sağolllllll tatlımmmmmmmmm..
Aminnnnnnn..inşallah rabbim kucağıma almayıda nasip eder.:26:
Darısı sizlerin başına sıra sizlerde sizlerin güzel haberlerini bekliyorummmmmmmm heeyecanla bi sürü hamiş olur inş.
Seninde yarın opu varmışşşşş..inş bi sürü kaliteli embriyoların olur..sende hamile haberini verirsin.....
inşaallah canımm
doktorum dedi ki bu emriyolardan kesin donduralım dedi ben de fiyatı nedir hiç bilmiyorum bu konudaki düşüncelerinizi acil bekliyorum ...
canımcııım hadi heyecanlı bekleyişin hayırlı olsun. Sonu çoook çook güzel olsun
ayaklarımı uzatıp kadın programları izleyerek geçiriyorum canımarada kalkıp kendime bir şeyler hazırlıyorum yemek için. Hep yatmıyorum. Yavaş yavaş heyecanım daha da artmaya başlıyor. Bi test günü gelsin istiyorum bi gelmesin istiyorum:18: Sen neler yapıyorsun
inşaallah canımm
doktorum dedi ki bu emriyolardan kesin donduralım dedi ben de fiyatı nedir hiç bilmiyorum bu konudaki düşüncelerinizi acil bekliyorum ...
inşaallah canım sen de güzel haberleri vereceksin bize inşaallah... Bu arada transferden sonra hep yatıyor musunuz ben hiç yatamam da artık bebeğim için en azından iki gün yatayım diyorum... Bir de wc ye çıktığım zaman da çok korkarım düşecek diye :) allah korusun..
Doktor yarın duş al gel dedi.. Sonra sizler ne zaman duş aldınız :)
inşaallah canım sen de güzel haberleri vereceksin bize inşaallah... Bu arada transferden sonra hep yatıyor musunuz ben hiç yatamam da artık bebeğim için en azından iki gün yatayım diyorum... Bir de wc ye çıktığım zaman da çok korkarım düşecek diye :) allah korusun..
Doktor yarın duş al gel dedi.. Sonra sizler ne zaman duş aldınız :)
günaydın canlar, cancağızlar
canımcııım hadi heyecanlı bekleyişin hayırlı olsun. sonu çoook çook güzel olsun
ayaklarımı uzatıp kadın programları izleyerek geçiriyorum canımarada kalkıp kendime bir şeyler hazırlıyorum yemek için. hep yatmıyorum. yavaş yavaş heyecanım daha da artmaya başlıyor. bi test günü gelsin istiyorum bi gelmesin istiyorum:18: sen neler yapıyorsun
canım hiç korkma wc çıkarken düşmez herkes korkuyu ama bişey olmaz..
Ben 3 gün yatmıştım. Sadece wc ye bide jel için ilk 3 gün 15 dk yürüyüş vardı onu yapıyodum.
Yataktada sürekli sırt üstü yatma sağ dön sola dön yavaşça kan akışı olsun..ben öyle yaptım zaten yatamıyorumkii.
Sıkılıyo insan 4. Günden sonra hep yatmadım oturdumda biraz kalktım dolaştımm..yavaş adımlarla..
Kabız olmamak için dikkat et şimdiden .ben oldum halada atlatamadımm..
Ben duşumuda 7. Gün aldım bana 2 gün sonrası alabilirsin demişti hemşire ama ben korktuğumdan almadım..
7. Günde eve geldiğimde ayakta ılık bi duş aldım hemencecik.
ya ben de kabız olduumaynen senin yaptıklarını :))) bütğn gündüz kuşağını izliyorum kabız olmayayım derken ishal oldum birde :))) allahtan uzun sürmedi bugun birşey yok şükür hahaha :))) korku heycan o kadar karıştı ki test günüme tam 7 gün kaldı dinlenmeye devam)
Kızlar günaydın nasılsınız? ben adet olmadım yaa arada bi günler aksar benim tam tedaviye başlayacağım ayı buldu bu ayki adetimle başlıcaz ama adet olaydım eyiydi :))
inşaallah canımm
ya ben de kabız olduum
geç olsun güç olmasın balım
bende mayısta başlıyorumm ilk denemem.. :)
ya ben de kabız olduum
valla tatlım gün kurusu yedim ben günde en az 10-15 taneçok abarttım sanırım ilk denememde kabızdan çok çekmiştim ama napimm
ben de bu ay başlıyacağım ilk denemem ve beni neler bekliyo, neler yapmam gerekiyo bilmiyorum...
canım hızlı hızlı yürümek isterdim ama transfer olduğu için öyle hızlı hareketler yasakSağol canım.. Kabız mı oldun? sana annemin yöntemini tavsiye edeyim.. Aç karnına 1 yemek kaşığı zeytinyağı iç :)) yada akşamdan bir bardak suya 2-3 kuru kayısı koy sabah kalktığında onlar kocaman olcak şişiyolar :)) hem onları ye hemde suyunu iç annem arada banada yapardı bekarken valla bende işe yarardı. bide hareketsizlik yapıyor canım yürüyüş yap haftada 2-3 gün çık şöyle hızlı hızlı yürü
ben de gün kurusu yiyeyim o zaman.ya ben de kabız olduum
valla tatlım gün kurusu yedim ben günde en az 10-15 taneçok abarttım sanırım ilk denememde kabızdan çok çekmiştim ama napimm
hoş geldin canım.ben de bu ay başlıyacağım ilk denemem ve beni neler bekliyo, neler yapmam gerekiyo bilmiyorum...
bugün yeni tedavime başladım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır 32 yaşındayım eşimin sperm azlığı hareketde problem var fertijin tüp bebk merkezine gidiyorum seval hanıma allah hepimizin yardımcısı olsun muradını versin inşallah
merak ettiklerini sor söyleyelim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?