hayatım ben de ondan aldım ama ziyan oldu 1 tanesiya folyo gibi olan kısmı çıkarmadan mı uygulayacağım:44:
ben kullandım arkadasım, climara adında. ıkı kalçana yapıştırıyorsun.bıldıgın bant gıbı, bir hafta duruyor o bant.sonra cıkarıp 2.sini takıyorsun o da 1 hafta duruyor
Selam. bugün transferimin 2. günü. cumartesi günü ikizlerimi aldım. İnşallah annelerine sıkı sıkı tutunurlar. Doktor bi kaç tane ilaç verdi. ilaç kullanma kağıdına baktımda prednol 16 mg. 4 gün kullanmam gerekiyormuş. bugünde içtim. 7 gün. 3 gün fazla içtim inşallah bi problem oluşmaz. doktorum 3 gün yatıcaksın bişey yapmıycaksın dedi. patladım evde sıkıntıdan. kimsenin haberide yok tedavi gördüğümden. kasıklarıma ara sıra az ağrılar giriyor. bi an önce zaman geçsin istiyorum.
sıkı sıkı tutnsun bebeğin sana inşallah cnmm..
Allah yar ve yardımcın olsun..:26::26::26:
vallahi yuh bana :))) aynı şeyi öğrencilerimden biri yapsa neyseresmen kullanılan kısmı atıyordum koruyucu kısmı kullanılan kısım sanmışım olayı çözdüm işlem tamam
salı günü opum oldu yarında tarnsferim var inşallah bana sıskısıkı tutunur bebeğim lütfen dua edermisiniz
teşekkür ederim canım allah razı olsun senin tedavin ne durumda
Merhaba arkadasim sende tedabiye basliyosun hayirli olsun...Rabbim bebislerimizi kucagimiza aldirsin..Bende Uzun protokolle baslicam sanirim aramizda bi hafta olucak senle.Bende 17 mayista Decapeptly diye ilk ignemi baslicam benim ogun adetin 19.gunu oluyor.Insallah canim pes pese guzel haberler veririz burdan...
Arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce histereskopi oldum. Doktor tüplerden birinin önünde tıkanıklık olduğu ve temizlediği ama yapışıklık olmadığını söyledi. Hatta videosunu seyrettirdi. Histereskopiden adet günüme kadar damla yada akıntı şeklinde kan geldi.Dün yaklaşık adet günümde adet oldum. Bu sabah bir baktım üstümü batırırcasına adet olmuşum. Histereskopiden önce 1 ay çok adet oluyordum 1 ay az adet oluyordum. Ama çok adet olduğum zamanda bile çamaşır batıracak şekilde adet olmamıştım. Sağ kasığımda da ağrı var bu arada. Acaba doktorun tüpün önünü açmasından mı oldu dersiniz?
salı günü opum oldu yarında tarnsferim var inşallah bana sıskısıkı tutunur bebeğim lütfen dua edermisiniz
amınn ablam inş sımdı farkedıyorumda sıze ablam derken okdr ıcten soyluyorumkı yanı oz ablamla paylasmadıgım butun duygularımı sızle paylasıyorum ya bu bana hem mutluluk hemde bıraz huzun verıyor tabı ama sız olmasanız bızlerı kım anlar naparız rabbım yalnız bırakmasın hıc bı zaman
ARKADAŞLARIMM NASILSINIZZZ? fazla yazamaz oldum..Transferimin 3. günü ,bugün evde yanlızımm annem gelemedi daha ama idare ediyorum:)bu arada opu olan
arkadaşlar olmuş ,kaliteli embriyoları olur inşallah..
Merhaba cnm nasılsın? Biz burada gerçekten aile gibi olduk, herseyi birbirimizle paylasır olduk, hatta kardeş gibi olduk, cunku birbirimiZin derdinden anlıyoruz. Cunku hepimizin derdi aynı. Acımızı en iyi bizler anlıyoruz. İnşallah hepimiz istediğimiz bebişlere birgün kavuşacagız. Sevgiler
İnşallah sımsıkı tutunur sana cnm. Hayırlı olsunsalı günü opum oldu yarında tarnsferim var inşallah bana sıskısıkı tutunur bebeğim lütfen dua edermisiniz
sağol canım arkadaşımsen nasılsın? benden daha dirayetlısın sen,maşallah.
iyiyim dıyorum ama bır haftadır bıtmek bılmeyen baş ağrım var, ne yapsam da gecmeyen.
Sadece zamanın gecmesını ve üzüntümün hafiflemesını beklıyorum.
Iyi ki geçiyorsun zaman.
Ya acının en derinime işlediği bir anda
Cnm belki klasik olacak ama zaman herseyin ilacı. Toparlanmak zorundayız. Daha bebişlerimiz olacak. Onları bıyutecegiz daha. Dogru zamanı, allahınbizim için uygun gördüğü zamanı bekliyoruz sadece. Sevgiler
Selam. bugün transferimin 2. günü. cumartesi günü ikizlerimi aldım. İnşallah annelerine sıkı sıkı tutunurlar. Doktor bi kaç tane ilaç verdi. ilaç kullanma kağıdına baktımda prednol 16 mg. 4 gün kullanmam gerekiyormuş. bugünde içtim. 7 gün. 3 gün fazla içtim inşallah bi problem oluşmaz. doktorum 3 gün yatıcaksın bişey yapmıycaksın dedi. patladım evde sıkıntıdan. kimsenin haberide yok tedavi gördüğümden. kasıklarıma ara sıra az ağrılar giriyor. bi an önce zaman geçsin istiyorum.
iyim ablam sen nasılsın. bende bu güzel ailenin bu güzel kardeşliğin içinde bulunmaktan dolayı çok mutluyum bütün kardeşlerimin yüzü gülecek inş birgün hempimiz umutluyuzzzzzz :)
ARKADAŞLARIMM NASILSINIZZZ? fazla yazamaz oldum..Transferimin 3. günü ,bugün evde yanlızımm annem gelemedi daha ama idare ediyorum:)bu arada opu olan arkadaşlar olmuş ,kaliteli embriyoları olur inşallah..
Arkadaslar cok sık girmiyorum ama size bilgi vereyim yarin tupislerimin trasferi var insallah benimle kalacaklar evimize beraber gelecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?