Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Selam kızlar. Daha önce yazışmıştık biraz. Hipotroidim o yüzden normale dönsün diye bekliyordum çok şükür değerler normalleşti ve Allah'ın izniyle dondurmalarım için ilaçlarıma başladım. Kısa protokol olacak aksilik çıkmazsa. Böylece bende topiğin adındaki gibi Mayıs'ta tedavime başlamış oldum. Hepimiz için hayırlısı olsun ve Allah yar ve yardımcımız olsun...

Olur mu bebeğim siz iyi olun güzel haberlerinizi alalım yeter. İnşallah hep böyle güzel haberler vereceksinsonuç bekleyen Arkadalarimiz da bize güzel haberler verirler inşallah

Hayırlı olsun benim de dondurulmuş embriyo transferi yarın 18.gunum ve transferim var. Senin de buna yakın bir zamanda olur büyük ihtimalle

hayırlı olsunnn canımmm inşallah duaların gerçekleşir pozitifi görüp sonuna kadar devam ettirirsin umarım listeye eklememi istersen bilgilerini yaz ekleyeyim canım, her şey gönlünce olsun

canım ben listede varım zaten uzun protokol olduğu için epeydir girmemiştim topiğe

Hayırlı olsun benim de dondurulmuş embriyo transferi yarın 18.gunum ve transferim var. Senin de buna yakın bir zamanda olur büyük ihtimalle

Ayy maşallah hadi hayırlı olsun canım. İnşallah son bekleyişin olur canı gönülden diliyorum. Benim adetin 3. Günü daha. Bi aksilik çıkmazsa Haziran 2-3 gibi olacak tahmini transfer. P.tesi belli olacak bakalım. Eğer sürpriz bi yumurta oluşmuş olursa uzun protokole geçeriz moralini bozma sakın dedi Dr.um. Hakkımızda hayırlısı elden gelen bişey yok

canım ogretmenım ısımlerımızı bıle bılmeden burda nasılda tanıyoruz anlıyoruz bırbırımızı guldurdun benı gercektnde sabırsızım :) bende hep özenırdım genc yasta anne olan bayanlarda ıns bende daha fazla beklememde hayalıme kavusurum ama onemlı olan dıs gorunus degıl kı sızınde gonlunuz genc ben oyle hıssedıyorum emınım cocugunda aradakı yas farkına hıc takılmadan gencecık bır annesı oldugunu hıssedecek hemde o harıka bır anne

Allahıma sukurler olsun basladımda rabbım gonlumdekı gıbı tamamlamamı nasıp etsın hepmızın ınşşş

aminnn canım bu heyecanını ve olacağına olan inancını kaybetme yeter güzelim inşallahh olacak bu arada sana özel mesaj yazdım gördün mü

Son düzenleme:
:)))) soryyy hemen ekliyorum başladığını

ayy tatlım ne sorry si :)
hadi bakalım alcaz bebişlerimizi karnımıza güzel güzelde doğurcaz inşallah

negatifi gören arkadaşlarım lütfen herşey bitti diye düşünmeyin bize şer görünen hayır ALLAH ın izniyle ...-biz o kadar aciziz ki bazen unutuyoruz bunu güzel RABBİM in var bildiği...

ALLAHım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı sağlıkla büyütmeyi Mürvetlerini görmeyi nasip etsin inşallah..

Biliyorum ki biz sevgili kullarındanız,bu dünyada da ahiret in olduğuna inanıyorum ben bu da bizim sınavımız,

RABBİM bu kadar yüce olan analık duygusunu bize verdiyse tattıracakta inşallah,

DOKTORUMA hocam nasıl bir çocuk sevgisidir bu bendeki diye anlatıyorum:) normal değilim kızlar anlatamayacağım bir sevgi,sen kyble gibi kadınsın dio :) çok güldüm PKO olunca :)

yani gelecekler ....bize düşen sabretmek

elhm canım huzurumuz var bu aralar rabbım yuzumuzu gulduruyo 1 senedır ev arıyorduk dun butcemıze ve gonlumuze gore ev aldık bugunda bu hayırlı haberı aldık rabbım bozmasın hep boyle devam etsın 1 senedır evlıyız maddı acıdan cok ımıthan olduk hamdettık manevı olması daha da yaralardı dedık ama ıns artık hersey guzel olucak

canım bende 32 yaşındayım bu arada sende öyle benimde senin gibi 3. denemem inşallah son olur hepimizin

Benim de sorun pko biliyorsun inşallah güzel duaların kabul olur. Duaların gücüne Allahin duaları geri cevirmedigine hele de insanların kendinden önce başkaları için ettiği duanin, çok inanıyorum. Pko ve kybele he güzel ironi
Olacak inşallah bir kybele olamasak da kendi capimizda

aynen ben de yellgreene katılıyorum. ben sarhoş gibi gözümü açamıyorum ya. işte akşamı zor ediyorum. gelip yatıyorum. iş yerinde telefondan yazılanları okumaya çalışıyorum ama cevap yazamıyorum. menacıııım topik anaaam. senin adına çoook mutluyum. yarın kavuşacaksınız ve bence Allahın izni ile bir daha ayrılmayacaksınız.

ayy neden öle diosun çok yumurtluoz annem biz Kybele tabeee aaa walla ben girdim havaya :) her ne kadar netice olmasa da

inş canım.. Allah bozmasın.. ay ne güzel hayırlı olsun Rabbim ağız tadıyla oturtmak nasip etsin..
gönlünüze göre versin inş...

Canım sağol. Ben aşılamamda ilkinde 2.5 kutu kullandım 3 yumurtam oldu pco var zaten ama diğer yumurtlalarda küçük değildi iyilerdi yani ölçtüğünde 16-17 falanlardı hep ama tüpte doz fazla oluyor aşılamada 112.5 vurdum o kadar kutu gitti. Yine de dozu fazla tutmaz bence doktor 4 kutu gider yine de sanırım gibi geliyor bana raporsuz fiyatı da 300 e almışık biz aşılamada ilkinde 3. kutuyu karşılamıyordu ordan biliyorum. Sgksız olduğu için tüp ilaçları da raporsuz alıcaz dimi. Sadece ilaçlarda sgk da yararlanamıyor muyum tedavi ücreti hariç.

Haklısın birşey içemeyeceğime de göre ağrı kesici alamam öncesinde iğne yapıyorlar demek ağrı kesici tabii pco olunca ve çok yumurta olunca ağrı olma olasılığı yüksek oluyor bende minyonum zaten ama bunun minyonlukla da pek alakas yok sanırım bünyem kuvvetliidr. Acı eşiğim de yüksektir dayanırım inşalah Rabbim güç kuvvet versin bu yolda olan herkese benim daha var temmuz sonu gibi başlıcam da insan merak ediyor işte.

Son düzenleme:

Canım benimmmm çok çok teşekkür ederimbu sefer desteginizle beni öyle pozitif bir moda soktunuz ki ben de olacağına canı gönülden inanıyorum
Eee bebekler yoracak sizi o yorgunluk bile mutluluktan sarhoş etmeli sizi en kiymetlileriniz onlar ve yorgunluk onların varlığının göstergesi. Yegenlerimize iyi bakin da gerisi mühim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…