kızlar adını yazdırıp hiç uğramayanlar var, isimlerinin karşısına kırmızıyla başlayamadı mı yazayım listeden mi sileyim, sadece adını yazdırıp tedavisi hakkında hiçbir fikrimiz olmayanlardan bahsediyorum, yani sonuçta liste bize ışık tutsun diye tutuluyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz:44:
kızlar adını yazdırıp hiç uğramayanlar var, isimlerinin karşısına kırmızıyla başlayamadı mı yazayım listeden mi sileyim, sadece adını yazdırıp tedavisi hakkında hiçbir fikrimiz olmayanlardan bahsediyorum, yani sonuçta liste bize ışık tutsun diye tutuluyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz:44:
Listese 80 kişi varrr
12 kişi HAMİLE
11 kişi NEGATİF
9 kişi TEST GÜNÜNÜ BEKLİYO..:26::26:inşallah onlardaa listeye hamiş olarak eklenir.
.
20 KİŞİ TEDAVİYE BAŞLAMIŞŞ..
DİĞER ARKADAŞLAR BEKLEMEDE..inşallah en yakın zamanda onlarda başlar..
menaccım soruna cvp verdim yukarıda, ne düşündüğünü merak ediyorum:26:
bir de beni listeye eklememişsin bilgilerimi yazdım diye hatırlıyorum ama tekrar yazayım
yaş:28, 3.deneme, sorun pko, transfer tarihi:16mayıs, test tarihi:30 mayıs
menaccim mrb bi tas geldide kafama okuyunca hemen yazayim dedimm:)))) bende listede kayitliyim ama uzun süredir bakamadim 1. denemem olumsuz olunca biraz kafa dagitmak icin türkiyeye gittim yeni geldim sayilir ve dünde 2.icin kollari sivadim basladim yani tedaviye ilk ignemi dün vurdum ya allah bismillahh:) allahim busefer son olur insallahh benim ve tüm yapanlarinnn aminnnnn:) tüm tedaviye baslayanlarinda hayirli olsun bu arada allah emeklerimizi bosa cikarmasin...
10. gün test yaptımçok teşekkür ederim orkidecim, benimde ilk denememde öyleydi sonuç pozitifti ama kesenin içine girmedi bitti. bu sefer ilk hissettiğimde umutlandım bende ama bugün sancılarım çok arttı, endişeleniyorum çok, testime 5 gün kaldı, iyice bunaldım ve duygusallaştım ağlayıp duruyorum ota-...(
benim gibi sancıların çok sıkmı oluyor seninde????
bide sen kaçıncı gün test yapmıştın??
Yok valla yanlış anlamayın lütfen. Hani belki baslamayacaklar diye. Hemen listede başladığını yazıyorum. Kafa dagitmissindir pozitif enerjiyle basliyorsun inşallah sonu da pozitif olur.
çok özür dilerim listeyi sadeleştirirken yanlışlıkla bilgilerini sildim, lütfen bilgilerini tekrar yazar mısın, tekrar özür dilerim
tamam bilgilerini yazmışsın üste hemen ekliyorum
Selam manolyam, bende 27 yaşındayım, sorun pko, 5. denemem, 5. gün embriyosu ama ikinci kalite, 20 Mayıs transfer tarihi, 30 Mayıs test tarihim, evde raporluyum, 30. da işe başlayacağım, işyerinde öğrenmek istemiyorum, o yüzden 29.da evde idrar testi yapmayı düşünüyorum, sen ne durumdasın canım nasıl geçiyor günlerin...
Yekzeban nasılsın her şey yolunda mı. Heyecanlı misin
Merhaba canım..Ya ben bir türlü başlayamadım.Arada hafif kahverengi akıntım oluyor aha geldi kırmızılar diyorum arkası gelmiyor..Doktor 21. gün lucrine başlamıştı..eğer 14 tane vurduğun halde hala gelmezse 15. gün hormon testi yap gel dedi..sanırım öyle yapacağım artık söktürücü falan verip başlattıracak galiba.PAZARTESİ GİDECEĞİM İNŞALLAH...lucrinin böyle yan etkileri oluyormuş zaten..Bazılarının bir ay bile gecikiyormuş..bakalım hayırlısı artık..
Yumurtaları baskılayalım derken ben baskı altında kaldım yahu:))
Bi iyiyim bi kötü..bazen umutlu bazen umutsuz..hele bu belirsizlik beni çok yordu..hastalandım mı hastalanmadım mı derken....Hayatta kendimi hiç bu kadar dengesiz hissetmemiştim.Allah kocama sabır versin..iyi sabrediyor maşallahı var....İşte bu durumu biraz makaraya sarabilsek hayat daha kolaylaşacakta..zor ama ya..ama şimdiye kadar çok zor zamanlar yaşadım rabbim hepsini kolaylaştırdı arkasından güzellikler getirdi..şimdide öyle olacak buna inanıyorum...Zaten bu durum kolay olsaydı tüp bebek merkezlerinin içine psikolog koymazlardı:))
Canım, benim 9. günüm bende evdeyim. İzin sorunu yaşadığım için isten ayrıldım. Transferden sonra fena halde grip oldum hala geçmedi:2: Bugün de çok kasik ağrım var umutsuzluğa düşmek istemiyorum ama çok korkuyorum. 5 gün kaldı ama azaldikca daha zor geçiyor sanki zaman
menacim tskrlr gördüm :) tedavi yerimde frankfurt bi ara da onu eklersin ....ya bisey soracam canim ya aranizda ybenim gibi yumurta azligi sorunu olupta hamile kalan varmi cok korkuyorum bunda da negatif olursa yada erkenden menopoza girmekten(((
Kızlar beta hcg 192)) çok şükür şimdilik hamileyim )) Allah size de en kısa zamanda nasip etsin inşallah.. Dün gece ve bu sabah kasık ağrım olunca korkmuştum... Hepimiz için dua ediyorum güzel haberler devam eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?