Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Tebrikler canım çok güzel bir haber bu. Bize de dua et canım. Çok mutluyum ya. Allah bu haberlerin devamını getirsin

Canim yaa..Hayirli ugurlu olsun Rabbim tamamina erdirsin...Hep guzel dusun olurmu Allhin izni ile bebegini kucagina alicaksin...

arkadaşlar merhaba size güzel haberlerim var benim test günüm 26 sı yani yarındı fakat merkezden arayıp bugünde isterseniz yapabiliriz dediler ve bende sabah gittim testimi yaptırdım 10 gün oluyor bugün, transfer gününü sayıyormuyuz bilemiyorum sonucum 96 yani hamileyim darısı bekleyen isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah.

Maaşallahhhhhhh ne güzell haberler alıyoruzzz bugünn peş peşe 2 hamişşşşş
Allah artırsınnnnnnnnnn..hamişleriiiiiii..
Hayırlı olsun cnmmmmmmmm ...çokk güzelllllllllll ..Rabbim tamamına erdirsin...
darısı diğer bekleyenn arkadaşların başınaaaaaaaa

Tebrikler canım, sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Allah

Mükemmel bir haber daha. Tebrikler canım benim ya çok mutluyum çokkkkkkk flzask halay çek halayyyyyyyy ben cekemiyorum sen çek

hayırlı olsun limonportakal sonucun çok güzel galiba ikiz benim 96 çıktı doktor büyük ihtimalle tek dedi ben sanki değer biraz düşükmü dedim ama 10. gün iin normal dedi sizcede normalmdir ki ?bu arada senin doktorun sonuç için birşey söyledimi ikiz olabilir diye

Mükemmel bir haber daha. Tebrikler canım benim ya çok mutluyum çokkkkkkk flzask halay çek halayyyyyyyy ben cekemiyorum sen çek

çekerimmmmmm çokk mutluyumm valla bugünn.
tey teyy :

haydi halaya kızlarrrrrrr

LİMONPORTAKAL ve KARTELA ikinize de cok sevindim rabbim bebeklerinizi sağlıklı sıhhatli bir sekilde kucağınıza almayı da nasip etsin insallah. Benim gibi bu is icin uğraşanların da Allah yardımcımız olsun. Tez zamanda bizlere de hayirli sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insallah.

hayirli ugurlu olsun rabbim tamamina erdirsin darisi bizlerin basina insallahh....

hayirli olsun öncelikle seninde tedavin insallh benim olur ama cok korkuyorum cünkü ilkinde 6 yumurtam tpolandi ama sonuc negatif bu son olur hayirlisiyla insallh....canim ben wiesbaden de yapiorum darmstadti da duydum ama bana burasi yakin orda basladik artik bakalim buda olmazsa istanbulu düsünüyorum 3 icin....

hii unuttuum:) ben dün basladim tedaviye ilk ignemi vurdum haftaya cuma terminim var kontrol icin bakalim yumoslar ne alemdeler görecez...:)

flzask2003,gülyüzlüm,menaccım çok teşekkür ederim inşallah bu günden sonra hep pozitif sonuçlar alınacak hiç kötü düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun darısı yeni haber alacak arkadaşların başına inşallah kalp atışlarınıda sorunsuz bir şekilde atlatırız .

tebrikleeeerrrrrrrrrrrrr.......rabbim kucagina lamayida nasip etsin insallhh.....

amin canım inşallah en kısa zamanda sizlerde güzel haberler alıcaksınız emin olun hep dualarımdasınız bu durumun ne kadar zor olduğunu ancak bizler anlayabiliriz

Tekrar Tebrikler
Belirtileriniz nelerdi kızlar. Paylasirsaniz çok mutlu oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…