Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Maaşallah bu akşam ne kadar kalabalık topiğimizz..

yarında karammın test günü
inşallah güzel haberlerle gelir..:26::26::26::26:

anlamadığım bişey oldu 1. kalite 5 tane embiryo süper ama madem herşey güzel neden 3. değilde 5. gün yapılıyor bakalım yarın bana ne diyecekler?

canım hiç merak etme baş ağrıları normal inşallahhh sonunda bize mutlu haber vereceksin, lekelenme de normal canım lütfen stres yapma

sağolasın cnm moral oldun inş herşey güzel olur. inan baş ağrısına dayanacak gbi değilim artık takadim kalmadı yarına birşeyim kalmaz inş. senin adına da çok sevindim inş bebişlerini tez zamanda alırsın güzel haberlerinin devamını bekliyorum )

ayyy unutmuşum :)
2 aşılama yaptırdım ilk ve son tüp bebek denememiz olur inşaallah hayırlısı ile
ege üniversitesi tedavi olduğum kurum
işte bu kadarrr

Kızlarr bir soru sormuştum ama cevap alamadım merak içindeyim bugün randevu aldım çarşamba gidip görüşücem doktorla embirologla da tanışıcam bana cevap verebilir misiniz :26:

Ben şimdi sizlere birşey sormak istiyorum. Bende yaz ortası gibi tüp düşünüyorum. Reglimin 16. günündeyim. Acıbadem hastanesi var bulunduğum yerde aşılamamı da orada yaptırdım zaten şimdi tüp merkezi açıldı bekliyordum zaten ama doktorum değişecek kendi dr yok ekipte. Neyse şimdi ben çaşamba bir gidicem dr tanışıcma merkezi gezicem ve embriyologla tanışıcam şimdiden. O zaman 19. günüm olacak yumurtlamama da geç oluyor zaten bir de muayene olurum pco var bende düşük düzeyde 38-40 günde regl oluyorum. Şimdi tüpten önce ne gibi testlet isterler reglinin 21. günü yumurta rezervini gösteren testler yapılyormuş onu bu ay yaptırsam diyorum mesela gitmişken günü geçmeden. Tekrar hormon testi ve eşimden siperm testi istenir mi başka neler istenir. Uzun ya da kısa protokol olacağına nasıl karar veriliyor. Ben olacağım reglimin 3. gününde de hormon yapılsa ona göre uzun kısa karar verilir ve o reglinin 21. günü başlanabilir diyorum uzun olacaksa o yüzden bu ay yumurta rezervine falan bakılsın gitmişken diyorum. Bir sonraki reglimde de normal tedavi başlar diyorum ama eğer kısa prıtokole eski hormon değerlerrime bakarak karar verirse gittiğimde de rezerv testi ve eşimin testi yapılırsa bu reglimde de başlayabilr miyiz tedaviye siz doktorla görüşmeye gittikten sonra olduğunuz reglide hemen başladınız mı. Uzun oldu ama anlatabildim kendimi sanırım..

evet canım 3750 tüp+ ilaçlar 1250+2000 dolar pgt. biz 9.000 hesapladık ama kur değişebilir tabi

kızlar beta hcg 9,34 çıktı yaaa((((( doktor 2 sonra tekrarla dedi biraz düşük yorumlarınızı bekliyorum(( sabahın da köründe gttim ondan mı acaba...
inşallah katlana katlana gidecek...çok zor beklemek bunu en iyi bu forumdakiler bilir ama biraz daha sabır...

Canim sanki yillardir dostmusuz gibi hissettim.Allah razi olsun hakkini helal et kaderdasim seni uzmek istemezdim.Cok duygusal davraniyorum galiba e biraz gurbet,birazz annemi ozledim,biraz anne olmayi ozledim...Bebek gordugum zaman depresiyo bunlar..Ayyyyyy amannn yaaaa acilarin cocuguna bagladim yine...Neyse Hayatim senin morale ihtiyacin var boyle seyler yazmiyorum artik paydos...Sen ne alemdesin?Demek pataklican ha!!!Bak sennnnn...

kesinlikle aynı ay olmaz bence .benim önce hormonlarım sonra kan pıhtılaşmam genetik incelemem eşimin testleri hepsini tekrarladı doktorum.hormon dediğin 15 günde değişebilir eski değerlerine bakıp yeni bir tedaviye başlayacagını hiç sanmıyorum canım.bunu yapan doktorada güvenip tedavini yaptırma bence

kızlar iğnelerinizi kendiniz yapabiliyor musunuz ? bugün ilk iğnemi hemşire yaptı yarın kendim deneyim mi? hastaneye gideyim mi sizce..2 otobüslük yol gözümde büyüyo ama koldan olandan tırsıyorum becerebilir miyim?

Merhaba arkadasim insallah hayirlisiyla baslarsin tedavine.Ben 3.Tedavime olcam kismetse.Onceki iki denemem KISA PROTOKOLDU.. Genelde hormon testleri Adetin 2.yada 3.gunu yapilir.Ben 21.gunu hic duymadim.Mesala bu tedavim UZUN PROTOKOL olcak merkez degistirdim...Adetliyken gittim kontroller yapildi bana ve esime.Doktor onceki tedavinde cok yumurta olusmus sende bi sorun gorunmuyor..Bu sefer azar azar dozda ilacla yavas ilerleyim dedi .Uzun protokolde Adetin 21.gunu basliyosun ignelere birsonraki adetinin 20.21.gunu transfer oluyosun....

yok canim bosuna gitme gobekten kendin vur internette videolar var izle onlari hergun cekilir mi bosuna : )

SEn nerelerdesin canım?görüştünmü murat beyle.benim transferim oldu bugün 6.günüm 18 mayıs test günü inşallah sonucum hayırlı olur

meraba cnm ben devam ya aynı 1 kere daha histereskopi oldum 1 tane kökü kalmıs polipin 3mm bişi murat bey ameliyatı yapalım dedi 2000 lira acıkcası tuzlu geldi ilk ameliyatı mı yapan dr yaptı takrar ameliyatı ucretsiz bende bakalım veklioru m murat bey bu ay baslar mı bilmiorum

anlamadığım bişey oldu 1. kalite 5 tane embiryo süper ama madem herşey güzel neden 3. değilde 5. gün yapılıyor bakalım yarın bana ne diyecekler?

ben daha once tup bebek hakkindaki videolari izlerken en iyi transferin besinci gun olani oldugunu izlemistim ... doktor bir de bu bes tanesinden hangisinin gelisimi daha onde ise onu kullanacagiz dedi durum bu hayirlisi artik

Valla heyecan başladı ellerim titriyor şu an nasıl bekleyeceğim transfer gununu bilmiyorum. Cuma günü tekrar kontrol var dua edin bana

Valla heyecan başladı ellerim titriyor şu an nasıl bekleyeceğim transfer gununu bilmiyorum. Cuma günü tekrar kontrol var dua edin bana

Senin icinde Dua ederim tatlim.Insallah hayirlisiyla transferin belli olur...Sende bana Dua et olurmu bende Cuma gunu ilk ignemi olcam ve Adetimi bekleyip Gonal f lere baslicam.Doktorum bize 2 saat uzaklikta tanismaya giderken yol boyunca Cevsen okudum Allahim burasi benim icin hayirliysa kismet et Butun Arkadaslarima hayirli evlatlar nasip et dedim...Insallah Rabbim Duamizi kabul eyler...

Arkadaşlar öncelikle herkesin tedavisi hayırlı olsun. Allah tedavi olan olacak herkese sabır versin. Tek embriyo nakli olup da tutanlar var mı acaba, yorumlarda hep çift transferden bahsediliyor

Arkadaşlar öncelikle herkesin tedavisi hayırlı olsun. Allah tedavi olan olacak herkese sabır versin. Tek embriyo nakli olup da tutanlar var mı acaba, yorumlarda hep çift transferden bahsediliyor

Canım sana öyle gelmiş çoğunlukla tek transferi oldu önceki topiklerde arkadaşların ve tutan o kadar çok ki. Benim iki olmasının sebebi daha önce iki tane negatif denememin olması bu arada ilk denememde kki taneydi negatifti ikincisinde tekti pozitif ama maalesef düşük yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…