Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

inşaallah canımm

doktorum dedi ki bu emriyolardan kesin donduralım dedi ben de fiyatı nedir hiç bilmiyorum bu konudaki düşüncelerinizi acil bekliyorum ...

inşaallah canım sen de güzel haberleri vereceksin bize inşaallah... Bu arada transferden sonra hep yatıyor musunuz ben hiç yatamam da artık bebeğim için en azından iki gün yatayım diyorum... Bir de wc ye çıktığım zaman da çok korkarım düşecek diye :) allah korusun..

Doktor yarın duş al gel dedi.. Sonra sizler ne zaman duş aldınız :)

inşaallah canımm

doktorum dedi ki bu emriyolardan kesin donduralım dedi ben de fiyatı nedir hiç bilmiyorum bu konudaki düşüncelerinizi acil bekliyorum ...

inşallah tabi dondursunlarrrrrr çok iyi olur.
valla cnm biizm hastaneye ben 5.300 verdim herşey onun içindeydi 1 senelik embriyo dondurmada içinde.
ama ayrı olarak duyduğum kadarıyla. 450 miş.fiyatı

ben hep yatamıyorum. oturuyorum. evin içinde yürüyorum. ama ilk gün yattım. doktorum da yat dedi. benim salı günü transfer oldu. daha duş almadım. bir bant verdi kalçama yapıştırdım. cumartesi değişecek. ben de cumartesi duş almayı düşünüyorum. sıcak suyla duş alma dedi doktorum. bakalım sonumuz güzel olsun gari

canım hiç korkma wc çıkarken düşmez herkes korkuyu ama bişey olmaz..
ben 3 gün yatmıştım. sadece wc ye bide jel için ilk 3 gün 15 dk yürüyüş vardı onu yapıyodum.
yataktada sürekli sırt üstü yatma sağ dön sola dön yavaşça kan akışı olsun..ben öyle yaptım zaten yatamıyorumkii.
sıkılıyo insan 4. günden sonra hep yatmadım oturdumda biraz kalktım dolaştımm..yavaş adımlarla..
kabız olmamak için dikkat et şimdiden .ben oldum halada atlatamadımm..
ben duşumuda 7. gün aldım bana 2 gün sonrası alabilirsin demişti hemşire ama ben korktuğumdan almadım..
7. günde eve geldiğimde ayakta ılık bi duş aldım hemencecik.

günaydın canlar, cancağızlar

aynen senin yaptıklarını :))) bütğn gündüz kuşağını izliyorum kabız olmayayım derken ishal oldum birde :))) allahtan uzun sürmedi bugun birşey yok şükür hahaha :))) korku heycan o kadar karıştı ki test günüme tam 7 gün kaldı dinlenmeye devam )

tamam canlarım ben de sizler gibi yapayım inşaallah ....:)

Kızlar günaydın nasılsınız? ben adet olmadım yaa arada bi günler aksar benim tam tedaviye başlayacağım ayı buldu bu ayki adetimle başlıcaz ama adet olaydım eyiydi :))

ya ben de kabız olduum
Kızlar günaydın nasılsınız? ben adet olmadım yaa arada bi günler aksar benim tam tedaviye başlayacağım ayı buldu bu ayki adetimle başlıcaz ama adet olaydım eyiydi :))

geç olsun güç olmasın balım

ya ben de kabız olduum

geç olsun güç olmasın balım

Sağol canım.. Kabız mı oldun? sana annemin yöntemini tavsiye edeyim.. Aç karnına 1 yemek kaşığı zeytinyağı iç :)) yada akşamdan bir bardak suya 2-3 kuru kayısı koy sabah kalktığında onlar kocaman olcak şişiyolar :)) hem onları ye hemde suyunu iç annem arada banada yapardı bekarken valla bende işe yarardı. bide hareketsizlik yapıyor canım yürüyüş yap haftada 2-3 gün çık şöyle hızlı hızlı yürü

canım hızlı hızlı yürümek isterdim ama transfer olduğu için öyle hızlı hareketler yasak

canım bilgilerini ekledim bu arada kaçıncı denemen onu da ekliyeyim

tembeller sizi :))) eksik bilgilerinizi ne zaman yazmayı düşünüyorsunuz hadi yazın da ekleyeyim bu bilgiler önemli çünkü tüp bebek yapan arkadaşlarımıza fikir oluyor öptüm hepiciğinizi

Nasılsınız bakalım guzellıkler..evde test gunu bekleyenler allah sabır versın...en heyacanlı donem dımı:))

merak ettiklerini sor söyleyelim canım :)

şimdi adetimi bekliyoruz daha hormaon tahlil yapılacak bende endometriyosiz ve eşimde de sperm azlığı var. tek çare tüp bebek dendi. ne kadar süren bir süreç bu? neler yapacaklar? bu durum beni nasıl etkilecek??? şimdiden çok teşekkürler ilgine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…