Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin :))

Rabbim bu yolda seni ve isteyen herkesi mükafatlandırsın inşallah.. Nerde tedavi görüyosun canım peki hala Zeynep kamilde misin?

Amin arkadaşımmm hoşbuldumm .Zeynep kamilde 1 aşılamamı oldum 2. aşılama raporu çıktı ama 3 aşılamadan sonra tüp bebek raporu veriyorlardı ben de bu yüzden tüp bebek deneyeyim dedim ve erdem hastanesinde başladık kısmetse

Teşekkür ederim arkadaşım hoşbuldumm Atandıysan hayırlı olsun atanmadıysan Rabbim tez zamnada nasip etsin Biz de eşimizle düşünüyoruz hep eğer korunmasaydık hamile kalırmıydım diye ama korunurken bile korkuyorduk ya hamile kalırsam diye işte kısmet heralde Hayırlısı olsun hepimiz için

iyi çok bir şey değilmiş devlette bir ay bekleyeceğime hastanede yaptırırım ya bir konuşalım da bakalım ona göre. Teşekkür ederim.

Doğudan gelince 65 kiloydum evde sürekli egzersizler felan kilomu muhafaza ettim İnisülin direncini diyetin yanında egzersizlerle kilonu muhafaza edebilirsin Ama geldim çocuk istiyoruz ya aman egzersiz yapmayım tutmazsa varsa eğer düşerse diye hooooppp aldın mı 10 kiloyu işte böyle malesef kilo başa bela ((

Kızlar bu gün test günüm ama gitmeyeceğim zaten idrarda olumsuz çıktı birde izinliydim işten izin alamıyorum yarın baayım iş durumuna göre izin almaya çalışacağım ögleden sonra rabbim hiç birmizi korktuğumuza uğratmasın idrarda negatifi gördüm ama allahtan ümit kesilmez

özelde kan testini ne kadara yapıyolarlar ? yarın 11.günüm olucak adet tarihimde geçti ama ilaçlardan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. 3 gün önce adet olmam gerekiyordu. yarın gidip kan testi versem çıkarmı acaba ? bekledim 2 gün dahamı beklim napim ya

Değişiyor fiyatlar 20tl ile 50tl arasında değişebiliyor benim araştığım kadarıyla İnşallh güzel sonuçlar alırsın

ne güzel Maşşallah nazar değimesin size. darısı bizim başımıza diyelim. kaçıncı gün transferin olmuştu ?

canim benim ucuncu gun dondurulmus emriyo aslinda bi onceki de dondurulmuslardi ama tutunamadi umarim busefer oldu bu is normalde yarin baktirmam gerekiyor ama dayanamadim cok zor bekleyisler 10 gun sonra keseyi gormeye cagirdilar..

4. denemem dondurulmus emriyo 34 yasindaym bursa acibadem 8.9.10 gunlerde silik ikinci cizgi cikti idrarda 11. gunde kanda 330

4. denemem dondurulmus emriyo 34 yasindaym bursa acibadem 8.9.10 gunlerde silik ikinci cizgi cikti idrarda 11. gunde kanda 330

Benimde 2. denemem belirti falan yok ama hiç sende belirti olmuşmuydu malesef hiç belirti yok çok üzülüyorum herkeste ağrı sızı lekelenme olduğunda tutmuş görüyorum..

saglik ocaklari ucretsiz bhcg yapiyorlar erken gitmek gerekiyor sabahtan..

hic moralini bozma ben besinci gun emriyosu ile hamile kalamadim son iki kere dondurulmus ucuncu gun emriyosu ile ilki dusuk olddu simdi ikinciye degerim cok yuksek umarim devam eder hic bunlari dert etme bazen boyle olmasi gerekebiliyor takilma onemli Olan a kalite olmasi iyidusunun ve cok dikkatli olun yemeniz icmenizde wc aliskanliklariniza ilac kullaniminiza kadr bizimki normal gebelik olmadigindan tutunmasi zor olbiliyor ...

Benimde 2. denemem belirti falan yok ama hiç sende belirti olmuşmuydu malesef hiç belirti yok çok üzülüyorum herkeste ağrı sızı lekelenme olduğunda tutmuş görüyorum..

valla benim dondurulmuslarla oldu genelde yumurta toplama vs derken ilaclar olsun cok etkisi oluyor ama kasik batmasi oldu bendede ilk gunlerde sonra gecti simdi regl gibi belirti var kimisinde bende cok okudum hic belirti olmuyor takilma bunlara bunlar ilac etkileri yalniz ben idrartestlerini yaptim nasil olsa cikmazssa uzulmem ama cikarsa kesin dogru sevinirim diye tavsiye ederim idrar bazen yansiya biliyor erken benimki hayali cizgiydi ..

merhaba benimde 7 mayısta transferim oldu şu ana kadar hiçbir belirti yok cumartesi test günüm hadi bakalım hayırlısı rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

Çakmak erdem hastanesinde tüp bebek yapan var mı aranızda ya da erdem hastanesi ile ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Selam kızlar, bugün adetimin 10. günüydü doktora gittim, perşembe dondurulmuş embriyolarlarım cozulecek c.tesi yada p.tesi transferim olacak Allah'ın izniyle, bende haberler böyle...

şimdi de heyecan sırası makay için :)) yarın yıne hareketlı gececek, güzel sonuclar olur ınş
jasmin40 sen de degerını tekrarlayınca haber ver canım, meraktayız senın ıcın hala

kızlar dayanamadım saat 4 gibi gittim kan verdim. elim az önce sonucu aldı. 9. gün değerim 107,09 yaniiii HAMİLEYİMMMMMmMM :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…