Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

insan tutamıyo kendini biliyorum ama iki gün daha sabretseydin canım boşuna canını sıkıyorsun inşaallah her şey yolunda gider

Mecbur sabretçez napalım :44: zaten doktor boşuna tarih vermiyor kan testi yapın diye. ilk kanda çıkıyor sonuçta idrarda daha sonra belli oluyor belki bi umut çıkar dedim ama çıkmadı. inşallah 2 gün sonra yüzüm güler

kızlarrr dün doktora gittim tedavi başlyacaktı ama çikolata kistim vardı ya o büyüümüş böyle başlayamayız operasyon şartt dedi. baştan da operasyon olursa hamlileik ihtimalin daha da zora girer dedi yumurtalığa zarar vereceğinden. istemedim o yüzden başka bir yol yok mu deim. yasmin e balattı 2 ay ara vermeden kullanıcam eğer baskılarsa kisti tadavi başlayacak baskılamazsa önce laporoskobi nolur bana da dua edin...

Arkadaşlar kısmetse tedaviye başlayacağım Acıbadem'de. İlaçları siz hastaneden mi aldınız yoksa eczaneden mi? Bana 1000- 1500 arası tutar denildi?Eczaneden alsam çok fark eder mi acaba?

arkadaşlar kısmetse tedaviye başlayacağım acıbadem'de. Ilaçları siz hastaneden mi aldınız yoksa eczaneden mi? Bana 1000- 1500 arası tutar denildi?eczaneden alsam çok fark eder mi acaba?

benim ilaçlarımın toplamı 1.350 tl tuttu. Hatta pprogan 150 ml de var içinde. Eczaneden satış fiyatı purogan 900 ml 690 tl olan ilacı doktor bana 540 tl ye verdi. 300 ml olanlarıda 180 tl verdim 2 tane. 5 tanede yumurta şekillendirici iğne verdi tanesi 50 tl. Son olarak çatlatma iğnesinede 50 tl verdim hepsini doktorumdan aldım

Sağol canım, hastaneye bırakmak en iyisi sanırım.

inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsiniz. Üstüne görme olabilir o lekelenme.

Arkadaşlar kısmetse tedaviye başlayacağım Acıbadem'de. İlaçları siz hastaneden mi aldınız yoksa eczaneden mi? Bana 1000- 1500 arası tutar denildi?Eczaneden alsam çok fark eder mi acaba?

Hangi acıbadem de başlayacaksınız bende yaz sonu gibi Eskişehir acıbadem de başlıcam yeni açıldı ama anı şehirde olması da avantaj. ne gibi testler yaptılar tedavi öncesi.

Sağol canım, hastaneye bırakmak en iyisi sanırım.

Sen yinede sor hastaneye canım. Benim ilk tedavim olduğu için ilk ilaçtan 540 tl istedi. başta konuştuğumuzda ilaçlarda ssana yardımcı olacağım demişti. 540 tl bir ilaca verince hemen gittim eczaneye fiyatını sordum. yardımcı oldu gerçekten sağolsun. ben tedavimi hastanede olmadım doktorumun muayehanesine gidiyordum. yumurta toplama transfer işleminde kalamış tüp bebek merkezine yönlendirdi. doktorumda Çok iyi. İnşallah tutar iddiaya girelim dedi ama ben istemedim dedim olsunda iddia eksik kalsın :))

bende aynı senin gibiyim bugün 7.günümüz ve dün ne güzel heryerim ağrıyodu bugün sabah hiç bişi yok azıcık göğüs ağrısı azıcık kasık ağrısı okadar.yani rabbim sonunu hayırlı etsin inşallah.işede başladık :18:sabah arabayla pata küte geliyorum rabbim korur inşallah.

canım ya sen hamilesin allahın izni ile sen hiç sıkma kendini.rabbim hapimizin sonucunu hayırlısı ile pozitif yapsın.

Son düzenleme:

Benim de ilk defa olacak. O yüzden ilaçların ne isimlerini ne de fiyatlarını biliyorum. Kullanılacak doz da önemli tabii. Bakalım yarın bir soracağım.Aşağı yukarı aynı tutar gibi geliyor.İnşallah hepimiz pozitifi görürüz.:))

Pek çok test istiyorlar. Hiv testi, antihcv, hbsag, rubella, böbrek ve karaciğer testler, 11, 12 kalem test var. Eşinden de bir kısmını istiyorlar. Hastaneye gittiğinde hemen bir liste veriyorlar zaten, tüp bebek öncesinde yapılması gereken testler diye. Ben Kadıköy Acıbadem'e gidiyorum. Bence aynı şehirde bir yere gitmen tedavi sürecini rahat geçirmen için iyi olur. Bu arada rubella testini şimdiiden yaptırsan iyi olur çünkü eğer ki geçirmediysen aşı olman gerekecek, onda da üç ay gibi bir zaman beklenmesi gerekiyor tedaviden önce. En iyisi o tüp bebek merkeziyle gidip bir görüşmek bence. Kolay gelsin.

ben ilaçlarımı dışardan eczaneden indirimli aldım.hastane 450 gonal f için 350 tl istedi ama ben dışardan 220 tl ye aldım saten 2 kutu kullandım.birde yumurta çatlamasın erken diye bir ilaç vardı orgutran mı ne hastane hepsi 1000 tl dedi ama ben eczaneden 600 tl ye aldım yani 400 tl cebe kaldıaraştırmakta fayda var.

Arkadaşlar adetin ikinci günü gittiğinizde hastanede herhangi bir işlem yapıyorlar mı, yoksa sadece almanız gereken ilaçları mı söylüyorlar?

karamdan hala haber yokkkkkkk ..ne oldu acaba merak ediyorummmm:18::18::18:

Arkadaşlar adetin ikinci günü gittiğinizde hastanede herhangi bir işlem yapıyorlar mı, yoksa sadece almanız gereken ilaçları mı söylüyorlar?

canım ben ikinci günü gittiğim zaman hem mauyene ediyolar sonrada ilaçlarımı veriyolardı..

kan testine gittiniz mi kızlarr jasmincm sakın üzülme testini ne zamn tekrarlamayı düşünüosun

ben yarın gidicem canım tedavi gördüğüm hastanede yaptırıcam bu sefer doktorlada konuşmak için,dünkü testimi özel klinikte yaptırmıştım..üzülmemek elde değil ama kendimi zorluyorum kötü düşünmemeye(

önceden yapılmış testin varsa onlara bakarlar. şayet yoksa kan vericeksin hormon testi bikaç tane daha birşeye bakıyorlar. benim önceden yapılmış testlerim vardı o yüzden doktor istemedi

arkadaslar merhaba bende acibadem bursa da tedavi gordum 3 olumsuz deneme sonrasi bugun dorduncu denememiz ve 11 gunum test yaptim dayanamadim yarini bekleyemedim ve sonuc pozitif 330 cikti cok mutluyum umarim beni birakmaz bebisim ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…