Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

İçme bence canım. Embriyo naklinden sonraki ohss gebelik belirtisiymis inşallah senin de öyledir

Gunaydin canim...Tedavin hayirli olsun.Bu ohss durumlarinda bol su icmenin ve protein agirlikli beslenmenin iyi oldugunu soyluyorlar..Sanirim daha transferin olmadi o yuzden oksuruk surubunun bi zarari olacagini dusunmuyorum..Icin rahat etsin diye once bi doktoruna sor istersen...Bide sabah ac karnina bi tatli kasigi bal ile cok az karabiberi karistir ye oksurugu biraz rahatlatiyor....Gecmis olsun arkadasim...

aaaaa, sağlıkla kucagına alırsın ınş canım
kanaman durur umarım, ınş tutunur bebegın sana.

günaydın canım,tedavın başlayacak demek. Ben 4 gün yoktum hızınıza yetışemedım. Şanssızlık dıye dusunme, her işte bır hayır vardır

inşallah canım inşallah benimde sonucum güzel olur bu hafta geçmek bilmiyor çok heyecanlı bir bekleyiş içindeyim :)hamilelik testini yaptırdıktan kaç hafta sonra keseyi görmek için gidiliyor ve kalp atışı kaç hafta sonra duyuluyor acaba ?

Kizlar nasilsiniz ...Umarim herkesler iyidir.Insallah bol pozitifli gunler bizi bekliyordur..
MENACCC yarin bebislerini alican dimi gobisine Allahim ne guzel bi duygu onlarin varligini hissetmek.Bana doktor ilk denemede ultrason resimlerini vermistide ope koklaya yatiyodum hep...Canim insallah sana sımsıkı tutunsunlar..Oh misss gibi anne gobisi yatsinlar iste daha ne istiyolar:)))Selam soyle gelime elini gobise koy deki"Onu cok ozledik bekletmesin bizi "Allah yar ve yardimcin olsunnn...Melegin yada Meleklerin seninle olsun Kaderdasim...

menaccım 2 gündür siteye giremiyordum aşın yapılmış ve yarın hayırlısı ile transferin yapılacak inşallah güzel ve zor bekleyiş başlıyacak sonrada burada güzel haberlerinle çiftetelli oynayacağız inş. :)hep olumlu düşünelim hep olumlu olsun

hayırlı olsun inşallah bebişin sımsıkı tutunsun sana

öncelikle rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın kuycaklarımızı boş bırakmasın. Arkadaşlar elinde tedaviden fazla kalan açılmamış gonal f 450 olan varmı. Varsa bana acil bilgi verirseniz ücretlide alabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum çok acil lazım

inşallah herşey yolundadır tedavine başlarsın hayırlısıyla

rabbim yardımcın olsun inşallah çabalarının karşılığını bebişini versin rabbim

slm kızlar bernimde dün yumurtalarım toplandı 14 tane sonrasında bayagı sancım oldu ama şimdi iyiyim çok şükür perşembe günü inşallah transferim olacak sonrada en heyecanlı bekleyiş anı başlayacak benim için rabbim hepimizin muradını versin inşallah

bizde de erkek faktörü ankara gen art ilk denemede tuttu

maşallah ne güzel canım..ben başkent üniversitesinde ankarada yaptırdım 2 kere olmadı bu sefer İstanbul istiyoruz bakalım hayırlısı... Rabbim yavrunu sag salim kucağına almayı nasip etsin canım...

kıslar günaydın.kıslar ya bu jelleri ve bantları devlet hastanesinde 3 aylık kullanım için yazdırıp alabilirmiyis acaba:44:bir kutusu 75 tl bir hafta gidiyo 12.haftaya kadar kullancan dedi doktor.bende sizlere sorayım dedim sizler nasıl yapıyorsunuz.

testten 3 gün sonra gittim caım birde 1 hafta sonraymış

Kızlarr merhaba. Arada gelip sorular soruyorum bu ay başlamadığım için aranızda da yer alamıyorum ama rada gelip okuyorum.

Şimdi ben de pco var geçen hafta dr gittim muayene falan. Yaklaşık olarak kaç kutu iğne gider pco olanlara. Eczane var tanıdıkta ona göre konuşucaz stok yapsın diye hemen bulunmuyor çünkü. 2-3 kutu bulunuyor genelde ellerinde yoksa getirtiyorlar. Gerçi sorun yaşamayız sonuncuyu vuracağım gün bile söylesem öbür güne ayarlarlar ama merak ettim bir de kaç doz vuruldunuz aşağı yukarı yani herkeste farklı oluyor ama. Yumurta toplamaya giderken ağrı kesici aldınız mı sakınca var mı bende pco olduğumdan fazlaca toplanacağını söyledi doktorum parol minoset tarzı içsem zararı olur mu çok sancı oluyor mu. Daha temmuzda yapılacak benim çok var.

nazzzzzcımmm :) canım yaaa çok sevindim... inan ki sana çok dua ediyordum..:) şimdi 49: yatsaktan hiç çıkma işe de gitme :)... demek ki her şeyde bir hayır varmış rabbim isteyince her şey oluyormuş :) inşaallah değerde sıkıntı olmaz sen gönlünü ferah tut

Hımm protein nerdeyse yemiyorum vitaminlerden heralde sürekli karbonhidrata dayanıyorum tamam canım saol proteine ağırlık veriyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…