Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

hayatım ben de ondan aldım ama ziyan oldu 1 tanesi ya folyo gibi olan kısmı çıkarmadan mı uygulayacağım:44:

bana eşim profesyonelce yapıştırdı
onu tam ortadan ıkıye bölen yapışkanı var ya, ılk once bır yarısını cıkarıp kalçana yapıştır. yapıştırdıktan sonra dıger yarısının yapışkan olmayan kısmını cıkartın ve yapıştırın. yanı bı anda her tarafını cıkarıp(arkasındakı yapışkan olmayan kısmı kastedıyorum) yapıştırmaya calışınca elıne yapışır, bozulur zaten.
anlatabıldım umarım :44:

ben kullandım arkadasım, climara adında. ıkı kalçana yapıştırıyorsun.bıldıgın bant gıbı, bir hafta duruyor o bant.sonra cıkarıp 2.sini takıyorsun o da 1 hafta duruyor

vallahi yuh bana :))) aynı şeyi öğrencilerimden biri yapsa neyse resmen kullanılan kısmı atıyordum koruyucu kısmı kullanılan kısım sanmışım olayı çözdüm işlem tamam

merhaba zezaim, hoşgeldın. ınş hayırlı sonuclarını alırız
ben prednol kullandım, doktorum opu gununden başlayarak 7 gun boyunca gunde 1 kez kullanmamı ıstedı.
12 nısanda opu oldum, 17 nısanda transferım oldu. yanı toplam 5 gun transfer oluncaya kadar kullanıp transferden sonra da 2 gun kullanıp bıraktım ben

vallahi yuh bana :))) aynı şeyi öğrencilerimden biri yapsa neyse resmen kullanılan kısmı atıyordum koruyucu kısmı kullanılan kısım sanmışım olayı çözdüm işlem tamam

heh tamam hadı, oldu. yapışık kısım senın ısıne yarayacak arkadasım.etıket gıbı yapıştır kalçana. Bir de 1 hafta kullandıktan sonra değiştireceksın ya yenısıyle, o zaman da aynı yere yapıştırmak zorunda degılsın. farklı yere olabılır. ama cıkarırken canın bıraz acıyacak. sankı japon yapıştırıcısı gıbı yapışıyor
bende kızarıklık yaptı o

İNŞALLAH birlikte güzel haberler verirriz burdan hep birlikte..İlk önce doktorum uzun protokol yapacak diye üzüldüm..ama herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyor buna inanıyorum..tedavi sürecinde bir aksilik çıkmasın diye uzun protokol uyguluyor..
Hayırlısı artık..nasipte ne varsa o olacak..olacak olduktan sonra her şekilde olur zatende..
Bende üzülmüştüm en sona ben kalıyorum yalnız çalacağım topikde diye..şimdi senle aynı anda başlayacak olması beni sevindirdi..birlikte yaptıklarımızı paylaşırız artık..ben önümüzdeki pazartesi lucrin e başlayacağım inşallah..

Arkadaşım hiç kafana takma benimde histeraskopiden sonra adetim 2 gün önce geldi..ilk iki gün kahverengi ve azdı..sonra öyle çok geldi ki..normal yani..çoğu kişide öyle oluyor..Birazda ağrı yapıyordu arada sızı gibi..sen iğnelere ne zaman başlıyorsun arkadaşım..

Merhaba cnm nasılsın? Biz burada gerçekten aile gibi olduk, herseyi birbirimizle paylasır olduk, hatta kardeş gibi olduk, cunku birbirimiZin derdinden anlıyoruz. Cunku hepimizin derdi aynı. Acımızı en iyi bizler anlıyoruz. İnşallah hepimiz istediğimiz bebişlere birgün kavuşacagız. Sevgiler

iyim ablam sen nasılsın. bende bu güzel ailenin bu güzel kardeşliğin içinde bulunmaktan dolayı çok mutluyum bütün kardeşlerimin yüzü gülecek inş birgün hempimiz umutluyuzzzzzz :)

salı günü opum oldu yarında tarnsferim var inşallah bana sıskısıkı tutunur bebeğim lütfen dua edermisiniz
İnşallah sımsıkı tutunur sana cnm. Hayırlı olsun

bi şeyi heyecanla beklerken zaman sanki duruyor,geçmek bilmiyor bir türlü.güzel haberlerini bekliyor olacağım merakla canım.

ARKADAŞLARIMM NASILSINIZZZ? fazla yazamaz oldum..Transferimin 3. günü ,bugün evde yanlızımm annem gelemedi daha ama idare ediyorum:)bu arada opu olan arkadaşlar olmuş ,kaliteli embriyoları olur inşallah..

sonucu şimdiden çok merak ediyorum.inşallah en kısa zamanda hamileyim diye yazmakta nasip olur buraya.

Arkadaslar cok sık girmiyorum ama size bilgi vereyim yarin tupislerimin trasferi var insallah benimle kalacaklar evimize beraber gelecegiz

Arkadaslar cok sık girmiyorum ama size bilgi vereyim yarin tupislerimin trasferi var insallah benimle kalacaklar evimize beraber gelecegiz

Hayırlı olsun canım annelerine sıkı sıkı tutunsunlar da bir ömür boyu birakmasinlar bizi haberdar etmeyi unutma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…