Aaa sahi ya ilk sayfaya baksam yasağol arkadaşımmm
asyahayatın pozıtıf demek haayyy cok tebrık ederım ASYAHAYAT canım seni.. Sağlıkla kucagına al ınş.
Negatıf kımler bı bakayım, Allahım sabır versın..
sen ne yaptın peki? gebelik aşısı oldu gıbı bırsey okudum ama bebişler ne zaman gelıyor?
Tatlım benim tedavi olduğum yer İstanbul Üniversitesi çapa eklersen sevinirim. merkezi unutmuşuzYatma konusunda cevap verdim canım. Belirti ise olmaz benim gebeligimde olmadı belirtiler altıncı günde başladı su gibi akintim ve kasiklarimdan bacaklarima vuran agrilarim oldu.
Kızlar yumurtalarımı teslım ettım bugun ama yok boyle bır acı yaaa acayıp canım yandı .. Hala sancılarım var yururken wc de sancılarım oluyor normal mı sızce ? Sızde boyle sancılar cektınız mı ? Bu kafar acıyacagını hıc tahmın etmezdım acıkcası( 12 tane saglıklı yumurtam varmıs az mı sızce ? Bıde gebelık asısı sızce nekadar faydalı ? ne işe yarıyor tam olarak ? Yardımcı olursanız cok sevınırım ..
Selam kızlarrrrrrrrrr..
biz bugün kesemizi gördükkk çok şükürrrrrrrrr..
elimde ultrason kağıdı sürekli bakıyorum mercimeğimeeeeeee
darısı sizlerin başınaaaaa:26:
canim insaallah guzel embriyolarin olur agri oluyor tabi wc de ozellikle birkac gune gecer sn kendine bu saatten sonra cok iyi bak ki bebesine hazirlik yp :))
dışarı bile çıktın yani ben biraz yatmada abartmışım galiba hala yataktayım aslında tutacağı varsa öylede tutar böylede tutarda sonra tutmazsa vicdan azabı çekmiyim istedim benim hiç bir yerim ağrımıyor bende korkuyorum hiç biyerim ağrımıyor acaba tutmadı mı diye artık paranoyak oldum herşeyi bebişe bağlıyorum içimde hep bir korku var inşallah korktuğum gibi olmazz.bende ateşime bakıyorum arada 36.9 çıkıyor çok nadirde olsa 36.4 e iniyor
Slm arkadaşlar.. sizi takip ede ede aranıza bende katıldım :) size bir sorum olacak ben 4 yıllık evliyim 2 başarısız tüp bebek deneyimim oldu temmuz ayında İstanbul da tekrar denemek istiyorum... erkek infertilitesinde başarılı merkezler hakkında bilgisi olan varsa paylaşır mısınız lütfen
Listeye eklenmek isteyenler yaş sebep kaçıncı deneme tüp bebek merkezini yazarak eklenmek istediklerini söylesinler
Bazı arkadaşlara kırgınımEksik bilgilerini vermeleri için o kadar yazdım burdan ama hala eksik bilgisi olan arkadaşlar var, onlar kendini biliyor demeyeceğim listeye bakınca eksikler kabak gibi görünüyorrr
inşallah güzel haberlerle dönersin canım dualarımız seninlebuna benzer çokkk örnek var olur olur neden olmasın
inşallah öylesindir canım inşallah yeri göğü yaradan rabbim mucizeni göndermiştir.
naz34 cum cok tebrik ederim ins kan testinin sonucunu da yaz bizlere merakta birakma bizi :):)
ben de seni asilama topiginden hatirliyorum...
biz de bugun doktora gidices bakalim saat 3 te konusmaya.. ins basliyoruz bakalim..uzun protokol olcak, bugun daha adetimin 1. gunu. daha cok var yani... olsun gec olsun guc olmasin....
ins hepimiz guzel sonuclar aliriz cok optum!
ankarada da iyi yerler var aslında diğerlerini nerde yaptırmıştınız?istanbulda iyi ama evinden uzak ya çok zor olur.[/QU
haklısın canım ama cevre baskısı vs derken insan evinden uzak kalmayı tercih ediyor stressiz bir ortam daha iyi bizim için.. başkent üniversitesinde yaptık biz iki denememizi hulusi beyden ve ekibinden cok memnun kaldık fakat erkek infertilitesinde İstanbul daha uygun geldi bize...
bizde de erkek faktörü ama gen art bu konuda çok ii ahmet bostancıda yaptırdım ben ilk denememizde tuttu inş seninde hayırlısı olur
merhaba arkadaşlar.beni merak eden iyi dileklerde bulunan herkese binlerce teşekürler...beta hcg pozitif 247 çıktı.hamileyim...rüya gibi bişi.yani tüp bebek heyet raporumuz var.iğnelerimin hepsi dolapta.temmuz gibi başlıcaktık ama Rabbim nasip etti.yalnız şöyle bir problem var.kan değerimin artıp artmadığına bakacaklar 2 gün sonra..kanamam olduğu için doktorum büyük ihtimal düşük yapıosun dedi.o yüzden biraz sevincimiz kursagımızda kaldı.bu arada son adet tarihim 22 nisandı.bugün 30.günüm.değerim nasıl sizce kızlar?2 gün sonra artmış olur inş..
kan testinin sonucunu görmeden galiba inanamıcam... eşim de trafige takılmış gelemedi bir türlü..gelse de bir an önce hastaneye gitsek..eğer sonucum pozitifse demek ki morfolojinin 0 olmasının hiç bir anlamı yokmuş dicem.Rabbim OL DEYİNCE gerçekten de oluyormuş.bu arada flzask mercimegin sağlıkla büyür inş..
merhaba arkadaşlar.beni merak eden iyi dileklerde bulunan herkese binlerce teşekürler...beta hcg pozitif 247 çıktı.hamileyim...rüya gibi bişi.yani tüp bebek heyet raporumuz var.iğnelerimin hepsi dolapta.temmuz gibi başlıcaktık ama Rabbim nasip etti.yalnız şöyle bir problem var.kan değerimin artıp artmadığına bakacaklar 2 gün sonra..kanamam olduğu için doktorum büyük ihtimal düşük yapıosun dedi.o yüzden biraz sevincimiz kursagımızda kaldı.bu arada son adet tarihim 22 nisandı.bugün 30.günüm.değerim nasıl sizce kızlar?2 gün sonra artmış olur inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?