Kızlar beta hcg 192)) çok şükür şimdilik hamileyim )) Allah size de en kısa zamanda nasip etsin inşallah.. Dün gece ve bu sabah kasık ağrım olunca korkmuştum... Hepimiz için dua ediyorum güzel haberler devam eder inşallah
Kızlar beta hcg 192)) çok şükür şimdilik hamileyim )) Allah size de en kısa zamanda nasip etsin inşallah.. Dün gece ve bu sabah kasık ağrım olunca korkmuştum... Hepimiz için dua ediyorum güzel haberler devam eder inşallah
arkadaşlar merhaba size güzel haberlerim var benim test günüm 26 sı yani yarındı fakat merkezden arayıp bugünde isterseniz yapabiliriz dediler ve bende sabah gittim testimi yaptırdım 10 gün oluyor bugün, transfer gününü sayıyormuyuz bilemiyorum sonucum 96 yani hamileyim darısı bekleyen isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah.
arkadaşlar merhaba size güzel haberlerim var benim test günüm 26 sı yani yarındı fakat merkezden arayıp bugünde isterseniz yapabiliriz dediler ve bende sabah gittim testimi yaptırdım 10 gün oluyor bugün, transfer gününü sayıyormuyuz bilemiyorum sonucum 96 yani hamileyim darısı bekleyen isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah.
Mükemmel bir haber daha. Tebrikler canım benimya çok mutluyum çokkkkkkk flzask halay çek halayyyyyyyy ben cekemiyorum sen çek
Canim yaa..Hayirli ugurlu olsun Rabbim tamamina erdirsin...Hep guzel dusun olurmu Allhin izni ile bebegini kucagina alicaksin...
Merhaba canim...Ben forumlarda cok okudum bu sorunu yasayip hamile olan...Korkma benim ilk tedavimde 17 yumurta olustu 12 si dollendi iki kere denedim ama olmadi.Cok olmasi kesin tutacak anlamina gelmiyor..Bi tane olsun ama seninle olsun...Bende Darmstadt gidiyorum Doktor Aysen hanim.Bu Carsamba randevum var. Belki karsilasiriz senin ne zaman Randevun?
Merhaba canim...Ben forumlarda cok okudum bu sorunu yasayip hamile olan...Korkma benim ilk tedavimde 17 yumurta olustu 12 si dollendi iki kere denedim ama olmadi.Cok olmasi kesin tutacak anlamina gelmiyor..Bi tane olsun ama seninle olsun...Bende Darmstadt gidiyorum Doktor Aysen hanim.Bu Carsamba randevum var. Belki karsilasiriz senin ne zaman Randevun?
LİMONPORTAKAL ve KARTELA ikinize de cok sevindim rabbim bebeklerinizi sağlıklı sıhhatli bir sekilde kucağınıza almayı da nasip etsin insallah. Benim gibi bu is icin uğraşanların da Allah yardımcımız olsun. Tez zamanda bizlere de hayirli sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insallah.
tebrikleeeerrrrrrrrrrrrr.......rabbim kucagina lamayida nasip etsin insallhh.....
Benim esimin sperm degerleri düşük. İkinci denemem. 21 Mayıs'ta tedaviye başladım momorialde. Listeye ekleyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?