Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Amin canım inşallah. Dediğin gibi ben de şu anda içinde çooookkkk geçen her şeyi yaşıyorum :) ozmofilik arkadaşımız var, onunla aynı merkezde tedavi oluyoruz biz. Öğrendiğim kadarıyla onun epey zor geçmiş işlem sonrası, bir yandan ona dua ediyorum inşallah bir an önce kendini toparlar diye bir yandan da ben de o kadar zorlanmam inşallah diye dua ediyorum. Hakkımızda hayırlısı bakalım, sen beni bir adım geriden takip edeceksin demek :) Heyecanlı olacak gün saymak

Slm arkadaşlar..progestan iğnesi kullanan varmı.. Bu iğne çok sancı yapıyor iğne yerinde zor oturuyorum.. Eşime kızıyorum sen çok mu sert yapıyorsun diye,iğneyi de incelttik ama nafile;( sizde de aynı şikayetler var mı..
Bir de benim transferimin 5.gecesiydi dün.. Tüm vücudum ateşim çıkacakmış gibi sızladı.. Gece de regl ağrısına benzeyen 10-15 de süren kasık ağrım oldu ama epey şiddetli..Regl oluyorum sandım..halen halsizliğim devam ediyor.. Benden 22 yumurta toplanmıştı Dr ohss riskin var demişti, e2 3300 çıktığı için çatlatma iğnesi yerine farklı bir iğne oldum.. Biraz korktum inşa yolundadır herşey.. Eşim belki yerleşmedik dedi.. Umarım öyledir, tünel kasıp kaçmaya çalışmasınlar da;P benzer şeyler yaşayan var mıdır..

Kızlaaaaar sonunda tedavıye basladım ılk ıgnelerımı vuruldum rabbıme hamdolsun

AYRA cımm canım tesekkur ederım benı unutmadın dualrınız sayesınde :):)

canım iğnemin tekini geçen perşembe vurdum bir de bu perşembe var acıtıyor o iğne ama benimki bir saatten geçti..sen gönlünü ferah tut inşaallah belirtidir onların hepsi :)... benim bugün kasıklarım ağrımaya başladı ben de çok korkuyorum regl olacağım pazartesiye kalamayacağım diye sonra rabbim hayırlısını ver deyip rahatlıyorum :) inşaallah hamişizdir de bunlar ondandır

gözlerin aydın hayırlı olsun canım benim cok sevindim... herzaman dualarımdasınız... ne zaman gitceksin tekrar canım ??

nasılsın gebelik nasıl gidiyor kan testini yeniledin mi, keseyi görmeye ne zaman gideceksin

ben o kadar çok üstünedüşmüyorum ikinci kez tahlil yaptırmadım keseyi gördük şimdilik 1 tane ama dr diğeride haftaya görünür şuan çok ii dedi canım Allah herkese nasip etsin seninde en kısa zamnda güzell haberlerini bekliyorumm

Hayırlı olsun bitanemmm başlamışsınn..tedavinee..
inşallah bundan sonrasıda su gibi geçipp güzel haberler vereceğin günler gelir.....:26:

Kızlar merhaba bugün transferimin 10.günü dayanamayıp test yaptım.Değerim 30 çıktı.Çok mu düşük şimdi ben hamilemiyim anlamadım

İnşallah öyledir canım ya Allahım hepimizin yüzünü güldürsün.. Hafif ateşim de var bakalım hayırlısı olur inş.. Benim iğne hergün bi de kabuss.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inş..

sonucu negatif olan arkadaşlarım.nolur üzülmeyin.Rabbim hepimizin bebeklerine bir doğum saati günü koymuş.o gün gelmeden olmuyor.ben de çok aşamalardan geçtim.tüp bebek için beklerken (inşallah devamı gelir) hamile olduğumu öğrendim.demek ki vakit bugünmüş.ondan önce ne yapsak olmuyormuş.benim eşimde şiddetli morfolojik bozukluk vardı.yani morfolojisi sıfırdı.normal şekilli sperm yoktu.ama Rabbim OL DEDİ bi kere..
sizlere minik bir tavsiyem daha var.ben bu süre içerisinde meryem suresini okuması için kayınvalideme söylemiştim.41 gün arka arkaya okunuyor.her gün bir tane.arada adet olduğum için arka arkaya okuma olanağım yok die o okudu.daha 21. günkü sureyi okumuştu ki benim güzel haberim geldi..nolur sizde okuyun.herşeyin gücü dua.Allahtan başka sığınacak kapı yok.yarın kan testimi tekrarlıcam.dua edin değerim düşmesin.Anne olmak isteyen herkesin kucakları çifter çifter dolsun inşallah

bekleme aşamasındayken ben de devlette yadırdım crione jeli ve bantları, normalde 140 lıra tuttu.reçeteyle 20 lıra.yazdırabılırsın.
senı tebrık etmıştım canım ama görmedın sanırım. yıne tebrık edeyım
sağlıkla kucagına al arkadasım
tam 2,5 kutu kullandım. 26 tane yumurtam oluştu. muhtemelen 3 kutu yeterlı olur canım. agrı kesıcı kullanabılırsın ama toplandıktan sonra kullan.cunku o gun senı uyutacakları ıcın zaten aç gıdıyorsun. su da ıcmıyorsun. toplandıktan sonra da iğne yapılyr zaten agrıyı azaltmak ıcın.
Maalesef kan tahlili 1,29 çok üzgünüm ama Rabbim hayırlısını versin tez vakitte((
gecen ay aynı sey başıma geldıgı ıcın, senı cok cok ıyı anlıyorum. kuru kuruya üzülme deyınce olmuyor bılıyorum.
Allahım sabır versın canım, toparlanman ıcın kudret versın...

Kızlar merhaba bugün transferimin 10.günü dayanamayıp test yaptım.Değerim 30 çıktı.Çok mu düşük şimdi ben hamilemiyim anlamadım

17 ve üstü hamıle sayılıyor, tebrık ederım hamılesın.Hayırlısıyla kucagına alırsın ınş

Hayırlı olsun bitanemmm başlamışsınn..tedavinee..
inşallah bundan sonrasıda su gibi geçipp güzel haberler vereceğin günler gelir.....:26:

saoll guzel annemm bnm guzel dıleklerın ıcın ıns dedıgın gıbı gelır gecer bu gunler ılerde tebessumle anarız hepbırlkte ıns

gözlerin aydın hayırlı olsun canım benim cok sevindim... herzaman dualarımdasınız... ne zaman gitceksin tekrar canım ??

saoll tatlımmm darısı senın basına ınss cumartesı cagırdı sabah 10 da randevum ıns doktordan 2 tane ıstedım hayır dedı 1 tane transfer edıcekler hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…