Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar az önce ovitrellemi yaptırdım. Cumartesi sabah aşılama yapılacak. İnşaallah mevlam bu sefer hayırlısıyla tutturur. Daha da aratmaz inşaallah.

selam , bana doktorum pregnyl 5000 verdi çatlatma iğnesi olarak.
Bu iğe yine göbekten mi yapılıyor ?

canım onu druna danış sakın kendin kafana göre yapma yeni alacağın kutuya eklersin drun ayarlar ancak. bende puregon kullanıcam inşallah bebeişlerimiz gelir işe yarıyomu puregon

Bende puregon kullanıyorum her akşam 75lik doz vuruyorum göbekten..
Bu kadar eziyetten sonra umarım işe yarıyordur :)

Beni de ekler misiniz listeye :)

Murderoz--------1. Aşılama------- 10 mayıs-----------24mayıs

allah razı olsun camım yaaa çok teşekür ederim hemşireyle kouştum oda aynı söylüyor şimdi pazartesi aşılama yapılacak bekliyorum hepimiz için hayırlısı olur inşallah

bu arada arkadaşlar benide ekleyiniz sensizlik61 2 inci aşılama 6 mayıs 21 mayıs

Kızlar 2 sinde yaptırdım aşılamamı ama acayip gaz sancısı oldu bende, o gün aşılaması yapılan son hasta olduğum için peşimde bekleyen yoktu ve 40 dakika yattım heralde bacak bacağa atık vaziyette bi kalktım bacaklar tutmuyor :)eve geldim yattım uyudum ama acayip karın ağrısı vardı, kanamam da oldu, taktığı aletlerden dolayı, sonra bi ara lavabonun önünde tansiyonum düştü yere yığıldım, saniyelik bisiydi eşim havada yakalamış, yazık peşimde gezip duruyo bisi olcak diye, bi daha yaptırmayalım perişan oldun diyo ama bugün daha iyiyim Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz anne olalım inşallah, fatoşcuğum benide listeye eklermisin nick zelis82 aşılama tarihi 02/05/2013 test tarihi 15/05/2012 ama reglim ileriye geliyor inşallah öncesinde olmam

PantenoL 2. Aşılama Aşl.Günü 02 Mayıs 2013 T.Tarihi 15 Mayıs 2013

Canım ne yaptın nasıl geçti aynı gün yaptırdık senle benim dün öğlen 2 gibi yapıldı anca sıra geldi çatlatmadan sonra 38 inci saatte doğru oldu

Canım ne yaptın nasıl geçti aynı gün yaptırdık senle benim dün öğlen 2 gibi yapıldı anca sıra geldi çatlatmadan sonra 38 inci saatte doğru oldu

hayırlı olsun,senin nasıl geçti?

inşallah mutlu haberi alırız bu ay. Ayın 15 nde test günüm bakalım dayanabilecekmiyim:))
Saat 10 da oldu aşılama,
adetimin 14. günü aşılama olmuş oldum ama adetin 13. günü akıntım çoktu
erken catlamış olma ihtimalı var mı bilmiyorum.
bu defa aşılama sırasında bi sıkıntım olmadı.
geçen sefer azcık canım yanmıştı korkarak gittim ama bişi olmadı.
Sonrasındada kanamamda olmadı. ilk aşılamamdan çok farklı bu.
karın ağrısı, tuvaletimi yaparken yanma, kanama bunların hiçbirini yaşamadım bu kez.

Son düzenleme:
liste yavaş yavaş çoğalıyor inş. bu sefer nisan ayından daha fazla hamiş olur ) yarın bende doktordan öğreneceğim bakalım aşılama tarihimi ,,, aşılamadan sonraki günler ilk aşılamada geçmek bilmemişti bakalım bu sefer zamana takılmamaya çalışacağım,,

Liste oluşturuyorum bilgileri yazarsanız iyi olur arkadaşlar

Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs------------14 Mayıs2013
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-----------15 Mayıs 2013
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs--------- -15 Mayıs 2013
Fato45-------------2. Aşılama-------------4 Mayıs------------20 Mayıs 2013
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs-------------21 Mayıs
Nebf----------------2. Aş.----------------30 Mayıs-----------21 Mayıs2013
Murderoz---------1. Aşılama-------------10 Mayıs-------------24 Mayıs
Rumeysagül------2. Aş.------------------4 Mayıs--------------?

Canım bu iğne hem göbekten hem koldan vurulabiliyor. Senin kullandığın benimkinden daha etkili. Benimki çok hafif bir dozda.

canım benimde ilk aşılamam söylemeyi unutmuşum, yarın seninde aşılama günün galiba, Allah yardımcın olsun

benim zor geçti biraz ya ilk aşılama, o dediğin tüm etkiler hala devam ediyor, ekstradan birde karnım davul gibi şişti, gaz sancısı gibi, ben haftaya bi test girişiminde bulunurum gibi geliyor bana :)

Bugun 11:30 da asilamami yaptirdim, suan evde dinleniyorum.rahat gecti islem korktugum gibi olmadi hic :)

Bugun 11:30 da asilamami yaptirdim, suan evde dinleniyorum.rahat gecti islem korktugum gibi olmadi hic :)
hayırlı uygurlu olsun iki hafta sonra güzell haberler bekliyoruz dualarımız seninle bende hafta içi olcamm nasıl geçti neler yaptın anlatır misin

hayırlı uygurlu olsun iki hafta sonra güzell haberler bekliyoruz dualarımız seninle bende hafta içi olcamm nasıl geçti neler yaptın anlatır misin

Cok tesekkur ederim canim.insallah olumlu sonuclanir.sabah esim gidip ornegini verdi saat 9 da .11 de de ben gittim hastaneye. spekulumun takilmasi ve asilama islemi sadece 2, 3 dk surmustur toplamda.sonrasinda 30 dk dinlendim hic kalkmadan doktorun odasinda.pzt kontrole cagirdi yumurtalara bakip progeston verecekmis.gergindim islem oncesi ama hic canim acimadi korkulacak hicbirsey yokmus :)) senden de guzel haberler gelir insallah 2 hafta sonra ..

benim moralim çok bozuk bugün tüp bebek bölümüne amh testimin sonucunu verdim 1.1 değer yumurtaların azalıyor demek dedi. Elinizi çabuk tutun diyor salak mı ne o kadar sinir oldum ki insana hiç umut verici konuşmuyor özel hastane para kazansın heemn tüp yapalım diye diyo heralde

aşılama olumsuz olunca yıkıldım tüp bebek daha buyuk emek olumsuz olunca nası kaldırırım
tiroid değerim de 0.21 e düşmüş dahiliyeci ilaç kullnamana gerek yok dıyo tüpçü değerini yükselt diyor anlamadım ben bu işi

Aşılamamın 3. günü bugün hüngür hüngür ağlıyorum bi duygusallktır gidiyor
progestandandır belki, belkide tutmuştur (Hamilee oldugum ıcın duygusalımdır (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…