Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

düşünme canım hiçbir şeyi, durduk yere strese sokma kendini, stresle adetin falan gecikir ya da ne bileyim hormonlarının dengesi bozulur tedavin gecikir bak Allah korusun. Güzel şeyleri getir aklına. Ben de şu anda çok zor bir dönemdeyim mesela, Cuma günü babamı hastaneye yatırdık, Pazartesi günü geldiğinde onun artık bundan sonra diyalizle yaşaması gereken bir hasta olduğunu öğrendik, çok yıkıldık ama mecburen toparladım kendimi, toparlanmak zorundaydım çünkü. Sağlık olsun yeter ki, inan gerisi hallolup gidiyor, üzme kendini, bir ay dayanırsınız ayrılığa mecburen.

cnmmm çok geçmiş olsunnn ( gerçekten insan herşeyden etkileniyr zaten adetilerim düzensizleşti 3 aydr hakslın kenidmi toplamam lazım ailemin yanına gtcem önce 1 hafta kalıp konyaya gtcem işte tedaviye .. babana acil şiflar diliyorum cnm sağlık herşeyden daha önemli tabii rabbim onların acısını yaşatmasın ... eşimde takma beni düşünme diyr ama işte kadın mileti deilmiyizz herşeyi düşüncezz ... ailemi görmek ii gelcek bana inş motive olup gitcem ... adet düzensizliği için tedavide uygulayabilir bebek işini ertelersek kötü olcak hemen osn istyrum ..

Sağol canım, Bizim genlerimizde var galiba anaçlık, birileri için endişeleniyoruz ya da çok fazla düşünüyoruz elimizde olmadan. Hayırlısıyla bir ann önce başlar inşallah tedavin, Rabbim gönlündekini versin inşallah.

amin cnm .. inş seninde güzel haberini alırızz burdan...

proxeed arjinmax ve keçiboynuzu kürü kullanıyo bakalım artık nolcek:)sorun ne olursa olsun olan kadına oluyo allah sonunu hayır etsın yasanılan herseye değer...

inşallah faydası olur,benim eşimde keçiboynuzu pekmezi içiyor sabah akşam ,bu ilacı doktora sorsam mı acaba , çok kullanan var ama daha önce araştırmıştım..

aşılama tutmassa çekiliyor dedi doktorum ozaman benimde pek bilgim yoktu daha yeni başlamıştık tedaviye,aşılama olmayınca film çekelim dedi ,ilkinde neden çekilmedi dedim senin gibi aynen şunu dedi " petrol aradığımızı düşün ,bulamayınca daha derine iniliyo" dedi.

rapor işini bende duymuştum aşılamaya bile gerek yok eşinin sperm değerlerine bakıp üniversite hastanelerinden alınabilyormuş,hatta hemşire komşum sen neden rapor almıyosun devlet karşılıyor tüp bebeği demişti.bende uğraşmak istemedim 2 saat uzak bize hastane..

dinlenmek en iyisi aslında , maddi manevi çok etkilendik toparlanmak zor olucak bizim içinde ama yinede çabalamaya devam ediyoruz..

Feryal ve seyma8187 arkadaşlarımızın test günü inşallah güzel haberlerde gelirler

inşallah faydası olur,benim eşimde keçiboynuzu pekmezi içiyor sabah akşam ,bu ilacı doktora sorsam mı acaba , çok kullanan var ama daha önce araştırmıştım..

Proxeed ve arginmax'ı biz de kullandık canım 6 aya yakın bir süre ama çok fazla bir etkisi olmadı bize. Kullananlar faydasını gördüğünü söylüyorlar ama bizde aman aman bir etki olmadı. Keçiboynuzu kürü de morfolojiyi düzeltti biraz.

Günaydınnnnnnn herkeseeeeeee..
mutlu bi gün olması dileğiyle..
ben gün içinde giriyorum ama çok yazamıyorum uyku halim oluyo gübdüzleri mutlaka uyur oldumm..
yeni gelen arkadaşlar varrr hepsi hoşgelmiş.tedaviye başlayan arkadaşlarında tedavileri hayırlı olsun..sorunsuz bi şekilde
atlatıpp güzel yumurtaları kaliteli embriyoları olsun sonra göbüşlerinde can bulsun inşallahh..
transferi olan arkadaşlarından Rabbim hayırlısyla Hamileyimmmmmmm diye yazmalarını almayı nasip etsin..inşallah..:26::26:

Son düzenleme:
Arkadaşlar siz % 14 20 morfolojiyimi konuşuyosunuz tutmaz diye ben mi yanlış anladım biz 1-2 yle napsak acaba 0 la kendliğinden gebe kalan arkadaşımız var bu kadar pimpirik yapmayın.. Embirolog arkadaşımı türk erkeklerinin genelde düşük olduğunu, 4 çocuğu olan bir adamın % 5 çıktığını söylemişti.. Zaten tüp bebekte en iyisini seçiyolar.. Yapmayın Allanızseverseniz) buarada teste son 2 günnn..

herkese merhabalar
bugün test günü olan arkadaşlarımız inş güzel haberlerinizi yazarsınız. benimde test günüme 7 gün kaldı :26:
bazı arkadaşların 10 günde falan çağırıyor drları sanki banamı öle geldi, çünkü beni hep 14. gün çağırıyorlar :44:

Merhaba arkadaşlar bugün hastaladım doktorumu aradım yarın çağırdı hayırlısı bakalım inş. Rabbim bu sefer kucaklarımızı boş çevirmez inş.

Adını yazdirip ugramayanlar tedavileriniz ne alemde gelismeleri yazın ekleyeyim listede 79 kişi var tedavisi başlayan 45 kişi sadece diğerleri neredesiniz

merhaba cnm korkma hiç ama dikkat et ben ilk tüp bebekte ikizlerime hamile kaldığımda tam yumurta toplanacağı günün gecesi eşimi 40 derece ateşle acile kaldırdık ertesi gün bir türlü düşmedi ateşi doktorumuzu aradık iptal edelim bu ateşle spermler olmaz dedi ben çok ağladım embiriyalog aradılar oda olmaz demiş yinede siz bilirsiniz dedi doktor ve eşimle karar verdik herşeyde bir hayır vardır diye vazgeçmedik yumurtalar toplandı döllendi tranfer yapıldı ve ben grip oldum tamam dedim olmaz hiç umudum yoktu ama rabbim bir kere ol demişti. ve oldu ama dikkat et hayır ve şerh allahtan ama bebeklerimi 24 haftalık kaybettim erken rahim açılmasından yani nasbin neyse onu görüyorsun böyle şeylerle canını sıkma rabbine sığın dua et biz değilmiyiz herşeyin hayırlısını isteyen allahtan olmayıncada üzülmeyelim hayırlısı böyleymiş diyelim ama asla umudumuzu kaybetmeyelim çünkü o en kötüsü

selam tatlım, benim bu 5. denemem, şimdiye kadar hep 5. gün embriyosu transfer edildi ve hep 10. günü test yaptılar, 3. gün embriyosu transfer edilince de 12. günü test yapıyorlar bildiğim kadarıyla, banada 20 Mayısta transfer yapıldı, bugün 4. günü, normalde 30 Mayıs test günüm ama o gün işe başlayacağım için iş yerinde öğrenmek istemiyorum, 29 evde idrar testi yapmayı düşünüyorum, hakkımızda hayırlısı...

sizden daha kötü bzm degerler baslamasam mı tüpe tutmaz die korkuorum hız%14 morfoloji43:

başlamasan ne yapıcan canım denemekte fayda var,tüp bebek uygulaması tutmayanlar tekrar tekrar neden deniyor , değer, sayı ne olursa olsun Allah nasip edicek olduktan sonra hertürlü ediyor..

Selam tatlım nasıl gidiyor :) benim doktorum dondurulmuş embriyo transferinde 15.gun test yaptırıyor Blast olsun olmasın. Yani test günüm senden baya sonra. Her doktor farklı uygulama yapıyor:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…