mayıs 2013 tup bebek gunlugu (gebetopya)

yasınız ?

• 25 ve altı

OY: 0 0,0%
  • 25 uzerı

OY: 18 100,0%

• Ankete Katılan
    18
seminay84 sende transferden sonra ne gibi belirtiler oldu bende belirti sıfır sadece bir gün kasık ağrısı hafifi sızı başkada yok...

seminay84 sende transferden sonra ne gibi belirtiler oldu bende belirti sıfır sadece bir gün kasık ağrısı hafifi sızı başkada yok...

canım çok da belırtı aramamak lazım daha çok küçükler ,belırtı vermeyecek kadar,belırtılerın daha çok psıkolojık olduğunu düşünüyorum da yıne de ınsan kendını dınlıoyo sureklı ,benım adet sancısı gıbı ağrılarım oluyor arada bu gun dayak yemıs gıbıyım her yerım agrıyo
yanı objektıf bı belırtı yok da dınlıyorum ıste kendımı)))
senın kaçıncı gunun ?

benim bugün 6. günüm ama belirti falan yok..Sadece gögüşler hassas belirtisi olanlar genelde hamile değilim sanırım yine...

benim bugün 6. günüm ama belirti falan yok..Sadece gögüşler hassas belirtisi olanlar genelde hamile değilim sanırım yine...

torrent moral bozmak yok
olumlu olmaya çalış
inşallah Rabbım nasıb etmıstır ikimize de
benım 3. denemem burada her belırtıyı yasayıp negatıf alanları bılıyorum,
hem psıkolojı acayıp etkılı okuyoruz okuyoruz bılınçaltı aynen uyguluyo,dedim ya kendımızı dınlıyoruz
sen bol bol su ıç rahım kasılmalarını engellıyomus ,dınlen moralını yüksek tut gerısını Allah bılır
hem ebrıyo rahımde dolaşır anneden olumlu sınyal beklermıs ,kuzu/ları/na olumlu sınyaller gönder ,konuş onlarla
keyfını çıkar ya ıçımızde -dünyada kı en sevdığımız ınsan ve kendımızın -mınık parçası var
çok küçükler mutlu ol korkutma onları da )))

Merhaba arkadaşlar 2 mayısta memorialda tedaviye başladım. 33yaşındayım, ilk denemem. doktorum yumurtalar fazla uyarıldığı için transferin 1 ay sonra yapılabilir dedi. şimdi kan tahlili sonucu bekliyorum.

topikteki hamileleri tebrik ederim ne mutlu size.darısı inşallah bizlere.benimde yarın yumurta toplamma var heyacanlıyım biraz ilk denemem olacak hepimiz için en güzeli verir rabbim inşallah

benideekleyin listeye..25 yaşındayım,ilk denemem transfer tarihim 07 mayıs.test günüm 18 mayıs..antalya gelecek tüp bebek merkezi..
18 mayısı bekleyen baya varız..inşallah 18 mayısta topik hamileyim yazılarıyla dolar taşar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…