Kızlar merhaba bugün transferimin 10.günü dayanamayıp test yaptım.Değerim 30 çıktı.Çok mu düşük şimdi ben hamilemiyim anlamadım
bekleme aşamasındayken ben de devlette yadırdım crione jeli ve bantları, normalde 140 lıra tuttu.reçeteyle 20 lıra.yazdırabılırsın.
senı tebrık etmıştım canım ama görmedın sanırım. yıne tebrık edeyım
sağlıkla kucagına al arkadasım
tam 2,5 kutu kullandım. 26 tane yumurtam oluştu. muhtemelen 3 kutu yeterlı olur canım. agrı kesıcı kullanabılırsın ama toplandıktan sonra kullan.cunku o gun senı uyutacakları ıcın zaten aç gıdıyorsun. su da ıcmıyorsun. toplandıktan sonra da iğne yapılyr zaten agrıyı azaltmak ıcın.
gecen ay aynı sey başıma geldıgı ıcın, senı cok cok ıyı anlıyorum. kuru kuruya üzülme deyınce olmuyor bılıyorum.
Allahım sabır versın canım, toparlanman ıcın kudret versın...
17 ve üstü hamıle sayılıyor, tebrık ederım hamılesın.Hayırlısıyla kucagına alırsın ınş
11 yıllık evliyim 2006 yılına kadar çocuk istemem rahmen gebelik bir türlü oluşmadı ve 2006 yılında doktora gitmeye karar verdik. Bende eşimde hiç bir sorun çıkmamasına rahmen gebelik oluşmuyordu. Doktorum aşılama yapmaya karar verdi 3 aşılamam denememiz negatifle sonuçlandı. Daha sonra 2012 yılına kadar ara verdim doğal akışına bıraktım herşeyi 2012 yılında tekrar doktora gittiğimizde tüp bebek yapmaya karar verdik. Ocak 2012 de tahliller yapıldı sonuçlar iyi çıktı iğnelere başladık 10 adet yumurta toplandı ve fazla uzatmadan beklenen mutlu son ikizlerime hami,le olduğumu öğrendim. O mutluluğu anlatamam anca yaşayan bilir yaşamayanlarada rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin. Daha sonra kalp atışları dünyada hiç bir ses o kalp atışları kadar bana güzel gelmedi. Ve cinsiyetleri biri kız biri erkek ve 20 temmuz 2012 de erken doğum sonucu bebeklerim cennete gittiler bunu kimseye rabbim yaşatmasın evlat acısı gibisi yok. 2. Denememi kasım 2012 de denedik sonuç olumsuz ve şimdi 3. Denememi bu ay yapacağız rabbim yar ve yardımcımız olsun bu dünyadan hiç bir kadını analık duygusu tatmadan almasın ana olan kimseyede evlat acısı göstermesin rabbim bizleri ol diyan kullarından nasip etsin.
Benim hala umudum var..................
Destek veren herkese teşekkürler kızlar hepinizi öperim Rabbim hepinizin ve tabiiki benimde en kısa zamanda yüzünü güldürsündua edicez herzamanki naapalım birisi şöyle birşey söyledi ki beni ağlattı bu söz bazı şeyler okadar değerlidir ki dualarla dileklerle yalvarmalarla gelir... O çok daha özel ve kıymetlidir...
saoll tatlımmm darısı senın basına ınss cumartesı cagırdı sabah 10 da randevum ıns doktordan 2 tane ıstedım hayır dedı 1 tane transfer edıceklerhayırlısı artık
Amin inş canım..olacaksa 1e 2ye bakmaz tatlım.. benimde ilk seferde 1 tane koymuşlardı ki bu yasa gereği böyle...
sen pozitif düşün sonucunda pozitif olsun inş :)
İnşallah öyledir canım ya Allahım hepimizin yüzünü güldürsün.. Hafif ateşim de var bakalım hayırlısı olur inş.. Benim iğne hergün bi de kabuss.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inş..
evet tatlım oyle dusunmeye calısıyorum oylede olur ıns bnmde sızlerınde rabbım daha buyuk acılar yasatmasın daha buyuk kederler dertler vermesın halımıze hamd edelım
11 yıllık evliyim 2006 yılına kadar çocuk istemem rahmen gebelik bir türlü oluşmadı ve 2006 yılında doktora gitmeye karar verdik. Bende eşimde hiç bir sorun çıkmamasına rahmen gebelik oluşmuyordu. Doktorum aşılama yapmaya karar verdi 3 aşılamam denememiz negatifle sonuçlandı. Daha sonra 2012 yılına kadar ara verdim doğal akışına bıraktım herşeyi 2012 yılında tekrar doktora gittiğimizde tüp bebek yapmaya karar verdik. Ocak 2012 de tahliller yapıldı sonuçlar iyi çıktı iğnelere başladık 10 adet yumurta toplandı ve fazla uzatmadan beklenen mutlu son ikizlerime hami,le olduğumu öğrendim. O mutluluğu anlatamam anca yaşayan bilir yaşamayanlarada rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin. Daha sonra kalp atışları dünyada hiç bir ses o kalp atışları kadar bana güzel gelmedi. Ve cinsiyetleri biri kız biri erkek ve 20 temmuz 2012 de erken doğum sonucu bebeklerim cennete gittiler bunu kimseye rabbim yaşatmasın evlat acısı gibisi yok. 2. Denememi kasım 2012 de denedik sonuç olumsuz ve şimdi 3. Denememi bu ay yapacağız rabbim yar ve yardımcımız olsun bu dünyadan hiç bir kadını analık duygusu tatmadan almasın ana olan kimseyede evlat acısı göstermesin rabbim bizleri ol diyan kullarından nasip etsin.
Benim hala umudum var..................
evet tatlım oyle dusunmeye calısıyorum oylede olur ıns bnmde sızlerınde rabbım daha buyuk acılar yasatmasın daha buyuk kederler dertler vermesın halımıze hamd edelım
selam kızlar yazılarınızı az çok okumaya çalışyurm ve sizi çok iyi anlıyorum hepimiz anne olmak içn elimizden geleni yapıyoruz bizimde kaderimiz bu çok şkr tedavi olabiliyoruz birçok kişi tüp bebek merkezinden bebeginz olmaz ugraşmayın dye dönüyor bunu yaşamak dünyanın en acı duygusu elbet ... bugn arkdaşlarımdan bir kaçının 2. bebeklerine hamile kaldıklarını duydum ben tüp bebek içn biraz ön yargıyıdım doğal olsun istemişttim aama artık dayanamıyorum etrafımda bebekleri görnce benm ve eşimn onlara imrenerek baktığımızı görünce artık yeter dedim neyin inadını yaşıyrum ki ben doğal olmucak işte!!!! her gün düşünmekten saçlarımız beyazladı eşimle hiç bir sorun yokkken olmaması da dahada insanı üzüyor bi sebeb olsa tamam dicem ama yokhaftaya gdyrum bebegime kavuşmaya inş bu kez olucak için kıpır kıpr düşündükçe yaşayacagım aşamalrı heyacanlanıyorum yeter ki bir evladım olsun her acıya katlanmaya razıyım bir kereck o kokusunu içime çekiyim ... her dakika her saniye dua ediseniyrum isteyen herkeseee ... allah yardımıcımz olsun.... içimi dökmek istedim burada birbirimize destegimi eksik etmeyelim bizi bizden başka kimse anlamaz .....
selam kızlar yazılarınızı az çok okumaya çalışyurm ve sizi çok iyi anlıyorum hepimiz anne olmak içn elimizden geleni yapıyoruz bizimde kaderimiz bu çok şkr tedavi olabiliyoruz birçok kişi tüp bebek merkezinden bebeginz olmaz ugraşmayın dye dönüyor bunu yaşamak dünyanın en acı duygusu elbet ... bugn arkdaşlarımdan bir kaçının 2. bebeklerine hamile kaldıklarını duydum ben tüp bebek içn biraz ön yargıyıdım doğal olsun istemişttim aama artık dayanamıyorum etrafımda bebekleri görnce benm ve eşimn onlara imrenerek baktığımızı görünce artık yeter dedim neyin inadını yaşıyrum ki ben doğal olmucak işte!!!! her gün düşünmekten saçlarımız beyazladı eşimle hiç bir sorun yokkken olmaması da dahada insanı üzüyor bi sebeb olsa tamam dicem ama yokhaftaya gdyrum bebegime kavuşmaya inş bu kez olucak için kıpır kıpr düşündükçe yaşayacagım aşamalrı heyacanlanıyorum yeter ki bir evladım olsun her acıya katlanmaya razıyım bir kereck o kokusunu içime çekiyim ... her dakika her saniye dua ediyrum isteyen herkeseee ... allah yardımıcımz olsun.... içimi dökmek istedim burada birbirimize destegimi eksik etmeyelim bizi bizden başka kimse anlamaz .....
Seni çok iyi anlıyorum hemen hemen hepimizin yaşadığı duygular bunlar. Her şey gönlüne göre olur inşallah. Zor bir süreç ama sonunda anne baba olmak varsa inan değer. Bizim de kucaklarimiz dolacak inşallah. Şükür ettiğin şeylere inan ben de her gün sukrediyorum.
Bu arada listeye eklememi istersen bilgilerini yaz ekleyeyim canım.
canım çok ama çok sağol rabbim bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah en kısa zamanda.kusura bakma olurmu görmemişim malum kafa bi milyonsende burdaydın jinemed murat beyi düşünebilirsin tedaviye başlıyacağın zaman.rabbim hemencik versin bekletmesin çok bekledim hep özledim dua ettim çok şükür rabbim verdi bundan sonrasının devamınıda güzel olur inşallah allahın izni ile. bakalım 4 haziranda kese görmeye gitcem inşallah herşey hakkımda hayırlısı olur.
Slm arkadaşlar..progestan iğnesi kullanan varmı.. Bu iğne çok sancı yapıyor iğne yerinde zor oturuyorum.. Eşime kızıyorum sen çok mu sert yapıyorsun diye,iğneyi de incelttik ama nafile;( sizde de aynı şikayetler var mı..
Bir de benim transferimin 5.gecesiydi dün.. Tüm vücudum ateşim çıkacakmış gibi sızladı.. Gece de regl ağrısına benzeyen 10-15 de süren kasık ağrım oldu ama epey şiddetli..Regl oluyorum sandım..halen halsizliğim devam ediyor.. Benden 22 yumurta toplanmıştı Dr ohss riskin var demişti, e2 3300 çıktığı için çatlatma iğnesi yerine farklı bir iğne oldum.. Biraz korktum inşa yolundadır herşey.. Eşim belki yerleşmedik dedi.. Umarım öyledir, tünel kasıp kaçmaya çalışmasınlar da;P benzer şeyler yaşayan var mıdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?