insan tutamıyo kendini biliyorum ama iki gün daha sabretseydin canım boşuna canını sıkıyorsun inşaallah her şey yolunda gider
arkadaşlar kısmetse tedaviye başlayacağım acıbadem'de. Ilaçları siz hastaneden mi aldınız yoksa eczaneden mi? Bana 1000- 1500 arası tutar denildi?eczaneden alsam çok fark eder mi acaba?
benim ilaçlarımın toplamı 1.350 tl tuttu. Hatta pprogan 150 ml de var içinde. Eczaneden satış fiyatı purogan 900 ml 690 tl olan ilacı doktor bana 540 tl ye verdi. 300 ml olanlarıda 180 tl verdim 2 tane. 5 tanede yumurta şekillendirici iğne verdi tanesi 50 tl. Son olarak çatlatma iğnesinede 50 tl verdim hepsini doktorumdan aldım
cnmm işe başladın demek ben korkumdan başlayamadım napim dediğin gibi belirtiler bir artıyor bşr azalıyor aman stres yapma yorma kendini fazla ben başağrısından öleceğimi sandım dün bütün gün onun üstüne kahverengi bir lekelenme başladı iyice korktum hemen aradım doktoru sakinleştirdi beni şimdi dinlenmeye devam edeceğim artık yarın test günüm :)))
Arkadaşlar kısmetse tedaviye başlayacağım Acıbadem'de. İlaçları siz hastaneden mi aldınız yoksa eczaneden mi? Bana 1000- 1500 arası tutar denildi?Eczaneden alsam çok fark eder mi acaba?
Sağol canım, hastaneye bırakmak en iyisi sanırım.
günaydın kızlaaaar. dün işe başladım. çook yorucu geldi. stresimi artırdı. aah bi de şu belirtiler bi artıyor bi azalıyor. azalınca çook üzülüyorum. bugün göğüslerimin ağrısı biraz azalmış. aha tutmadı diyorumgeçen de öyle oldu sonraki gün ağrıdı. ay ne bileyim işte. duygusallık diz boyu oldu
makaycanıım kan testi sonucunu görmeden üzülme. bak ben 3 kez gebe kaldım. kanda pozitif olduğu halde idrar negatifti.
cnmm işe başladın demek ben korkumdan başlayamadım napim dediğin gibi belirtiler bir artıyor bşr azalıyor aman stres yapma yorma kendini fazla ben başağrısından öleceğimi sandım dün bütün gün onun üstüne kahverengi bir lekelenme başladı iyice korktum hemen aradım doktoru sakinleştirdi beni şimdi dinlenmeye devam edeceğim artık yarın test günüm :)))
Sen yinede sor hastaneye canım. Benim ilk tedavim olduğu için ilk ilaçtan 540 tl istedi. başta konuştuğumuzda ilaçlarda ssana yardımcı olacağım demişti. 540 tl bir ilaca verince hemen gittim eczaneye fiyatını sordum. yardımcı oldu gerçekten sağolsun. ben tedavimi hastanede olmadım doktorumun muayehanesine gidiyordum. yumurta toplama transfer işleminde kalamış tüp bebek merkezine yönlendirdi. doktorumda Çok iyi. İnşallah tutar iddiaya girelim dedi ama ben istemedim dedim olsunda iddia eksik kalsın :))
inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsiniz. Üstüne görme olabilir o lekelenme.
Hangi acıbadem de başlayacaksınız bende yaz sonu gibi Eskişehir acıbadem de başlıcam yeni açıldı ama anı şehirde olması da avantaj. ne gibi testler yaptılar tedavi öncesi.
Benim de ilk defa olacak. O yüzden ilaçların ne isimlerini ne de fiyatlarını biliyorum. Kullanılacak doz da önemli tabii. Bakalım yarın bir soracağım.Aşağı yukarı aynı tutar gibi geliyor.İnşallah hepimiz pozitifi görürüz.:))
Arkadaşlar adetin ikinci günü gittiğinizde hastanede herhangi bir işlem yapıyorlar mı, yoksa sadece almanız gereken ilaçları mı söylüyorlar?
kan testine gittiniz mi kızlarr jasmincm sakın üzülme testini ne zamn tekrarlamayı düşünüosun
gel 16 mayıs heyecandan ölüyorum artık
Arkadaşlar adetin ikinci günü gittiğinizde hastanede herhangi bir işlem yapıyorlar mı, yoksa sadece almanız gereken ilaçları mı söylüyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?