gel 16 mayıs heyecandan ölüyorum artık
Canım beni dinlersen değerlere takılma, benimde beşinci gün transferiydi 10. gün değerim 67 çıkmıştı, doktor çok iyi demişti, iki gün sonra tekrarladık 105, iki gün sonra da 190 oldu, ikiye katlamadı, 10 gün sonra kese görmeye gittik keseyi gördük ama kalp atışı yok, bekle bekle yine yok, 8. haftada kürtaj olmak zorunda kaldım, ki benim değerlerim iyiydi yani, ama arkadaşımın 3. gün embriyosu 12. gün test yaptı 30 çıktı, biz kimyasaldan şüphelendik ama sonra katlaya katlaya yükseldi değerleri, şimdi oğlu yaşına girecek maşallah, takılma yani kısmette varsa olacak, yeter ki Rabbim ol desin, hayırlısını iste herzaman, hepimizin hakkında hayırlısı olsun, dualarım seninle, güzel haberlerini bekliyorum...
arkadaslar merhaba bende acibadem bursa da tedavi gordum 3 olumsuz deneme sonrasi bugun dorduncu denememiz ve 11 gunum test yaptim dayanamadim yarini bekleyemedim ve sonuc pozitif 330 cikti cok mutluyum umarim beni birakmaz bebisim ......
arkadaslar merhaba bende acibadem bursa da tedavi gordum 3 olumsuz deneme sonrasi bugun dorduncu denememiz ve 11 gunum test yaptim dayanamadim yarini bekleyemedim ve sonuc pozitif 330 cikti cok mutluyum umarim beni birakmaz bebisim ......
Canım benım, hep aklımızdaydın bugun. ben 12.günün zannedıyordum. 10.gün ise değerin katlamaya devam edebılır. kendını hırpalama sakın. nisan topiğinde okudum sanırım, böyle düşük olup yukselenlerı.
bebek yok diye birşey yok, belkı bebegın hala tutunmaya calışıyor, kendını yorma sakın. geç tutunmuş da olabilir neler neler okuyoruz burada bılıyorsun.
bence muhtemelen gec tutunmadan dolayı değerin biraz düşük. 2. tahlili yaptırmadan kesin yargıya varmayın eşin de sen de.
Bu akşam kendım ıcın dua ederken bır de senın ıcın edecegım
Sakın ama sakın üzülme e mi.
evet canım o göbekten de koldan da olur doktorun ya da eczacın söylemedi mi
malesef söylemedi canım .ben iğne işini hallettim medicanaya gidemiycem ama aile hekimime gittim ordaki hemşire yaptı bugünkü iğnelerimi.tırsaklıgımı görmüş oldum:)
Canım benim yükselmesini beklemek ne kadar zordur bilirim. İnşallah yükselecek dualarimiz seninle
Pek çok test istiyorlar. Hiv testi, antihcv, hbsag, rubella, böbrek ve karaciğer testler, 11, 12 kalem test var. Eşinden de bir kısmını istiyorlar. Hastaneye gittiğinde hemen bir liste veriyorlar zaten, tüp bebek öncesinde yapılması gereken testler diye. Ben Kadıköy Acıbadem'e gidiyorum. Bence aynı şehirde bir yere gitmen tedavi sürecini rahat geçirmen için iyi olur. Bu arada rubella testini şimdiiden yaptırsan iyi olur çünkü eğer ki geçirmediysen aşı olman gerekecek, onda da üç ay gibi bir zaman beklenmesi gerekiyor tedaviden önce. En iyisi o tüp bebek merkeziyle gidip bir görüşmek bence. Kolay gelsin.
inşallah canım ,cok rahattım düne kadar endişe başladı yarın kesin belli olur....
canım genetik çok uzun sürüyor devlette bir ay sanırım ben özel hastanede yaptırdım 15 günde çıktı.eşinle beraber gidiyorsun ikinizde kan vericeksiniz biz 200 tl verdik ikimizin sonuçları için,pıhtılaşma ucuzdu yine aynı hastanede 100tlye yaptırdımişte bende acele etmek bir an önce tedaviye başlamak yerine yapılacak ne varsa yapılsın diyorum o yüzden erken gidiyorum görüşmeye. Telefondaki bayan hemen başlanırsa falan dedi yok dedim hemen başlamıcam ben görüşmeye geliyorum dedim. Daha reglimin yarın 19. günü ona göre regl olunca 3. günü hormon yenilensin o ay içinde testler yapılsın sonuçları çksın ki temmuzda başlayayım ben. Ancak çıkar sonuçlar da hemen çıkmıyor dimi genetik pıhtılaşma falan ama özelde çok para istiyorlar arkadaşım devlete yaptırdı oraya götürdü ama 2 düşüğü olunca tüp tedavisi değildi normaldi onun bende kafamda soru işareti kalsın istemiyorm tüp bebek tedavisinin içinde değilse o testler başka yerde yaptırıp götürürüm. İnşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun..
arkadaşlar şimdi merkezden aradılar 12 embiryo varmış 2. günü bugün biraz moralim bozuldu 10tanesi 2. kalite 1 tane 3. kalite 1 tanede 4. kalite varmış ,2. kalite olunca hamile kalmak dahamı zor acaba yarın 3. günüm transfer yapılacak sabah 8 de ama çok moralim bozuldu bu konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar lütfen konu hakkında beni bilgilendirirmisiniz .
arkadaşlar şimdi merkezden aradılar 12 embiryo varmış 2. günü bugün biraz moralim bozuldu 10tanesi 2. kalite 1 tane 3. kalite 1 tanede 4. kalite varmış ,2. kalite olunca hamile kalmak dahamı zor acaba yarın 3. günüm transfer yapılacak sabah 8 de ama çok moralim bozuldu bu konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar lütfen konu hakkında beni bilgilendirirmisiniz .
kızlar karammın sonucu negatifmiş Allah sabır versin çok üzüldüm ya, Allah en kısa zamanda evladıyla müjdeler inşallahh
ben yarın gidicem canım tedavi gördüğüm hastanede yaptırıcam bu sefer doktorlada konuşmak için,dünkü testimi özel klinikte yaptırmıştım..üzülmemek elde değil ama kendimi zorluyorum kötü düşünmemeye(
ben ilaçlarımı dışardan eczaneden indirimli aldım.hastane 450 gonal f için 350 tl istedi ama ben dışardan 220 tl ye aldım saten 2 kutu kullandım.birde yumurta çatlamasın erken diye bir ilaç vardı orgutran mı ne hastane hepsi 1000 tl dedi ama ben eczaneden 600 tl ye aldım yani 400 tl cebe kaldıaraştırmakta fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?