Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Nazzz tebrik ederim canım inşallah sonuna kadar gidecek savaşçı bebegin...
Nilll çok teşekkürler sevgili dunurum beraber güzel haber almayı ve vermeyi nasip etdin güzel mevlam iyi bakacağım güzel gelinine
Kartela evet canım sonunda bu günleri gösterdi rabbim hamilelik haberlerini paylastigimiz günleri de gösterir inşallah
Bizim kızlarrrrr hepinizi kocaman öpüyorum tekrardan bereketli bir topik olmasını diliyorum

Ne yaptın canım, nasıl geçti bugün kontrolün?
merhaba canım dünkü kontrolde 18mm çıkmış yumoşlarım gonal f e gerek kalmadı.bugün 21mm olmuşlar 20 kadar çok sağlıklı yumoşum varmış kan değerlerim her şey normal.bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam yumurta toplama perşembe sabahı.çok heyecanlıyım.çok korkuyorum içinde çoooookkk geçen her şeyi yaşıyorum:)
seninde yumurta toplama yarın sanırım beraber gün sayıcaz Allah kısmet ederse...Allah kucagımızı boş bırakmasın cümlemizin inşallah.sen nasılsın canım moralin nasıl?

menacım sen nasılsın?aşın yapılmış sanırım transferin ne zaman..tahlillerde falan sorun yok dimi canım..

Naaaaaazzz ayyy inanamiyorum cok sevindim..kiz sen tup icin butun hazirliklari yap, igneler ilaclari dolaba koy, sonra da kendiliginden hamile kal..hay masallah barekallah. Okuyunca inanamadim Rabbimin mucizesi..gercekten cok sevindim canim ya Allah tamamina erdirsin. Insallah degerin de yukselir, guzel bir hamilelkk, kolay bir dogum gecirirsin canim.

Bende mayıs yolcusuyum bayanlar.. forumları okurum ama genelde yazmam.. bende artık yazayım dedim açıkçası stresten kendimi yemek üzereyim ( cuma günü opum var çok stresliyim yine olmayacak diye benim 3. denemem çünkü (

arkadaşlar benim pazar günü 42 tane yumurtam toplanmıştı hatırlarsanız ama sadece 8i döllenmiş ve 4ü birinci kalite.benim iki gündür karnım patlıcak gibi gece tek tarafıma yatabiliyorum sadece doktor 5 litre su içceksin dedi içemezsen şırıngayla biz sıvı vercez dedi,yoksa ağrı ve şişlik artar dedi,içtiğim halde rahat diilim ya.transfer günü bakcaklarmış kan değerlerime fln bi de kendimi daha kötü hissedersem nefes almakta zorlanma fln olursa transfer ertelenirmiş.başına böyle bişi gelen varmı ohss denilen şey bu mu??

Allah yardımcın olsun.gönlünü ferah tut her şey güzel olur inş güzel haberlerini duyalım

Maalesef kan tahlili 1,29 çok üzgünüm ama Rabbim hayırlısını versin tez vakitte((

canım sözün bittiği cümlelerin boğazımıza düğüm oldugu aşamadayız malesef..bu sadece tedavinin sonu,yeni umutların başlangıcı..üzülme demek saçma ama yıpratma kendini...en kısa zamanda güzel haberlerini de alacagız ben inanıyorum.Allah yardımcın olsun gücünü artırsın inşallah

Merhaba canim hosgeldin aramiza.bende senin gibiydim okurdum ama pek yazmazdim. Buraya yaziyorum cunku benim gibi hisseden beni anlayan arkadaslarla konusup paylasarak stresi en aza indirmeye calisiyorum. Ben haziran ayinda baslayacagim tedaviye nasipse..bu surec maddi manevi zor birsurec Allahhepimize yardim etsin. Stres yapmamaya calis bak sen,tedaviyi yarilamissin.bizden once guzel haberler vereceksin insallah..

menacım sen nasılsın?aşın yapılmış sanırım transferin ne zaman..tahlillerde falan sorun yok dimi canım..

İyiyim canım zaman geçti ve biz bu sürece kadar geldik. Hayırlı olsun. Benim de testlerim iyi çıktı işte yarin öğleden sonra transferim var

Maalesef kan tahlili 1,29 çok üzgünüm ama Rabbim hayırlısını versin tez vakitte((

merhaba sizi şuan o kadar iyi anlıyorumki size söylenecek söz yok. çünkü bu durumun tesellisi yok kendimden biliyorum ve bu durumu 2 kere yaşadım. Size tavsiyem maddi, manevi toparlanana kadar biraz dinlenin ama asla vazgeçmeyin. Anne olmak hepimizin hakkı arkadaşlar hepimiz için duacıyım Allah yardımcımız olsun...

hoşbuldum canım :)) aynen canım maddi manevi yıprandık maalesef ( benim 3. denemem ve Allah izin verirse 24 mayıs bu cuma opum var. elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum ama nafile ( ama yinede vazgeçmicem

Merak etme canımbu durumu yaşayan çok kişi var. Senin sağlığın daha önemli şimdi çünkü ohss iken hamile kalirsan ohss artar hastahanelik olursun bu yüzden ertelenebilir demiş. İnşallah transfer günü her şey yolunda gider ve gerek kalmaz canım inşallah

inşallah,ertelenmesi sorun diil zaten geç olsun güç olmasın...

canım nasılsın naptın??? doktor ne dedi??? inş bu sefer başlarsın tedaviye... Rabbim yardımcın olsun

Canim Sana sadece sabir diliyorum...Uzulme diyemem iki kere yasamis biri olarak...Ama hic biseyin sonu deil kendini toparladiginda yeniden deneyeceksin.Belkide mucizen ansizin gelecek...Bizler ozel ve guclu kadinlariz.Bunca seye herkes gogus geremez..

nasılsın gebelik nasıl gidiyor kan testini yeniledin mi, keseyi görmeye ne zaman gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…