Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Sağol canım benim inan kimsenin negatif aldığını görmek istemiyorum. Dua ederken hem sizin icin hem kendim için ediyorum. Negatiflere kendim negatif almış gibi pozitiflere kendim pozitif almış gibi seviniyorum. Allah sana bana listedeki herkese ve bu uğurda emek veren herkese nasip etsin çocuk sahibi olmayı. Allah kimsenin yuvasını çocuk seslerinden mahrum birakmasin

Teşekkür ederim, hep çift görünce umduum kırılmıştı biraz, cevabın iyi geldi. Tedaviye başlıyormuşsun sen de, çok sevindim hayırlı olsun.:)

Kızlar çok üzgünüm akşam idrardan gebelik testi yaptım negatif dün 11. Gündü yıkıldım rabbim yine kısmet etmedi işe zor geldim konuşmak yürümek hiç bir şey yapmak istemiyorum

Kızlar çok üzgünüm akşam idrardan gebelik testi yaptım negatif dün 11. Gündü yıkıldım rabbim yine kısmet etmedi işe zor geldim konuşmak yürümek hiç bir şey yapmak istemiyorum

canım sen idrar testine inanma şimdi ,yinede kan testini yaptırrr...yanılta biliyo testler bazennn ..:26:

Canim once bi kan testini yaptir...Bugun izin al isinden eger alabilirsen testini yaptirip sakince evde sonucunu bekle
Kiyamammmm uzme bukadar kendini...

günaydın kızlaaaar. dün işe başladım. çook yorucu geldi. stresimi artırdı. aah bi de şu belirtiler bi artıyor bi azalıyor. azalınca çook üzülüyorum. bugün göğüslerimin ağrısı biraz azalmış. aha tutmadı diyorumgeçen de öyle oldu sonraki gün ağrıdı. ay ne bileyim işte. duygusallık diz boyu oldu

makaycanıım kan testi sonucunu görmeden üzülme. bak ben 3 kez gebe kaldım. kanda pozitif olduğu halde idrar negatifti.

Merhaba arkadaşlar, bende tüp bebek tedavisine devam ediyorum,yarın transferim var çok heyecanlıyımm..3 tane başarısız aşılamam var o süreçte forumlarda yazışmıştım bu sefer okudum..umarım Rabbim hepimizin gönlüne göre verir bebeklerimize kavuşuruz..benim yumurtalarım aşırı uyarıldığı için dr.um ohss riskini önlemek için çatlatma iğnesi yerine decapeptyl verdi.opu dan sonraki gün karnım şişti birden 2 kg aldım ama şimdi iyiyim çok şükür..forumlardan benim gibi çatlatma iğnesi olmayan görmedim hiç.. Bakalım umarım hayırlı haberler alırız..

Gunaydin canim tedavin hayirli olsun...Insallah bebisin sımsıkı tutunsun sana...Bende bu Cuma 3.tedavimin ilk ignesini olcam.Bende Decapeptly olcam Lucrin benzeri bi igne.

ahh cnm hemen dağılma olurmu hiç öyle birşey tabiki önce kanda baktırman gerekir hiç takılma evde yaptığım teste doğruuuı kan vermeye git en doğru sonuç kanda çıkar

kan pıhtılaşmasına hemen ilk deneme bakıyorlar mı. Bakması lazım tabii aslında çünkü o kadar para ödüyoruz ya varsa ya iğne olmam gerekiyorsa dimi. Detaylıca konuşayım doktorla tüm testleri baştan istediğimi söyleyeyim o zaman. Genetiğe falan da bakarlar mı bilmiyorum ona göre söyler bana. Aceleye gerek yok yeter ki sağlıklı iyi bir işlem olsun.

İşte o kısa ve uzun protokol olacağına nasıl karar veriyorlar acaba hormon değerlerine göre mi. Biliyorum çok kez hormon testi yaptırdım ama yumurta rezervlerine 21. günü yapılan bir testle bakılıyormuş sanırım ama yine de beni reglinin 2. veya 3. günü çağırır herhalde. Bende pco var dolayıısıyla küçük küçük çok yumurta var ama ilk aşılamada 3 ikincisnde 2 yumurtam gelişti ancak doktor bana tüpte şansımın fazla olduğunu diğer yumurtaların tüp tedavisinde gelişeceğini söyledi. Tüp bebek kadrosunda değil o yüzden başka dr geçmek zorunda kalıcam. Bakalım hayırlısı yarın gidip konuşayım bakalım ne diyecek.

cnmm işe başladın demek ben korkumdan başlayamadım napim dediğin gibi belirtiler bir artıyor bşr azalıyor aman stres yapma yorma kendini fazla ben başağrısından öleceğimi sandım dün bütün gün onun üstüne kahverengi bir lekelenme başladı iyice korktum hemen aradım doktoru sakinleştirdi beni şimdi dinlenmeye devam edeceğim artık yarın test günüm :)))

Günaydın kızlar. bugün 10.günümüz sabah test yaptım sonuç negatif. 2 günümüz kaldı şurda kan testi yaptırmamıza 10 gün geçti 2 gün geçmek bilmez şimdi

canım benim önce kan yaptırsaydın ya emin olurdun (........inşaallah kanda çıkar.. sabretmek zor rabbim... aynıyız hepimiz biliyorsun yanındayız

Günaydın kızlar. bugün 10.günümüz sabah test yaptım sonuç negatif. 2 günümüz kaldı şurda kan testi yaptırmamıza 10 gün geçti 2 gün geçmek bilmez şimdi

insan tutamıyo kendini biliyorum ama iki gün daha sabretseydin canım boşuna canını sıkıyorsun inşaallah her şey yolunda gider

canım hangi topikte gördüm seni... neyse benim de yarın sabah saat 7.30 da transfer var 5. gün embriyosu... çok heyecanlıyım Rabbim cümle isteyip uğraşanların yüzünü güldürür inşaallah...

Valla heyecan başladı ellerim titriyor şu an nasıl bekleyeceğim transfer gununu bilmiyorum. Cuma günü tekrar kontrol var dua edin bana
dualarımız seninle canım hiç aklına olumsuz bir şey getirme.biraz kaderci olmalıyız sanırım.sen daha önce anneliği tadan biri olarak her şey daha kolay olacak bence.

canım ben bu yüzden doktor değiştirdim kadın resmen bir pıhtılaşma testi için 3.düşüğü bekliyordu.genetik testi hiiç agzına almıyordu.çok zaman kaybedeceğimi anladım.şu an ki doktorum bütün testlerimi yaptı.benim kan pıhtılaşması genetik temiz çıktı fakat homosistein diye bir aminoasit var çok yüksek çıktı. bir nevi pıhtılaşmaya neden oluyor ama pıhtılaşma testinde değil ayrıyetten bakılıyor.eski doktorumun bunu yakalaması çook uzun yıllarımı alabilirdi:)dün tedavim başladı kan sulandırıcı iğne verdi doktorum.baştan uç testlere kadar herşeyi yaptırmak bana mantıklı geliyor.boş yere kaybedecek ne umutlarımız ne zamanımız var çünkü..Allah yardımcın olsun

işte bende acele etmek bir an önce tedaviye başlamak yerine yapılacak ne varsa yapılsın diyorum o yüzden erken gidiyorum görüşmeye. Telefondaki bayan hemen başlanırsa falan dedi yok dedim hemen başlamıcam ben görüşmeye geliyorum dedim. Daha reglimin yarın 19. günü ona göre regl olunca 3. günü hormon yenilensin o ay içinde testler yapılsın sonuçları çksın ki temmuzda başlayayım ben. Ancak çıkar sonuçlar da hemen çıkmıyor dimi genetik pıhtılaşma falan ama özelde çok para istiyorlar arkadaşım devlete yaptırdı oraya götürdü ama 2 düşüğü olunca tüp tedavisi değildi normaldi onun bende kafamda soru işareti kalsın istemiyorm tüp bebek tedavisinin içinde değilse o testler başka yerde yaptırıp götürürüm. İnşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…