Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kızlaaarrr hamileyim

Allahım herkese nasip etsin inşallah
Ohhhh maşallah size ne güzel bir haber buu
Allah sonuna kadar sağlıkla gitmeni nasip etsin inşallah sağlıkl ve huzurla kucağına Almayıda.. Dikkat et kendine
Çok mutlu oluyorum tüp bebekle hamile kalanlara çünkü çok emek veriliyor dimi.. Bizim umutlarımızsınız

Amin inşallah. zorlu süreç bitmiyor bizler için. çünkü yol uzun. 9 ay. ve çok stresli kullanılan ilaçlar takipler felan çok fazla.

Allah hayırlısıyla sağlıkla bebeişlerimizi bizlere bağışlasın

kızlaaarrr hamileyim

Allahım herkese nasip etsin inşallah

ahada ücüncü hamisimiz geldi...cok cok tebrık ederim kaderdasım allah tamamına erdırsın..
Canım lısteye baktım senın bılgılerın yok merak ettım sakıncası yoksa yasın denemen sorun neydı acaba?bız bekleyenlere umut olsun dıye:)))

yaş 29. İkinci tüp bebek denemesi. sorunumuz erkek faktörüydü hareket azlığı. merkezimiz bursa art, osman Develioğlu.

Allah inşallah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik nasip eder herkese.Anne olmak isteyenlere de bu duygu yaşatsın inşallah . amin

Canım nasılsın,ben pek giremiyorum annem kızıyor:) uzakdur şundan bi diyip duruyor..eşinin değerleri iyi gerçekten, benim eşiminde tek taraflı 1 varikosel vardı ama morfoloji %0 dı ,sayısı normaldi ama yapısında sıkıntı vardı,ameliyattan sonra en son tüp bebek için yapılan testte %2 olmuş ancak.kişiye göre değişiyor ama benim eşimde 1 senede ancak bu kadar yükseldi geçen sene 7 mayısta olmuştu ameliyatı ama sigarayıda birakmadı belki bıraksaydı daha iyi olabilirdi..canım benim eltim 2 -3 ayda bir adet oluyodu evleneli 1 sene olmadan hamile kaldı,çok şaşırdım birde akdeniz anemisi taşıyıcısı kansızlık varken oldu,olmaz deme olabiliyo canım...

inşallahhh çok kaliteli embriyo olurlar canım dualarımız seninle

yaaaa canım ogretmenım lutfen boyle seyler soylemeyın ıcımı cızlattnız sız en kısa zamanda harıka bır anne olacaksınız ben sıze ınanıyorum sızde kendınıze ınanın

öyle bir esti şimdi geçti burdan güzel haberler aldıkça motive oluyorum çok sağol canım benim Allah nasip etsin de gör bak ne güzel anne olacağız hepimiz

allahımmmmm darısı başımıza, sağlık sıhhat ver, flzask'kın bebeklerini sevdiğimiz zamanları da gösterrrr
ikiz bunlar canım benimmmmm
çokkk sevindimmmm

TÜMMMMMMMMMMM KALBİMLEEEEEEEE AMİNNNNNNNNNN CANIMMMM
inşallah en kısa zamanda sizlerdende böyle rakamalarrrr duymak dileğiyleeeeeeeeeeee
inşallah cnm hakkımda hayırlısı tekte olsa çifte olsa farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsunnnn...ama ikizde olsa
bi taşla iki kuşşşşşş iyi olurrrr....

Menacc im hic yakisiyomu benim gelinim annesine boyle sozler:)))Benim oglum ne olucak beklicek senin kuzunu:))Canim bak Mubarek Ucaylar hurmetine belkide Rabbim dualarimizi kabul eder...Niye daha yolun basinda uzelim kendimizi

haklısın dünürüm bir daha böyle davranmayacağım umut dolu olacağız dua edeceğiz kapıların açılması için sağol bebebemmm

benn meraklı melahat olaraktan :) bir soru daha sormak istiyorum da :/ tüp bebekle hamile kalınca sürekli dr kontrolü olunacağından iş hayatına devam edilemiyor mu acaba ??? deneyimi ya da bilgisi olan arkadaşlar cvp yazarsa çok sevinirim:)

:))) İşine devam edebilirsin canım, kontrollerin normalinden çok farkı yok ilk ve son aylarda 2 haftada bir(ilk iki ay ile son iki ay) diğer aylarda ayda bir gidiyorsun kontrole sıkıntı yok yani, sadece düşük riski varsa ki o da sonra belli olur işe ara vermek gerekebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…