Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

selam kızlar... ben geldim..

her gün doktora gidiyorum yumoşlar için...daha 3. kutu gonaldeyim yumoşlar olmuş 15 tane...doktorum uuu ne çok dedi :) bugün adetimin 9. günü..
beyaz şeffaf akıntılar geliyo :)... bugün sabah da gittim baktı ölçtü biçti yumoşları her şey harika dedi endometrium da harika çok gezül hadi bakalım dedii..

veeeee yarın ovitrelle vurunup cuma da opu diyorum canlar... inşaallah hayırlı haberlerle benden sonrakilere umut olurum...

test tarihi yakın olanlar.. inşaaalllah sımsıkı sararlar annişlerini ben de umutla testimi beklerim..

bu arada doktor bir şey yoktur da yine de e2 ne bakalım ona göre gonali söyleyim dedi 4 te sonuç için arayacağım bir de DOSTİNEX diye tablet verdi onun da kullanımını söyleyecekmiş...

opu heyecanlıyım nasıl geçiyor kızlar işlemden sonra hemen ayağa kalkıyor musunuz ağrıyor mu?...tavsiyelerinizi bekliyorum...

hayırlı uğurlu olsun o zaman, sonunda anne ol inşallahhh opudan sonra hemen ayağa kalkabiliyorsun, adet ağrısı gibi hafiffff agrın oluyor canım hiççç endişelenme

canım bant olayını hallettin galiba bende kullanıyorum aynısından, haftaya salı kontrolüm var, adetimin 10. günü oluyor, sen ne zaman gideceksin kontrole, acaba transferlerimizde aynı gün olur mu ki

hahahaaayy belli mi olur canım bakarsın aynı gün olur :)) benim de randevum pazartesi canım, Rabbim fazla aratmadan bize de nasip ederse bu sefer ne güzel olur göbekleri beraber büyütmek

hayırlı uğurlu olsun o zaman, sonunda anne ol inşallahhh opudan sonra hemen ayağa kalkabiliyorsun, adet ağrısı gibi hafiffff agrın oluyor canım hiççç endişelenme

inşaallah hepimiz sonunda böyle böyle dolanalım etrafta :49 :49 :49 :49

Allah sonunda kucağınıza almayı da huzur içinde büyütmeyi de torunlarınızı görmeyi de nasip eder inşallahhh
Hepinizin test tarihini ekledim Allahh listede isminizin yanına pozitif yazmamı da cinsiyetini yazmamı da bebeklerinizin doğumunu yazmayı da nasip eder inşallahhhhhh

Hayırlı olsun canım , teansferlerimiz aynı gün olmuş ama test günümüz farklı:) bende de bazen hafif batma oluyo bu normal galiba..hep birlikte pozitif sonuçlar alırız inşallah...

haydi hayırlısı olsun hepimiz için :)) batmalar ara ara var bende de inş tutunuyorlardır sımsıkı

dondurulmuş transferimiydi senin benim eylüldeki denemede sabah akşamdı.dondurulmuş transferiydi.
şimdikinde ise sabah crino jel akşam progestan iğne oda fena yapıyo kalçalarıı

dondurulmuş değildi.iğne bitti benim çok şükür. crinone sabah akşam coraspin günde 1 defa esterofem günde 1 defa birde folik asit ben mi çok ilaç içiyorum anlayamadım

dondurulmuş değildi.iğne bitti benim çok şükür. crinone sabah akşam coraspin günde 1 defa esterofem günde 1 defa birde folik asit ben mi çok ilaç içiyorum anlayamadım

benim opu gününde bu yana hem jel hem iğne devam ediyoo yani 15 gündür..bende de hamilelik olsada bi süre yine devam edicek ..
bende günde 1 tane coraspin,1 tane estrofem, vitaminlerim varr.elevit ,folbiol,omega3,benexol (b12) bide kan sulandırıcı iğnem var
clexan göbekten oda canımı yakıyo göbeğimm kıpkırmızı oldu heryerii bebiş içinn değerrrrrrr

merhaba arkadaşlar uzun zamandır bakamadım şehir dışından misafirlerim vardı,çok güzel gelişmeler olmuş inş sonlarıda güzel sonuçlanır benimde tedavim başladı adetimin 7. günündeyim iğnelerimi 5 gündür vuruyorum yarında doktorum muayeneye çağırdı büyük ihtimalle hafta sonu opu olursun dedi herşey çok güzel giderken dün yirmilik dişim ağrımaya başladı bugün dişhekimliğine gittim ve ameliyatla alınması gerektiğini tedaviye ara vermem gerektiğini söyledi bunun yanı sıra birde lentom var dişinde kanal tedavisi yapılmalı hamileliğinde sana sorun çıkartır dedi çok moralim bozuk ne yapmalıyım sizlerde böyle bişey oldumu yada çevrenizde buna benzer bişeyler yaşayanlar varmı acaba .ama lentom var dediği dişimden hiç bir sorunum yok yardımcı olursanız sevinirim

selaaaam kızlaar. çoook şükür bu sabah 7 de noktacık yavrularımı aldım eve getirdim onları şükür güzel bir transferdi. 18 mayısta test olacak. şimdiden çook heyecanlıyım. Allahım umutlarımızı boşa çıkarmasın. bizlere de sonsuz hazinesinden salih evlatlar versin inşallah.

kızlarrr dün kontrolümüz vardı ve çok heyecanlıydı kalp atışı için gittik ve Allahıma çok şükür duyduk çok güzel bi duygu Allah herkese yaşatsın şimdilik herşey normalmiş gelişim olarak son adet tarihini de tam tutuyormuş 3 hafta sonra ense ölçümüne çağırdı... hala inanamıyorum buraya kadar gelebildiğimize darısı isteyen herkese inş.. tedavisi yeni başlayanlar, transfer bekleyenler hepinizin yüzünüzü güldürsün Allahım inş..

tebrik ederim canım ben senden iki gün önce öğrencem 14 dünde inşlh bebişlerimiz bizimledir

dondurulmuş transferimiydi senin benim eylüldeki denemede sabah akşamdı.dondurulmuş transferiydi.
şimdikinde ise sabah crino jel akşam progestan iğne oda fena yapıyo kalçalarıı

benim de sabah akşam jel,ve opudan 1 gün sonra başladım 5 gün progestan iğne yaptırıyodum ama kalçamı morarıp şişti ve ateşte yaptı bende cok rahatsız olunca dr söyledim ozaman haftalık 500mg yapalım dedi öylelikle hergün iğneden kurtuldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…