merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin :))
Rabbim bu yolda seni ve isteyen herkesi mükafatlandırsın inşallah.. Nerde tedavi görüyosun canım peki hala Zeynep kamilde misin?
hoş geldin arkadaşımmm...
seni en iyi ben anlarım herhalde ben de 24 yaşındayım ama iki senedir kpss çalışıyorum atanmak için geçen sene sözleşmeli yaptım sonra sınavlar derken bir sene biz korunduk sonra sınav geçen sene olmayınca ağladım ağladım çocuk da yapamayacağım diye..sonra 5 ay korunmadık bu süreçte baktık bi değişiklik yok doktora gittik her şey normal dediler
çevremdekiler de sınav stresi deyip durdular.. sonra klomenle 4 ay yolculuk 3 aşılamadan sonra kendimi tüp bebek yollarında buldum
sınavıma da bu arada çalışmaya çalışıyorum gerçekten çok zormuş bu işler eğer böyle olacağını bilsem evlenirken de korunmazdım... bir seneyi çöpe attım haziranın sonunda 2. senemiz dolacak..
ne güzel atanmışsın sen bilirim özel eğitimi zordur benim de lise :)... burada birkaç tane öğretmenimiz de var
tedavin hayırlı olsun aramıza hoş geldin..
canım genetik çok uzun sürüyor devlette bir ay sanırım ben özel hastanede yaptırdım 15 günde çıktı.eşinle beraber gidiyorsun ikinizde kan vericeksiniz biz 200 tl verdik ikimizin sonuçları için,pıhtılaşma ucuzdu yine aynı hastanede 100tlye yaptırdım
canim yazdiklarini okurken kendim yazmisim gibi hissettim inan... 4 sene olacak 2 gun sonra bizimde, ilk 1.5 yil ben istemedim hatta korundum,cunku calisiyordum,yeni evlenmistik biraz evliligimizin tadini cikaralim dedik, son 2.5 senedirde biz istiyoruz ama olmadi, 2 kez tup bebek denememiz oldu ama tutmadi maalesef.. gluchopage bende kullandim,, hatta halaa kullaniyorum. en son doktorun bana dedigi kilonu ver gel cunku pko'dan baska sorununuz yok dedi. simdi kilo vermeye calisiyorum. kasima kadar kendiligimden hamile kalamazsam yine deneyecegiz tup bebek. hersey kismet canim.. allahim ol derse olacak... allahim isteyen herkeze cocuk sevgisini yasamayi nasip etsin insallah...
Kızlar bu gün test günüm ama gitmeyeceğim zaten idrarda olumsuz çıktı birde izinliydim işten izin alamıyorum yarın baayım iş durumuna göre izin almaya çalışacağım ögleden sonra rabbim hiç birmizi korktuğumuza uğratmasın idrarda negatifi gördüm ama allahtan ümit kesilmez[/QUO
Evet Allahtan ümit kesilmez ayrıca idrar testiyle kesin sonucu alamayabilirsin bence kan testi net sonucu verir Daha hiçbirşey belli değil arkadaşım kan testini yap hayırlı sonucu alırsın inşallhh Allah gönlümüze göre versin inşallhh
özelde kan testini ne kadara yapıyolarlar ? yarın 11.günüm olucak adet tarihimde geçti ama ilaçlardan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. 3 gün önce adet olmam gerekiyordu. yarın gidip kan testi versem çıkarmı acaba ? bekledim 2 gün dahamı beklim napim ya
ne güzel Maşşallah nazar değimesin size. darısı bizim başımıza diyelim. kaçıncı gün transferin olmuştu ?
allah kucağına almayı ve torunlarını da görmeyi nasip etsin, canım bilgilerini verirsen listeye eklemek isterim arkadaşlarımaza umut olsun, burda deneme sayısı yaş sebep merkez yazdığımızda arkadaşların bir fikri oluyor en azından
canım hayırlı olsun topiğimizzzz hamile dolsunnnnnnnnnn.bence bu değerler ikiz derrrr 11.gün 330 süper.Allah tamamına erdirsin
4. denemem dondurulmus emriyo 34 yasindaym bursa acibadem 8.9.10 gunlerde silik ikinci cizgi cikti idrarda 11. gunde kanda 330
özelde kan testini ne kadara yapıyolarlar ? yarın 11.günüm olucak adet tarihimde geçti ama ilaçlardan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. 3 gün önce adet olmam gerekiyordu. yarın gidip kan testi versem çıkarmı acaba ? bekledim 2 gün dahamı beklim napim ya
arkadaşlar şimdi merkezden aradılar 12 embiryo varmış 2. günü bugün biraz moralim bozuldu 10tanesi 2. kalite 1 tane 3. kalite 1 tanede 4. kalite varmış ,2. kalite olunca hamile kalmak dahamı zor acaba yarın 3. günüm transfer yapılacak sabah 8 de ama çok moralim bozuldu bu konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar lütfen konu hakkında beni bilgilendirirmisiniz .
Benimde 2. denemem belirti falan yok ama hiç sende belirti olmuşmuydu malesef hiç belirti yok çok üzülüyorum herkeste ağrı sızı lekelenme olduğunda tutmuş görüyorum..
valla benim dondurulmuslarla oldu genelde yumurta toplama vs derken ilaclar olsun cok etkisi oluyor ama kasik batmasi oldu bendede ilk gunlerde sonra gecti simdi regl gibi belirti var kimisinde bende cok okudum hic belirti olmuyor takilma bunlara bunlar ilac etkileri yalniz ben idrartestlerini yaptim nasil olsa cikmazssa uzulmem ama cikarsa kesin dogru sevinirim diye tavsiye ederim idrar bazen yansiya biliyor erken benimki hayali cizgiydi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?