- 8 Aralık 2012
- 356
- 14
- 118
Günaydın hamile bayanlar ve göbüşüm şişsin diye bekleyen güzel anne adayları :))
Hayırlı cumalar :))
günaydın,hayırlı cumalar.ben bi koşu gidip şu yumoşları toplatıpda gelicem.dualarınızı bekliyorum.
dün 1 adet dondurulmuş blast embriyo transferim yapıldı ilki düşükle sonuçlanmıştı daha önümde 11gün var nasıl geçer bilmiyorum:) o yüzden sizlerle geçirmekistiyorum güzel haberler aldıkça daha çok motive olucam galiba... bu arada hayırlı cumalar biliyorsunuz ALLAH (c.c) cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarınızı kabuleder şüphesizki duaları en iyi işiten o dur..
günaydın,hayırlı cumalar.ben bi koşu gidip şu yumoşları toplatıpda gelicem.dualarınızı bekliyorum.
hayırlı olsun canım. Rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürsün inşallahdün 1 adet dondurulmuş blast embriyo transferim yapıldı ilki düşükle sonuçlanmıştı daha önümde 11gün var nasıl geçer bilmiyorum:) o yüzden sizlerle geçirmekistiyorum güzel haberler aldıkça daha çok motive olucam galiba... bu arada hayırlı cumalar biliyorsunuz ALLAH (c.c) cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarınızı kabuleder şüphesizki duaları en iyi işiten o dur..
Canım hayırlısıyla geçiyor. eğer çalışan bir bayansan benim gibi kesinlikle rapor alıyorsun evde yatıyorsun. ilk 3 gün sadece wc ye kalk, namaz kılıyorsan da yerinde kıl. diğer günlerde hiç kalkma bence . yani ben hep yattım. yattığım yerden okudum teşbih çektim. Şuan 11. gündeyim
Geçiyor canım. inşallah sonuçlarımız güzel olsun.
Günaydın hamile bayanlar ve göbüşüm şişsin diye bekleyen güzel anne adayları :))
Hayırlı cumalar :))
güle güle git. bol yumoşun olsun
hayırlı olsun canım. Rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürsün inşallah
ben de çalışıyorum. sadece bu hafta için yıllık izin aldım. transferin 7. günü işe başlayacağım. valla ilk gün yattım ama sonra kalktım mecbur. bakan yok. dün basit bi yemek yaptım. namazı da ayakta kılmaya başladım 2 gündür. sadece farzını kılıp oturuyorum. kalan vakitlerimi yatakkta oturarak geçiriyorum
Günaydın Kızlar. cumartesi günü transferim yapıldı. bugün 6.günüm. bana transfer 5.gün yapıldı. ayın 15 inde test yapmam gerekiyor fakat adet tarihim bugün yada yarın olması gerekiyor. belim kasıklarım ağrıyo. tutmadımı acaba. moralimi bozmak istemiyorum ama adet olucam diyede endişe ediyorum. 5.gün transfer yapıp en erken sonucu alan varmı aramızda ?
Günaydın Kızlar. cumartesi günü transferim yapıldı. bugün 6.günüm. bana transfer 5.gün yapıldı. ayın 15 inde test yapmam gerekiyor fakat adet tarihim bugün yada yarın olması gerekiyor. belim kasıklarım ağrıyo. tutmadımı acaba. moralimi bozmak istemiyorum ama adet olucam diyede endişe ediyorum. 5.gün transfer yapıp en erken sonucu alan varmı aramızda ?
Canım öncelikle transferin hayırlı olsun. benimde transferimin 11. günü. Ben de 11 gün kasıklarımda ve belimde ağrılar vardı. şükür bugüne geldik hayırlısıyla yarın test günüm .Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
Ben 8. gün idrar testi yaptım iki çizgiydi ama ikincisi biraz silikti. kan tahlili yaptırmadık. Bugün altıncı gününse iğnen var değil mi bugün. unutma canım
canım hayırlı olsun transferin. dışarıdan müdahale olduğu için yarın artık senin adet günün değil. adet olmazsın korkma. inşallah hamilesindir
Günaydın cnm hayırlı olsun transferinnnnn inşallahhhhh bebişin sana sıkı sıkı tutunur..
benimde 5. gün transferi yapıldı...benimde ara ara hep adet olacakmışım gibi ağrı oluyoduu ..
halada oluyo normalde bugün test günüm ayrıca adet günüm ben 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.
ama bu sabah kalktım sanki adet olucak gibiyimm...yanii bunlar olur vücut adet olmaya çalışıyo .korkma..
hamilelik belirtisiyle hamileleik belirtisi benzerr şeylerr....
az bi günün kalmışş zatennnn ..benimde kasıklarım ağrıyoduuu hep...
belimde ağrıyoduu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?