Ben de isterim canım. Olur neden olmasınama benim içime kendi ismimin yanına kendi ellerimle negatif yazacakmisim gibi doğuyor
Çok teşekkürler..ağzından bal damlıyo işte moral en önemlisi dimi:)) Rabbim isterse olacak inşallah...Allah hepimizin gönlüne göre versinHayırlı olsun canım. Hiç umutsuzluğa kapilma benim çok kaliteli embroyolarim oldu 5.gun birinci kalite ve iki tane negatifim var. Ama benimle beraber transferi olan arkadadkmin 2.gun ikinci kalite embriyosu tuttu uc gün önce kızını doğurdu. Nasip kismet her sey. Tek embriyosu olusup simdi anne olan kendi gozumle şahit oldugum gebelikler de var. En kisa zamanda listeye ekleyecegim seni canım. ..
İnşallah canım sende ilk tüp bebek tedavinde mutlu sona ulaşırsın..birbirimize destek olarak zamanı atlatırız.elbet bir zamanı var bebeğimize kavuşacak bizde dimicanim benim yaaa ins hadi bakalim,
benim de 21 mayis civari beklenen adet tarihim, biz de ins 21 mayis tan sonra tedaviye basliycas ilk kez deniyces tup bebegi daha once 3 negatif asilamam var, hadi bakalim bana burdaki herkes umut oluyor, ins guzel haberler alicas, moralini yuksek tut bol bol dua et dedigin gibi, ins Rabbim ol dedikten sonra olur... :)
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
YA RABBİ , BİZE RECEP VE ŞABAN'İ MÜBAREK EYLE VE BİZİ RAMAZANA ULAŞTIR...:26::26:
Aminn canim....Insaallah su mubarek aylarda dua kapilari aciktir bizede nasip olur anne olmak tabi hakkimzda hayirli ise....SEN NASILSIN HAMISLIK NASI GIDIYO?BENIMDE 3.DENEMEM OLCAK KISMETSE HEM COK SEVINCLIYIM HEMDE KORKUYORUM...
Bugun tatil tabi herkes uyuyordur...kalkınn uykucu annısler...gelın bana kahvaltı yapalım..yanlız kahvaltı etmeyı hıc sevmıyorumda:)))
Bugun tatil tabi herkes uyuyordur...kalkınn uykucu annısler...gelın bana kahvaltı yapalım..yanlız kahvaltı etmeyı hıc sevmıyorumda:)))
ben erkenden kalktımmmmmmmmm valla uyku yokkkkk
sağollllllll cnmmmmmmmmm afiyet olsun sana
bende şimdi yaptım ama zor yedim valla hiç iştahım yok ..transfer sonrası gazdan yiyemedim şimdi yine iştahım yok zayıflamışım bilee..
ben şimdi uyandım canım sızede gunayddın :) ben tek basıma hıc sevmıyorum yıyemıyorumda hadı hazırla gelıyorum bısey lazımmı :):):)
Cay hazir hadi bekliyorummm...Buyrunnn..Türkiyemin Sokak simidinden getirirsen cok memnun olurum:)))
eşinin degerlerini yazabilir misin bana bzm de eşimde sorun var
en son aşılamalarda olan değerı var elımızde dur bulup getıreyım. tüpteki sayısını bılmıyoruz.onunla ılgılı herhangı bı rapor verılmedı elımıze.aşağıda yazdıklarımın hepsı sırasıyla. Yanı ılk yazdıgım en eskı, en sondakı ıse tüpten öncekı en son test.
bir raporda ise;
toplam sayı 16 mılyon
ileri hızlı 8,1
ileri yavaş 23,1
yerınde 16,3
hareketsız 52,5
ve bir tane daha o da şöyle;
toplam sayı 15,2
ileri hız 17,8
ileri yavaş 17,8
yerınde 12,4
hareketsız 52
en son olan;
toplam sayı 22,5 mılyon
ileri hızlı 11,1
ileri yavaş 13,3
yerınde hareketlı 8,9
hareketsız 66,7
değerler bı yukselıyor bır iniyor, ama şu bi gercek kı yarısından fazlası hareketsı malesef(
sızın değerler nasıl?
cnm bizimde daha kötü
morfoloji:%1 ( yani %99 u nun şeklibozuk)
ileri hız:% 3
ileri yavaş:%4
yerinde%7
hareketsiz:%86,
saymız:64 milyon toplam
böle işte cok kötü degerlerimiz bende bi sorun yok ama adet düzenszliği veya pko gibiiii
anladım canım, eşimde tek taraflı varıkosel görunuyor. bir tarafında var yanı, o yuzden beklı sizinkinden bıraz daha iyi gıbı.
bana doktor belkı beklersenız 5 yıl içinde kendılıgınden bebegınız olur dedı. pko oldugu ıcın ben 3-4 ayda bır regl olabılıyorum .normal bı kadının 1 yılda gördugu adetı ben neredeyse 5 yılda anca görebılıyorum demek bu da.ee bir de eşimin de değerının ıyı oldugu bır vakıt denk gelecek de anca öyle olacakmış.
çok tebrık ederım, hayırlısıyla kucagına alırsın ınş.Kızlaaarrr hamileyim
Allahım herkese nasip etsin inşallah
anlladım cnm işimiz zor varikosel ameliyatı oldunuz mu siz bz ocak ayında olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?