Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

11 yıllık evliyim 2006 yılına kadar çocuk istemem rahmen gebelik bir türlü oluşmadı ve 2006 yılında doktora gitmeye karar verdik. Bende eşimde hiç bir sorun çıkmamasına rahmen gebelik oluşmuyordu. Doktorum aşılama yapmaya karar verdi 3 aşılamam denememiz negatifle sonuçlandı. Daha sonra 2012 yılına kadar ara verdim doğal akışına bıraktım herşeyi 2012 yılında tekrar doktora gittiğimizde tüp bebek yapmaya karar verdik. Ocak 2012 de tahliller yapıldı sonuçlar iyi çıktı iğnelere başladık 10 adet yumurta toplandı ve fazla uzatmadan beklenen mutlu son ikizlerime hami,le olduğumu öğrendim. O mutluluğu anlatamam anca yaşayan bilir yaşamayanlarada rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin. Daha sonra kalp atışları dünyada hiç bir ses o kalp atışları kadar bana güzel gelmedi. Ve cinsiyetleri biri kız biri erkek ve 20 temmuz 2012 de erken doğum sonucu bebeklerim cennete gittiler bunu kimseye rabbim yaşatmasın evlat acısı gibisi yok. 2. Denememi kasım 2012 de denedik sonuç olumsuz ve şimdi 3. Denememi bu ay yapacağız rabbim yar ve yardımcımız olsun bu dünyadan hiç bir kadını analık duygusu tatmadan almasın ana olan kimseyede evlat acısı göstermesin rabbim bizleri ol diyan kullarından nasip etsin.
Benim hala umudum var..................

canım çok ama çok sağol rabbim bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah en kısa zamanda.kusura bakma olurmu görmemişim malum kafa bi milyonsende burdaydın jinemed murat beyi düşünebilirsin tedaviye başlıyacağın zaman.rabbim hemencik versin bekletmesinçok bekledim hep özledim dua ettim çok şükür rabbim verdi bundan sonrasının devamınıda güzel olur inşallah allahın izni ile.bakalım 4 haziranda kese görmeye gitcem inşallah herşey hakkımda hayırlısı olur.

Destek veren herkese teşekkürler kızlar hepinizi öperim Rabbim hepinizin ve tabiiki benimde en kısa zamanda yüzünü güldürsün dua edicez herzamanki naapalım birisi şöyle birşey söyledi ki beni ağlattı bu söz bazı şeyler okadar değerlidir ki dualarla dileklerle yalvarmalarla gelir... O çok daha özel ve kıymetlidir...

yaşadıkların çok zor allah bir daha acı yaşatmasın inşallah 3. denemen son olur bebeğinekavuşursun sağlıklı bir şekilde kucagınada alırsın

Negatif sonuçları okudukça benim korkularım artıyor, Allahım hepimize bir kez olsun anne olmayı nasip etsin. sende üzülme elbet birgün sende kucağına alırsın ve bu günleri sadece bir anı olarak hatırlarsın

saoll tatlımmm darısı senın basına ınss cumartesı cagırdı sabah 10 da randevum ıns doktordan 2 tane ıstedım hayır dedı 1 tane transfer edıcekler hayırlısı artık

Amin inş canım..olacaksa 1e 2ye bakmaz tatlım.. benimde ilk seferde 1 tane koymuşlardı ki bu yasa gereği böyle...
sen pozitif düşün sonucunda pozitif olsun inş :)

Amin inş canım..olacaksa 1e 2ye bakmaz tatlım.. benimde ilk seferde 1 tane koymuşlardı ki bu yasa gereği böyle...
sen pozitif düşün sonucunda pozitif olsun inş :)

evet tatlım oyle dusunmeye calısıyorum oylede olur ıns bnmde sızlerınde rabbım daha buyuk acılar yasatmasın daha buyuk kederler dertler vermesın halımıze hamd edelım

Canım ya:18: o iğne çok ağır ben de kullandım ilk denemede kolay dagilmadigi için içerde yumru gibi topalaklar olusmustu. Eşine söyle igneyi yavaş yavaş yapsın yani aniden enjekte etmesin. Bir de buzla ya da kolonyayla ov yerini ki iğne dagilsin. Ağrı normal inşallah bebeklerin yerleşme kazılaridir senin dediğin gibi kaçış değil

evet tatlım oyle dusunmeye calısıyorum oylede olur ıns bnmde sızlerınde rabbım daha buyuk acılar yasatmasın daha buyuk kederler dertler vermesın halımıze hamd edelım

Sabırsızim benim bak başladın sen de hayırlı uğurlu olsun canım benim. Allah bebeginle beraber büyümeyi nasip etsin. Çok isterdim cocuklarimla aramda yaş farkı olmasın diye. Senin öyle olacak Allahin izniyle

Hoş geldin canım. Kurdugun hayallerin gerçekleşmesi ve tekrar elinden alınması çok zor ancak tahmin edebiliyorum. İnşallah en kısa zamanda yaralarını saracak evlatlarina kavusursun.

selam kızlar yazılarınızı az çok okumaya çalışyurm ve sizi çok iyi anlıyorum hepimiz anne olmak içn elimizden geleni yapıyoruz bizimde kaderimiz bu çok şkr tedavi olabiliyoruz birçok kişi tüp bebek merkezinden bebeginz olmaz ugraşmayın dye dönüyor bunu yaşamak dünyanın en acı duygusu elbet ... bugn arkdaşlarımdan bir kaçının 2. bebeklerine hamile kaldıklarını duydum ben tüp bebek içn biraz ön yargıyıdım doğal olsun istemişttim aama artık dayanamıyorum etrafımda bebekleri görnce benm ve eşimn onlara imrenerek baktığımızı görünce artık yeter dedim neyin inadını yaşıyrum ki ben doğal olmucak işte!!!! her gün düşünmekten saçlarımız beyazladı eşimle hiç bir sorun yokkken olmaması da dahada insanı üzüyor bi sebeb olsa tamam dicem ama yok haftaya gdyrum bebegime kavuşmaya inş bu kez olucak için kıpır kıpr düşündükçe yaşayacagım aşamalrı heyacanlanıyorum yeter ki bir evladım olsun her acıya katlanmaya razıyım bir kereck o kokusunu içime çekiyim ... her dakika her saniye dua ediyrum isteyen herkeseee ... allah yardımıcımz olsun.... içimi dökmek istedim burada birbirimize destegimi eksik etmeyelim bizi bizden başka kimse anlamaz .....

Olur Allahın izniyle tatlım sen içini ferah tut.. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin..Amin canım şükür sağlığımız sıhhatimiz yerinde. huzurunda varsa tamamdır.. bide yavrularımız oldu mu inş mutluluğumuz ikiye katlanır :))

Seni çok iyi anlıyorum hemen hemen hepimizin yaşadığı duygular bunlar. Her şey gönlüne göre olur inşallah. Zor bir süreç ama sonunda anne baba olmak varsa inan değer. Bizim de kucaklarimiz dolacak inşallah. Şükür ettiğin şeylere inan ben de her gün sukrediyorum.

Bu arada listeye eklememi istersen bilgilerini yaz ekleyeyim canım.

aşılama içinde yapmam olmaz demiştim ama olmuyrsa olmuyrdur vardır bir sebeb rabbim bunu uygun görüyr demek önce çok korktum hormon almaktan yoruldum ama evimde bir bebek sesi istyrum artık kendi evladıma bakmak öpmek istyrum ve kararımı keisn verdim tüp bebek yapcaz .. kabulenmek zor oldu ama rabbim hayrlısnı versin hepimiz için ... çok şükür bugnümüzee imkanımız var .... yaşım geçmeden imkanlarmız kısıtlanmadan yapalım artık .. zor olan sadece beklemek olcak ...onada alıştık artık :)

amin inş. bize de nasıp olur
sizin doktor aklımda, bir de yekzebanın doktoru cepte ne zaman ki toparlandık o zaman görüşmeye gıdebılırım.

sakın pozitifi aldı bizi unuttu diye düşünmeyin çok üzülürüm bayağı yeni gelen arkadaşımız olmuş kızlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun allah hepinizin yüzünü güldürsün.. ben bu hafta da evdeyim yatmaktan başka birşey yapmıyorum inanki..biazr koktum geçtiğimiz dönemde kan değerim arttımı- düşttümü diye.. 9.gün 107 11.gün 259 13.gün 512 ve bugun 16. günüm 1951 oldu şükür bende rahat bir nefes aldım..inş tersi bir durum olmaz:18: 2 embiryo transfer edilmişti ama bakalım rabbim nasibimizde ne varsa onu verir sonuçta.. güzel haberler bekliyorum sizlerden de hayırlısıylaaa

canım neden progestan iğnesi kullanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…