Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Tedaviye başlamışsın, hayırlı olsun. Ben de yarın öğleden sonra için randevu aldım, bakalım bize ne diyecek. Normalde başlamış olmam lazımdı ama iki gün gecikmeli geldi benim kırmızılar :) Nasıl ilaçlarla aran, baş ağrısı dışında başka yan etkileri oluyor mu?

Benimde bugün transferim oldu.35yaşındayım 5,5 yıllık evliyim.ilk sene korunduk.sonra gittiğim tüm doktorlar hiçbir problemimin olmadığını söylediler.böyle böyle bu seneye geldik.şubat ayında yaptırdığım tahlille yumurta rezervimde azalma olduğunu bunun için direk tüp bebek yapılması gerekli dediler.3ay dhea diye bir ilaç içtim ve 29 nisan adet dönemimde tedavim başladı.toplamda 3büyük 2küçük yumurtam vardı fakat 8 mayısta 2 tane yumurtam toplandı.2 tanesinden 1 tanesi kaliteli olduğu için bugün 1tane 1.kalite embriyomu transfer ettiler.çok heyecanlıyım ama çok da korkuyorum..sizleri hep ara ara takip ediyordum..şansımın düşük olduğunu düşünüyorum ama yinele umutluyum kafam karışık yani:44:
Bu günleri paylaşarak geçirirsek daha rahatlarım diye düşündüm.. Yaşamayan çektiklerimizi anlayamaz

my little cookies, ins bebisin sana simsiki tutunur canim,
kendini yormamaya calis dinlen bol bol.. ilaclarini al,
ins 12 gunsonra bize mutlu haberi verirsin :):)

my little cookies, ins bebisin sana simsiki tutunur canim,
kendini yormamaya calis dinlen bol bol.. ilaclarini al,
ins 12 gunsonra bize mutlu haberi verirsin :):)
cevabın için çok teşekkürler beyaz kelebek. 21 Mayıs test tarihimmiş çok heyecanlı
Evet işten izin aldım önümüzdeki haftasonuna kadar bol bol miskinlik yapıcam.annem ve kardeşim yardımıma geldiler şimdilik çok mutluyum onlar bana moral oluyorlar neşeleriyle güldürüyorlar beni hep
Hepimiz hayırlısysa tabiiki en önemlisi güzel haberler alırız inşallah bu mübarek cuma günü allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..zaten dua kadar güzel birşey yok arkadaşlar unutmayın

canim benim yaaa ins hadi bakalim,
benim de 21 mayis civari beklenen adet tarihim, biz de ins 21 mayis tan sonra tedaviye basliycas ilk kez deniyces tup bebegi daha once 3 negatif asilamam var , hadi bakalim bana burdaki herkes umut oluyor, ins guzel haberler alicas, moralini yuksek tut bol bol dua et dedigin gibi, ins Rabbim ol dedikten sonra olur... :)

Hayırlı olsun canım. Hiç umutsuzluğa kapilma benim çok kaliteli embroyolarim oldu 5.gun birinci kalite ve iki tane negatifim var. Ama benimle beraber transferi olan arkadadkmin 2.gun ikinci kalite embriyosu tuttu uc gün önce kızını doğurdu. Nasip kismet her sey. Tek embriyosu olusup simdi anne olan kendi gozumle şahit oldugum gebelikler de var. En kisa zamanda listeye ekleyecegim seni canım. ..

merhaba arkadaşlar bende haftaya tüp bebeke başlayacağız 6 yaşında normal yolla hamilelik sonucu bir kızım car 3,5 senedir korunmuyorum 1,5 sene önce hamile kaldım ama kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum bizim sorunumuz sperm morfolojisi, tüp bebeğe karar verdik. Ankarada çok heyecanlıyım sanki olmayacak gibi geliyor ilk tutanları okuyunca çok mutlu oluyorum. yaş 32, doktora iki embriyo transfer olurmu dedim boyun kısa dedi 1.57 kilo 52 acaba benim boyumda ikiz taşıyan varmı? amacım ikiz bebek sahibi olmak değil biri tutmazsa belki diğeri tutar diye istiyorum doktor öyle deyince korktum???? inşallah benide aranıza alırsınız. Rabbim buradaki herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...

Hoş geldin allah gönlünce versin canım yarin listeye ekleyecegim. Kuzenim asilamayla gebe kaldi senin buyunda o da ikiz kizlari oldu sıkıntı da yasamadi. Tabi tek gebeliğe göre daha zor ama. Benim de boyum bir altmış keşke doktorum imi embriyo transferi yapsa

aaaaaaaa çok ilginç.ikiz gebeliğin boyla ilgisi mi varmış?benim eltimin boyuda 1.60 falan ama o da tüple ikiz doğum yaptı.bi problemi olmadı.gerçi bebeklerden biri doğumdan sonra öldü ama doğumdan sonra yani bambaşka nedenle boyla ilgisi yok.benim de boyum 1.62 bana da belki 2 ya da 3 embriyo koyacak doktorum.şaşırdım canım şimdi.

menac canım listede tüp bebek yapttıracağım merkez belli değildi.karar verdik sonunda fertinde yaptıracağız.ekleyebilirsin

ayy kızlar ne geldi aklıma.ekim anneleri diye bi topik vardı.ordakiler buluşaya karar vermişlerdi.sonra buluşup tanıştılar falan.burda çoğumuzun tedavisi mmayısta başlıcak ya da başladı.yani kısmet olurda hamile kalırsak şubat annesi olacağız.o gün geldiğinde bizde koca göbişlerimizle buluşsak mesela.belkide ömür boyu sürecek arkadaşlıklarında başlangıcı olur bu.tabi benimki bi öneri sadece.herkezin yeri zamanı uymayabilir.ne bileyim eşi problem yapabilir nereden tanıyon falan diye.ya da gelmek istemeyebilir falan.öyle aklımdan geçti işte.off artık bunalımdan ne düşünceğimi şaşırdım

Ben de isterim canım. Olur neden olmasın ama benim içime kendi ismimin yanına kendi ellerimle negatif yazacakmisim gibi doğuyor

Son düzenleme:
kızlar ben geldimmmm...

sizlerre yazmadan uyuyamadım...

sabah 14 adet yumoşumu topladılar... hafif ağrılarım var :) yarın arayacaklar inşaallah...

ilaçları ve jeli de aldım yarından başlayacağım dualarınızı bekliyorum...

iyi geceler...:)))

hayırlı olsun cnm inş bir sürü kaliteli embiryon olur :))

hayırlı olsun,benimde cumartesi transferim yapıldı 5. gün embriyosu doktorum 9 gün sonra test yap dedi yani 13 oluyo benimde adet günüm 13'ü...erken test yanlış sonuçlar verebilir doktorun verdiği gün yap testini bence....

ne guzel olur ben cok ısterım canım esımde tek dert ortagımın sızler oldugunu bıldıgı ıcın sorun cıkarmaz ama neden okdr gece bırakıyorzkı onu anlamadım asıl sımdı ıhtıyacımız var bırbırımıze burdan takıp etmek tek tek herkese yazmak cok zor oluyo hele ben telden gırıyorum canım cıkıyo sızı takıp edıcem msj yazıcam dıye

Ben de isterim canım. Olur neden olmasın ama benim içime kendi ismimin yanına kendi ellerimle negatif yazacakmisim gibi doğuyor

yaaaa canım ogretmenım lutfen boyle seyler soylemeyın ıcımı cızlattnız sız en kısa zamanda harıka bır anne olacaksınız ben sıze ınanıyorum sızde kendınıze ınanın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…