Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Ben de isterim canım. Olur neden olmasın ama benim içime kendi ismimin yanına kendi ellerimle negatif yazacakmisim gibi doğuyor

Menacc im hic yakisiyomu benim gelinim annesine boyle sozler:)))Benim oglum ne olucak beklicek senin kuzunu:))Canim bak Mubarek Ucaylar hurmetine belkide Rabbim dualarimizi kabul eder...Niye daha yolun basinda uzelim kendimizi

Çok teşekkürler..ağzından bal damlıyo işte moral en önemlisi dimi:)) Rabbim isterse olacak inşallah...Allah hepimizin gönlüne göre versin

İnşallah canım sende ilk tüp bebek tedavinde mutlu sona ulaşırsın..birbirimize destek olarak zamanı atlatırız.elbet bir zamanı var bebeğimize kavuşacak bizde dimi

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

YA RABBİ , BİZE RECEP VE ŞABAN'İ MÜBAREK EYLE VE BİZİ RAMAZANA ULAŞTIR...:26::26:

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

YA RABBİ , BİZE RECEP VE ŞABAN'İ MÜBAREK EYLE VE BİZİ RAMAZANA ULAŞTIR...:26::26:

Aminn canim....Insaallah su mubarek aylarda dua kapilari aciktir bizede nasip olur anne olmak tabi hakkimzda hayirli ise....SEN NASILSIN HAMISLIK NASI GIDIYO?BENIMDE 3.DENEMEM OLCAK KISMETSE HEM COK SEVINCLIYIM HEMDE KORKUYORUM...

Bugun tatil tabi herkes uyuyordur...kalkınn uykucu annısler...gelın bana kahvaltı yapalım..yanlız kahvaltı etmeyı hıc sevmıyorumda:)))

Aminn canim....Insaallah su mubarek aylarda dua kapilari aciktir bizede nasip olur anne olmak tabi hakkimzda hayirli ise....SEN NASILSIN HAMISLIK NASI GIDIYO?BENIMDE 3.DENEMEM OLCAK KISMETSE HEM COK SEVINCLIYIM HEMDE KORKUYORUM...

inşallah cnmmmmm...
ben iyiyim cnm bugün tekrardan kan testi verdimm öğleden sonra alıcam bakalım değerim ne kadar yükselmiş.
hemşire gerek yok dedi ama ben istedim yinedeeeee
benimde 3. denememdi cnm oldu..inşallah sendeeeeeee olacaksınnnnnnnnnnn Allahın ziniyleeeeee:26::26::26::26::26:
çok normal cnm öyle olman ben transfer sonrası nasıl geçirdim bi ağladım bi umutlandım o kadar karışıktıki kafamm..
deidm bi an önce günüm gelsede öğrensem ne olduğunu artıkkkk
karamsarrrrrr olma sakın belki kolay değil ama iyi düşünnnnn:26:

Bugun tatil tabi herkes uyuyordur...kalkınn uykucu annısler...gelın bana kahvaltı yapalım..yanlız kahvaltı etmeyı hıc sevmıyorumda:)))

ben erkenden kalktımmmmmmmmm valla uyku yokkkkk
sağollllllll cnmmmmmmmmm afiyet olsun sana
bende şimdi yaptım ama zor yedim valla hiç iştahım yok ..transfer sonrası gazdan yiyemedim şimdi yine iştahım yok zayıflamışım bilee..

ben şimdi uyandım canım sızede gunayddın :) ben tek basıma hıc sevmıyorum yıyemıyorumda hadı hazırla gelıyorum bısey lazımmı :):):)

anneckkkk kendıne ıyı bakkk zorda olsa ye yıgenımıze ıyı bak haaa :)

ben şimdi uyandım canım sızede gunayddın :) ben tek basıma hıc sevmıyorum yıyemıyorumda hadı hazırla gelıyorum bısey lazımmı :):):)

Cay hazir hadi bekliyorummm...Buyrunnn..Türkiyemin Sokak simidinden getirirsen cok memnun olurum:)))

Cay hazir hadi bekliyorummm...Buyrunnn..Türkiyemin Sokak simidinden getirirsen cok memnun olurum:)))

ayyy kıyamam sana gurbet ellerde hasret kardesım bnmm bı sımıtmı hersey getırırım ben sana ama gelene kdr cayda sogur hersey bozulur :):) ondan yanıııı :):)

eşinin degerlerini yazabilir misin bana bzm de eşimde sorun var

en son aşılamalarda olan değerı var elımızde dur bulup getıreyım. tüpteki sayısını bılmıyoruz.onunla ılgılı herhangı bı rapor verılmedı elımıze.aşağıda yazdıklarımın hepsı sırasıyla. Yanı ılk yazdıgım en eskı, en sondakı ıse tüpten öncekı en son test.

bir raporda ise;
toplam sayı 16 mılyon
ileri hızlı 8,1
ileri yavaş 23,1
yerınde 16,3
hareketsız 52,5

ve bir tane daha o da şöyle;
toplam sayı 15,2
ileri hız 17,8
ileri yavaş 17,8
yerınde 12,4
hareketsız 52

en son olan;
toplam sayı 22,5 mılyon
ileri hızlı 11,1
ileri yavaş 13,3
yerınde hareketlı 8,9
hareketsız 66,7

değerler bı yukselıyor bır iniyor, ama şu bi gercek kı yarısından fazlası hareketsı malesef (
sızın değerler nasıl?

Son düzenleme:
gunaydın kızlar bugun benım ıgnelerımde 5.gunum ve tekarar kontroel gıttım en buyuyu 12,5 en kucugu 9 boyutunda bır suru yumurtam varmıs, sabah kan verdım bıradzan arayıp ıgnenın dozası hakkında bılgı verıcekler yarında buyuk ıhtımalle cetrotıde kullanıcam toplama ıslemı hangı gun olur acaba sızce

cnm bizimde daha kötü
morfoloji:%1 ( yani %99 u nun şeklibozuk)
ileri hız:% 3
ileri yavaş:%4
yerinde%7
hareketsiz:%86,

saymız:64 milyon toplam
böle işte cok kötü degerlerimiz bende bi sorun yok ama adet düzenszliği veya pko gibiiii

anladım canım, eşimde tek taraflı varıkosel görunuyor. bir tarafında var yanı, o yuzden beklı sizinkinden bıraz daha iyi gıbı.
bana doktor belkı beklersenız 5 yıl içinde kendılıgınden bebegınız olur dedı. pko oldugu ıcın ben 3-4 ayda bır regl olabılıyorum .normal bı kadının 1 yılda gördugu adetı ben neredeyse 5 yılda anca görebılıyorum demek bu da.ee bir de eşimin de değerının ıyı oldugu bır vakıt denk gelecek de anca öyle olacakmış.

anlladım cnm işimiz zor varikosel ameliyatı oldunuz mu siz bz ocak ayında olduk

Kızlaaarrr hamileyim

Allahım herkese nasip etsin inşallah
çok tebrık ederım, hayırlısıyla kucagına alırsın ınş.
mus mutlu hamılelık gecır ınş.
anlladım cnm işimiz zor varikosel ameliyatı oldunuz mu siz bz ocak ayında olduk

çok çok düşük bir değer olsaydı amelıyat olabılırdır, ama başka gıttıgımız bır dr. amelıyat olsa da cok buyuk bır yukselme olmaz, olmasanız da olur deyınce eşim de pek oralı olmadı acıkcası.
amelıyattan 3 ay sonra toparlanıyormuş sanırım sperm değerı degıl mı? ne kadar oldu amelıyat olalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…