Günaydın kızlar yeni katıldım aranıza bende öncesinde bir tüp bebebeğim bir de dondurulmuş transferim oldu ilkinde 7+ 5 te düşük yaptım dondurulmuşlar da kimyasal gebelik yaşadım bu da üçüncüsü pazar günü yumurtalarım toplandı karnım şişti her yemekten sonra da patlayacakmış gibi oluyor gece dayanamadım artık doktorumu aradım ohss olabilirmi diye çok az bi su toplanması olmuş önemli değil bu dedi bu arada illet bi öksürük başladı öksürükten dolayı da ağrı yapıyor sanki ne dersiniz kızlar bi öksürüp şurubu içsem mi şu aşamada bi zararı olur mu???
Günaydın kızlar yeni katıldım aranıza bende öncesinde bir tüp bebebeğim bir de dondurulmuş transferim oldu ilkinde 7+ 5 te düşük yaptım dondurulmuşlar da kimyasal gebelik yaşadım bu da üçüncüsü pazar günü yumurtalarım toplandı karnım şişti her yemekten sonra da patlayacakmış gibi oluyor gece dayanamadım artık doktorumu aradım ohss olabilirmi diye çok az bi su toplanması olmuş önemli değil bu dedi bu arada illet bi öksürük başladı öksürükten dolayı da ağrı yapıyor sanki ne dersiniz kızlar bi öksürüp şurubu içsem mi şu aşamada bi zararı olur mu???
aaaaa, sağlıkla kucagına alırsın ınş canımmerhaba arkadaşlar.beni merak eden iyi dileklerde bulunan herkese binlerce teşekürler...beta hcg pozitif 247 çıktı.hamileyim...rüya gibi bişi.yani tüp bebek heyet raporumuz var.iğnelerimin hepsi dolapta.temmuz gibi başlıcaktık ama Rabbim nasip etti.yalnız şöyle bir problem var.kan değerimin artıp artmadığına bakacaklar 2 gün sonra..kanamam olduğu için doktorum büyük ihtimal düşük yapıosun dedi.o yüzden biraz sevincimiz kursagımızda kaldı.bu arada son adet tarihim 22 nisandı.bugün 30.günüm.değerim nasıl sizce kızlar?2 gün sonra artmış olur inş..
Günaydın canlar sabah 8 15 vapuruna bınıp ıstanbla gıdıcektık ama butun sansızlıklar bızı buldu sabah hıc bır mınıbus bızı almadı ferıbota yetısemedk sımdı oturduk 9 30u beklıyoruz gune şansızlıklarla basladık ıns boyle devam etmez buarada hepınıze gunaydın
hiç böyle düşünme doğru dürüst yatmadım hep ayaktaydım 8 kat inip çıkmak zorunda kaldım transferin 4.günü ve benim hiç ağrım yoktu şimdi hamileyim keseyide gördüm düşük tehlikem bile yokmuş:))
hep tutucağını düşündüm ii düşün ii olsunnn...
selam arkadaşlar uzun protokolümün sonlarına yaklaşıorum muhtemelen çarşamba çatlatma iğnemi olucaM cumartesi de opu pazarteside ALLAH'ın izniyle inş transfer hayırlısı 3. tüp bebeğim inşallah bu sefer hayırlı sonuçlaar alır sağlıkla sıhhatle dünyaya getiririz ,,,
ALLAH ım hepimizin yardımcısı olsun
canlarr yarın sabah saat 10 da randevum var allahın izniyle bende artık tedaviye başlamak istiyorum
ne olur dua edin
gecen ay e2 im yüksek çıktıgı için iptal olmuştu inş düşmüştür...
ha bide ilaç kullandım ya bir ayda düşmüşmüdür????????
Selam kızlarrrrrrrrrr..
biz bugün kesemizi gördükkk çok şükürrrrrrrrr..
elimde ultrason kağıdı sürekli bakıyorum mercimeğimeeeeeee
darısı sizlerin başınaaaaa:26:
Yarın transferim var dua edin kızlar... Saat 11:30 da istanbul tüp bebek merkezi aret kamar yapıcak.. Hayırlısı olsun hakımızda inşallah...cok fasla bakamıorum topiğe hamile olnlara tebrikler negatiflere ise rabbim tez zamnda yüzlerini güldürsün insallah..
bizde de erkek faktörü ankara gen art ilk denemede tuttu
inşallah canım inşallah benimde sonucum güzel olur bu hafta geçmek bilmiyor çok heyecanlı bir bekleyiş içindeyim :)hamilelik testini yaptırdıktan kaç hafta sonra keseyi görmek için gidiliyor ve kalp atışı kaç hafta sonra duyuluyor acaba ?
merhaba arkadaşlar.beni merak eden iyi dileklerde bulunan herkese binlerce teşekürler...beta hcg pozitif 247 çıktı.hamileyim...rüya gibi bişi.yani tüp bebek heyet raporumuz var.iğnelerimin hepsi dolapta.temmuz gibi başlıcaktık ama Rabbim nasip etti.yalnız şöyle bir problem var.kan değerimin artıp artmadığına bakacaklar 2 gün sonra..kanamam olduğu için doktorum büyük ihtimal düşük yapıosun dedi.o yüzden biraz sevincimiz kursagımızda kaldı.bu arada son adet tarihim 22 nisandı.bugün 30.günüm.değerim nasıl sizce kızlar?2 gün sonra artmış olur inş..
ayyy inşalah menac inşallah:))))içmeyeyim sütle bal yapiyim o zaman tamam.İçme bence canım. Embriyo naklinden sonraki ohss gebelik belirtisiymis inşallah senin de öyledir
Gunaydin canim...Tedavin hayirli olsun.Bu ohss durumlarinda bol su icmenin ve protein agirlikli beslenmenin iyi oldugunu soyluyorlar..Sanirim daha transferin olmadi o yuzden oksuruk surubunun bi zarari olacagini dusunmuyorum..Icin rahat etsin diye once bi doktoruna sor istersen...Bide sabah ac karnina bi tatli kasigi bal ile cok az karabiberi karistir ye oksurugu biraz rahatlatiyor....Gecmis olsun arkadasim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?