Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

inşallah katlanır canım aksini düşünmek istemiyorum yarın kesin belli olur sonuç...

arkadaslar merhaba bende acibadem bursa da tedavi gordum 3 olumsuz deneme sonrasi bugun dorduncu denememiz ve 11 gunum test yaptim dayanamadim yarini bekleyemedim ve sonuc pozitif 330 cikti cok mutluyum umarim beni birakmaz bebisim ......

ne güzel Maşşallah nazar değimesin size. darısı bizim başımıza diyelim. kaçıncı gün transferin olmuştu ?

arkadaslar merhaba bende acibadem bursa da tedavi gordum 3 olumsuz deneme sonrasi bugun dorduncu denememiz ve 11 gunum test yaptim dayanamadim yarini bekleyemedim ve sonuc pozitif 330 cikti cok mutluyum umarim beni birakmaz bebisim ......

ahhh ahh ne güzel bi haber cnm inş değerin daha da katlanır allah tamamına erdirsin

allah kucağına almayı ve torunlarını da görmeyi nasip etsin, canım bilgilerini verirsen listeye eklemek isterim arkadaşlarımaza umut olsun, burda deneme sayısı yaş sebep merkez yazdığımızda arkadaşların bir fikri oluyor en azından

sağol canım benim ,yarın doktorumun yanında yaptırıcam testi, dünkü test özel bir klinikte yaptırmıştım komşumda oranın makinaları eski neden orda yaptırdın dedi teselli için mi dedi bilmiyorum..en azından negatif denmedi hala küçükte olsa bir umut var..adet de olmadım zaten, belirtide yok...kimyasak gebelik olmaz inşallah.dünde 3,5 şiddetinde deprem oldu ondan da korktum göbeğimmi düştü ne yaptıysa yatana kadar karın ağrısı beni öldürdü ağladım ağrıdan, eşimde gerçekten onun içinmi ağlıyosun yoksa sonuca mı üzüldün diye oda kötü oldu..bugün iyiyim Allaha şükür..verdiğin örnek gibi inşallah benim değerlerimde katlanır,yarın belli olacak,negatif olursa doktorum dondurulmuşların var diyecek kesin...transferden sonra doktorum olmassa çok şaşırırım demişti inşallah doktoru şaşırtmayız..

rubella yapıldı bana oradaki başka bir kadın doğumcu hormon testim ile birlikte tokoplazma ve rubellayı istemişti temiz çıktı onlar. Herhalde bana da ister. Öyle direkt başlamazlar maddi ve manevi külfetli bir şey sonuçta aşılamaya benzemiyor. Çok teşekkür ederim cavabınız için tabii yarın doktordan herşeyi öğrenicem embriyologla tanışıcam tüm tedavinin aşamalarını öğrenicem gerçi az buçuk biliyorum buradaki araştırmalarımdan çokta detaylı da bilmek istemiyorum. Gereken kadarı yeterli. Muayene de etsin bakalım geç yumurtlama oluyor bende 19. günümde yumurtlama olmamış oabilir ona da baksın pco durumu mu görsün istiyorum büyük ihtimal beni reglimin 2 veya 3. günü yine çağıracak.

canım genetik çok uzun sürüyor devlette bir ay sanırım ben özel hastanede yaptırdım 15 günde çıktı.eşinle beraber gidiyorsun ikinizde kan vericeksiniz biz 200 tl verdik ikimizin sonuçları için,pıhtılaşma ucuzdu yine aynı hastanede 100tlye yaptırdım

canım hayırlı olsun topiğimizzzz hamile dolsunnnnnnnnnn.bence bu değerler ikiz derrrr 11.gün 330 süper.Allah tamamına erdirsin

arkadaşlar şimdi merkezden aradılar 12 embiryo varmış 2. günü bugün biraz moralim bozuldu 10tanesi 2. kalite 1 tane 3. kalite 1 tanede 4. kalite varmış ,2. kalite olunca hamile kalmak dahamı zor acaba yarın 3. günüm transfer yapılacak sabah 8 de ama çok moralim bozuldu bu konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar lütfen konu hakkında beni bilgilendirirmisiniz .

Maaşallah cnm değerin çok iyi..
Rabbim tamamına erdirsin..:26:

kızlar karammın sonucu negatifmiş Allah sabır versin çok üzüldüm ya, Allah en kısa zamanda evladıyla müjdeler inşallahh

Rabbim ol desin yeterki bence kalite hikaye.inan bana 5.gün 1.kalite blast bile tutmayınca tutmuyo.sen gönlünü ferah tut.bebeklerini 2.kalite alırsın eve gelir bir güzel dinlenir beslenir 1.kalite mükemmel bebiş yapar annesi onları.rabbim yar ve yardımcın olsun.hakkında hayırlısı olsun inşallah.

canım ağustosta beraber tedavi göürdüğümüz iki arkadaşıma 2.kailte bir tane embriyo nakledildi ikisi de şimdi doğudu, benim 1.kalite iki tane blastokist(5.gün) tutmadı hiç endişelenme yeter ki rabbim ol desin

kızlar karammın sonucu negatifmiş Allah sabır versin çok üzüldüm ya, Allah en kısa zamanda evladıyla müjdeler inşallahh

Ahh cnm yaaaaaa üzüldümm..
ne denirkiii çok iyi anlıyorummm onuu...
inşallah bi dahaki denemesinde yada Rabbim kendiliğinden gönderir meleğini..:26::26:

cnm kıyamam lütfen telaş yapma dicem zor ama yapma az önce namaz kıldım ve sana dua ettin gercek ismini de bilmiorum ama Allahım jasmin 40 ın degeri katlansın dedim diğer aklıma gelen gelmeyen herkezede dua ettim inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını verr

cnm nasıl bu kadar uyguna alabildin bu arada bnm durumum daha belirgin değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…