günaydın koca göbek adayları :))) listeye eklenmek isteyen arkadaşlar lütfen bilgilerinizi yazın
günaydınn..ben dün tedaviye başladım,geçen aydan kalma 2 tane yumurta artığım varmış eğer onlar hormon salgılıyo olsaydı ertelencekti ama ertelenmedi başladık iğnelelere,size bişi sorcam hemşire kol ya da göbek farketmez dedi ama göbekten vurmak daha mı iyi?bir de puregon ve menapur kullanıyorum başağrısı yapıyor mu bunlar akşam deli gibi başım ağrıdı.
valla aslına bakarsan tutup tutmamasında embriyo kalitesi rahmin durumu önemli ama, kalitesiz embriyo ile hamile kalan insan da çok yani biraz da şans işi, listemizde o hastahanede tedavi olan yok bildiğim kadarıyla ma bilgisi olan varsa cevap verir sanırım, rahat ol biraz, doktora hastahanenin gebelik oranlarını, embriyo dondurma işlemi yapıp yapmadıklarını sor bence bunlar önemli çünkütahliller bazı merkezlerde dahil bazılarında değil ama rahim filmi hiçbir yerde dahil değil ayrıca para veriyorsun onun için...
çok çok teşekkür ederim içimi rahatlatsın gerçekten:) bu arada bugün regl oldum. pazartesi gidiyorum hormon tahliline. eğer bir problem çıkmazsa sonrasında da süreç başlayacak galiba. çok heyecanlıyım:) bu arada rahim filmini ne kadara çekiyorlar bir bilgin var mı???
zezaim 15 mayıs test günüm :)
hayırlı olsun canım. ben hep göbekten yaptım. kan sulandırıcımı koldan yaptım. bu arada baş ağrısı yapıyor. benim özellikle ilk günlerde çok ağrımıştı
canım tedavın hayırlısıyla baslar ve guzl haberlerle bıter ıns ... Rahım fılmı mevkılere gore degısıyo bıyatı ben fatıhte radyotom radyomarda cekıldım 350 aldırlar nısantasnda 500 dedıler bız baska bıyer bılmedıgımz ıcın hastanemız yonlendırdı gıttık baska daha uygun yerler varmı hıc bılmıyorum ama bnmkı cok agrısız ve kolay gectı tavsıye ederım normal hastanelerde de cekıyolarmıs ama cok agrılı ve acılı oluyomus
Canım hayırlısıyla geçiyor. eğer çalışan bir bayansan benim gibi kesinlikle rapor alıyorsun evde yatıyorsun. ilk 3 gün sadece wc ye kalk, namaz kılıyorsan da yerinde kıl. diğer günlerde hiç kalkma bence . yani ben hep yattım. yattığım yerden okudum teşbih çektim. Şuan 11. gündeyim
Geçiyor canım. inşallah sonuçlarımız güzel olsun.
dün 1 adet dondurulmuş blast embriyo transferim yapıldı ilki düşükle sonuçlanmıştı daha önümde 11gün var nasıl geçer bilmiyorum:) o yüzden sizlerle geçirmekistiyorum güzel haberler aldıkça daha çok motive olucam galiba... bu arada hayırlı cumalar biliyorsunuz ALLAH (c.c) cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarınızı kabuleder şüphesizki duaları en iyi işiten o dur..
Günaydın koca göbek adayları :))) listeye eklenmek isteyen arkadaşlar lütfen bilgilerinizi yazın
kasıklarda adet gibi sancı olması bebişlerin yerleştiği anlamınada gelebilir inşallah da öyledir sımsıkı tutunuyolardır sana moralini bozma olumsuz düşünme inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsınGünaydın Kızlar. cumartesi günü transferim yapıldı. bugün 6.günüm. bana transfer 5.gün yapıldı. ayın 15 inde test yapmam gerekiyor fakat adet tarihim bugün yada yarın olması gerekiyor. belim kasıklarım ağrıyo. tutmadımı acaba. moralimi bozmak istemiyorum ama adet olucam diyede endişe ediyorum. 5.gün transfer yapıp en erken sonucu alan varmı aramızda ?
anladımm canım tekrar ne zaman başlıcaksınız tedaviye karar verdinizmi?
keşke maddi acıdan hazır olsak da hemen başlayabılsekdaha bu tedavının borçları ödenecek.
malesef en az 6 ay alır toparlanmamız, bir de malum yaz tatili geldi. maaşlarımız azalacak. yine bana beklemek düştü
kıyamam sana öğretmenim vakti zamanını bekliyo mucielerimz üzzülme beklemek kaderimizz kavusucazz inş
32 yaşındayım eurofertil tüp bebek merkezinde yaptırdım sorunum tek tüpün kapalı olması ve bu ikinci denemem ilki düşük oldu embriyomda 5.gün blasttı..
Arkadaskar transfer olali 4 gun oldu kasiklarima arada agrilar giriyor ve cok gazlanmam var bana yardim edin lutfen bu ilk denemem oldu icin bilmiyorum
Arkadaskar transfer olali 4 gun oldu kasiklarima arada agrilar giriyor ve cok gazlanmam var bana yardim edin lutfen bu ilk denemem oldu icin bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?