Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

kızlaarr selaaamm :)) şuan göbüşümde iki yavru var allahım esirgesin inş ikiside sımsıkı tutunur beni hiç bırakmazlar. saat 3 gbi grldim eve yenek ve wc dışında çok kalkmamaya çalılıyorum vatmı tavsiyeniz neler yapayım neler yiyeyim?? çok çok çok heycanlıyım 10 gün sonra sonuç alacağız bu arada hafiften kasıklarımda batmalar var bende son durum böyle :))

tabiki ikisininde tutma ihtimali var benimde 1 kalite embriyo koyuldu ancak doktor bana sordu iki tane koyup koymayacağını sen istemeden neden böyle bir şey yaptı acaba

sordu ama 2 koyalım kesin garanti olsun dedi hatta ondan sonrada ultrasonla bakarken kesin gebesin falan dedi 1 2 artık önemli değil tutsunda tek isteğim o benim 3.günüm senin nezamn yapıldı

hepimizin hakkında hayırlısı inşallah, 10 Mayısta belli olacak test sonucun, hadi pozitifi gör de bizde peşinden gelelim

Son düzenleme:

canım bant olayını hallettin galiba bende kullanıyorum aynısından, haftaya salı kontrolüm var, adetimin 10. günü oluyor, sen ne zaman gideceksin kontrole, acaba transferlerimizde aynı gün olur mu ki

ay canım ben de seni merak ediyordum. hayırlı olsun canım. sıkıca tutunsunlar sana yavruların test için 10 gün sonra mı dediler. benim de sabah transfer var. heyecanla sabahı bekliyorum

ay canım ben de seni merak ediyordum. hayırlı olsun canım. sıkıca tutunsunlar sana yavruların test için 10 gün sonra mı dediler. benim de sabah transfer var. heyecanla sabahı bekliyorum

evet cnm 10 gun sonra test günüm :))) haydi hayırlısı olsun bol bol su iç gitmeden merakla bekliyorum seni inş tutunacaklar bebişlerimiz güzel güzel haberler alalım birbirimizden

Günaydınnnnnnn güzell anne adaylarııııııııı

FLZASK2003 10 MAYIS TEST GÜNÜ..
JASMİN40 13 MAYIS TEST GÜNÜ
KARAMM 14 MAYIS TEST GÜNÜ
MAKAY 15 MAYIS TEST GÜNÜ
YELGREEN 18 MAYIS TEST GÜNÜ :emir_ bebek:

PEŞ PEŞE ALICAĞIZ KIZLAR SONUÇLARIIIIIIIIIIIMIZI İNŞALLAHHHHHHHHHHH KOCAMAN HAMİLEYİMMMMMMM DİYE YAZARIZZZ..
SONRADA DİĞER KIZLARRRRRRRRRR HEMEN ÇOKK BEKLEMEDEN GELİVERİRLERRRRRRRR ARKAMIZDANN

Son düzenleme:

cani gonulden dua ediyoruz sizler icin kizlar... insallah hepiniz & hepimiz pozitif sonuclar gorecegiz..

Günaydınnnnnnn güzell anne adaylarııııııııı

FLZASK2003 10 MAYIS TEST GÜNÜ..
JASMİN40 13 MAYIS TEST GÜNÜ
KARAMM 14 MAYIS TEST GÜNÜ
MAKAY 15 MAYIS TEST GÜNÜ
S_AKGUN1982 16 MAYIS TEST GÜNÜ :
MİNESİ 16 MAYIS TEST GÜNÜ :
YELGREEN 18 MAYIS TEST GÜNÜ

PEŞ PEŞE ALICAĞIZ KIZLAR SONUÇLARIIIIIIIIIIIMIZI İNŞALLAHHHHHHHHHHH KOCAMAN HAMİLEYİMMMMMMM DİYE YAZARIZZZ..
HERGÜN HEYECAN YAŞAYACAĞIZ BURDAAAAAA..
SONRADA DİĞER KIZLARRRRRRRRRR HEMEN ÇOKK BEKLEMEDEN GELİVERİRLERRRRRRRR ARKAMIZDANN

Son düzenleme:

yellgreen günaydın
10 gün sonra bende sonuç öğreneceğim aynı şekilde kasıklarımda batma var

kızlar transfer günlerinize göre yazdım test günlerinizi doğrudur inş.

sanada günaydın tatlı bebişlerin tatlı annesı
bende ısmımı o listede gormeyi cok isterdimmmmmmm

.

yellgreen günaydın
10 gün sonra bende sonuç öğreneceğim aynı şekilde kasıklarımda batma var

Hayırlı olsun canım , teansferlerimiz aynı gün olmuş ama test günümüz farklı:) bende de bazen hafif batma oluyo bu normal galiba..hep birlikte pozitif sonuçlar alırız inşallah...

teşekkür ederim. bende transferden sonra 3 gün fazladan kullanmış oldum. doktoruma sordum sorun olmaz dedi. içme daha dedi. bugün transferimin 3.günümdeyim ve evde sıkıntıdan patlıycam çok şükür bugün son günüm. yarın işime dönebilicem. insan evde birde tek başına olunca iyice bunalıma giriyor

merhaba kızlar topiğinize yeni geldim :)

Benim transferimin de 8. günü . 4 gün sonra benim de test günüm var. hayırlısı inşallah.

Sizlere bir şey soracağım. Bugün kasıklarımda hafif kasılmalar ve agrı var . Bir de sivilcelerim çıktı.

Yine adet mi olacağım diye korkuyorum. Sizler nasılsınız, ne gibi belirtileriniz var?

canım ne yaptın gittinmi görüşmeye?benim opu oldu 4 tane yumurta toplandı bakalım bugün arıcaklar durumları hakkında.allahtan hayırlısı olur inşallah.

cnm meraba ben daha baslayamadım bile senin için dua edicem ben 24 mayısada ki adetmle baslıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…