Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Canım benim bu ağrı içini oyan sıcak bir ağrı mı yani adet ağrısından farklı bir ağrı. Bak canım kiminde ağrı oluyor vallahi cweni rahatlatmak için söylemiyorum. İnşallah pozitif inşallah karninin alt tarafı ve goguslerin gergin mi onu söyle

sağol menaccım inş. adet ağrımdan farklı değil, evet göğüslerim gergin çok, damarlarımda belirginleşti, kasık ağrım var ama karnımın alt tarafında bi gerginlik hissetmiyorum:/

Mrb arkadaslar bizde dun basladik tedaviye sizi uzun zamandir takip ediyorum ama tanismak bgne kismetmis benim bi sorum vardi adetliyken basliyoruz ya tedaviye adetimiz yine ayni sekilde devam ediyomu yoksa daha kisami surucek

Hayırlı olsun canım hoş geldin. Arkadaş sorunu cevaplamis inşallah her şey gönlünce olur. Hayallerine kavuşman dileğiyle

Selamün aleyküm kızlar. Rabbim hepimize en yakın hayirli zamanda sağlıklı sıhhatli hayirli uzun ömürlü evlatlar versin insallah. Ben de bu ay ikinci tupbebek tedavime başladım.bugun 5. günüm.benimle aynı donemde olan yeni başlamış olan var mı?

Evet canım listedeki birkaç arkadaş senin gibi yeni başladı. Hayırlı olsun. Allah gönlüne göre versin.

Mennac cümlemizin tedavisi hayirli olur insallah. Ahha sanırım sen de yeni başlamışsın. Kacinci gunün bugun. Kac yumurta görünüyor senin ?

Listeye eklenmek istiyorsanız lütfen bilgilerinizi yazıp listeye eklenmek istediğinizi belirtin

Mennac cümlemizin tedavisi hayirli olur insallah. Ahha sanırım sen de yeni başlamışsın. Kacinci gunün bugun. Kac yumurta görünüyor senin ?

Hayır canım benimtransferimin üçüncü günü önceki sayfaları olursaniz sarliva diye bir arkadaş var şimdi hatırladığım daha da var.listede test tarhi yazmayanlarin çoğu yeni başladı.

Benim esimin sperm degerleri düşük. İkinci denemem. 21 Mayıs'ta tedaviye başladım momorialde. Listeye ekleyebilirsiniz.

Yekzeban nasılsın her şey yolunda mı. Heyecanlı misin

Listeye eklenmek istiyorsanız lütfen bilgilerinizi yazıp listeye eklenmek istediğinizi belirtin

yarın sabah 8.30 da opu m var çok heyecanlıyım ya döllenme olmassa diye korkuyorum sanırım döllenme olursada bu sefer tutunacakmı diye endişelenecem offf

menaccım soruna cvp verdim yukarıda, ne düşündüğünü merak ediyorum:26:
bir de beni listeye eklememişsin bilgilerimi yazdım diye hatırlıyorum ama tekrar yazayım
yaş:28, 3.deneme, sorun pko, transfer tarihi:16mayıs, test tarihi:30 mayıs

kızlar merhabalarr nasılsınız annelerrr.kızlar embriyolog aradı 12 sinin 12side bölünmüş sıkıntı olmazsa salı günü transferim olacakmış,yarın tekrar bilgi verecekler annem kıyamam ben hiç birine 4ünü ben götürürüm 4ünü kayınvaliden götürür 4ünede sen bakarsın diyooo:)ama tabii 5. güne kadar azalacak en savaşçı embriyoları nakledecekler.ayyy insan yumoşlarından haber alınca çok mutlu oluyormuşşşşşşş

benim de onuncu gunum ayni sekilde hissediyorum canim gun boyu kirk kere donuyorum oldu olmadi diye kizlr sagolsun bir seyler dediler ama nafile moralim cok bozuldu sadece bn de hic normal akinti yok afedersiniz jelle karisik su geliyo onun disinda tertemiz ki benim hic oyle olmz tek o degisiklik var ben de

evet canım sayılmıyormuş bugün bende sordum telde embriyologa.senin yumoşların nasıl?haber geldi mi bugün?

Hayırlı olsun CANIM o değişiyor beni 4 günde bir çağırdı 13.gün yumurtalarımtoplandı 16.gün transferoldu şimdi sonucu bekliyorum hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…