Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canlarımmmm benimm kader arkAdaşlarımmmmmmmmmmmm bugün 10.günümmm ben dayanamayıp kan testi
yaptım ve değerimmmmmmmm 160
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ŞÜKÜRLERRRRRRRRRRRRRRR OLSUN RABBİME BUGÜNLERİDE GÖRDÜMMMMMMMMMMMM.
DARISI SİZLERİN BAŞINA TÜM İSTEYENLERE RABBİM NASİP ETSİN...............
ŞİMDİ arkadaşımdayımm eve geçince görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süppppppperrrrrrrr gözünaydın canım benim :)))))))

Canim cok cook mutlu oldum.Allah tamamina erdirsin.Yavrunu saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin...Ohh Allahim Cok sukur ne guzel bi haber bu..Darisi basima ve tum arkadaslarima.Bizim icinde dua et ne olur sen simdi iki canlisin iki.kere dua etmis olursun:)))

Neeee hamiş mi var topikte :))

Canım benim çoook sevindim darısı biz bekleyenlerin başına :)) Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ayyy ne güzel yaaa :)))))

maşallahhh maşallahhhhhh:) allah tamamına erdirsin canımmmm......darısı bizlerinnn başına inşallah ....

hayırlı olsun rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin

bugün yeni tedavime başladım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır 32 yaşındayım eşimin sperm azlığı hareketde problem var fertijin tüp bebk merkezine gidiyorum seval hanıma allah hepimizin yardımcısı olsun muradını versin inşallah

allahhhhh be yemin ederim içime doğmuştu negatif olacağından bir an bile şüphe etmedim, eşinin mutluluğunu hayal bile edemiyorum, Allah nazarlardan korusun ya çok mutluyum ya bugün çok sıkıntılı bir gündü ama bu haberle hepsi geçti

HOŞ GELDİN CANIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH :) sitede problem var geçer geçmez hemen ekleyeceğim listeye arkadaşım

offf offff offf ne güzel bir haber bu böyle :)))))) cnm allah tamamına erdirsin darısı bizim gbi bekleyenlere inşşşşş

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süppppppperrrrrrrr gözünaydın canım benim :)))))))

Neeee hamiş mi var topikte :))

Canım benim çoook sevindim darısı biz bekleyenlerin başına :)) Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ayyy ne güzel yaaa :)))))

Hamisimizzz varrrr.flzask hamile nazar degmesın masaallah...

maşallahhh maşallahhhhhh:) allah tamamına erdirsin canımmmm......darısı bizlerinnn başına inşallah ....

hayırlı olsun rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin

çokkkkkkk sağolun kızlarrrrrrr..Allah razı olsunnnnnnn..Rabbim dileyen herkese yaşatsın bu duyguları..sizinde inşallah hamileyim diye yazdığınızı görürümm..
ben hala inanamıyorumm gerçekmi diyeeeeeeeeee

Canım benimmmmm, ay nasıl sevindim anlatamam iki damla da mutluluk gözyaşı düştü gözümden, çok şükür Rabbime bu duyguyu yaşattı, değerinde çok çok güzel, darısı da sağlıkla kucağına almana inşallah, bizde arkandan gelelim inşallah, dua et bize de, bizimde dualarımız seninle, tekrar hayırlı uğurlu olsun canım arkadaşım

tubish nasılsın canım napıosun tedaviye mi başladın?

tubişimmmmmm canımm benimmmm..
kıyamammm sen iki damla yaş süzüldü dedinya benimde gözler dolduu..
çok şükür cnm onca sene onca olumsuzluktan sonra bugünleride gördümmm..:26::26::26::26:
amin cnm inşallah rabbim sonuna kadar götürür kucağımada almayı nasip eder..
darısı en kısa zamanda senin ve diğer kızların başına ...
dualarım sizlerle şimdi bebiş veya bebişlerimle size dua ediyorummmmmm:26::26::26:

Hayırlı olsun, çok sevindim, inşallah sağlıkla kucağına al yavrunu:)))Güzel haberlerin devamı gelir inşallah herkes bir bir hamile olur, buradan paylaşırız:)) Tekrar tebrikler, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…