Hamileyimmmmmmmm
ayyyy ne güzel gözün aydın cnm :)) tek kesemi göründü sana 2 embiryo transfer edildi sanıyordum.. darısı kalp sesini duymana olsun cnm
sağoll cnmm ..darısı senin başına..evt cnm tek göründüü..
benim dün toplandi yumurtalar çok agrim vardi dün.42 tane toplandi.23 tanesi kullanıldı.kaç tane döllendi belli diil daha.heycanla bekliyoruz bakalım
Flzimmm Hadı nerdesın tatlı annecık bıze guzel haberler ver de mutlu et daaa
KIZLAR selam...bazı arkadaşlar beni bilir.bizde mayısta tüpe başlıcaktık.ama iş yerindeki durumlardan ertelemiştik.cts günü yani beklenen adet tarihimde kahverengi lekemn geldi.aha dedim.adet oldum.hatta tatile gitcez haftaya.iyi bari dedim.tatilden önce oldum dedim.denize rahat girerim dedim.cts pzr ve bugün az az kahverengi lekeler devam etti.adetim bir türlü sökmedi.bugün bi arkadaşım idrar testi yapsana dedi..aman ne yapacam dedi.israr etti.bende testi yaptım.bir de göreyim?çift çizgi!!!!!!!!!!!hayatımda ilk kez gördügüm için şaşı oldum sandım.başka bi testle tekrar yaptım o da çift çizgi..hüngür hüngür ağladım...eşimi aradım.o da pek tepki veremedi.işyerinde çünkü..benim duygularımla oynama şaka yapma dedi..en sonunda inandı tabi.ama benim hala kanamam var.eşimi bekliyorum.hastaneye gitcez şimdi.çok garip duygular içindeyim.teste inanmak istiiyorum.ama bir yandan da bebek yokmuş gibi geliyor.neyse akşama haber veririm.dua edin bana nolur...Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.amin
))çok sevindim naz aşılama topiğinden hatırlıyorum.. Bak tüp bebeksiz olmaz diyodun kendiliğinden oldu gördünmü ) Allah sağlıkla tamamını erdirsin inşallah bundan sonrasıda güzel gider.. Çok sevindim maşallah canım..
kan testinin sonucunu görmeden galiba inanamıcam... eşim de trafige takılmış gelemedi bir türlü..gelse de bir an önce hastaneye gitsek..eğer sonucum pozitifse demek ki morfolojinin 0 olmasının hiç bir anlamı yokmuş dicem.Rabbim OL DEYİNCE gerçekten de oluyormuş.bu arada flzask mercimegin sağlıkla büyür inş..
geldik teyzesiiiiiiii mercimeğimleeeeee
Bnm eşimin sperm hareket sayısının az olması sadece ilkinde 1 tane koydular 5.gun transferiydi olmadı .ara verdik iste bu ikinci 2gun olnuz transfer olalı 3.gun transferi 2 tane koydular ve 1.kalite aslında olumlu çok şey war ama ne bilim ilkinden dolayı kendimi kaptırmak istemiyorum sanırım 3gun daha yarıcam sonra işe gıdıcm nasip olursa.cunku daha one 12 gün edeyim we sürekli araştrmaktan kafayı yicektim düşünsene bebek battaniyesi bile örmuştum((( hayırlısı inş hepimiz için. 31 Mayıs test yapıcam işte
CANIM aradılar çok şükür değerim yükselmiş 11.gün 167 13.gün 440 iyi dedi.Allaha çok şükür.bakalım bundan sonrasıda allahın izni ile iyi olur.4 haziranda randevum var kıs ondanda para almıcaklarmışilaçlara devam sakın bırakma dedi acaba bunları kaçıncı aya kadar kullancam:44:öğrencez artık
Selam kızlarrrrrrrrrr..
biz bugün kesemizi gördükkk çok şükürrrrrrrrr..
elimde ultrason kağıdı sürekli bakıyorum mercimeğimeeeeeee
darısı sizlerin başınaaaaa:26:
selam kızlar, saat 11.50 itibariyle transferim yapıldı, iki adet embriyo transfer edildi, 30 Mayıs gebelik testi günü, dualarınızı eksik etmeyin, benimde dualarım sizlerle...
dinlenmeye başla cnm sende :))) ne kaldı ki çarşambaya)
KIZLAR selam...bazı arkadaşlar beni bilir.bizde mayısta tüpe başlıcaktık.ama iş yerindeki durumlardan ertelemiştik.cts günü yani beklenen adet tarihimde kahverengi lekemn geldi.aha dedim.adet oldum.hatta tatile gitcez haftaya.iyi bari dedim.tatilden önce oldum dedim.denize rahat girerim dedim.cts pzr ve bugün az az kahverengi lekeler devam etti.adetim bir türlü sökmedi.bugün bi arkadaşım idrar testi yapsana dedi..aman ne yapacam dedi.israr etti.bende testi yaptım.bir de göreyim?çift çizgi!!!!!!!!!!!hayatımda ilk kez gördügüm için şaşı oldum sandım.başka bi testle tekrar yaptım o da çift çizgi..hüngür hüngür ağladım...eşimi aradım.o da pek tepki veremedi.işyerinde çünkü..benim duygularımla oynama şaka yapma dedi..en sonunda inandı tabi.ama benim hala kanamam var.eşimi bekliyorum.hastaneye gitcez şimdi.çok garip duygular içindeyim.teste inanmak istiiyorum.ama bir yandan da bebek yokmuş gibi geliyor.neyse akşama haber veririm.dua edin bana nolur...Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?