Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Günaydın hamile bayanlar ve göbüşüm şişsin diye bekleyen güzel anne adayları :))

Hayırlı cumalar :))

dün 1 adet dondurulmuş blast embriyo transferim yapıldı ilki düşükle sonuçlanmıştı daha önümde 11gün var nasıl geçer bilmiyorum:) o yüzden sizlerle geçirmekistiyorum güzel haberler aldıkça daha çok motive olucam galiba... bu arada hayırlı cumalar biliyorsunuz ALLAH (c.c) cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarınızı kabuleder şüphesizki duaları en iyi işiten o dur..

Canım hayırlısıyla geçiyor. eğer çalışan bir bayansan benim gibi kesinlikle rapor alıyorsun evde yatıyorsun. ilk 3 gün sadece wc ye kalk, namaz kılıyorsan da yerinde kıl. diğer günlerde hiç kalkma bence . yani ben hep yattım. yattığım yerden okudum teşbih çektim. Şuan 11. gündeyim

Geçiyor canım. inşallah sonuçlarımız güzel olsun.

günaydın,hayırlı cumalar.ben bi koşu gidip şu yumoşları toplatıpda gelicem.dualarınızı bekliyorum.
güle güle git. bol yumoşun olsun
hayırlı olsun canım. Rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürsün inşallah

ben de çalışıyorum. sadece bu hafta için yıllık izin aldım. transferin 7. günü işe başlayacağım. valla ilk gün yattım ama sonra kalktım mecbur. bakan yok. dün basit bi yemek yaptım. namazı da ayakta kılmaya başladım 2 gündür. sadece farzını kılıp oturuyorum. kalan vakitlerimi yatakkta oturarak geçiriyorum

Son düzenleme:

Ben öğretmenim. o sebeple rapor aldım. ilk hafta annem geldi. sağ olsun ben hiç kalkmadım . Bu hafta da yemekleri eşim yapıyor. ben ona tarif ediyorum. öyle geçiriyoruz. kısmet ya canım. inşallah tutunurlar bebeişlerimiz. Annelerini sevindirirler

Günaydın Kızlar. cumartesi günü transferim yapıldı. bugün 6.günüm. bana transfer 5.gün yapıldı. ayın 15 inde test yapmam gerekiyor fakat adet tarihim bugün yada yarın olması gerekiyor. belim kasıklarım ağrıyo. tutmadımı acaba. moralimi bozmak istemiyorum ama adet olucam diyede endişe ediyorum. 5.gün transfer yapıp en erken sonucu alan varmı aramızda ?

Günaydınnnnnnnnn güzel gönüllü anne adaylarıııııııııııı.....
Hayırlı cumalarrrrrr..

Canım transferin hayırlı olsun öncelikle.... Adet olacak gibi ağrılar özellikle bel ağrısı hamilelik belirtisi diye biliyorum biçok başlıkta okudum transferden sonra kızlar belim kasıklarım ağrıyor yazmıştı umarım sende hamilesindir :))

Günaydın cnm hayırlı olsun transferinnnnn inşallahhhhh bebişin sana sıkı sıkı tutunur..
benimde 5. gün transferi yapıldı...benimde ara ara hep adet olacakmışım gibi ağrı oluyoduu ..
halada oluyo normalde bugün test günüm ayrıca adet günüm ben 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.
ama bu sabah kalktım sanki adet olucak gibiyimm...yanii bunlar olur vücut adet olmaya çalışıyo .korkma..
hamilelik belirtisiyle hamileleik belirtisi benzerr şeylerr....
az bi günün kalmışş zatennnn ..benimde kasıklarım ağrıyoduuu hep...
belimde ağrıyoduu.

Son düzenleme:

Canım öncelikle transferin hayırlı olsun. benimde transferimin 11. günü. Ben de 11 gün kasıklarımda ve belimde ağrılar vardı. şükür bugüne geldik hayırlısıyla yarın test günüm .Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Ben 8. gün idrar testi yaptım iki çizgiydi ama ikincisi biraz silikti. kan tahlili yaptırmadık. Bugün altıncı gününse iğnen var değil mi bugün. unutma canım

canım hayırlı olsun transferin. dışarıdan müdahale olduğu için yarın artık senin adet günün değil. adet olmazsın korkma. inşallah hamilesindir

iğnem yokki benim. jel kullanıyorum sabah akşam. birde günde bir kez elevit hap. yüreğimi ferahlattınız. Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inşallah

canım hayırlı olsun transferin. dışarıdan müdahale olduğu için yarın artık senin adet günün değil. adet olmazsın korkma. inşallah hamilesindir

ay inşallah dediğin gibi olur. akıntımda fazlalaştı. zırt pırt lavaboya gider oldum. 2 tane embriyo transfer edildi. inşallah tutmuştur bebişlerim

Hayırlı olsun Çok sevindim meleğine kavuşmana. akıntında çok oluyomuydu. benim son iki gündür akıntım çok olmaya başladı. jel kullanıyorum özellikle sabah kullandığımı 2 saat içinde idrarla geri çıkıyo.

Günaydın koca göbek adayları :))) listeye eklenmek isteyen arkadaşlar lütfen bilgilerinizi yazın

günaydınn..ben dün tedaviye başladım,geçen aydan kalma 2 tane yumurta artığım varmış eğer onlar hormon salgılıyo olsaydı ertelencekti ama ertelenmedi başladık iğnelelere,size bişi sorcam hemşire kol ya da göbek farketmez dedi ama göbekten vurmak daha mı iyi?bir de puregon ve menapur kullanıyorum başağrısı yapıyor mu bunlar akşam deli gibi başım ağrıdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…