canım hep aklimdaydin kötü bir şey cikmadigina sevindim inşallah daha iyi olacaksın
canım bende historaskopi oldum..aşılama tutmayınca doktorum tüp bebekten önce histeroskopi yapalım dedi.bebeğin tutunmasını artırmış oluruz bir sıkıntı varsa onu görmüş oluruz dedi..çünkü tüp bebek pahalı bir tedavi yöntemi hiç bir eksik bırakmamalıyız dedi..bizde siz öyle diyorsanız olalım dedik.bizdende 2.000 lira istedi..bizede fazla geldi ama başka doktora yaptırmayı düşünmedik çünkü buda tedavinin bir parçası içini kendi görmesi lazım ki daha uygun tadvi etsin diye doktorumuza yaptırdık..zaten çok küçücük bir parça almış içini yıkamış kısa süren bir ameliyat oldu..ve hastaneyle görüşüp bize 300 liralık indirim bile yaptı..hastalanınca gel dedi..zaten ameliyattan sonra bir hafta hafif kanamam oldu..sonra iki hafta geçti çok az kanamam geldi..gene gittim doktora ben regl oldum hadi başlayalım iğnelere diye..doktorum bana dedi ki..bak daha adet günümüz bile tam belli değil regl misin değil misin kaçıncı günü bunu bilmiyoruz..testle bunu anlayabiliriz ama ne gerek var dedi..bizim adet dönemi gibi elimizde kesin bir şey var dedi.hem yaşınız küçük başka şehirden gelmiyorsunuz zaman sıkıntınız yok dedei..Eğer ben bu ay tüp bebek yaparsam sana içim hiç rahat olmayacak dedi..biraz bekle hem uzun protokol uygulayalım hemde bir ay daha beklemiş olalım dedi..bugün lucrin iğnemin 8.sini vurdum..regl olmam lazım bugün yarın sonra muayene edip gonal f lere başlayacağız..
Yani tavsiyem çok bekleme ama en azından bir ay bekle..regl tarihini doğru hesaplamış olursun..ben doktoruma bu anlamda güveniyorum...asla para için yaptığını hissetmedim şimdiye kadar..başka doktor olsa yapar tutmazsa nasılsa gene yapacağım der incelemez..üstüne düşmez o kadar.inşallah hakkında hayırlısı olur canım
Canım gebelik aşın uğur getirsin sana inşallah..Çarşamba gününü ve sonrada test gününü hepimiz sabırsızlıkla bekliyor olacağız..Sana kocaman bol nazar boncuklu HAMİLE yazmayı nasip etsin rabbim..o güzel gönlün neşelensin..Baharla yazla birlikte meyvelerin oluşsun inşallah.Evinin neşesi gelsin baş köşeye kurulsun.Rabbim sana bir daha hiç negatif göstermesin..
Canım benim yaşimdi hastahanenin bekleme salonundayim o kadar meçhul bir bekleyiş icindeydim ki. Mesajini gördüm herhalde annem dışında kimse bu güne kadar benim için böyle yürekten dua etmemiştir gönlüm ferahladi dualarinla. Allah benim için dilediğin her şeyi senin için gerçek kılsın. Beni o kadar mutlu ettin ki
Evet katılıyorum arkadaşıma. Temiz kalbinle en güzel şeyleri hakediyorun arkadaşım MENAC...
Arkadaşlar özel mesaj yazamadığım için burdan yazıyorum. Biliyorsunuz ayın 18'inde endoskopi olacaktım. Bilgen arkadaşım da özel mesajla sormuştu. Endoskopi oldum. Rabbime hamdolsun kötü bişey çıkmadı. Evet hastayım ama ilaç tedavisi verdi. Yemek borusu kapakçığı kaçırıyormuş. Benim için dua eden, etmeyen bütün arkadaşlarıma çok tşk ederim. (Bilgencim özel mesaj yazamadım:))). Hala hakkım yok:)))). Rabbim hepinizin güzel dualarını kabul etsin. Allahım hepimize, hepinize başta sağlık versin...
benim dün toplandi yumurtalar çok agrim vardi dün.42 tane toplandi.23 tanesi kullanıldı.kaç tane döllendi belli diil daha.heycanla bekliyoruz bakalım
Sağol canım benimbu arada ilaç kullanıyorsun diye erteledin mi tüp bebegi. İki ay önce benim de midem seninki gibiydi stresten olmuş lütfen rahat ol inşallah şifa da bulacaksın bebegine de kavusacaksin. Iltifata alışık değilim siz böyle dedikçe utanıyorum ne yaptım ki ben burda aynı yolun yolcusuyuz. Biz birbirimizin halinden anlamazsak kimse anlamaz. Çok takiyorsun ondan olmuyor diyorlar aman boşver tadını çıkar bu günlerin bebek ayak bağı bak bana diyorlar. Gülüp geçiyorum yasamamis ki bilemez. Allah yasatmasin da
İnsan için en güzel hediye dostluktur. Onunla ilgilenmektir. Ben sizden bu hediyeyi aldım. Ne isterimki artık. Gerçekten çok samimi bir grup bence.Allah hepinizden razı olsun... Ama zor geçirdiğim bir ay oldu. Zannediyorum bir aydan beri hergün ağladım. O yüzden sizlere o ruh halimi yansıttım...Hakkınızı helal edin.. Midem beni bu kadar üzmeseydi zannediyorum yakınlarda tüp bebek tedavisine başlayacaktım. Ama şu an izne ayrılıp tatil yapmayı düşünüyorum. Sonrasında da nasip olursa bu ilaçlar uzun süre kullanılacaksa mide tedavimi tüp bebek tedavisinden sonraya ertelemeyi görüşeceğim. Ama tabi tatilde mide ilaçlarımı kullanacağım...
canim cok sevindim cok sukur.. hadi sende bu guzel mujdeyle toparlan artik tamammi. sana yakismiyordu o yazilar.. hayat harika kendini hayatin akisina birak :))) emin ol hakliligimi farkedeceksin :)))))
cnm katlanmıstır inşallah degerin ulasamadımda sana
Çok çok tşk ederim arkadaşım... Hastayım ama sanki yeniden doğmuş gibiyim. Sizlerle dertleşmek benim en çok ihtiyacım olan şeydi. Dualarınız için çok çok tşk ederim. Allah sizleride mutlu etsin inşallah... Sen zaten haklısında ben beynime söz geçiremiyordum tatlı arkadaşım...Nasip olursa izne ayrılıp tatil yapacağım... Sonrasında size laf yetiştirmeye devam:)))))))
Kızlarrrrr gebelik aşımı oldum embriyo transferi ile aynı
Selam kızlarrrrrrrrrr..
biz bugün kesemizi gördükkk çok şükürrrrrrrrr..
elimde ultrason kağıdı sürekli bakıyorum mercimeğimeeeeeee
darısı sizlerin başınaaaaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?