sakın pozitifi aldı bizi unuttu diye düşünmeyinçok üzülürüm bayağı yeni gelen arkadaşımız olmuş kızlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun allah hepinizin yüzünü güldürsün.. ben bu hafta da evdeyim yatmaktan başka birşey yapmıyorum inanki.. biazr koktum geçtiğimiz dönemde kan değerim arttımı- düşttümü diye.. 9.gün 107 11.gün 259 13.gün 512 ve bugun 16. günüm 1951 oldu şükür bende rahat bir nefes aldım..inş tersi bir durum olmaz:18: 2 embiryo transfer edilmişti ama bakalım rabbim nasibimizde ne varsa onu verir sonuçta.. güzel haberler bekliyorum sizlerden de hayırlısıylaaa
Selam kızlar. Daha önce yazışmıştık biraz. Hipotroidim o yüzden normale dönsün diye bekliyordum çok şükür değerler normalleşti ve Allah'ın izniyle dondurmalarım için ilaçlarıma başladım. Kısa protokol olacak aksilik çıkmazsa. Böylece bende topiğin adındaki gibi Mayıs'ta tedavime başlamış oldum. Hepimiz için hayırlısı olsun ve Allah yar ve yardımcımız olsun...
hayırlı olsunnn canımmm inşallah duaların gerçekleşir pozitifi görüp sonuna kadar devam ettirirsin umarımlisteye eklememi istersen bilgilerini yaz ekleyeyim canım, her şey gönlünce olsun
Hayırlı olsunbenim de dondurulmuş embriyo transferi yarın 18.gunum ve transferim var. Senin de buna yakın bir zamanda olur büyük ihtimalle
canım ben listede varım zaten uzun protokol olduğu için epeydir girmemiştim topiğe
Sabırsızim benim bak başladın sen de hayırlı uğurlu olsun canım benim. Allah bebeginle beraber büyümeyi nasip etsin. Çok isterdim cocuklarimla aramda yaş farkı olmasın diye. Senin öyle olacak Allahin izniyle
canım ogretmenım ısımlerımızı bıle bılmeden burda nasılda tanıyoruz anlıyoruz bırbırımızı guldurdun benı gercektnde sabırsızım :) bende hep özenırdım genc yasta anne olan bayanlarda ıns bende daha fazla beklememde hayalıme kavusurum ama onemlı olan dıs gorunus degıl kı sızınde gonlunuz genc ben oyle hıssedıyorum emınım cocugunda aradakı yas farkına hıc takılmadan gencecık bır annesı oldugunu hıssedecek hemde o harıka bır anne
Allahıma sukurler olsun basladımda rabbım gonlumdekı gıbı tamamlamamı nasıp etsın hepmızın ınşşş
:)))) soryyyhemen ekliyorum başladığını
:)))) soryyyhemen ekliyorum başladığını
Olur Allahın izniyle tatlım sen içini ferah tut.. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin..Amin canım şükür sağlığımız sıhhatimiz yerinde. huzurunda varsa tamamdır.. bide yavrularımız oldu mu inş mutluluğumuz ikiye katlanır :))
canım bende 32 yaşındayım bu arada sende öyle benimde senin gibi 3. denemem inşallah son olur hepimizin
sakın pozitifi aldı bizi unuttu diye düşünmeyinçok üzülürüm bayağı yeni gelen arkadaşımız olmuş kızlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun allah hepinizin yüzünü güldürsün.. ben bu hafta da evdeyim yatmaktan başka birşey yapmıyorum inanki.. biazr koktum geçtiğimiz dönemde kan değerim arttımı- düşttümü diye.. 9.gün 107 11.gün 259 13.gün 512 ve bugun 16. günüm 1951 oldu şükür bende rahat bir nefes aldım..inş tersi bir durum olmaz:18: 2 embiryo transfer edilmişti ama bakalım rabbim nasibimizde ne varsa onu verir sonuçta.. güzel haberler bekliyorum sizlerden de hayırlısıylaaa
canım neden progestan iğnesi kullanıyorsun?
Benim de sorun pko biliyorsuninşallah güzel duaların kabul olur. Duaların gücüne Allahin duaları geri cevirmedigine hele de insanların kendinden önce başkaları için ettiği duanin, çok inanıyorum. Pko ve kybele he güzel ironi
Olacak inşallah bir kybele olamasak da kendi capimizda
elhm canım huzurumuz var bu aralar rabbım yuzumuzu gulduruyo 1 senedır ev arıyorduk dun butcemıze ve gonlumuze gore ev aldık bugunda bu hayırlı haberı aldık rabbım bozmasın hep boyle devam etsın 1 senedır evlıyız maddı acıdan cok ımıthan olduk hamdettık manevı olması daha da yaralardı dedık ama ıns artık hersey guzel olucak
bekleme aşamasındayken ben de devlette yadırdım crione jeli ve bantları, normalde 140 lıra tuttu.reçeteyle 20 lıra.yazdırabılırsın.
senı tebrık etmıştım canım ama görmedın sanırım. yıne tebrık edeyım
sağlıkla kucagına al arkadasım
tam 2,5 kutu kullandım. 26 tane yumurtam oluştu. muhtemelen 3 kutu yeterlı olur canım. agrı kesıcı kullanabılırsın ama toplandıktan sonra kullan.cunku o gun senı uyutacakları ıcın zaten aç gıdıyorsun. su da ıcmıyorsun. toplandıktan sonra da iğne yapılyr zaten agrıyı azaltmak ıcın.
Hayırlı olsunbenim de dondurulmuş embriyo transferi yarın 18.gunum ve transferim var. Senin de buna yakın bir zamanda olur büyük ihtimalle
aynen ben de yellgreene katılıyorum. ben sarhoş gibi gözümü açamıyorum ya. işte akşamı zor ediyorum. gelip yatıyorum. iş yerinde telefondan yazılanları okumaya çalışıyorum ama cevap yazamıyorum. menacıııım topik anaaam. senin adına çoook mutluyum. yarın kavuşacaksınız ve bence Allahın izni ile bir daha ayrılmayacaksınız.
bütün dualarım seninle yarınnnn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?