Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

ben de çok korkuyordum yine ertelenecek diye bak çarşambaya transferim var, benim de progesteron yüksek çıkmıştı bu sefer gayet normal çıktı, inmiştir o sen merak etme, sen de başlayacaksın Allahın izniyle

allah keseyi görmeyi kalp atışlarını duymayı kucağına almayı... ve daha nice mutlu günleri nasip etsin kucucuğunla

allah razı olsun canım ne güzel sende başladın rabbim bu yolda gönlünden ne geçiyosa ömrüne versin herşey çabucak canını acıtmasan olsun bitsin ve pozitifi gör allahın izni ile

Kızlar slm 3. Gün belirtisi olan warmı birde sizce de 4 gün yatmak yeterlimidr ??

doktorum bana 3 gün yeterli diyor ama ben bu sefer 10 gün dinleneceğim çünkü işim stresli işin stresli ve yorucu değilse işe başlamanda bir sakınca yok bence

selam kızlar, saat 11.50 itibariyle transferim yapıldı, iki adet embriyo transfer edildi, 30 Mayıs gebelik testi günü, dualarınızı eksik etmeyin, benimde dualarım sizlerle...

Hayırlı olsun canımm..sıkı sıkı tuutnsun bu sefer hiç bırakmasınlar seni bebişlerin inşallah..
30 mayıs demek bend eo gün kalp atışı için gidicemm..ikimizde güzel haberler vericeğiz inşallah..

hadi bakalım sırada bize vereceğin diğer mutlu haberler var tekmiş demek ki güçlü bebekmiş ama değerler baya yüksekti, güçlü bir mercimek

inşallah cnmm ..diğer güzel haberleride veririm..
evt cnm tekmiş çoğu arkadaşım hep ikiz dediler ama tek çıktı bebişim..
değerimde yüksekti ama bende öyle düşünüyorum.
iyi tutundu demekki yavrumm
bi arkadaşımında ilk 2 kontrolde tek kese görünürken 3 konrtolde 2 tane olmuşş...öylede olabilir..
ben 1 tane razıyım rabbim bana bağışlar inş.
seninde az kaldıııııııı bebişleri almana...

senin de ikincisi sonradan süpriz yapar belki, hayırlısı olsun camnım benim ben dünden beri stres yapmaya başladım ki bu hiç iyi bir şey değil

senin de ikincisi sonradan süpriz yapar belki, hayırlısı olsun camnım benim ben dünden beri stres yapmaya başladım ki bu hiç iyi bir şey değil

aaaa senmi stres yapıyosun cnm burda hepimize moral veren destek olan menacmı..
rahat olmaya çalış cnm inşallah herşeyy güzell olucakkkkk..

tatımm inşallah herşey istediğin giibi olur yarınn tedavine başlarsınnn..dualarım seninleeee..

Arkadaşlar Merhaba,

Kadıköy şifa-Şişli Memorial-Umut tüp bebek ve Prof Bülent Tıraş hakkında bilgisi olan varmı ?
Bunlradn birisine karar vermem gerekiyor.Desteklerinizi bekliyorum.Tşk,

bence memorial ve umut iyi merkezlerr..

Kızlar nasılsınız? Sonunda iğnelere başladım bende :)) kırmızılarım geldi hafta sonu hehehehe :)))) stresten geç olmuşum doktorum öyle dedi yoksa korkmana gerek yok dedi. Bakalım bismillah dedik :))

çokkk sevindim topiğe ilk yazan kişiydin nesli papucu yarımmm bak yetiştin bizlere, sonu da güzel olur inşallahhhh

allahımmm inşş hep gerçekleşke keşke bu güzel dilekler başlarımm inşş seninde bebişlerin sımsıkı tutunur hiç birakmaz cnm inş busefer anne olacaksın allahın izniyle hemde harika muhteşem bir anne olacaksın seni seviyoruz

Son düzenleme:
allah razı olsun canım ne güzel sende başladın rabbim bu yolda gönlünden ne geçiyosa ömrüne versin herşey çabucak canını acıtmasan olsun bitsin ve pozitifi gör allahın izni ile

inşallahhhh canım inşallahhh duaların ve desteğin için çok teşekkür ederim

Kızlar benim yumoşlar da büyümüş, akşam çatlatma iğnemi olacağım, çarşamba da opu var kısmetse ama ben çok stresliyim.

yarın öğleden sonra başlayacağım dinlenmeye malesef okul var inşallah 1 günde çıldırtmaz beni öğrenciler

Menac öğretmen olduğunu okudum şimdi branşın nedir nerede öğretmenlik yapıyorsun ben de anasınıfı öğretmeniyim Meslektaşımı görmek mutlu etti benii Ben de kara kara düşüüyorum adetin 2 . günü kontrole gitcem ve sürekli 2 günde bir gitcem kontrole ben de 9-2 arası çalışıyorum sürekli geç gelmek zorunda kalcam umarım patlamazlar bana (

naz34 cum cok tebrik ederim ins kan testinin sonucunu da yaz bizlere merakta birakma bizi :):)
ben de seni asilama topiginden hatirliyorum...
biz de bugun doktora gidices bakalim saat 3 te konusmaya.. ins basliyoruz bakalim..uzun protokol olcak, bugun daha adetimin 1. gunu. daha cok var yani... olsun gec olsun guc olmasin....
ins hepimiz guzel sonuclar aliriz cok optum!

İstanbul Zeytinburnu'ndayım canım bu topikte birkaç öğretmen daha var, Türkçe öğretmeniyim valla bu senin keyfin için geç gittiğin bir durum değil, öyle bir şey yapamazlar, o zaman sen de suratlarına sevkini patlatırsın, hiç merak etme gerekirse ağzı sıkı bir idareciyle bu durumu paylaş bence yardımcı olacaktır, öğrencilerin de ona göre geç gelebilir. Bu senin yasal hakkın kimse seni kısıtlayamaz valla bana yapsınlar direk dava ederim SIKMA CANINI STRESE DE SOKMA KENDİNİ ÖYLE BİR ŞEY YAPARLARSA YAZ BURDAN BANA HABERİM OLSUN BU KONUDA CİDDİYİM BAK

Kızlar benim yumoşlar da büyümüş, akşam çatlatma iğnemi olacağım, çarşamba da opu var kısmetse ama ben çok stresliyim.

OLEYYYY stres yapma bebeğim inşallah her şey çok güzel olacak, sakın korkuyorum deme kızarım bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…