Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

tubish nasılsın canım napıosun tedaviye mi başladın?

Selam tatlımmmm
evet başladık yine pes etmek yok inşallah
kürtajın üzerinden 5 ay geçti başladık yine, dondurulmuşlarım var, adetimin 4. günü bugün, salı günü kontrolüm var, 15 güne kadar transferim olur diye tahmin ediyorum, bakalım canım benim hayırlısı, sen neler yapıyorsun ?

napim canım ben de nisan da bi negatif daha alıp totomun üstüne oturdum..yine yumurtam çoktu yine blasttı ve iki tane kondu ama yine olmadı anlamıyorum neden olmuyo?şimdilik bi kere daha düşünmüyorum şöyle bi yazı filan atlatayım öyle yaptırım diyorum .. bu sefer histereskopi filan da yaptırıcam ya da bilmiyorum ne yaptırıcağımı negatifi aldıktan sonra hala gitmedim doktorla konnusmaya ..senin inşallah bu sefer sağlıklı bi şekilde yaşamaya devam eder canım..donmus da nasıl yapıolar canım rahmi filan mı kalınlaştırıyorsunuz sadece?

Canım benim üzülmek yok, ben üç defa negatif sonuç aldım, 4. deneme de pozitifti keseyi gördük ama kalp atışı yoktu bir de üzerine kürtaj olmam gerekti biliyorsun, şimdi Rabbim nasip ederse 5. denemeye başladık, dondurulmuş kolay olur diyordum ama bir sürü ilaç var yine bi de iğne oluyorum hergün kan sulandırıcı, diğeri kadar zor değil ama pek te kolay olmuyor yani, sendeyazı geçir Eylül gibi başla bence, hepimizin hakkında hayırlısı, isyan etmek yok tevekkül et her zaman, güzel haberlerini bekliyorum canım benim

biliyorum cnm senin olayını nasıl sevinmiştik sen hamile kalınca..hayırlısı tabi .. isyan etmiyorum cnm ne yapalım olucak diye bişe yok tabi şaşırıyorum sadece açıolar dossyamı allah allah süper bi dosya diolar ama olmuyo demekki zamanı değilmiş ..evet bende öyle diyorum yüreğim kalmadı valla şu aralar bi kez daha yapmaya eylül ekim kasım öyle bişe düşünüyom keşke o sırada kendiliğinden olsa...eşimin spremleri 1,3 milyondan 8 10 hatta bi ara 11 milyona çıktı ne bilim bi umut belki kendiliğinden olur diye bekliom.işte bizim sorunumuz aslında hızlı hareketlimiz az ulaşmıyo galiba yumurtaya..inşallah cnm öncelikle ben senin güzel haberini bekliyorum..
yine adana da mı yaptırıyosun canım?

İnşallah canım kendiliğinden gelir mucizen, olmayacak diye bişey yok, sen yeter ki stres yapma, sağlığına ve beslenmene dikkat et, oluruna bırak tedaviye kadar, eğer kafanda soru işaretleri varsa başka bir doktora git ayrıntılı testlerini yaptır, genetik incelemeleri falan, bu defa olmazsa bende 6 ay ara vermeyi düşünüyorum, evet yine adanaya gidiyorum canım, oradaki doktorumdan memnunum ve dondurulmuşlarım var, bakalım artık hakkımızda hayırlısı...

teyteytey hoppaaa. Tebrik edrim.Allah tamamına erdirsin

yine aynı doktora gitmeyi düşünmüyorum canım işte gidip tüm sonuclarımı alıp üniversitede genetik inceleme yaptırıcam.birdahakine de ankaraya gidelim dedik ..sonra eşim bi prof a gitti ürolog tekrar bi kendine baktırdı o da demiş ki bir kez daha tüp deneyin bizim kide ankara düşünüyoruz demiş dr da ne gerek var sizinkide buranın en iyisi her yer aynı ankarada aynı şeyi yapacak size demiş.
ne bilim ama ben öyle düşünmüyorum sonuçta o dr tüpçü değilki ürolog tüpün detaylarını ne bilsin..ankaradaki araştırdığım yerlerde imsi tekniği gebelik aşısı emriyo yapıştırma filan var.ne bilim işte tubişim bakıcaz duruma ..
hı evet senin dondulmuşun varsa tabi orda yaptırman gerekirdi..inşallah bu defa olucak hiç düşünme 6 ay sonrasını filan..

önemli olan doktora güvenmen tatlım, bana da Ankara İstanbul diyorlar ama bilmiyorum ya olacaksa Adana'da da olur, ilk iki denemeyi Mersin'de yapmıştık olmadı, ne yapalım tatlım bu da bizim sınavımız, maddi manevi gücümüz yettiğince uğraşaçağız inşallah, senin kaçıncı denemendi ?

nasil yani kac gun igne yaptin ki, cok pahali bu igneler nasil olucak bilmem. bende 3-4 gun kullanirim diye tahmin etmistim. cuma gunu yani ignenin 4.gunu sabah 8:30 da cagirdilar sanirim yumurtalara bakip igneye devam veya tamam diyecekler bilmiyrm
5 gun + 2 gun daha işte toplamda 7 gün iğne yapmam yeterlı oldu 26 yumurta için. pko var bende. pko.lularda cok yumurta oluşuyor genelde. evde aşılamadan 2 kutu ıgnem vardı kullanmadıgım, bır kutu daha aldık o kadar. bız 390 lıraya ıgne işini hallettık böylece, çok karlı oldu o açıdan.
senın de muhtemelen tamam mı devam mı ona karar verılecektır, dozunu ındırıp cıkartma kararı da alınabılır.
haberlerını beklıyoruz

aaaaaa,:
ben 10 mayısı beklerken erkencıkten bellı bıle omuş.maşşalh çok çok çok sevındım
10.güne göre de değerin maşallah cok cok iyi canım.
Allahım sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın, anneler gününe cok guzel bı müjdeyle gırıyorsun, ne mutlu sana.

bu 3. deneme olcak canım..

canim arkadasim inan bilgisayari actim icimden bi ses bi foruma bakin dedi belki flzask idrar testi yapmistir falan diye bi actimm amaninnn super bi haberr cok sevindimm canimm rabbim gule gule kucagina almayida nasip etsinnn hamileyim diyen dillerini yesinlerr ayyy canim yaa gercekten coookkk amaa cooook sevindimmm icim kipir kipir oldu valla niye daha erken bakmamamisimki ben bilgisayaraa

Kızlar benım kasıklarımda bır hareket var, ıgne vururken yumurta oluşumunda batma hıssı olur ya onu cok hafıften hıssedıyorum, acaba iğnelerın etkısı bu ay da devam edebılır mı?
Bir de adaçayı kürü yapıyorum o da kasıklarda harekete sebebıyet verebılır mı kı? :44:

iğnelerin etkisi bu aya da biraz kalır canım. adaçayı kürü de yapıyorsan erken olgunlaşabilir

meraba cnm eşinin hızı kaç morfolojide sorun var mı bzdede aynı problem varda

iğnelerin etkisi bu aya da biraz kalır canım. adaçayı kürü de yapıyorsan erken olgunlaşabilir

hmm, iyi olur etkısı kalırsa. şansımız olabılır,benımkısı de umut işte.
adaçayını adetın 1.günü başladım, 14.günü bırakacağım. yumurtlama gununun başlamasına yakın bırakılması tavsıye edılıyor zaten.
ben ılaçsız regl olmak ıstıyorum sadece aslında o yuzden bu ay adacayına cevap verır mıyım dıye denıyorum bakalım

Canımm 10 mayısı bekleyemedim çünkü 8. gün idrar yaptım ve çıktıı..9. gün yine yaptın yine silik çizgi çıktı
bende bugün yaptırayım dedim.inanamadımmmmmmm idrarda görünce..kanda gördüm hala inanamıyorum.
ben hamilemiyimm diye..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.,
Evt cnm ya o kadar güzel bi anneler günü hediyesi oldukii hiç unutamıycammm bişeyy

maaşallah canım değerine ikizler gelio anlaşılan hayırlı uğurlu olsun...

sağoll cnmmmmm inşallah..

canımm benimm aklımdaydın aslında başak gördümü dedim acaba ..haberii..
sağol cnmmm .rabbim en kısa zamanda seninde hamiş haberini almayı nasip etsin.
sen bugün benii bi görsennnnn nasıldımmmmmm..Rabbim inşallah hayırlısıyla kuçağıma almayıda nasip etsin..
darısı isteyen herkesin başınaaaaaa:26::26::26::26::26:
.

teyteytey hoppaaa. Tebrik edrim.Allah tamamına erdirsin

Sağol cnm Allah razı olsun darısı sizlere olsun..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…