evet yaa n gzell bende hayrlısıyla başlasaydımmm her gün dşünüyroummm n olcak ne bitcek dr n dicek die strese grdim sivilcelerim çıkmaz hiç varya bu ara nasıll çıkıyr ... bide eşimi bırakcam tek kalcak burda napcak b başına onu düşünüyrumm offf bnde düşünce çokkkkkk :)
düşünme canım hiçbir şeyi, durduk yere strese sokma kendini, stresle adetin falan gecikir ya da ne bileyim hormonlarının dengesi bozulur tedavin gecikir bak Allah korusun. Güzel şeyleri getir aklına. Ben de şu anda çok zor bir dönemdeyim mesela, Cuma günü babamı hastaneye yatırdık, Pazartesi günü geldiğinde onun artık bundan sonra diyalizle yaşaması gereken bir hasta olduğunu öğrendik, çok yıkıldık ama mecburen toparladım kendimi, toparlanmak zorundaydım çünkü. Sağlık olsun yeter ki, inan gerisi hallolup gidiyor, üzme kendini, bir ay dayanırsınız ayrılığa mecburen.
cnmmm çok geçmiş olsunnn( gerçekten insan herşeyden etkileniyr zaten adetilerim düzensizleşti 3 aydr hakslın kenidmi toplamam lazım ailemin yanına gtcem önce 1 hafta kalıp konyaya gtcem işte tedaviye .. babana acil şiflar diliyorum cnm sağlık herşeyden daha önemli tabii rabbim onların acısını yaşatmasın ... eşimde takma beni düşünme diyr ama işte kadın mileti deilmiyizz herşeyi düşüncezz ... ailemi görmek ii gelcek bana inş motive olup gitcem ... adet düzensizliği için tedavide uygulayabilir bebek işini ertelersek kötü olcak hemen osn istyrum ..
Sağol canım, Bizim genlerimizde var galiba anaçlık, birileri için endişeleniyoruz ya da çok fazla düşünüyoruz elimizde olmadan. Hayırlısıyla bir ann önce başlar inşallah tedavin, Rabbim gönlündekini versin inşallah.
proxeed arjinmax ve keçiboynuzu kürü kullanıyo bakalım artık nolcek:)sorun ne olursa olsun olan kadına oluyo allah sonunu hayır etsın yasanılan herseye değer...
aşılama için rahım fılmı şart denıyor ya, o ilk aşılamadan once aslında sana da fılm cekılmelıydı.Boşuna bir çaba olmasın dıye. Doktorun nıye cekmedı kı acaba :44: tersten başlamış.
aşılamayla hamıle kalan bi sürü insan var, hem de ılk aşılamaları tutuyor kimisinin. Allah ol dedıkten sonra işte...
benim bugun bı arkadaş kafamı karıştırdı, fakülteden nıye randevu almıyorsunuz dıye. 2 aşılama yaptırdık ya raporla tüp bebek yaptırabılırız aslında. ama çabalayacak gücüm yok , dinlenmek ıstıyorum biraz. Ama yaz da cok iyi bir zaman bızım ıcın, bılemıyorum açıkçası eşimle de konuşmadım.. Tamamen okuldakı yogunlukla kafam dağınık, sınavları yapıp okuma telaşındayım...
inşallah faydası olur,benim eşimde keçiboynuzu pekmezi içiyor sabah akşam ,bu ilacı doktora sorsam mı acaba , çok kullanan var ama daha önce araştırmıştım..
inşallah canım,sayıda bir sıkıntı yok ama ileri hızlı hareketli %20 morfoloji %2 ,sizin değerleriniz kaç canım?
canım szn degerler nasıldı
Slm arkadaslar yazılarınızı takip ediyorum sürekli ve sonunda bende üye oldum
Benimde 16sinda transferim oldu sonuc beklemekteyim çok zor geçiyor çünkü fena halde grip oldum (bu sicakta) dr bol sivi tüketip dinlen dedi öyle yapıyorum ama cok korkuyorum yine olumsuz çıkacak diyeboyle olup pozitif sonuç alan bildiğiniz yada tecrube edeniniz varmi??
herkese merhabalar
bugün test günü olan arkadaşlarımız inş güzel haberlerinizi yazarsınız. benimde test günüme 7 gün kaldı :26:
bazı arkadaşların 10 günde falan çağırıyor drları sanki banamı öle geldi, çünkü beni hep 14. gün çağırıyorlar :44:
sizden daha kötü bzm degerler baslamasam mı tüpe tutmaz die korkuorum hız%14 morfoloji43:
selam tatlım, benim bu 5. denemem, şimdiye kadar hep 5. gün embriyosu transfer edildi ve hep 10. günü test yaptılar, 3. gün embriyosu transfer edilince de 12. günü test yapıyorlar bildiğim kadarıyla, banada 20 Mayısta transfer yapıldı, bugün 4. günü, normalde 30 Mayıs test günüm ama o gün işe başlayacağım için iş yerinde öğrenmek istemiyorum, 29 evde idrar testi yapmayı düşünüyorum, hakkımızda hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?