benim de onuncu gunum ayni sekilde hissediyorum canim gun boyu kirk kere donuyorum oldu olmadi diye kizlr sagolsun bir seyler dediler ama nafilemoralim cok bozuldu sadece bn de hic normal akinti yok afedersiniz jelle karisik su geliyo onun disinda tertemiz ki benim hic oyle olmz tek o degisiklik var ben de
kızlar merhabalarr nasılsınız annelerrr.kızlar embriyolog aradı 12 sinin 12side bölünmüş sıkıntı olmazsa salı günü transferim olacakmış,yarın tekrar bilgi verecekler annem kıyamam ben hiç birine 4ünü ben götürürüm 4ünü kayınvaliden götürür 4ünede sen bakarsın diyooo:)ama tabii 5. güne kadar azalacak en savaşçı embriyoları nakledecekler.ayyy insan yumoşlarından haber alınca çok mutlu oluyormuşşşşşşş
Çabucak gelse de su test Günlerimiz bitse şu gergin bekleyiş. Iİnşallah, Allah Hepimizin burda hayallerimizdeki sonucu mujdelemeyi nasip etsin .
Bugün 3.günüm kasıklarım ara ara sızlıyor bebişim kazı çalışmasından diye düşünüp rahatlatıyorum kendimi beklemek gerçekten insanı geriyor ama beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
canim senin icin bir tane bile yeter yeter ki saglikli kaliteli olsun simdiden stres yapma icini ferah tut pozitif olur insaallahKızlar lütfen cevap verin! Benim ilk günkü muayenemde 6-7 tane birbirine yakın büyüklükte yumurtam görünüyordu. Dun de doktor 2-3 tane toplayabilecez gibi görünüyor cunku iki üç tanesi büyümüş dedi.canim cok sıkıldı ilk tedavimde 11 tane toplanmıştı hem de 187,5 kullanmıştım her gun.bu kez 225 kullanıyorum ama cok az yumurtam görünüyor diğer küçük olanlar büyür mı sizce ? Dun 4. Gunumdu.
Kızlar lütfen cevap verin! Benim ilk günkü muayenemde 6-7 tane birbirine yakın büyüklükte yumurtam görünüyordu. Dun de doktor 2-3 tane toplayabilecez gibi görünüyor cunku iki üç tanesi büyümüş dedi.canim cok sıkıldı ilk tedavimde 11 tane toplanmıştı hem de 187,5 kullanmıştım her gun.bu kez 225 kullanıyorum ama cok az yumurtam görünüyor diğer küçük olanlar büyür mı sizce ? Dun 4. Gunumdu.
canim senin icin bir tane bile yeter yeter ki saglikli kaliteli olsun simdiden stres yapma icini ferah tut pozitif olur insaallah
Kızlar lütfen cevap verin! Benim ilk günkü muayenemde 6-7 tane birbirine yakın büyüklükte yumurtam görünüyordu. Dun de doktor 2-3 tane toplayabilecez gibi görünüyor cunku iki üç tanesi büyümüş dedi.canim cok sıkıldı ilk tedavimde 11 tane toplanmıştı hem de 187,5 kullanmıştım her gun.bu kez 225 kullanıyorum ama cok az yumurtam görünüyor diğer küçük olanlar büyür mı sizce ? Dun 4. Gunumdu.
menaccım soruna cvp verdim yukarıda, ne düşündüğünü merak ediyorum:26:
bir de beni listeye eklememişsin bilgilerimi yazdım diye hatırlıyorum ama tekrar yazayım
yaş:28, 3.deneme, sorun pko, transfer tarihi:16mayıs, test tarihi:30 mayıs
Mrb arkadaslar bizde dun basladik tedaviye sizi uzun zamandir takip ediyorum ama tanismak bgne kismetmis benim bi sorum vardi adetliyken basliyoruz ya tedaviye adetimiz yine ayni sekilde devam ediyomu yoksa daha kisami surucek
tatlım seni liseteye ekkledim 65.sıradasın bir arkadaşı iki defa yazmıştım onu sildim seni yazdım eksik bilgilerini de eklersen sevinirim
kızlar adını yazdırıp hiç uğramayanlar var, isimlerinin karşısına kırmızıyla başlayamadı mı yazayım listeden mi sileyim, sadece adını yazdırıp tedavisi hakkında hiçbir fikrimiz olmayanlardan bahsediyorum, yani sonuçta liste bize ışık tutsun diye tutuluyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?