orkide, benim içime pozitif olacağı doğuyor.sizler için çok dua ettim.inşallah.senide tebrik edicez burdan,rabbim hayırlısını nasip etsin.
kızzzlaarrr nasıl geçiyor ne durumlardasınız? ben bugün işe başladım yordum kendimi hiç iyi gelmedi evde iyimişim meğer :)) dinlenin kızlar boool boool dinlenin yormayın kendinizi sakın
valla iş yerinde yorularak, heyecan yaparak geçiyor. iş yerinde daha stres yapıyo insan
Arkadaslar birde benim size bir sorum olacak. Benim transfer olali 8 gun oldu.dune kadar hic agrim kanamam olmadi.Ama bu gunlerde acayip kasil ve bel agrilarim war. Azicik ayakta kalsam agridan duramiyorum sizdede oluyormu acaba kotüye mi iyiyemi haberci icim icimi yiyor.
Arkadaslar nasil geciyor bekleyisiniz.
Bende dun ise gittim cook yoruldum.bu hafta cumartesiye kadar bende yatacagim.
Herkese Merhabalar. Bende sizinle kendimle ilgili bir durumu paylaşmak istiyorum. Bende 1 Mayısta transfer yaptırdım. 10 Mayısta sabırsızlıktan kan testi yaptırdım.beta hcg sonucum 19,23 çıktı.doktorumu aradım tebrikler dedi.ama 12.gününde tekrar test yapmalısın.değerini takip etmeliyiz dedi.bende yaptırdım ancak değerim 22.60 çıktı.doktorum değerin katlanarak artması gerektiğini söyledi. eğer artmıyorsa dış gebelik olma ihtimali söz konusu oluyormuş. bugün transferimden sonraki 14. gün ve kahferengi bir kanama yaşadım.ama saat çok geç olduğu için doktorumu arayamadım. şuan içimde neler oluyor bilmiyorum.dün çok üzüldüğüm bir olay olmuştu acaba o olumsuz mu etkiledi..siz bana bişi söyleyebilirmisiniz ?
cnm üzüldüm değerinin katlanmamasına şu an yapacak birşey yok beklemek zorundasın ilaçları kesme sakın yarın doktorunla konuş lekelenme normaldir inş üzme kendini stres yapma rahat olmaya çalış. hiç belli olmaz neler beler okuyoruz bhcg sonucu 5 olanın doğum yaptığımı okudum allahım yeterki ol desin hiç bi mani olamaz
cnm bencede dinlen bende bugün gittim çok yoruldum biraz daha evde oturma kararı aldım. inan bana benim en zor günümdü 8. gün öleceğim sandım kasık ve baş ağrısından duramadım hala da ara ara kasıklarım batıyor geçmedi inş snnde güzel haberlerini alırız . ağrıların üstüne 9. gün yani dün kan verdim sonucum pozitif çıktı içime seninki de pozitif doğuyor haydi hayırlısı olsun)) dinlenmeye devam yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?