- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Arkadaskar transfer olali 4 gun oldu kasiklarima arada agrilar giriyor ve cok gazlanmam var bana yardim edin lutfen bu ilk denemem oldu icin bilmiyorum
günaydınn..ben dün tedaviye başladım,geçen aydan kalma 2 tane yumurta artığım varmış eğer onlar hormon salgılıyo olsaydı ertelencekti ama ertelenmedi başladık iğnelelere,size bişi sorcam hemşire kol ya da göbek farketmez dedi ama göbekten vurmak daha mı iyi?bir de puregon ve menapur kullanıyorum başağrısı yapıyor mu bunlar akşam deli gibi başım ağrıdı.
cevabın için çok teşekkürler beyaz kelebek. 21 Mayıs test tarihimmiş çok heyecanlımy little cookies, ins bebisin sana simsiki tutunur canim,
kendini yormamaya calis dinlen bol bol.. ilaclarini al,
ins 12 gunsonra bize mutlu haberi verirsin :):)
cevabın için çok teşekkürler beyaz kelebek. 21 Mayıs test tarihimmiş çok heyecanlı
Evet işten izin aldım önümüzdeki haftasonuna kadar bol bol miskinlik yapıcam.annem ve kardeşim yardımıma geldiler şimdilik çok mutluyum onlar bana moral oluyorlar neşeleriyle güldürüyorlar beni hep
Hepimiz hayırlısysa tabiiki en önemlisi güzel haberler alırız inşallah bu mübarek cuma günü allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..zaten dua kadar güzel birşey yok arkadaşlar unutmayın
Benimde bugün transferim oldu.35yaşındayım 5,5 yıllık evliyim.ilk sene korunduk.sonra gittiğim tüm doktorlar hiçbir problemimin olmadığını söylediler.böyle böyle bu seneye geldik.şubat ayında yaptırdığım tahlille yumurta rezervimde azalma olduğunu bunun için direk tüp bebek yapılması gerekli dediler.3ay dhea diye bir ilaç içtim ve 29 nisan adet dönemimde tedavim başladı.toplamda 3büyük 2küçük yumurtam vardı fakat 8 mayısta 2 tane yumurtam toplandı.2 tanesinden 1 tanesi kaliteli olduğu için bugün 1tane 1.kalite embriyomu transfer ettiler.çok heyecanlıyım ama çok da korkuyorum..sizleri hep ara ara takip ediyordum..şansımın düşük olduğunu düşünüyorum ama yinele umutluyum kafam karışık yani:44:
Bu günleri paylaşarak geçirirsek daha rahatlarım diye düşündüm.. Yaşamayan çektiklerimizi anlayamaz
merhaba arkadaşlar bende haftaya tüp bebeke başlayacağız 6 yaşında normal yolla hamilelik sonucu bir kızım car 3,5 senedir korunmuyorum 1,5 sene önce hamile kaldım ama kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum bizim sorunumuz sperm morfolojisi, tüp bebeğe karar verdik. Ankarada çok heyecanlıyım sanki olmayacak gibi geliyor ilk tutanları okuyunca çok mutlu oluyorum. yaş 32, doktora iki embriyo transfer olurmu dedim boyun kısa dedi 1.57 kilo 52 acaba benim boyumda ikiz taşıyan varmı? amacım ikiz bebek sahibi olmak değil biri tutmazsa belki diğeri tutar diye istiyorum doktor öyle deyince korktum???? inşallah benide aranıza alırsınız. Rabbim buradaki herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...
merhaba arkadaşlar bende haftaya tüp bebeke başlayacağız 6 yaşında normal yolla hamilelik sonucu bir kızım car 3,5 senedir korunmuyorum 1,5 sene önce hamile kaldım ama kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum bizim sorunumuz sperm morfolojisi, tüp bebeğe karar verdik. Ankarada çok heyecanlıyım sanki olmayacak gibi geliyor ilk tutanları okuyunca çok mutlu oluyorum. yaş 32, doktora iki embriyo transfer olurmu dedim boyun kısa dedi 1.57 kilo 52 acaba benim boyumda ikiz taşıyan varmı? amacım ikiz bebek sahibi olmak değil biri tutmazsa belki diğeri tutar diye istiyorum doktor öyle deyince korktum???? inşallah benide aranıza alırsınız. Rabbim buradaki herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...
ayy kızlar ne geldi aklıma.ekim anneleri diye bi topik vardı.ordakiler buluşaya karar vermişlerdi.sonra buluşup tanıştılar falan.burda çoğumuzun tedavisi mmayısta başlıcak ya da başladı.yani kısmet olurda hamile kalırsak şubat annesi olacağız.o gün geldiğinde bizde koca göbişlerimizle buluşsak mesela.belkide ömür boyu sürecek arkadaşlıklarında başlangıcı olur bu.tabi benimki bi öneri sadece.herkezin yeri zamanı uymayabilir.ne bileyim eşi problem yapabilir nereden tanıyon falan diye.ya da gelmek istemeyebilir falan.öyle aklımdan geçti işte.off artık bunalımdan ne düşünceğimi şaşırdım
kızlar ben geldimmmm...
sizlerre yazmadan uyuyamadım...
sabah 14 adet yumoşumu topladılar... hafif ağrılarım var :) yarın arayacaklar inşaallah...
ilaçları ve jeli de aldım yarından başlayacağım dualarınızı bekliyorum...
iyi geceler...:)))
Günaydın Kızlar. cumartesi günü transferim yapıldı. bugün 6.günüm. bana transfer 5.gün yapıldı. ayın 15 inde test yapmam gerekiyor fakat adet tarihim bugün yada yarın olması gerekiyor. belim kasıklarım ağrıyo. tutmadımı acaba. moralimi bozmak istemiyorum ama adet olucam diyede endişe ediyorum. 5.gün transfer yapıp en erken sonucu alan varmı aramızda ?
ayy kızlar ne geldi aklıma.ekim anneleri diye bi topik vardı.ordakiler buluşaya karar vermişlerdi.sonra buluşup tanıştılar falan.burda çoğumuzun tedavisi mmayısta başlıcak ya da başladı.yani kısmet olurda hamile kalırsak şubat annesi olacağız.o gün geldiğinde bizde koca göbişlerimizle buluşsak mesela.belkide ömür boyu sürecek arkadaşlıklarında başlangıcı olur bu.tabi benimki bi öneri sadece.herkezin yeri zamanı uymayabilir.ne bileyim eşi problem yapabilir nereden tanıyon falan diye.ya da gelmek istemeyebilir falan.öyle aklımdan geçti işte.off artık bunalımdan ne düşünceğimi şaşırdım
Ben de isterim canım. Olur neden olmasınama benim içime kendi ismimin yanına kendi ellerimle negatif yazacakmisim gibi doğuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?