Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

ALLAH RAZI olsun canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin..

Rabbim yeter ki ol desin gerçekten... gerisi koca bir hiç... inşaallah tutunurlar sımsıkı... hakkımızda hayırlısı olsun...

canlarım... benim karnım ağrıyo birazcık yumurtalık kısımları cuma opu olmuştum ya siz de de ağrıyor mu birazcık yarına sorun olmasın da :) bir de aşılamalarımda ben karnıma su tulumu koyuyordum sanırım o iyi gelmiyor değil mi size sorum eve geldiğimde yatarken yatak döşek mi yatayım yoksa :) normal uzanma mı tecrübeli arkadaşlar cevabınızı bekliyorum....

:)....:)

ahhh ahh ne güzel bi haber cnm inş değerin daha da katlanır allah tamamına erdirsin

canım inşaallah senden çok umutluyum ben... o lekelerde bebişinin yerleşmesidir de annişinin rahmini geriyordur...:) o kadar çok istiyorum ki o lekelenmenin benim de başıma gelmesini rabbim inşaallah çok bekletmesin...

amin inşallah aslında bukadar çok araştırmamak lazım insanın kafası çok karışıyor Allah ne verdiyse yaşıyacaksın diyorum kendi kendime ama elimde değil işte bilince bazı şeyleri araştırmamak mümkün değil Allah hepimizin yardımcısı olsun teşekkür ederim.

aslında dediğin gibi herşey Allahımın ol demesine bağlı moralimi bozmıycam biraz sevindim 2. kalitenin tutmasına ama senin adına üzüldüm 1. kalite 2. kalite aslında çok önemli değilmiş demek ki bol bol dua edelim en iyisi cevap için çok teşekkür ederim beni rahatlattın canım.

kızlar karammın sonucu negatifmiş Allah sabır versin çok üzüldüm ya, Allah en kısa zamanda evladıyla müjdeler inşallahh

Allah yardımcısı olsun bu sonucu almak hiç kolay değil inşallah bir an önce toparlanır ve tedaviye bile gerek kalmadan bebek sahibi olur

Rabbim yeter ki ol desin gerçekten... gerisi koca bir hiç... inşaallah tutunurlar sımsıkı... hakkımızda hayırlısı olsun...

inşallah canım yarın hemen hemen aynı saatlerde transferimiz olacak benim bebişim seninkinden 2 gün küçük :)hakkımıza hayırlısı olsun test günün ne zaman benim 26 mayıs inş. güzel haberler vericez burda diye ümit ediyorum bu arada kaç tane transfer yapılacak biliyormusun

cnm nasıl bu kadar uyguna alabildin bu arada bnm durumum daha belirgin değil

canım valla ararştırıp almak lasım eğer başlarsan tedaviye sende ordan alabilirsin.ben sana veririm numarasını.bu arada ben önce hastanedekileri kullandım sonra onlara dedim sizde kullandığım ilaçları geri versem olurmu sağolsunlar onlarda tabii olur getirin fiyattan düşelim dedi.tedavim sonunda götürdüm verdim.ben sadece 3500 tl verdim onuda 3 e böldürdüm.rabbim hayırlısı ile sanada başlamayı nasip etsin inşallah.

Merhabalar güzel anne adayları ve aday adayları Umarım birgün 'aday' kelimesinden kurtulup Anne olabilir ve sağlıklı çocuklarımızla bir arada olabiliriz.Ben aranıza yeni katılmama rağmen uzuuunn süredir bu siteyi takip etmekteyim.Yazışmasamda sizlerle beraber dua ediyor, derdinizle dertleniyor,üzülüyor, sevincinizle hıçkırarak ağlıyorum , kendimce sizi teselli etmeye çalışıyorum,konuşuyorum sizlerle ama sessizce ... Şimdi dedim ki kendime '' sen de paylaş sesine ses olsun karşılıklı düşünceler'' 31 yaşıdayım 4 yıla yaklaşan bir evliliğim var Öğretmenim. 2 buçuk sene korundum (nedense kontrol benim elimde isteyince hemen olacakmış gibi düşünüyorum) Neden korundum Çünkü özel eğitim merkezinde çalışıyordum engelli çocuklara eğtim veriyordum Hayalim devlete atanayım daha rahat olur ve çocuğuma rahat bakarım dedim Derken 1 buçuk yıl sonra atamam oldu Şırnağın köyüne tayinim çıktı eşimden bir sene ayrı kalmak durumda kaldım 2 buçuk sene oldu evleneli artık hazırdım çocuk planlamaya ama ters giden bişeyler vardı 8-9 ay çocuğum olmadı ya bi sorun vardı ya da zamanı ayarlayamıyorduk Başkent hastanesine gittik bana yapılan testler ve ultrason sonuçlarına göre bir sorunum yoktu devam edin denemeye dedi Bu arada bio kimyasal gebelik geçirdim bu bile bizi yıpratmaya yettii Spermipgram testi yapıldı bu sonuca göre ileri hareketlilikte sorunumuz vardı Aşılama yapalım dedi Maliyetten dolayı zeynep kamile gittim orada yapılan tetkitler sonucu heyetten sebepsiz infertilite tanısı ile aşılama raporu çıktı gonal f 450 günde 75 kullandım herşey yolunda gitti ama sonuç negatif oldu Derken 2. raporda aşılama çıkınca Ben aşılamayla olamıyacağını düşündüm çünkü en nihayetinde hormon ilacı alıyorum Hipglisemi (inisülin direnci) hastasıyım 3 öğün glucobay (şeker ilacı)alıyorum Bu hastalıktan dolayı kilom var(75 kg) vermekte zorlanıyorum sadece almamak için az yiyorum Bu hormon iğneleri de defalarca uygulanacağından eşimle birlikte direk tüp bebek denemeyi düşündük ve çakmak erdem hastanesine gittik Tedaviiye başlamaya karar verdik.Dün 21. gün ultrason kontrolüme gittim sol yumurta rezervin biraz az dedi Uzun protokole karar verildi. Bismillah deyip tüp bebek tedavisine ''lucrin'' ile sabah akşam iğne ile başladım.Adetin 2. günü kontrolüm var .Rabbim bu süreçte yardımcımız olsun ,dualarımızı boş çevirmesin inşallhh

canım ya :)) ağzından bal damlıyo inşaallah ikisi de sımsıkı tutarlar bizi... sen de yeğenime iyi bak annesi :) canım ikimizin de ilk denemesi yasal olarak bir adet konuluyor...test günü sormadım ama seninki 26 ise benim de 24 tür herhalde...:) hiç mühim değil yeter ki bizim olsunlar... bugün kafamızı hiç bir şeye takmayalım sanki hamile imiş gibi ve test gününe kadar...

merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin :))

Rabbim bu yolda seni ve isteyen herkesi mükafatlandırsın inşallah.. Nerde tedavi görüyosun canım peki hala Zeynep kamilde misin?

valla canım sonucumu allah biliyo ama ben yaptıklarımı anlatayım.transferden sonra eve gittim bildiğin yattım dinlendim akşam yemek için kalktım yedim ve hemen gene yattım.5 gün boyunca yeme içme tuvalet ve birde jel vardı onu sürünce 10 dk yürümek dışında hiç kalkmadım diğer türlüsü içimde acaba hissi bırakcaktı bende bu sebepten böyle yaptım.5 gün boyunca internette kullanmadım sadece TV iledim kitap okudum müzik dinledim ve bolca şekerleme yaptım.4-5gün ananas ve kabak çekirdeği yedim bol meyve tükettim 2 lt su içtim.ilaçşarımı saati saatine kullandım.sıcak su torbasını kesinlikle karnına koyma ayaklarının ucuna koy ben öyle yaptım.tuvalette kesinlikle dakikalarca bekleme ve ıkınma iyice sıkışınca git yap kalkilk 2 gün gazın ve sancın olcak dayanamazsan parol içersin ama kesinlikle kabız olma.2 günde bir duphaloc içebilirsin hiç bir zararı yok kabızda olmazsın hem.benim yaptıklarım bunlar rabbim sonucumu hayırlı etsin inşallah
bayağı uzun olmuş ya

hoş geldin arkadaşımmm...

seni en iyi ben anlarım herhalde ben de 24 yaşındayım ama iki senedir kpss çalışıyorum atanmak için geçen sene sözleşmeli yaptım sonra sınavlar derken bir sene biz korunduk sonra sınav geçen sene olmayınca ağladım ağladım çocuk da yapamayacağım diye..sonra 5 ay korunmadık bu süreçte baktık bi değişiklik yok doktora gittik her şey normal dediler

çevremdekiler de sınav stresi deyip durdular.. sonra klomenle 4 ay yolculuk 3 aşılamadan sonra kendimi tüp bebek yollarında buldum

sınavıma da bu arada çalışmaya çalışıyorum gerçekten çok zormuş bu işler eğer böyle olacağını bilsem evlenirken de korunmazdım... bir seneyi çöpe attım haziranın sonunda 2. senemiz dolacak..

ne güzel atanmışsın sen bilirim özel eğitimi zordur benim de lise :)... burada birkaç tane öğretmenimiz de var

tedavin hayırlı olsun aramıza hoş geldin..

canim yazdiklarini okurken kendim yazmisim gibi hissettim inan... 4 sene olacak 2 gun sonra bizimde, ilk 1.5 yil ben istemedim hatta korundum,cunku calisiyordum,yeni evlenmistik biraz evliligimizin tadini cikaralim dedik, son 2.5 senedirde biz istiyoruz ama olmadi, 2 kez tup bebek denememiz oldu ama tutmadi maalesef.. gluchopage bende kullandim,, hatta halaa kullaniyorum. en son doktorun bana dedigi kilonu ver gel cunku pko'dan baska sorununuz yok dedi. simdi kilo vermeye calisiyorum. kasima kadar kendiligimden hamile kalamazsam yine deneyecegiz tup bebek. hersey kismet canim.. allahim ol derse olacak... allahim isteyen herkeze cocuk sevgisini yasamayi nasip etsin insallah...

canım benim ellerine sağlık.... ben de öyle planlıyordum ancak yarın transferden var ... annemler bana yakınlar annem gelip bakacak ( canım anneciğim :) cuma günü de kısmetse abim askerden gelecek onlara geçmem lazım haftasonu da misafirler gelecek ben de pek hareket etmem zaten annem bir şey yaptırmaz en fazla bir kaç saat ayakta dururum

senin strateji süpermiş ben de yatarak ders çalışmayı planlıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…