eet haklısın bnde evlendigim günden beri yalvarıyorum son bir yıldır dua ederken farkına varmadan aglıyorum hiç istemyen dua nedir bilmeyen yada benimle baraber evlenip çoktaaan dogurup 2. Gebe olanlar benden bır yıl sonra bile evlenip gebe olan doguran okadarr cok arkadasım akrabam varki onlar aklımdan hiç çıkmıyo gercekte bile yuzlerini yılda iki kere gördüğüm insanları artık haftada bir rüyamda görmekten bende sıkıldım... Ama bazen düşündügüm de de su aklıma geliyor yaa diyorumm benide allah kulluguna yarattı ayşeyi fatmayı vs. De allah haşa onları cok seviyorda beni hiç sevmiyor mu yada haşa bana bir garezi mi var.yoook bekli diyorum yada öylee öylee beni bizi daha çok seviyor imtihan ediyor sesimizi hep duymak istiyorr hoşuna gidiyorr çünkü hergün allah allah sen büyüksün adeletlisin vs.. Ona yakarıyoruzz velhasıl isyan yada sitem etmiyorum çünkü sitem edip haşa isyan etsem bu cektiklerimin mükafatınıda alamıycam en iyisi sabredip beklemek allah en hayırlısını bilir o ne güzel vekildirr sende üzülme allahın var ona koş agla o seni herkesten çok anlarr
nasıl yani sende yazmışsın ya anlamadım?:44:bide bu aşagıda yazan evlilk tarihini nasıl yazdınız ya
nasıl yani sende yazmışsın ya anlamadım?:44:
senin adına sevindim silik bile olsa pozitif allah sonunu getirsin canm benim 9.günüm ama belim bacaklarım agrıo adet öncesi sancısı gibi sancılarım basladı sivilcem cıktı moralim çok bozuldu niye bukadar erken sancı yaaaa geçen asılamam böyle olmamıştı cok üzgünüm nie bukadar erkenKızlar bugün aşılamamın 10. Günü gebelik testi yaptım, çok silik çizgi çıktı. Bu güzel günde dualarınızı benden de esirgemeyin ne olur. İnşallah tutmuştur bebeğim. Benimle aynı durumda olanlardan yardım bekliyorum.
senin adına sevindim silik bile olsa pozitif allah sonunu getirsin canm benim 9.günüm ama belim bacaklarım agrıo adet öncesi sancısı gibi sancılarım basladı sivilcem cıktı moralim çok bozuldu niye bukadar erken sancı yaaaa geçen asılamam böyle olmamıştı cok üzgünüm nie bukadar erken
benimde bugun 7.günüm daha adete de teste de cooook var ama ara ara sancı oluoo korkuyommm ama ümitliyimdee
ya merhaba canım evet aynen benimde 7 günüm ve adet olacakmış gibi her an pedle dolaşıyorum çok garip okadar tedirginimki iğne olmaya sağlıkocağına bile giderken içim içimi yiyor iki dakka ayakta kalsam kendimi aytuttuysa düşücek diye kafam çatlıyor. allahım şu mübarek miraç kandilinin yüzü suyu hürmetine acısın bizlere amiiiin
Kızlar bugün aşılamamın 10. Günü gebelik testi yaptım, çok silik çizgi çıktı. Bu güzel günde dualarınızı benden de esirgemeyin ne olur. İnşallah tutmuştur bebeğim. Benimle aynı durumda olanlardan yardım bekliyorum.
seninle aynıymışız acaba seninde gaz sancın ayaktan belden soğuk alınca yumurtalarda sızlama varmı bide azcık kabızlık cenedemde 1 adet haylaz bir sivilcemde çıktı
Canım aynı belirtiler bende de var, ben kalın giyiniyorum üşümüyorum ama sağ kasığım ağrıyor belim ağrıyor ona rağmen, gaz sorunu aşılamadan sonra başladı hala var. Sivilce çoğalması oldu bende de. Bu belirtiler öyle ki adet belirtilerinde de aynı olunca insan emin olamıyor.
bana dr 15 haziran da gel ikiz bekliyorym senden dedi ama bugun 9.gün ha oldum ha olucam gibi hissederken ümitli olmak gelmiyor acıkcası akıntım da cogaldı aynı adet hisleri bügün mübarek bi gün ayıptır söylemesi niyetliyim de hem kendim icinhem hepiniz için dualar edicem sizde edin olurmu:18:Canım benimki de aynı durum. Bende silik çizgiye güvenemiyorum. Bozma moralini inşallah sende 11 Haziran'da öğreneceksin sonucu dimi? Benimde 10 Haziran test tarihi
bana dr 15 haziran da gel ikiz bekliyorym senden dedi ama bugun 9.gün ha oldum ha olucam gibi hissederken ümitli olmak gelmiyor acıkcası akıntım da cogaldı aynı adet hisleri bügün mübarek bi gün ayıptır söylemesi niyetliyim de hem kendim icinhem hepiniz için dualar edicem sizde edin olurmu:18:
evet haklısın aşılamadan sonra doktor kontrolüne gittinmi
bana dr 15 haziran da gel ikiz bekliyorym senden dedi ama bugun 9.gün ha oldum ha olucam gibi hissederken ümitli olmak gelmiyor acıkcası akıntım da cogaldı aynı adet hisleri bügün mübarek bi gün ayıptır söylemesi niyetliyim de hem kendim icinhem hepiniz için dualar edicem sizde edin olurmu:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?