canlarımmmm benimm kader arkAdaşlarımmmmmmmmmmmm bugün 10.günümmm ben dayanamayıp kan testi
yaptım ve değerimmmmmmmm 160
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ŞÜKÜRLERRRRRRRRRRRRRRR OLSUN RABBİME BUGÜNLERİDE GÖRDÜMMMMMMMMMMMM.
DARISI SİZLERİN BAŞINA TÜM İSTEYENLERE RABBİM NASİP ETSİN...............
ŞİMDİ arkadaşımdayımm eve geçince görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Canım nasılsın?ne durumdasın...ne oldu bugun?
Bugun tupiklerim transfer olali ikinci gunu allahim banada buraya guzel haberler vermeyi nasip etsin
Bugun tupiklerim transfer olali ikinci gunu allahim banada buraya guzel haberler vermeyi nasip etsin
Ogrencilerimden biri bana küfretti daha on iki yaşında velet. Okulda sinir krizi geçirdim bayıldım okulum ahır gibi kendimi çoban köpeği gibi hissediyorum ya offff neyse yine zipladi sinirlerim
öğrentmenim sıkma canını o çocugun ailesinden kaynaklanıyor kendisininde bir sucu yok nerdeki senin okulun ??
Ogrencilerimden biri bana küfretti daha on iki yaşında velet. Okulda sinir krizi geçirdim bayıldım okulum ahır gibi kendimi çoban köpeği gibi hissediyorum ya offff neyse yine zipladi sinirlerim
senı en ıyı ben anlarım heralde
artık öğretim işi bitti, ben kendı dersım ıcın ögrencıden birşey öğrenmesını beklemıyorum. ama adam olmasını beklıyorum, edep adap öğrensın ıstıyorum. Bana da ne dıyrlar kımbılır, bazen 12.sınıflarla takışıyorum.ergenlık başlarına vuruyor küçük dağları kendılerı yaratmışlar sankı. söyledıklerını duymazlıktan gelıyorum, duysam kendımı yer bitiririm ama bayılma derecesıne gelecek kadar buyuk bır olay yaşamadım.
Canım sen de takma artık, dünyayı biz mi kurtaracağız bırak lutfen kendını yıpratmayı. Yarın bırgun yıne aynı sekılde davranacak o öğrencı ve olan sana olacak. Ben 6.yılımı çalışıyorum,saldım gıttı dogrusu daha sımdıden...
Insan ıcın en kıymetlısı kendısıdır. Gecmış olsun arkadaşım.
Öyle canım arkadaşım arkadaşlar sormuş okulun nerde diye Zeytinburnu'nun en kötü okulu ettiği küfürler i duysaydin edebinden yerin dibine girerdin Allah'tan ilkokula döndü bizi de baska okula verdiler 1 ay daha sabredecegim. Aslında oyle hassas falan da değilim bu aralar öyle bir okul ki öğrenciler canı isterse derse giriyor canı istemezse girmiyor. Ogretmenler aynı idarenin umrunda değil gurultuden kesmekesten başım agriyor. Az kaldı allahtan gideceğim okul daha iyi :) benim de yedinci yilim :)))) boş verin bunları geçti gitti hep pozitif olalım
morfolojisi %1 cnm hızı da değişik çıkıo her seferinde hızlı ileri bazen hiç çıkmıo bazen de çok az çıkıo.
canlarımmmm benimm kader arkadaşlarımmmmmmmmmmmm bugün 10.günümmm ben dayanamayıp kan testi
yaptım ve değerimmmmmmmm 160
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şükürlerrrrrrrrrrrrrrr olsun rabbime bugünleride gördümmmmmmmmmmmm.
Darısı sizlerin başına tüm isteyenlere rabbim nasip etsin...............
şimdi arkadaşımdayımm eve geçince görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
günaydın canlar, cancağızlar
tebrikler bebeğimmmmm.....:)
ay nasıl sevindim anlatamam.. Oh oh ne güzel moral oldun bize...
Inşaallah sapasağlam sağlıklı ikizlerin olur canım benim...
Rabbim aynı sevinci bize de yaşatsın sana da koklamayı nasip etsin... Dua et bize ve bir yere gitme sakin inşaallah rabbimin izni ile biz de seni mutlu edeceğiz birer birer...
Yeğenimize iyi bak annişi....:))
canımcııım hadi heyecanlı bekleyişin hayırlı olsun. sonu çoook çook güzel olsunKızlar canlarım... Güzel annelerim...:))
dün doktora gittim yine vee benim yumoşlar tam kıvam olmuş..:) zaten hiç durmuyorlar artık karnım iyice şişti dün akşam saat dokuzda ovitrelle vurdum
kısmetse sabah saat sekizde opum var..içimde bir umut sevinç ... Rabbim yarım bıraktırmasın inş...
Pazartesi de rabbim izin verir yavrucaklar olursa bir tanesini alıp eve getireceğim...
Doktor reçeteye bir şeyler yadı opudan sonra kullanmam için bugün eşim alacak birisi jel ama diğer ikisini bilmiyorum..
Yarın sabah yedi buçukta ordayım aç ve susuz...dualarınızı beklerim siz de benimlesiniz....
günaydın cnm nasıl geçiyor günlerin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?