Off ya bugun 9. Günüm, adet sancisi gibi agrilarimiz varya bugun cok arttıkorkmaliyim bu durumdan sanki ( pozitif bakmaya çalışıyorum ama çok yoruldum, bitarafta grip gecmek bilmedi bitaraftan bu sancilar.. Lutfen yine umutlarimi yesertcek seyler yazin ihtiyacim var (
Canım benim bu ağrı içini oyan sıcak bir ağrı mı yani adet ağrısından farklı bir ağrı. Bak canım kiminde ağrı oluyor vallahi cweni rahatlatmak için söylemiyorum. İnşallah pozitif inşallahkarninin alt tarafı ve goguslerin gergin mi onu söyle
Mrb arkadaslar bizde dun basladik tedaviye sizi uzun zamandir takip ediyorum ama tanismak bgne kismetmis benim bi sorum vardi adetliyken basliyoruz ya tedaviye adetimiz yine ayni sekilde devam ediyomu yoksa daha kisami surucek
Selamün aleyküm kızlar. Rabbim hepimize en yakın hayirli zamanda sağlıklı sıhhatli hayirli uzun ömürlü evlatlar versin insallah. Ben de bu ay ikinci tupbebek tedavime başladım.bugun 5. günüm.benimle aynı donemde olan yeni başlamış olan var mı?
Bende bu ay baslicaK bir aksilik olmazsa
Mennac cümlemizin tedavisi hayirli olur insallah. Ahha sanırım sen de yeni başlamışsın. Kacinci gunün bugun. Kac yumurta görünüyor senin ?
Benim esimin sperm degerleri düşük. İkinci denemem. 21 Mayıs'ta tedaviye başladım momorialde. Listeye ekleyebilirsiniz.
Listeye eklenmek istiyorsanız lütfen bilgilerinizi yazıp listeye eklenmek istediğinizi belirtin
Off ya bugun 9. Günüm, adet sancisi gibi agrilarimiz varya bugun cok arttıkorkmaliyim bu durumdan sanki ( pozitif bakmaya çalışıyorum ama çok yoruldum, bitarafta grip gecmek bilmedi bitaraftan bu sancilar.. Lutfen yine umutlarimi yesertcek seyler yazin ihtiyacim var (
evet canım sayılmıyormuş bugün bende sordum telde embriyologa.senin yumoşların nasıl?haber geldi mi bugün?Sayılmıyor canım. Ben internetten takip ediyorum durumu, yumurta toplamanın ertesi günü görmüştüm ilk olarak kaç yumurtanın döllendiğini. Bugün 2. gün mesela, pazartesi transferiniz olacak dediler bugün aradıklarında, 5. güne denk geliyor opu gününü saymazsak
Kızlar adetin 2. günü yani yarın gidip tedaviye başlıcam Sizi sonraki kontrollere ne kadar sıklıkla çağırdı doktorunuz 2 günde bir duymuştum doğru mu? Kaç gün sonra yumurtalarınız olgunlaşmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?