- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Kızlaaarrr hamileyim
Allahım herkese nasip etsin inşallah
gözünaydınnnnnnnnn cnmmmmmm çokk sevindimmmmmm
ben seni hamiş olarak görüyodum zatennnnnnnnn
Rabbim tamamına erdirsin..:26:
Ohhhh maşallah size ne güzel bir haber buuKızlaaarrr hamileyim
Ohhhh maşallah size ne güzel bir haber buu
Allah sonuna kadar sağlıkla gitmeni nasip etsin inşallah sağlıkl ve huzurla kucağına Almayıda.. Dikkat et kendine
Çok mutlu oluyorum tüp bebekle hamile kalanlara çünkü çok emek veriliyor dimi.. Bizim umutlarımızsınız
kızlaaarrr hamileyim
Kızlaaarrr hamileyim
ahada ücüncü hamisimiz geldi...cok cok tebrık ederim kaderdasım allah tamamına erdırsın..
Canım lısteye baktım senın bılgılerın yok merak ettım sakıncası yoksa yasın denemen sorun neydı acaba?bız bekleyenlere umut olsun dıye:)))
cnm biz 100$ verdik 1 senelik dondurma işlemi için
çok tebrık ederım, hayırlısıyla kucagına alırsın ınş.
mus mutlu hamılelık gecır ınş.
çok çok düşük bir değer olsaydı amelıyat olabılırdır, ama başka gıttıgımız bır dr. amelıyat olsa da cok buyuk bır yukselme olmaz, olmasanız da olur deyınce eşim de pek oralı olmadı acıkcası.
amelıyattan 3 ay sonra toparlanıyormuş sanırım sperm değerı degıl mı? ne kadar oldu amelıyat olalı?
Kızlaaarrr hamileyim
Kızlaaarrr hamileyim
Kızlarrrmmmmmmmmmrrrrrr 13. gün değerim 747
kızlar ben geldimmmm...
sizlerre yazmadan uyuyamadım...
sabah 14 adet yumoşumu topladılar... hafif ağrılarım var :) yarın arayacaklar inşaallah...
ilaçları ve jeli de aldım yarından başlayacağım dualarınızı bekliyorum...
iyi geceler...:)))
yaaaa canım ogretmenım lutfen boyle seyler soylemeyın ıcımı cızlattnız sız en kısa zamanda harıka bır anne olacaksınız ben sıze ınanıyorum sızde kendınıze ınanın
allahımmmmm darısı başımıza, sağlık sıhhat ver, flzask'kın bebeklerini sevdiğimiz zamanları da gösterrrr
ikiz bunlar canım benimmmmm
çokkk sevindimmmm
Menacc im hic yakisiyomu benim gelinim annesine boyle sozler:)))Benim oglum ne olucak beklicek senin kuzunu:))Canim bak Mubarek Ucaylar hurmetine belkide Rabbim dualarimizi kabul eder...Niye daha yolun basinda uzelim kendimizi
Kızlaaarrr hamileyim
benn meraklı melahat olaraktan :) bir soru daha sormak istiyorum da :/ tüp bebekle hamile kalınca sürekli dr kontrolü olunacağından iş hayatına devam edilemiyor mu acaba ??? deneyimi ya da bilgisi olan arkadaşlar cvp yazarsa çok sevinirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?