Maalesef kan tahlili 1,29 çok üzgünüm ama Rabbim hayırlısını versin tez vakitte((
merhaba canım dünkü kontrolde 18mm çıkmış yumoşlarım gonal f e gerek kalmadı.bugün 21mm olmuşlar 20 kadar çok sağlıklı yumoşum varmış kan değerlerim her şey normal.bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam yumurta toplama perşembe sabahı.çok heyecanlıyım.çok korkuyorum içinde çoooookkk geçen her şeyi yaşıyorum:)
seninde yumurta toplama yarın sanırım beraber gün sayıcaz Allah kısmet ederse...Allah kucagımızı boş bırakmasın cümlemizin inşallah.sen nasılsın canım moralin nasıl?
Maalesef kan tahlili 1,29 çok üzgünüm ama Rabbim hayırlısını versin tez vakitte((
Kızlaaaaar sonunda tedavıye basladım ılk ıgnelerımı vuruldum rabbıme hamdolsun
AYRA cımm canım tesekkur ederım benı unutmadın dualrınız sayesınde :):)
Slm arkadaşlar..progestan iğnesi kullanan varmı.. Bu iğne çok sancı yapıyor iğne yerinde zor oturuyorum.. Eşime kızıyorum sen çok mu sert yapıyorsun diye,iğneyi de incelttik ama nafile;( sizde de aynı şikayetler var mı..
Bir de benim transferimin 5.gecesiydi dün.. Tüm vücudum ateşim çıkacakmış gibi sızladı.. Gece de regl ağrısına benzeyen 10-15 de süren kasık ağrım oldu ama epey şiddetli..Regl oluyorum sandım..halen halsizliğim devam ediyor.. Benden 22 yumurta toplanmıştı Dr ohss riskin var demişti, e2 3300 çıktığı için çatlatma iğnesi yerine farklı bir iğne oldum.. Biraz korktum inşa yolundadır herşey.. Eşim belki yerleşmedik dedi.. Umarım öyledir, tünel kasıp kaçmaya çalışmasınlar da;P benzer şeyler yaşayan var mıdır..
İyiyim canım zaman geçti ve biz bu sürece kadar geldik. Hayırlı olsun. Benim de testlerim iyi çıktı işte yarin öğleden sonra transferim var
nasılsın gebelik nasıl gidiyor kan testini yeniledin mi, keseyi görmeye ne zaman gideceksin
canım iğnemin tekini geçen perşembe vurdum bir de bu perşembe var acıtıyor o iğne ama benimki bir saatten geçti..sen gönlünü ferah tut inşaallah belirtidir onların hepsi :)... benim bugün kasıklarım ağrımaya başladı ben de çok korkuyorum regl olacağım pazartesiye kalamayacağım diye sonra rabbim hayırlısını ver deyip rahatlıyorum :) inşaallah hamişizdir de bunlar ondandır
Kızlar merhaba bugün transferimin 10.günü dayanamayıp test yaptım.Değerim 30 çıktı.Çok mu düşük şimdi ben hamilemiyim anlamadım
bekleme aşamasındayken ben de devlette yadırdım crione jeli ve bantları, normalde 140 lıra tuttu.reçeteyle 20 lıra.yazdırabılırsın.kıslar günaydın.kıslar ya bu jelleri ve bantları devlet hastanesinde 3 aylık kullanım için yazdırıp alabilirmiyis acaba:44:bir kutusu 75 tl bir hafta gidiyo 12.haftaya kadar kullancan dedi doktor.bende sizlere sorayım dedim sizler nasıl yapıyorsunuz.
tam 2,5 kutu kullandım. 26 tane yumurtam oluştu. muhtemelen 3 kutu yeterlı olur canım. agrı kesıcı kullanabılırsın ama toplandıktan sonra kullan.cunku o gun senı uyutacakları ıcın zaten aç gıdıyorsun. su da ıcmıyorsun. toplandıktan sonra da iğne yapılyr zaten agrıyı azaltmak ıcın.Kızlarr merhaba. Arada gelip sorular soruyorum bu ay başlamadığım için aranızda da yer alamıyorum ama rada gelip okuyorum.
Şimdi ben de pco var geçen hafta dr gittim muayene falan. Yaklaşık olarak kaç kutu iğne gider pco olanlara. Eczane var tanıdıkta ona göre konuşucaz stok yapsın diye hemen bulunmuyor çünkü. 2-3 kutu bulunuyor genelde ellerinde yoksa getirtiyorlar. Gerçi sorun yaşamayız sonuncuyu vuracağım gün bile söylesem öbür güne ayarlarlar ama merak ettim bir de kaç doz vuruldunuz aşağı yukarı yani herkeste farklı oluyor ama. Yumurta toplamaya giderken ağrı kesici aldınız mı sakınca var mı bende pco olduğumdan fazlaca toplanacağını söyledi doktorum parol minoset tarzı içsem zararı olur mu çok sancı oluyor mu. Daha temmuzda yapılacak benim çok var.
gecen ay aynı sey başıma geldıgı ıcın, senı cok cok ıyı anlıyorum. kuru kuruya üzülme deyınce olmuyor bılıyorum.Maalesef kan tahlili 1,29 çok üzgünüm ama Rabbim hayırlısını versin tez vakitte((
Kızlar merhaba bugün transferimin 10.günü dayanamayıp test yaptım.Değerim 30 çıktı.Çok mu düşük şimdi ben hamilemiyim anlamadım
Hayırlı olsun bitanemmm başlamışsınn..tedavinee..
inşallah bundan sonrasıda su gibi geçipp güzel haberler vereceğin günler gelir.....:26:
hadi hayırlı olsun canım kaliteli bol embriyoların olur inşaallah
gözlerin aydın hayırlı olsun canım benim cok sevindim... herzaman dualarımdasınız... ne zaman gitceksin tekrar canım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?