Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

a.s canımm oyyyy oy aldın demek yavrucuklarını ..
hayırlı olsun cnm hiç bırakmasınlar seni inşallahhhhhh

kızlar bugun ılk gorusmeme gıttım memorıalde mustecep beye gıdıyorum GonalF450 gunde 150 yapıyorum sızce normalmı bıde bole kalem gıbı aynı skeer ıgnelerı gıbı ayarlanayo dozası bılgı veırrmısınız

Canım allah kucağına almayı da nasip etsin. İnşallah her şey gönlünce olur hemen ekliyorum test tarihini :))))

Hayırlı olsun canım ben de kullandım aynen oyle kullanılıyor doktorlar hastanın durumuna göre ayarlıyor dozaji

Hayırlı olsun canım ben de kullandım aynen oyle kullanılıyor doktorlar hastanın durumuna göre ayarlıyor dozaji

amin cnm insallah. heyecan korku mutluluk hepsini ayni anda yasiyrm benim ilk tupbebek denemem oluck kismet olursa .

amin cnm insallah. heyecan korku mutluluk hepsini ayni anda yasiyrm benim ilk tupbebek denemem oluck kismet olursa .

inşallah ilk denemede muradına erirsin, Allah kimseye negatifi yaşatmasın... Şimdi heyecan ve mutluluğu yaşa rahat ol inşallah her şey yolunda gidecek

off ne yogun bır gun gecırdım ya, gıremedım nete sabahtan berı.Anca oturabıldım. okul, sonra toplantı, eve geldım öğrencım geldı ayy yorgunluktan ayaklarım şiş. Kafam kazan gıbı :S

orkide arkadaşım hayırlı olsun, bebişlerın hep senınle kalsın canım
test gununde şehır dışında olacagım, meraktan çatlarım artık eve dönunceye kadar.

hayırlı olsun connet, ben de 150 ile başlamıştım.5 gun 150 sonra 112 ve 87 vurdum, toplam 26 yumurta toplandı opu.da.
doktorun iğneye kolay cevap verebılecegını düşündü sanırım benımkı gıbı.

slm
Ins. eli ayagi düzgün nur topu gibi evladin olur

bende yeniyim bu sayfada sevgilerle
hoş geldin canıım. Allah razı olsun. Allah senin de gönlüne göre versin
sağoool canııım. Amiiin

nasil yani kac gun igne yaptin ki, cok pahali bu igneler nasil olucak bilmem. bende 3-4 gun kullanirim diye tahmin etmistim. cuma gunu yani ignenin 4.gunu sabah 8:30 da cagirdilar sanirim yumurtalara bakip igneye devam veya tamam diyecekler bilmiyrm

ay çok güzel inş sonuda güzel olur ve sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini kaç tane transfer edildi bebişlerini dedim de:)

hayırlı olsuuuuuuuunnnn :))) senden hbr bekliyordum bende allah tamamına erdirecek inş :)) bol bol dinlen test gününe kdr güzel haberler geleck inşşş

ay çok güzel inş sonuda güzel olur ve sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini kaç tane transfer edildi bebişlerini dedim de:)
sağol canıım2 tane transfer edildi
hayırlı olsuuuuuuuunnnn :))) senden hbr bekliyordum bende allah tamamına erdirecek inş :)) bol bol dinlen test gününe kdr güzel haberler geleck inşşş

sağol bebişim. dün gün boyu uyudum zaten.işlem öncesi diazem verdiler. akşama kadar kafayı kaldıramadım yahuu. gerçi iyi oldu. ben pek yatamıyorum. accık hiperaktifim

yat yat dinlen azcık daha yeniyiz :)) sabah erken uyanıyorkm ben eşimi yolcu ediyorum hoooop güzellik uykusuna hahaha :))) sonra yürüyorum evin içinde ağır ağır çook heycanlıyııım çoooookk

veee beklenen gün geldi,doktordan telefon bekliyorum yarın ya da yarından sonra başlıyoruz inşallah :)

günaydın kızlar nisan başlığında yazarken kendimi mayıs başlığında buldum malum tedavim mayısa sarkınca :)) herşey gönlümüzce olsun yolumuz açık olsun !!!!!!!!!!
hoş geldin sefalar getirdin caııım
veee beklenen gün geldi,doktordan telefon bekliyorum yarın ya da yarından sonra başlıyoruz inşallah :)

oh canıım benim hadi hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…