Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

hayırlı olsun canım. ben hep göbekten yaptım. kan sulandırıcımı koldan yaptım. bu arada baş ağrısı yapıyor. benim özellikle ilk günlerde çok ağrımıştı

çok çok teşekkür ederim içimi rahatlatsın gerçekten:) bu arada bugün regl oldum. pazartesi gidiyorum hormon tahliline. eğer bir problem çıkmazsa sonrasında da süreç başlayacak galiba. çok heyecanlıyım:) bu arada rahim filmini ne kadara çekiyorlar bir bilgin var mı???

canım tedavın hayırlısıyla baslar ve guzl haberlerle bıter ıns ... Rahım fılmı mevkılere gore degısıyo bıyatı ben fatıhte radyotom radyomarda cekıldım 350 aldırlar nısantasnda 500 dedıler bız baska bıyer bılmedıgımz ıcın hastanemız yonlendırdı gıttık baska daha uygun yerler varmı hıc bılmıyorum ama bnmkı cok agrısız ve kolay gectı tavsıye ederım normal hastanelerde de cekıyolarmıs ama cok agrılı ve acılı oluyomus

hayırlı olsun canım. ben hep göbekten yaptım. kan sulandırıcımı koldan yaptım. bu arada baş ağrısı yapıyor. benim özellikle ilk günlerde çok ağrımıştı

inşallah hayırlısı olur.bugünden itibaren göbekten yapıyım o zaman,sorduğum herkes öle yapmış senin gibi. başağrısını çekcez o zaman artık olsun da önemli diil..

çok teşekkürler...

test günün yarın demek allah hayırlısını versin inşallah .. çalışıyorum raporluyum 10 gün kadar .. şuan hiç bir iş yapmıyorum lavabo ihtiyacı ve namaz kılma dışında.. kaç gün daha dayanırım bu duruma bilemicem:))) şimdiden heyecanlandım senin için hiç test yapmışmıydın, kaç yaşındasın, kaçıncı denemen biliyorum çok sordum ve mtlaka sen bunlara geçmişte cevap yazmıssındır ama bi kerede bana ver:)))

hayırtlı cumalar inşallah 11 gün sonra müjdeli haberi alırsın

kasıklarda adet gibi sancı olması bebişlerin yerleştiği anlamınada gelebilir inşallah da öyledir sımsıkı tutunuyolardır sana moralini bozma olumsuz düşünme inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın

anladımm canım tekrar ne zaman başlıcaksınız tedaviye karar verdinizmi?

keşke maddi acıdan hazır olsak da hemen başlayabılsek daha bu tedavının borçları ödenecek.
malesef en az 6 ay alır toparlanmamız, bir de malum yaz tatili geldi. maaşlarımız azalacak. yine bana beklemek düştü

kıyamam sana öğretmenim vakti zamanını bekliyo mucielerimz üzzülme beklemek kaderimizz kavusucazz inş

arkadaşlar merhaba herkese.kızlar fertijin de tüp bebek yaptıran varmı?ben orada başlıyorum tedaviye seval hanımla.görüşmeye falan gittik muayene oldum.fiyatı falan konuştuk ama saf gibi fiyatın içine yapılacak tahlillerin yani hormon tahlilleri falan dahil mi diye sormayı unuttuk.acaba orda tüp bebek yaptırıp bilen var mı?tüp bebek fiyatının içine yapılacak olan tahlillerde dahilmi yoksa tahlillere ayrıca para ödeyecek miyiz?valla bu tüp işi 6 -6 buçuk tutacak gibi gözüküyor.bir de tahliller bubun içinde değilse yandık yani.

32 yaşındayım eurofertil tüp bebek merkezinde yaptırdım sorunum tek tüpün kapalı olması ve bu ikinci denemem ilki düşük oldu embriyomda 5.gün blasttı..

Ekledim canım hayırlı ugurlu olsun inşallah müjdeli haber verirsin

Arkadaskar transfer olali 4 gun oldu kasiklarima arada agrilar giriyor ve cok gazlanmam var bana yardim edin lutfen bu ilk denemem oldu icin bilmiyorum

Arkadaskar transfer olali 4 gun oldu kasiklarima arada agrilar giriyor ve cok gazlanmam var bana yardim edin lutfen bu ilk denemem oldu icin bilmiyorum

hayırlı olsun oncelıkle,guzel sonuc alman dılegıyle.
yaşadıkların gayet normal, benım de regl oluncaya kadar hep gazım oldu.
genelde de oluyor zaten. korkulacak bırsey yok canım

Son düzenleme:

Ağrılar çok normal canım hiç endiselenme gaz olmasi da rahat ol lütfen. Kendine dikkat et yeter inşallah güzel haberler duyarız hepinizden biz de heyecanla sayiyoruz gunlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…