Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Çabucak gelse de su test Günlerimiz bitse şu gergin bekleyiş. Iİnşallah, Allah Hepimizin burda hayallerimizdeki sonucu mujdelemeyi nasip etsin .

Kızlar lütfen cevap verin! Benim ilk günkü muayenemde 6-7 tane birbirine yakın büyüklükte yumurtam görünüyordu. Dun de doktor 2-3 tane toplayabilecez gibi görünüyor cunku iki üç tanesi büyümüş dedi.canim cok sıkıldı ilk tedavimde 11 tane toplanmıştı hem de 187,5 kullanmıştım her gun.bu kez 225 kullanıyorum ama cok az yumurtam görünüyor diğer küçük olanlar büyür mı sizce ? Dun 4. Gunumdu.

Tatlım, hayırlı olsun, bakalım kaç tanesi inatla salı gününe kadar devam edecek :) Beni bugün aramadılar daha ama internetten takip ettiğim kadarıyla durum iyi görünüyor maşallah 10 tanesi bugüne kadar ulaştı, 6. sı 1. kalite görünüyor. Pazartesi transfer var bakalım, heyecan dorukta Benim bebişler 1 gün farkla seninkilerin abisi ya da ablası olacak

Çabucak gelse de su test Günlerimiz bitse şu gergin bekleyiş. Iİnşallah, Allah Hepimizin burda hayallerimizdeki sonucu mujdelemeyi nasip etsin .

insaallah canim hrpimiz birlkte insaallah ben korkularimin esiri olmus durumdayim bu arada LIMONPORTAKAL arkadasimzin tert gunu hadi bizi sevindirrr

Bugün 3.günüm kasıklarım ara ara sızlıyor bebişim kazı çalışmasından diye düşünüp rahatlatıyorum kendimi beklemek gerçekten insanı geriyor ama beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır

Seni çok iyi anlıyorum. Benim de üçüncü günüm ve daha on bir gün var test yapmaya. Senin daha erken en azından

canim senin icin bir tane bile yeter yeter ki saglikli kaliteli olsun simdiden stres yapma icini ferah tut pozitif olur insaallah

Böyle bir şey duymadım ama endiselenme tek yumurtayla hamile kaldı arkadaşım Allah ol dedikten sonra o yumurtalar bile yeterli anne olmana. Önemli olan çok olması değil biliyorsun

Aydan aya bile yumurta sayısı değişiyor Önemli olan kaliteli olması 1tane yumurtaya hamile kalan çok kişi var CANIM olumsuz düşünme

Tatlım gerginlik derken elini koydugunda yumuşak değil sert. Diğer belirtilerin ise iyi çünkü benim kimyasal gebeligimde beta hcg degerim düşünce goguslerim de söndü goguslerimin sonmesinden anlamistim olumsuz birseyler olduğunu. Yani canım endişe etme o kadar zarar vereceksin bak

Mrb arkadaslar bizde dun basladik tedaviye sizi uzun zamandir takip ediyorum ama tanismak bgne kismetmis benim bi sorum vardi adetliyken basliyoruz ya tedaviye adetimiz yine ayni sekilde devam ediyomu yoksa daha kisami surucek

Tedavin hayırlı olsun rabbim çabalarının karşılığını versin adet gününde bi değişiklik olmuyo hiçduymadım

tatlım seni liseteye ekkledim 65.sıradasın bir arkadaşı iki defa yazmıştım onu sildim seni yazdım eksik bilgilerini de eklersen sevinirim

kızlar adını yazdırıp hiç uğramayanlar var, isimlerinin karşısına kırmızıyla başlayamadı mı yazayım listeden mi sileyim, sadece adını yazdırıp tedavisi hakkında hiçbir fikrimiz olmayanlardan bahsediyorum, yani sonuçta liste bize ışık tutsun diye tutuluyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz:44:

Kızlar bugün adetin 2. günü kontrole gittim sağ tarafta 4-5 sol tarafta 3-4 tane yumurta gördü (az gibi geldi sanki ama önemli olan sonun + olması ) lucrine 5mg sabah akşam devam+ elimde gonal f olduğu için 225 mg ondan +menegon 2 gün günde 2 doz sonraki 2 gün günde 1 doz (kalçadan dedi ama ben göbekten yaparım bir sakıncası yokmuş böyle yapan var mı aranızda ) Çarşamba gününe kadar program böyle çarşamba kontrol var En geç 5inde opu yaparız dedi Bekarken iğne fobim varken şimdi gelsin iğneler menegon da yakar dedi kevgire döncez artık :))) Deneyimli olan arkadaşlarım sizden yorumlarınızı ve ohss veya başka bir durum oluşmaması için tavsiyelerinizi istiyorumm Yeni başlayan arkadaşlar takip açısından sizin kontrolünüz nasıl gidiyor

Listese 80 kişi varrr

12 kişi HAMİLE

11 kişi NEGATİF

9 kişi TEST GÜNÜNÜ BEKLİYO..:26::26: inşallah onlardaa listeye hamiş olarak eklenir.
.
20 KİŞİ TEDAVİYE BAŞLAMIŞŞ..

DİĞER ARKADAŞLAR BEKLEMEDE..inşallah en yakın zamanda onlarda başlar..

menaccim mrb bi tas geldide kafama okuyunca hemen yazayim dedimm:)))) bende listede kayitliyim ama uzun süredir bakamadim 1. denemem olumsuz olunca biraz kafa dagitmak icin türkiyeye gittim yeni geldim sayilir ve dünde 2.icin kollari sivadim basladim yani tedaviye ilk ignemi dün vurdum ya allah bismillahh:) allahim busefer son olur insallahh benim ve tüm yapanlarinnn aminnnnn:) tüm tedaviye baslayanlarinda hayirli olsun bu arada allah emeklerimizi bosa cikarmasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…