Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

selam arkadaşlar uzun protokolümün sonlarına yaklaşıorum muhtemelen çarşamba çatlatma iğnemi olucaM cumartesi de opu pazarteside ALLAH'ın izniyle inş transfer hayırlısı 3. tüp bebeğim inşallah bu sefer hayırlı sonuçlaar alır sağlıkla sıhhatle dünyaya getiririz ,,,

ALLAH ım hepimizin yardımcısı olsun

Kızdırmayayım zümremi İnşallah güzel olur her şey canım. Çarşamba senin de transferin var sanırım, az kaldı bebişlerine kavuşmana

Zümre mi ahaaa evettttt çarşambaya transferim var heyecanlıyım evimi temizledim çiçek gibi yaptım çiçeklerimi iyi ağırlayayım da beni sevsinler de bırakmasınlar bu sefer ya sanki aşık olduğum adam çokkkkk uzaklardan geliyor gibi hissediyorum

Çok tatlı bir heyecan gerçekten, biz de senin kadar heyecanlanıyoruz, inşallah bu defa bırakmayacak çiçeklerin seni, dualarımız seninle olacak canım.

hayırlı olsunnn canımmm inşallah duaların gerçekleşir pozitifi görüp sonuna kadar devam ettirirsin umarım listeye eklememi istersen bilgilerini yaz ekleyeyim canım, her şey gönlünce olsun

Çok teşekkür ediyorum arkadaşım desteğin bana güç verdi eğer bir sıkıntıyla karşılaşırsam ben de gerekeni yaparım ama ne gerek var tatsızlığa gerçi dereyi görmeden paçayı da sıvamamak lazım ama zaten kafaya çok takan bir insan olduğum için daha bişey olmadan her boyutuyla düşünmek durumunda kalıyorum bu da beni bu sürecin yanında yıpratıyor biraz Ben de Küplüce tarafındayım benim tek endişem bu konu oldu velilerime haber verdim bazı günler geç gelebileceğimi söyledim bazen raporlu olabilirim dedim ben geç geleceğim zamana kadar anasınıfı yardımcısı bakacak 2 hafta biraz sıkıntılı olabilir hastanem de biraz uzak okulum ters yerde biraz da vicdan yapıyorum öğrencilerimi boşlayacağım bunları yaşamaya onların hakkı yok diye düşünüyourmm of offfffff Şimdi bir de daha adet olamadım ya lucrinde beni mahvetti patlayacak bomba gibiyimm :))) Rabbim bugünlerimizi aratmasın

Anladım canım :) ama yine de bu kadar düşünme oluruna bırak sorun cikmayacak goreceksin. Sadece iki üç hafta uzak kalacaklar endişe etme toparlarsin sonra . Şimdilik kendini düşün...

iyi düşün iyi olsun canım...hakkında herşeyin hayırlısı olsun...

Selam kızlarrrrrrrrrr..
biz bugün kesemizi gördükkk çok şükürrrrrrrrr..
elimde ultrason kağıdı sürekli bakıyorum mercimeğimeeeeeee
darısı sizlerin başınaaaaa:26:

canim tekrardan gozun aydin simdiki sevincin daha bi baskadir cunku artik eminsin bebegin seninle:) darisi 10 gun sonra kalp atisina insallahhh... mercimeginle bizlere dua et bol bol ...bizimde dualarimiz sizinle....
bakma sen simdilik kucucuk olduguna annesi Allahin izniyle mercimegin gun gun buyuyup dunyalar guzeli bi bebek olarak annesinin kucaginda yer alacak insallahhh

Az önce çatlatma iğnemi yaptım kızlar, yolu yarıladım hayırlısıyla sanırım, heyecanlı günler başlıyor

Kızlar bilgisi olan warsa bir yardımcı olsa bizimle paylaşsa :))?????

Yatma konusunda cevap verdim canım. Belirti ise olmaz benim gebeligimde olmadı belirtiler altıncı günde başladı su gibi akintim ve kasiklarimdan bacaklarima vuran agrilarim oldu.

Ben geldımmmmm Nasılsınız arkadaşlar?
ben sizi 281.sayfada bırakmışım, sayfalar uçmuş uçmmuş, 40 sayfa öteye gıtmış.
Önemlı güzel haberlerı bana özet geçiverecek olan var mı?
Sevaba girersiniz

Şimdik şöyle flzask bebeğin kesesini gördü asyahayatin degeri arrti ve uc negatif sonucumuz var. Tedavisi başlayan çok listeye bakarsan boncuk dolu bu kadar galiba:44:

Şimdik şöyle flzask bebeğin kesesini gördü asyahayatin degeri arrti ve uc negatif sonucumuz var. Tedavisi başlayan çok listeye bakarsan boncuk dolu bu kadar galiba:44:

Aaa sahi ya ilk sayfaya baksam ya sağol arkadaşımmm
asyahayatın pozıtıf demek ha ayyy cok tebrık ederım ASYAHAYAT canım seni.. Sağlıkla kucagına al ınş.
Negatıf kımler bı bakayım, Allahım sabır versın..
sen ne yaptın peki? gebelik aşısı oldu gıbı bırsey okudum ama bebişler ne zaman gelıyor?

sa hnz başlmdım 24 ünde gdcm inşllh bi skntı çkmz başlyblrz sznde tedvi başlmş hayrlı olsn. inşllh sendn de gzl hbrlr alrz grş syfsndki liste baya işe yaryo keşke hrks blglrni tam olrk yazsa

Hayırlı olsun canım benim umut et ve pozitif olmayı unutma. Her şey güzel olacak inşallah. Ah ahhhh yarama tuz bastin sürekli hatirlatiyorum ama eksik bilgilerini yazmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…