tabiki ikisininde tutma ihtimali var benimde 1 kalite embriyo koyuldu ancak doktor bana sordu iki tane koyup koymayacağını sen istemeden neden böyle bir şey yaptı acaba
sağoll tubişimmmmmm
seninde hayırlı olsun cnm..
banada dondurulmuş tedavisi daha kolay geliyo ama yinede birsürü ilaç alıyosun.
Amin cnm rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallahh bu sefer hepimize
tmm cnm haber veririmmmmmm
Ben de coraspirin estrofem ve elevit kullanıyorum bugün ilk günüm benim de doldurulmuş biliyorsun yarın doktorumu arayacağım bu defa östrojen bant vereceğini söylemişti. Bu bahar hepimizin baharı olsun ve bir ömür sursun
kızlaarr selaaamm :)) şuan göbüşümde iki yavru var allahım esirgesin inş ikiside sımsıkı tutunur beni hiç bırakmazlar. saat 3 gbi grldim eve yenek ve wc dışında çok kalkmamaya çalılıyorum vatmı tavsiyeniz neler yapayım neler yiyeyim?? çok çok çok heycanlıyım 10 gün sonra sonuç alacağız bu arada hafiften kasıklarımda batmalar var bende son durum böyle :))
ay canım ben de seni merak ediyordum. hayırlı olsun canım. sıkıca tutunsunlar sana yavrularıntest için 10 gün sonra mı dediler. benim de sabah transfer var. heyecanla sabahı bekliyorum
Günaydınnnnnnn güzell anne adaylarııııııııı
FLZASK200310 MAYIS TEST GÜNÜ..
JASMİN4013 MAYIS TEST GÜNÜ
KARAMM14 MAYIS TEST GÜNÜ
MAKAY15 MAYIS TEST GÜNÜ
YELGREEN18 MAYIS TEST GÜNÜ :emir_ bebek:
PEŞ PEŞE ALICAĞIZ KIZLAR SONUÇLARIIIIIIIIIIIMIZI İNŞALLAHHHHHHHHHHH KOCAMAN HAMİLEYİMMMMMMM DİYE YAZARIZZZ..
SONRADA DİĞER KIZLARRRRRRRRRR HEMEN ÇOKK BEKLEMEDEN GELİVERİRLERRRRRRRR ARKAMIZDANN
kızlaarr selaaamm :)) şuan göbüşümde iki yavru var allahım esirgesin inş ikiside sımsıkı tutunur beni hiç bırakmazlar. saat 3 gbi grldim eve yenek ve wc dışında çok kalkmamaya çalılıyorum vatmı tavsiyeniz neler yapayım neler yiyeyim?? çok çok çok heycanlıyım 10 gün sonra sonuç alacağız bu arada hafiften kasıklarımda batmalar var bende son durum böyle :))
sordu ama 2 koyalım kesin garanti olsun dedi hatta ondan sonrada ultrasonla bakarken kesin gebesin falan dedi 1 2 artık önemli değil tutsunda tek isteğim o benim 3.günüm senin nezamn yapıldı
Günaydınnnnnnn güzell anne adaylarııııııııı
FLZASK200310 MAYIS TEST GÜNÜ..
JASMİN4013 MAYIS TEST GÜNÜ
KARAMM14 MAYIS TEST GÜNÜ
MAKAY15 MAYIS TEST GÜNÜ
S_AKGUN198216 MAYIS TEST GÜNÜ :
MİNESİ16 MAYIS TEST GÜNÜ :
YELGREEN18 MAYIS TEST GÜNÜ
PEŞ PEŞE ALICAĞIZ KIZLAR SONUÇLARIIIIIIIIIIIMIZI İNŞALLAHHHHHHHHHHH KOCAMAN HAMİLEYİMMMMMMM DİYE YAZARIZZZ..
HERGÜN HEYECAN YAŞAYACAĞIZ BURDAAAAAA..
SONRADA DİĞER KIZLARRRRRRRRRR HEMEN ÇOKK BEKLEMEDEN GELİVERİRLERRRRRRRR ARKAMIZDANN
sanada günaydın tatlı bebişlerin tatlı annesı
bende ısmımı o listede gormeyi cok isterdimmmmmmm
.
yellgreen günaydın
10 gün sonra bende sonuç öğreneceğim aynı şekilde kasıklarımda batma var
merhaba zezaim, hoşgeldın. ınş hayırlı sonuclarını alırız
ben prednol kullandım, doktorum opu gununden başlayarak 7 gun boyunca gunde 1 kez kullanmamı ıstedı.
12 nısanda opu oldum, 17 nısanda transferım oldu. yanı toplam 5 gun transfer oluncaya kadar kullanıp transferden sonra da 2 gun kullanıp bıraktım ben
canım ne yaptın gittinmi görüşmeye?benim opu oldu 4 tane yumurta toplandı bakalım bugün arıcaklar durumları hakkında.allahtan hayırlısı olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?