Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

menac cim sen bilirsin ancak dogru soyluyorsun biraz daha bekleyelim sonra sil gitsin vicdansizlari sonucta bilgi vermeyecekse kalabalik oluyo

canım bence uzun zamaandır uğrmayanları bilgilerini tam vermeyen arkadaşları şimdilik silebiirsin liste çok kalabalık duruyoo gerçekten..

ne güzel hamisleri tebrik ediyorum allahim bizede nasip edr insallah hamisler arsinda ismimiz gecer...:)

Canim ben yapamadım ya sen eklesen olur mü yas 25 ikinci deneme memorialde. Esimin sperm morfolojisi % 1den az sayı ve hareket de az

Selam manolyam, bende 27 yaşındayım, sorun pko, 5. denemem, 5. gün embriyosu ama ikinci kalite, 20 Mayıs transfer tarihi, 30 Mayıs test tarihim, evde raporluyum, 30. da işe başlayacağım, işyerinde öğrenmek istemiyorum, o yüzden 29.da evde idrar testi yapmayı düşünüyorum, sen ne durumdasın canım nasıl geçiyor günlerin...

Yok valla yanlış anlamayın lütfen. Hani belki baslamayacaklar diye. Hemen listede başladığını yazıyorum. Kafa dagitmissindir pozitif enerjiyle basliyorsun inşallah sonu da pozitif olur.

ben bilgilerimi vermistim ama tekrardan hatirlatayim kendimi 28 yasindayim 2.denemem sorun yumurta rezervi azligi....kizlar napabilirim yumurta sayisini artirici yada kalitesini artirmak icin önerilerinizi bekliyorun lütfennnnnn....((

10. gün test yaptım

silsek:44::44::44:

Yok valla yanlış anlamayın lütfen. Hani belki baslamayacaklar diye. Hemen listede başladığını yazıyorum. Kafa dagitmissindir pozitif enerjiyle basliyorsun inşallah sonu da pozitif olur.

:)) walla inanki sanki daha kötü oldum cünkü bütün tanidiklar gördüklerinde ilk is bebk soruyorlar haliyle insanin cani dahada sikiliyor burda yani almanyada kimsem yok tanidigim yok kafam rahat enazindan sürekli merak edenler yok yani daha beter olup geldim anlayacagin:)

çok özür dilerim listeyi sadeleştirirken yanlışlıkla bilgilerini sildim, lütfen bilgilerini tekrar yazar mısın, tekrar özür dilerim
tamam bilgilerini yazmışsın üste hemen ekliyorum

Son düzenleme:
menacim tskrlr gördüm :) tedavi yerimde frankfurt bi ara da onu eklersin ....ya bisey soracam canim ya aranizda ybenim gibi yumurta azligi sorunu olupta hamile kalan varmi cok korkuyorum bunda da negatif olursa yada erkenden menopoza girmekten(((

Canım, benim 9. günüm bende evdeyim. İzin sorunu yaşadığım için isten ayrıldım. Transferden sonra fena halde grip oldum hala geçmedi:2: Bugün de çok kasik ağrım var umutsuzluğa düşmek istemiyorum ama çok korkuyorum. 5 gün kaldı ama azaldikca daha zor geçiyor sanki zaman

Yekzeban nasılsın her şey yolunda mı. Heyecanlı misin

Merhaba canım..Ya ben bir türlü başlayamadım.Arada hafif kahverengi akıntım oluyor aha geldi kırmızılar diyorum arkası gelmiyor..Doktor 21. gün lucrine başlamıştı..eğer 14 tane vurduğun halde hala gelmezse 15. gün hormon testi yap gel dedi..sanırım öyle yapacağım artık söktürücü falan verip başlattıracak galiba.PAZARTESİ GİDECEĞİM İNŞALLAH...lucrinin böyle yan etkileri oluyormuş zaten..Bazılarının bir ay bile gecikiyormuş..bakalım hayırlısı artık..
Yumurtaları baskılayalım derken ben baskı altında kaldım yahu:))

Bi iyiyim bi kötü..bazen umutlu bazen umutsuz..hele bu belirsizlik beni çok yordu..hastalandım mı hastalanmadım mı derken....Hayatta kendimi hiç bu kadar dengesiz hissetmemiştim.Allah kocama sabır versin..iyi sabrediyor maşallahı var....İşte bu durumu biraz makaraya sarabilsek hayat daha kolaylaşacakta..zor ama ya..ama şimdiye kadar çok zor zamanlar yaşadım rabbim hepsini kolaylaştırdı arkasından güzellikler getirdi..şimdide öyle olacak buna inanıyorum...Zaten bu durum kolay olsaydı tüp bebek merkezlerinin içine psikolog koymazlardı:))

Arkadaşımm kendini kasma düşünmemeye çalış Bak ben de aynı durumdaydım 13 ünde başladım baskılayıcı iğneye (lucrin) 2 gün geçti doktoru aradım o da bana aynı şeyi söyledi pazartesiye kadar olmazsa gel dedi ama ben patlayacak bomba gibiydim seni çok iyi anlıyorum Ama sıkma canını bek bugün yarın gelecek emin ol Ben doktoru aradım gecesine geldi ve ilk defa adet olduğuma bu kadar sevinmiştim darısı senin başına... inşallh sen işin sıkıntısını başta atlaşmış olursun sonuda çorap söküğü gibi gelecek buna inan

Geçmiş olsun canım, hiç sorma benide günler azaldıkça bir endişe aldı, hemen geçsin de öğreneyim sonucu diyordum ama şimdi de negatifi görmekten korkuyorum, böyle umutla beklemek bile güzel, benimde kasık ağrılarım var, ara ara oluyor, onun dışında da ne akıntı, ne göğüslerde hassasiyet yok :44: ayın 29. da idrar testi yapacağım ama ona bile çok güvenmiyorum, negatif çıkarsa üzülmem umarım, hepimizin hakkında hayırlısı...

Kızlar beta hcg 192)) çok şükür şimdilik hamileyim)) Allah size de en kısa zamanda nasip etsin inşallah.. Dün gece ve bu sabah kasık ağrım olunca korkmuştum... Hepimiz için dua ediyorum güzel haberler devam eder inşallah

Merhaba canim...Ben forumlarda cok okudum bu sorunu yasayip hamile olan...Korkma benim ilk tedavimde 17 yumurta olustu 12 si dollendi iki kere denedim ama olmadi.Cok olmasi kesin tutacak anlamina gelmiyor..Bi tane olsun ama seninle olsun...Bende Darmstadt gidiyorum Doktor Aysen hanim.Bu Carsamba randevum var. Belki karsilasiriz senin ne zaman Randevun?

oleyyyyyyyy bi hamiş dahaaaaaaaaaaaa
Tebrik ederimm cnmmmmmmm
rabbim tamamına erdirsin sırayla kese kalp atışı hepsini güzelce atlatırsın inşallahhhhhhh:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…