selam kızlar... ben geldim..
her gün doktora gidiyorum yumoşlar için...daha 3. kutu gonaldeyim yumoşlar olmuş 15 tane...doktorum uuu ne çok dedi :) bugün adetimin 9. günü..
beyaz şeffaf akıntılar geliyo :)... bugün sabah da gittim baktı ölçtü biçti yumoşları her şey harika dedi endometrium da harika çok gezül hadi bakalım dedii..
veeeee yarın ovitrelle vurunup cuma da opu diyorum canlar... inşaallah hayırlı haberlerle benden sonrakilere umut olurum...
test tarihi yakın olanlar.. inşaaalllah sımsıkı sararlar annişlerini ben de umutla testimi beklerim..
bu arada doktor bir şey yoktur da yine de e2 ne bakalım ona göre gonali söyleyim dedi 4 te sonuç için arayacağım bir de DOSTİNEX diye tablet verdi onun da kullanımını söyleyecekmiş...
opu heyecanlıyım nasıl geçiyor kızlar işlemden sonra hemen ayağa kalkıyor musunuz ağrıyor mu?...tavsiyelerinizi bekliyorum...
canım bant olayını hallettin galiba bende kullanıyorum aynısından, haftaya salı kontrolüm var, adetimin 10. günü oluyor, sen ne zaman gideceksin kontrole, acaba transferlerimizde aynı gün olur mu ki
hayırlı uğurlu olsun o zaman, sonunda anne ol inşallahhhopudan sonra hemen ayağa kalkabiliyorsun, adet ağrısı gibi hafiffff agrın oluyor canım hiççç endişelenme
Kızlar Merhaba
embriyo yerleştikten sonra doktor size crinone diye bir ilaç verdimi kullananlar varmı aranızda
Kızlar Merhaba
embriyo yerleştikten sonra doktor size crinone diye bir ilaç verdimi kullananlar varmı aranızda
Hayırlı olsun canım , teansferlerimiz aynı gün olmuş ama test günümüz farklı:) bende de bazen hafif batma oluyo bu normal galiba..hep birlikte pozitif sonuçlar alırız inşallah...
crinone jelden bahsediyosun dimi cnm ben kullanıyorum günde 1 kezz
sabah akşam 1 kez kullanıyorum
kullanıyorum cnm ben günde bir defa dedi doktor hatta sonuç pozitif alsam bile kullanmaya devam edileekmiş
dondurulmuş transferimiydi senin benim eylüldeki denemede sabah akşamdı.dondurulmuş transferiydi.
şimdikinde ise sabah crino jel akşam progestan iğne oda fena yapıyo kalçalarıı
dondurulmuş değildi.iğne bitti benim çok şükür. crinone sabah akşam coraspin günde 1 defa esterofem günde 1 defa birde folik asit ben mi çok ilaç içiyorum anlayamadım
selaaaam kızlaar. çoook şükür bu sabah 7 de noktacık yavrularımı aldım eve getirdim onlarışükür güzel bir transferdi. 18 mayısta test olacak. şimdiden çook heyecanlıyım. Allahım umutlarımızı boşa çıkarmasın. bizlere de sonsuz hazinesinden salih evlatlar versin inşallah.
tebrik ederim canım ben senden iki gün önce öğrencem 14 dünde inşlh bebişlerimiz bizimledir
dondurulmuş transferimiydi senin benim eylüldeki denemede sabah akşamdı.dondurulmuş transferiydi.
şimdikinde ise sabah crino jel akşam progestan iğne oda fena yapıyo kalçalarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?