evet cnm aynıymışız işte ben değerleri tam bilmiom ev de birsürü sperm testi var hepsinide bi başka çıkmış Allah sonumuzu hayretsin.bende bi sorun yok cnm ya da öyle biliyorum ultrasonla bugne kadar bi sorun çıkmadı ama bi daha ki tüpte histereskopi yaptırıcam.cnm desene aynı durumdayız hakkımızda hayırlısıı bzmde morfoloji :1 hız %14 %86 sı hareketsz sayı normal bi tek bende de polipler vardı alındı bir tane kalmıss bu ay gene ameliyat olucam hayırlısı olsun hakkımızda
şimdi adetimi bekliyoruz daha hormaon tahlil yapılacak bende endometriyosiz ve eşimde de sperm azlığı var. tek çare tüp bebek dendi. ne kadar süren bir süreç bu? neler yapacaklar? bu durum beni nasıl etkilecek??? şimdiden çok teşekkürler ilgine:)
canım bilgilerini ekledim bu arada kaçıncı denemen onu da ekliyeyim[/
benim toplamda 4. denemem olucak ama 3. denemeden bir kızım oldu bu 4.tedaviyi ikinci çocuk için oluyorum ben hayırlısı inşallah bu sefer ilkinde gelir
şimdi canım öncelikle hayırlı olsun, tüp bebekte uzun protokol ve kısa protokol var önce internetten aç ve oku, doktorun durumuna göre iki protokolden birini seçiyor, inan bana zor veya ağrılı hiçbir şey yok tüp bebekte, öncelikle korkma, uzun protokolde adetinin 21.gününde bir iğneye başlıyorsun ve öbür adetinin 18.günlerinde falan embriyoları rahmine yerleştiriyorlar yani iğneler, yumurtaların toplanması, embriyo transferi yaklaşık bir ay sürüyor, kısa protokolde ise adetinin ilk günü iğnelere başlıyorsun ve 15-19.günleri arasında embriyo nakli oluyor, ikisi arasındaki tek fark zaman yaniiğnelerden bahsetmiştim ya bahsettiğim iğneler ucu küçük can yakmayan iğneler, bunlar yumurtalarını olgunlaştırıyor, yumurta toplanırken genel anestezi uyguluyorlar ağrın sızın olmuyor, yumurta toplanmasından 3 yada 5 gün sonra embriyo transferi olur bu arada, dedeğim gibi tüp bebek nasıl yapılır diye gir google amcaya oku anlamadığın ve ya merak ettiğin bir nokta varsa tekrar sor canım
bizimkiler 325 liraya donduruldu
inşallah tabi dondursunlarrrrrr çok iyi olur.
valla cnm biizm hastaneye ben 5.300 verdim herşey onun içindeydi 1 senelik embriyo dondurmada içinde.
ama ayrı olarak duyduğum kadarıyla. 450 miş.fiyatı
cnm biz 100$ verdik 1 senelik dondurma işlemi için
kızlar hepınızın de dondurma işi ne kadar hesaplıymış ya, bizden 1000 lira istedıler. Ama dondurma taraftarı olmadı dr. ve 12 tanesı de çöpe gıtmıştı.
Ne kadar da ticarete döküyorlar, çok kızıyorum.insan da olsun da diyip elınde avucunda ne varsa merkeze yatırıyor. Doktorum donduralım deseydı 1000 lırayı bız de olsun da dıyıp verecektık.
brükselin de broşüründe dondurma ücreti 600 dolar yazıyo en pahalı bizimki ozmn yandık desene.......
600 de iyi, 1000 ne demek ya, bir de tam bin lıra degıl 1070 lırao nasıl fıyat öyle
bir de bızden tüp bebek ıcın 4702,5 lıra aldılar. O 2,5 lıra olmazsa olmazdı
ben yokken neler neler olmuş öyle.öncelikle flzask arkadaşım tebrik ederim hayırlı olsun.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.bende bugün ilk kontrolüme gittim fertijin tüp bebek merkezine seval hanıma.şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum.ayın 16 sında bitçek.19-20 gibi hastalancam ve başlıcaz tedaviye.sağda kist varmış.cumarteside onu iğneyle çekçek tedavide problem olmasın diye.başlıyoruz bakalım bizde.kızlar hiç kistini iğneyle çektiren var mı?acıyor mu?
ben varım canım. az ağrıyo ama dayanılmayacak gibi değil
600 dolar 980 lira fln yapıyo cnm aynı hemen hemen bnmde tüp bebege 4 500 dediler ilaçlar yaklaşık 2 bin bide ıvır zıvıra tahlillere para aldılar 8 bini bulucak herlde sizin toplam ne kdr tuttu???
şimdi canım öncelikle hayırlı olsun, tüp bebekte uzun protokol ve kısa protokol var önce internetten aç ve oku, doktorun durumuna göre iki protokolden birini seçiyor, inan bana zor veya ağrılı hiçbir şey yok tüp bebekte, öncelikle korkma, uzun protokolde adetinin 21.gününde bir iğneye başlıyorsun ve öbür adetinin 18.günlerinde falan embriyoları rahmine yerleştiriyorlar yani iğneler, yumurtaların toplanması, embriyo transferi yaklaşık bir ay sürüyor, kısa protokolde ise adetinin ilk günü iğnelere başlıyorsun ve 15-19.günleri arasında embriyo nakli oluyor, ikisi arasındaki tek fark zaman yaniiğnelerden bahsetmiştim ya bahsettiğim iğneler ucu küçük can yakmayan iğneler, bunlar yumurtalarını olgunlaştırıyor, yumurta toplanırken genel anestezi uyguluyorlar ağrın sızın olmuyor, yumurta toplanmasından 3 yada 5 gün sonra embriyo transferi olur bu arada, dedeğim gibi tüp bebek nasıl yapılır diye gir google amcaya oku anlamadığın ve ya merak ettiğin bir nokta varsa tekrar sor canım
google amcama sordum araştırdım zaten biraz ama neler hissedildiği ve acılı olup olmadığıyla ilgilidiydi merakım çok teşekkürler gerçekten . peki izmir şifa hastanesi hakkında bilginiz var mı? neye göre tutuyır ya da tutmuyor? b konuda kadının mı erkeğin mi durumu etkili oluyor?
canım nasıl oluyor?yani iğneyle kasıktan mı giriyorlar?yoksa alttan mı oluyor?
dolar yazdıgını görmedım, lira zannettım pardon
4702,5 lira bir de iğnelere 390 lıra verdık. şöyle kı; evde aşılamadan kalma 2 kutu ıgnem vardı o yuzden bir kutu aldık, diğerlerıyle 390 tuttu. Bir de iğnelere kolay cevap verdım. yüksek doz olmadığı için yettı. iğneden yana karlıyız yanı.
bir de gıt gel yol paramız var bunlara ek o kadar işte.
canlarımmmm benimm kader arkAdaşlarımmmmmmmmmmmm bugün 10.günümmm ben dayanamayıp kan testi
yaptım ve değerimmmmmmmm 160
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ŞÜKÜRLERRRRRRRRRRRRRRR OLSUN RABBİME BUGÜNLERİDE GÖRDÜMMMMMMMMMMMM.
DARISI SİZLERİN BAŞINA TÜM İSTEYENLERE RABBİM NASİP ETSİN...............
ŞİMDİ arkadaşımdayımm eve geçince görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
flzask çok amaçok sevindim.oturup üşenmeyip bu haberi verdigin mesajı buldum.bizim için de dua et.bu aralar çok yoğunum çok gelemiyorum topiğe..hepiniizi uzaktan da olsa takip ediyorum.benim tedavi haziran yada temmuza kaldı işyerindeki durumlardan dolayı...rabbim inş nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?