- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
selaaaam kızlaar. çoook şükür bu sabah 7 de noktacık yavrularımı aldım eve getirdim onlarışükür güzel bir transferdi. 18 mayısta test olacak. şimdiden çook heyecanlıyım. Allahım umutlarımızı boşa çıkarmasın. bizlere de sonsuz hazinesinden salih evlatlar versin inşallah.
a.s canımm oyyyy oy aldın demek yavrucuklarını ..
hayırlı olsun cnm hiç bırakmasınlar seni inşallahhhhhh
kızlar bugun ılk gorusmeme gıttım memorıalde mustecep beye gıdıyorum GonalF450 gunde 150 yapıyorum sızce normalmı bıde bole kalem gıbı aynı skeer ıgnelerı gıbı ayarlanayo dozası bılgı veırrmısınız
Hayırlı olsun canım ben de kullandım aynen oyle kullanılıyor doktorlar hastanın durumuna göre ayarlıyor dozaji
amin cnm insallah. heyecan korku mutluluk hepsini ayni anda yasiyrm benim ilk tupbebek denemem oluck kismet olursa .
kızlar bugun ılk gorusmeme gıttım memorıalde mustecep beye gıdıyorum GonalF450 gunde 150 yapıyorum sızce normalmı bıde bole kalem gıbı aynı skeer ıgnelerı gıbı ayarlanayo dozası bılgı veırrmısınız
evet aldım onları. dr ultrasonda gösterdi. beyaz nokta gibiydiler. inşallah hiç bırakmazlar
hoş geldin canıım. Allah razı olsun. Allah senin de gönlüne göre versinslm
Ins. eli ayagi düzgün nur topu gibi evladin olur
bende yeniyim bu sayfada sevgilerle
sağoool canııım. Amiiinoff ne yogun bır gun gecırdım ya, gıremedım nete sabahtan berı.Anca oturabıldım. okul, sonra toplantı, eve geldım öğrencım geldı ayy yorgunluktan ayaklarım şiş. Kafam kazan gıbı :S
orkide arkadaşım hayırlı olsun, bebişlerın hep senınle kalsın canım
test gununde şehır dışında olacagım, meraktan çatlarım artık eve dönunceye kadar.
hayırlı olsun connet, ben de 150 ile başlamıştım.5 gun 150 sonra 112 ve 87 vurdum, toplam 26 yumurta toplandı opu.da.
doktorun iğneye kolay cevap verebılecegını düşündü sanırım benımkı gıbı.
off ne yogun bır gun gecırdım ya, gıremedım nete sabahtan berı.Anca oturabıldım. okul, sonra toplantı, eve geldım öğrencım geldı ayy yorgunluktan ayaklarım şiş. Kafam kazan gıbı :S
orkide arkadaşım hayırlı olsun, bebişlerın hep senınle kalsın canım
test gununde şehır dışında olacagım, meraktan çatlarım artık eve dönunceye kadar.
hayırlı olsun connet, ben de 150 ile başlamıştım.5 gun 150 sonra 112 ve 87 vurdum, toplam 26 yumurta toplandı opu.da.
doktorun iğneye kolay cevap verebılecegını düşündü sanırım benımkı gıbı.
selaaaam kızlaar. çoook şükür bu sabah 7 de noktacık yavrularımı aldım eve getirdim onlarışükür güzel bir transferdi. 18 mayısta test olacak. şimdiden çook heyecanlıyım. Allahım umutlarımızı boşa çıkarmasın. bizlere de sonsuz hazinesinden salih evlatlar versin inşallah.
sağol canıımay çok güzel inş sonuda güzel olur ve sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini kaç tane transfer edildi bebişlerini dedim de:)
hayırlı olsuuuuuuuunnnn :))) senden hbr bekliyordum bende allah tamamına erdirecek inş :)) bol bol dinlen test gününe kdr güzel haberler geleck inşşş
sağol canıım2 tane transfer edildi
sağol bebişim. dün gün boyu uyudum zaten.işlem öncesi diazem verdiler. akşama kadar kafayı kaldıramadım yahuu. gerçi iyi oldu. ben pek yatamıyorum. accık hiperaktifim
günaydın kuzucuklar
hoş geldin sefalar getirdin caııımgünaydın kızlar nisan başlığında yazarken kendimi mayıs başlığında buldum malum tedavim mayısa sarkınca :)) herşey gönlümüzce olsun yolumuz açık olsun !!!!!!!!!!
veee beklenen gün geldi,doktordan telefon bekliyorum yarın ya da yarından sonra başlıyoruz inşallah :)
hoş geldin sefalar getirdin caııım
teşekkür ediyorum canım hava çok serin bu nedir yaa biz mayısı yarıladık havalar ocakta kalmış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?