Senin icinde Dua ederim tatlim.Insallah hayirlisiyla transferin belli olur...Sende bana Dua et olurmu bende Cuma gunu ilk ignemi olcam ve Adetimi bekleyip Gonal f lere baslicam.Doktorum bize 2 saat uzaklikta tanismaya giderken yol boyunca Cevsen okudum Allahim burasi benim icin hayirliysa kismet et Butun Arkadaslarima hayirli evlatlar nasip et dedim...Insallah Rabbim Duamizi kabul eyler...
Canım sana öyle gelmiş çoğunlukla tek transferi oldu önceki topiklerde arkadaşların ve tutan o kadar çok ki. Benim iki olmasının sebebi daha önce iki tane negatif denememin olması bu arada ilk denememde kki taneydi negatifti ikincisinde tekti pozitif ama maalesef düşük yaptım.
Kızlar çok üzgünüm akşam idrardan gebelik testi yaptım negatif dün 11. Gündü yıkıldım rabbim yine kısmet etmedi işe zor geldim konuşmak yürümek hiç bir şey yapmak istemiyorum
Kızlar çok üzgünüm akşam idrardan gebelik testi yaptım negatif dün 11. Gündü yıkıldım rabbim yine kısmet etmedi işe zor geldim konuşmak yürümek hiç bir şey yapmak istemiyorum
Merhaba arkadaşlar, bende tüp bebek tedavisine devam ediyorum,yarın transferim var çok heyecanlıyımm..3 tane başarısız aşılamam var o süreçte forumlarda yazışmıştım bu sefer okudum..umarım Rabbim hepimizin gönlüne göre verir bebeklerimize kavuşuruz..benim yumurtalarım aşırı uyarıldığı için dr.um ohss riskini önlemek için çatlatma iğnesi yerine decapeptyl verdi.opu dan sonraki gün karnım şişti birden 2 kg aldım ama şimdi iyiyim çok şükür..forumlardan benim gibi çatlatma iğnesi olmayan görmedim hiç.. Bakalım umarım hayırlı haberler alırız..
kesinlikle aynı ay olmaz bence .benim önce hormonlarım sonra kan pıhtılaşmam genetik incelemem eşimin testleri hepsini tekrarladı doktorum.hormon dediğin 15 günde değişebilir eski değerlerine bakıp yeni bir tedaviye başlayacagını hiç sanmıyorum canım.bunu yapan doktorada güvenip tedavini yaptırma bence
Merhaba arkadasim insallah hayirlisiyla baslarsin tedavine.Ben 3.Tedavime olcam kismetse.Onceki iki denemem KISA PROTOKOLDU.. Genelde hormon testleri Adetin 2.yada 3.gunu yapilir.Ben 21.gunu hic duymadim.Mesala bu tedavim UZUN PROTOKOL olcak merkez degistirdim...Adetliyken gittim kontroller yapildi bana ve esime.Doktor onceki tedavinde cok yumurta olusmus sende bi sorun gorunmuyor..Bu sefer azar azar dozda ilacla yavas ilerleyim dedi .Uzun protokolde Adetin 21.gunu basliyosun ignelere birsonraki adetinin 20.21.gunu transfer oluyosun....
günaydın kızlaaaar. dün işe başladım. çook yorucu geldi. stresimi artırdı. aah bi de şu belirtiler bi artıyor bi azalıyor. azalınca çook üzülüyorum. bugün göğüslerimin ağrısı biraz azalmış. aha tutmadı diyorumgeçen de öyle oldu sonraki gün ağrıdı. ay ne bileyim işte. duygusallık diz boyu oldu
makaycanıım kan testi sonucunu görmeden üzülme. bak ben 3 kez gebe kaldım. kanda pozitif olduğu halde idrar negatifti.
Günaydın kızlar. bugün 10.günümüz sabah test yaptım sonuç negatif. 2 günümüz kaldı şurda kan testi yaptırmamıza 10 gün geçti 2 gün geçmek bilmez şimdi
Merhaba arkadaşlar, bende tüp bebek tedavisine devam ediyorum,yarın transferim var çok heyecanlıyımm..3 tane başarısız aşılamam var o süreçte forumlarda yazışmıştım bu sefer okudum..umarım Rabbim hepimizin gönlüne göre verir bebeklerimize kavuşuruz..benim yumurtalarım aşırı uyarıldığı için dr.um ohss riskini önlemek için çatlatma iğnesi yerine decapeptyl verdi.opu dan sonraki gün karnım şişti birden 2 kg aldım ama şimdi iyiyim çok şükür..forumlardan benim gibi çatlatma iğnesi olmayan görmedim hiç.. Bakalım umarım hayırlı haberler alırız..
koldan olanı yapabiliyormusun canım gonal f yiyok canim bosuna gitme gobekten kendin vur internette videolar var izle onlari hergun cekilir mi bosuna : )
dualarımız seninle canım hiç aklına olumsuz bir şey getirme.biraz kaderci olmalıyız sanırım.sen daha önce anneliği tadan biri olarak her şey daha kolay olacak bence.Valla heyecan başladı ellerim titriyor şu an nasıl bekleyeceğim transfer gununu bilmiyorum. Cuma günü tekrar kontrol var dua edin bana
koldan olanı yapabiliyormusun canım gonal f yi
kan pıhtılaşmasına hemen ilk deneme bakıyorlar mı. Bakması lazım tabii aslında çünkü o kadar para ödüyoruz ya varsa ya iğne olmam gerekiyorsa dimi. Detaylıca konuşayım doktorla tüm testleri baştan istediğimi söyleyeyim o zaman. Genetiğe falan da bakarlar mı bilmiyorum ona göre söyler bana. Aceleye gerek yok yeter ki sağlıklı iyi bir işlem olsun.
İşte o kısa ve uzun protokol olacağına nasıl karar veriyorlar acaba hormon değerlerine göre mi. Biliyorum çok kez hormon testi yaptırdım ama yumurta rezervlerine 21. günü yapılan bir testle bakılıyormuş sanırım ama yine de beni reglinin 2. veya 3. günü çağırır herhalde. Bende pco var dolayıısıyla küçük küçük çok yumurta var ama ilk aşılamada 3 ikincisnde 2 yumurtam gelişti ancak doktor bana tüpte şansımın fazla olduğunu diğer yumurtaların tüp tedavisinde gelişeceğini söyledi. Tüp bebek kadrosunda değil o yüzden başka dr geçmek zorunda kalıcam. Bakalım hayırlısı yarın gidip konuşayım bakalım ne diyecek.
canım ben bu yüzden doktor değiştirdim kadın resmen bir pıhtılaşma testi için 3.düşüğü bekliyordu.genetik testi hiiç agzına almıyordu.çok zaman kaybedeceğimi anladım.şu an ki doktorum bütün testlerimi yaptı.benim kan pıhtılaşması genetik temiz çıktı fakat homosistein diye bir aminoasit var çok yüksek çıktı. bir nevi pıhtılaşmaya neden oluyor ama pıhtılaşma testinde değil ayrıyetten bakılıyor.eski doktorumun bunu yakalaması çook uzun yıllarımı alabilirdi:)dün tedavim başladı kan sulandırıcı iğne verdi doktorum.baştan uç testlere kadar herşeyi yaptırmak bana mantıklı geliyor.boş yere kaybedecek ne umutlarımız ne zamanımız var çünkü..Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?